güzel anne adayları anneler gününüz kutlu olsun.bugün yumurta toplama işlemi yapıldı çarşambada transfer var inş. 14 tane yumurta toplanmış konu hakkında tecrübeli olan arkadaşlar nasıl iyimi kötümü acaba inş sağlıklı embriyolar olurlar 26 mayıs test günümmüş ne kadar heycanlı bir bekleyiş ya :)
teşk ederim cnm daha tedaviye başlamadım ama başlıcaz adetimi bekliyorumsenin sorunun ne canım ? aslında ben azcık korkuyroum aşılamalarım tutmadı ya buda tutmucak gibi gelioyr ((
Çok zaman oldu giremiyorum hiç...Çok yoğun geçti bu hafta..Hergün eve gece 12 lerde girdim...Yurtdışında okuyan kardeşim geldi onunla vakit geçirdim, bir akşam okulumuzun yemek programı vardı kişisel gelişim uzmanı falan gelmişti geceye kadar sürdü..kayınvalidemle kayınbabam umreye gidecekler haftaya onun telaşı, bir yerden bahar temizliği... perdeleri falan yıkadım camları sildim..tedavi başlamadan önce bitireyim dedim..cumartesi ebru kursu derken...anlamadım yahu...sizi çok özledim ama..
Bu arada Cuma günü yine doktoruma gittim ilacımı aldım LUCRİN yarın başlıyorum inşallah..Ama ne umut ne umutsuzluk hiçbirşey hissetmiyorum..doktoruma söyledim oda dediki boşver birşey hissetmemen çok daha iyi dedi..rahat olmamı istedi....adet oluncaya kadar bu ilacı kullanacağım.. bu ilaç yumurtaların bizim istediğimizden önce çatlamasını engelleyecek..adet olunca bir kan testi yapacak değerlerimi inceleyecek sonrada gonal f e başlayıp lucrini yarıya düşüreceğim..Bakalım ya nasip..Olmayabileceğini kabullenerek başlıyorum ..çünkü sonrasında yıkılıyorum toparlanmam zaman alıyor..birde yaz tatiline gireceğiz eğer olmazsa, kafamı dağıtacağım bir okulumda olmayacak çok zorlanırım çoooook...
Sende canını sıkma arkadaşım..Menacın dediği gibi çok şükür iki maaşlıyız..her ne kadar ev kredisine gitsede bir maaşımız..hemen toparlanabiliyoruz..biraz zaman geçsin sende yeniden başlayacaksın..ama sana bir tavsiyem var..merkez araştırıyorsun ya gel bizim doktordan bir randevu al görüş belki görüşünce için ısınır bir takvim belirlersiniz bir kaç ay beklesen bile kendini tedavi sürecinin içinde hissetmen seni rahatlatır..benim öyle olmuştu mesela..2 ocaktan beri gidip geliyorum oraya..önce rahim filmi çektim4 ila 6 ay bekleyelim dedi doktor biz dayanamadık 2 ay sonra gittik aşılama yapmak istediğimizi söyledik..tutmadı saten şans %15 artıyor sadece aşılamada..sonra bir ay bekledik histeraskopi olduk..sonra 1 ay kontrol yine 2. ay tüp dedi...çok zaman geçti ama o tedavi sürecinin içinde olmak insanı rahatlatıyor..zaman daha çabuk geçiyor..bide biri senin yerine düşünüyor ..sen ister düşün ister düşünme...bu düşünce beni rahatlatıyor..
Hakkında hayırlısı inşallah güzel yürekli arkadaşım benim..
hayırlı olsun cnm :)) sayı olarak bakma olaya kaliteli embiryo olarak bak inş hepsi kaliteli olurlar şansın bol olsun :))
Benim 17 yumurtam cikti 14 tanesi dollendi 12 tanesi blast embriyo oldu. Sayi değil kalite önemli olan inşallah kaliteli embriyolarin olur ve annelerine 9 ay sonra kucagina da alırsın
teşekkür ederim:)inş. kaliteli olurlar yarın merkezden arayıp haber vereceklermiş inş. güzel şeyler söylerler...
kizlar ya yardim edin , rubella igg yaptirdim ama degerim 81.1 cikt yuksek dimi arastirdm ama bisey bulamadim normal degerleride yazmiyodu sonuc kagididnda yardim edin lutgen yarin kontrolum var ama dayanamiyorum basima agrilar girdii
amin inş. menacım dualarım bu sorunu yaşayan herkese Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla biran önce bu sıkıntıları unutturacak sonuçlar alalım. yumurtalar blast oldu demişsin ama ne demek olduğunu anlamadım sanırım istenilen birşey değil ,inş. son olur senin içinde keşke tüp bebek kesin çözüm olsaydı ne güzel olurdu :)ben bu işe başlamadan önce öyle sanıyordum tüp bebek yaptırıpta olmayan çok nadir diye ama işin içine daha fazla girince öyle olmadığını görmek biraz moral bozukluğu yarattı çok tedirginim 26 sını sabırsızlıkla ve umutla bekleyeceğim umarım güzel haber veririm buradakilere çünkü ben burada arkadaşlardan güzel haberler alınca çok umutlanıyorum bende bir umut olurum diye düşünüyorum .
kizlar ya yardim edin , rubella igg yaptirdim ama degerim 81.1 cikt yuksek dimi arastirdm ama bisey bulamadim normal degerleride yazmiyodu sonuc kagididnda yardim edin lutgen yarin kontrolum var ama dayanamiyorum basima agrilar girdii
selam guzel annelerim..... bugun bizim de gunumuz bence hepimizi kutluyorum.... yarin oglen transfer olacak bufun cok heyecanliyim iki hafta nasil gececek hic bilmiyorum ...... bu arada kizlar jele basladim ben dunden yavrucak icerde iken ona sikinti vermez degil mi bi tuhaf cunku ..... bir soru daha transfer olur olmaz orada ne kadar yatiriyorlar ...... ??
topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum
selam guzel annelerim..... bugun bizim de gunumuz bence hepimizi kutluyorum.... yarin oglen transfer olacak bufun cok heyecanliyim iki hafta nasil gececek hic bilmiyorum ...... bu arada kizlar jele basladim ben dunden yavrucak icerde iken ona sikinti vermez degil mi bi tuhaf cunku ..... bir soru daha transfer olur olmaz orada ne kadar yatiriyorlar ...... ??
topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum
az kaldı günümüze :)) bende de ağrılar var bir de akıntım başladı çok şükür lekelenme olmadı şimdiye kadar inş bunlar iyiye işarettir. sende durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?