sanada hayırlı cumalarKızlar bugün netten bir doktora sordum, aşılama sonrası en az 12 gün geçince test yapın diyor. Daha erken testler yanlış sonuç verirmiş. Birde bu piyasadaki gebelik testlerine hiç güvenmiyorum, herhalde gebeliğin 6. Haftasında anca sonuç veriyordur. O zamana biz zaten kanda öğreniyoruz ki. Mantıksız geliyor bana bu durum. Şu testlerin hepsinin hassasiyetini daha düşük değerleri algılayacak şekilde yapsalar, bizde biliriz ona göre önlemlerimizi alırız, kendimize daha dikkat ederiz. Bir çok kadın gebeliğini geç farkettiği için düşükle karşılaşabiliyor. İçim şişti o nedenle derdimi paylaşayım dedim. Hayırlı cumalar canlar.
her girdigim topikte aynı son hamile kalan terk edio sayfayıı bişey soramıyoz bu ne yaaaa
sanada hayırlı cumalarcnm genelde çıkoyr ama buradan okudugum kadaryla 11.12.13.... yapıp çift çizgi gören insan cok yani benm bugun 11.günüm arada sancm oluyor korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:18::18: bu arada harbiden hamileyyyyyyyiiiiiiimm deyip toz oluyolar gebe kalamayalar hep burda birbirimze sorup duruyoz kimse de cevap veremiyooo dogal olarak sen ne alemdesn...
benmde 12. günüm 9.gün adet olacak gibi gün boyu müthiş agrılarım vardı ama şimdi yok bugun sadece saat bası 5 6 saniye sancı vurup geçiyor gecen asılamamda maalesef 13. leke gelmişti öyleee işte korkuyla yarının da öbür günün de sakin kazasız belasız geçmesi için dua ediyorummCanım benimde kasığımda ağrı oluyor, bıçak saplanması gibi. Ama evdeki testte bir şey çıkmıyorPazartesi belli olacak bakalım durum ne? Zaten baştan benim doktorum aşılamanın şansının %10 olduğunu söyledi. Benimde bugün 13. Günüm. Sen nasılsın canım?
benmde 12. günüm 9.gün adet olacak gibi gün boyu müthiş agrılarım vardı ama şimdi yok bugun sadece saat bası 5 6 saniye sancı vurup geçiyor gecen asılamamda maalesef 13. leke gelmişti öyleee işte korkuyla yarının da öbür günün de sakin kazasız belasız geçmesi için dua ediyorumm
her girdigim topikte aynı son hamile kalan terk edio sayfayıı bişey soramıyoz bu ne yaaaa
Katılıyorum canım sana. Biz zaten bilmediğimiz için soruyoruz. Bilenler de kayboluyor. Biz en iyisi geyik muhabbeti yapalım. Kafamız dağılsın :)
sanada hayırlı cumalarcnm genelde çıkoyr ama buradan okudugum kadaryla 11.12.13.... yapıp çift çizgi gören insan cok yani benm bugun 11.günüm arada sancm oluyor korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:18::18: bu arada harbiden hamileyyyyyyyiiiiiiimm deyip toz oluyolar gebe kalamayalar hep burda birbirimze sorup duruyoz kimse de cevap veremiyooo dogal olarak sen ne alemdesn...
yaaa canım anlıyoz daaa iştee sende bizi anla sende yasadın şu stresli günlerde aklımıza binlerce soru geliooo istiyoz kiii biri orda ölye dursun sadece bizim sorumuza cevap versinKızlar bana sorulan bütün sorulara cevap verdim şimdiye kadar! Özellikle alıntı yaparak yazın diye belirtmiştik daha önce. Ayrıca modemin yaydığı dalga bebek için çok zararlı olduğundan iki günde bir girip sadece bana sorulan sorulara cevap verip listeyi yenileyip çıkıyorum. Bir de sorduğunuz soruları bu topikte defalarca cevapladık daha önce. Soru sormak isteyen varsa bizden alıntı yapıp sorsun. Yoksa saatlerce netin açık kalması gerekebiliyor bu da zararlı bebeğe. Bizim sürekli dualarımızda olan sizlerin halini en iyi biz anlarız. Umarız siz de bizleri anlarsınız.
ben ilaç kullanmadım cnım ikisinde de sadece asılama oldum kaktım geldim oyüzden bilemiyorum benmde yüzümde 2 3 sivilce çıktı 3 gündür ordalar bide cnm benm yumurtlagım daa agrıyor yani hani klomen yada iigne kullanınca yumurta büyüme ce catlama sancısı oluyo dünden beri snkii yumurtalarım buyup catlıyor gibi sende var mıBen evde ağır ağır hareket edeyim sorun yok, ama hızlı hareket etmeye başladığım an bıçak saplanıyor sağ kasığıma. Sonra yatıyorum. Geçiyor ağrı. Acaba hamile kalan kimse bize yardım edemez miii? Valla canım hayırlısı bakalım ne olacak? Birde önceden adet olmadan öncede sivilce çıkardı, ama bu ay coştu iyice. Crinone falan sivilceleri çoğaltır mı acaba?
Kızlar bana sorulan bütün sorulara cevap verdim şimdiye kadar! Özellikle alıntı yaparak yazın diye belirtmiştik daha önce. Ayrıca modemin yaydığı dalga bebek için çok zararlı olduğundan iki günde bir girip sadece bana sorulan sorulara cevap verip listeyi yenileyip çıkıyorum. Bir de sorduğunuz soruları bu topikte defalarca cevapladık daha önce. Soru sormak isteyen varsa bizden alıntı yapıp sorsun. Yoksa saatlerce netin açık kalması gerekebiliyor bu da zararlı bebeğe. Bizim sürekli dualarımızda olan sizlerin halini en iyi biz anlarız. Umarız siz de bizleri anlarsınız.
ben ilaç kullanmadım cnım ikisinde de sadece asılama oldum kaktım geldim oyüzden bilemiyorum benmde yüzümde 2 3 sivilce çıktı 3 gündür ordalar bide cnm benm yumurtlagım daa agrıyor yani hani klomen yada iigne kullanınca yumurta büyüme ce catlama sancısı oluyo dünden beri snkii yumurtalarım buyup catlıyor gibi sende var mı
neyse canım 2 gün sonra seninde benim de herşey belli olurr inş hayırlı güzel heber veririzCanım benim adetimin sadece ilk günü kasıklarım ağrırdı. Bu ay tüm dengem bozuldu. Aşılamadan sonra sürekli ağrım var ben anlamadım bu durumu ?
neyse canım 2 gün sonra seninde benim de herşey belli olurr inş hayırlı güzel heber veririz
Adet tarihine kadar adet olacam zannediyorsun. Aynı adet öncesi belirtiler gibi. Ekstra hamilelik belirtisi adetin geçinceye kadar hiç olmuyor. Mide bulantısı, canın bir şey çekmesi falan olmuyor. Adet tarihi geçtikten sonra kasıklarda, göğüslerde ağrı ve batmalar oluyor. O da adet ağrısına benziyor. Adetim bir hafta geçtikten sonra yavaş yavaş bulantılarım başladı.Sonra iyice arttı. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Hatta az önce lavaboda çıkarmakla meşguldüm. Yani senin anlayacağın belirtilerin hepsi adetin geçtikten sonra başlıyor.yaaa canım anlıyoz daaa iştee sende bizi anla sende yasadın şu stresli günlerde aklımıza binlerce soru geliooo istiyoz kiii biri orda ölye dursun sadece bizim sorumuza cevap versin(ooo baska derdinn dedigini duyar gibyim ) haklısın nette fazla durma zararlı sonuçta eee cevap ver bakem sende adet sancısı oldumu belki cevap verdinde ben hatırlamıyom kaç günün geçti kaç gün sancı cektinn canın bişiler istedimi yüzünde adet sivilcesi cıktımı rüya gördün mü
çok tşk ederim bügün benm 13.günüm gecen asılamamda 13. adet olmuştm dünden beri saat bası adet sancısı girip çıkyor heyecanla 3 4 geçmesini bekliyorum bugun olmadı ya biraz umutlandım hadi hayırlı haber veririm inşAdet tarihine kadar adet olacam zannediyorsun. Aynı adet öncesi belirtiler gibi. Ekstra hamilelik belirtisi adetin geçinceye kadar hiç olmuyor. Mide bulantısı, canın bir şey çekmesi falan olmuyor. Adet tarihi geçtikten sonra kasıklarda, göğüslerde ağrı ve batmalar oluyor. O da adet ağrısına benziyor. Adetim bir hafta geçtikten sonra yavaş yavaş bulantılarım başladı.Sonra iyice arttı. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Hatta az önce lavaboda çıkarmakla meşguldüm. Yani senin anlayacağın belirtilerin hepsi adetin geçtikten sonra başlıyor.
Bir de bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Belki senin farklı olur.
canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayınasip etsin.önceki yazılarında okumuştum sağ tüpün tıkalıymış bu ay soldan mı sağ dan mı yumurtladın benimde sol tıkalı umut oldun bana ilk aşılamnmıydı?
Kizlar orda msiniz benim sorum var simdi ben kacinci gunumdeyim 29 mayista yaptirdim asilamami yapilan gunu de sayiyor musunuz ben saymiyorum ve 11. Gunumdeyim sayarsam 12. Gunumdeyim sizce yarin test yapsam cikar mi sonuc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?