Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayırlı olsun cnm :)) sayı olarak bakma olaya kaliteli embiryo olarak bak inş hepsi kaliteli olurlar şansın bol olsun :))

teşk ederim cnm daha tedaviye başlamadım ama başlıcaz adetimi bekliyorum senin sorunun ne canım ? aslında ben azcık korkuyroum aşılamalarım tutmadı ya buda tutmucak gibi gelioyr ((

bizdeki sorun erkek faktörü azospermi çok çok üzüldük kahrolduk çok şükür bugünümüze en azından çözümü var diye girdik bir yola senin son nokta dediğin tüp bebek bizim tek seçeneğimizdi ilk denemede pozitifi gördük fakat keseyi göremedik hemencecik düşük olmuş şimdi 2. denemem inş bu sefer herşy olumlu devam eder. hiç korkma umarım sende ilk tüp denemende pozitifi görürsün

amanın ne hareket ne hareket maşallah :)) meşgul oldugun bellı,sesın cıkmadı pek. merak ettım
senın doktorun cok aklıma yattı, seçeneklerımın arasında o da. Ama benım yaz tatılı boyunca evde kalamamamdan dolayı yazın bır teşebbüste bulunmak ıstemıyorum şimdilik.
Bir şekılde toparlanıp başlayacağız yenı bır maceraya. Hem sen daha tecrube etmış olursun doktorunu, maddi boyutunu.. Senden iyice fikir edinip öyle adım atarız. Belli mi olur gidip gelirken bir bakmışız tanışmışız ne güzel olur, çok merak edıyorum zaten senı
aslında benım de histeroskopi olmam gerek, rahım fılmınde polip gıbı birşeyler goruluyor. önce histeroskopı olmak ıstıyorum.bu doktorum şüphelendı polipten ama regl olunca iğnelere başlayalım dedı hıc bahsetmedı bı daha. :44:
Yazın kendımı nasıl oyalayacagım bılmıyorum, okulla sımdı bı sekılde gunler hızlı gecıyor. Bakalım ne olur
Senı burada görunce sevınıyorum, yazmaya çalış merak edıyorum tedavını canım benım...

Benim 17 yumurtam cikti 14 tanesi dollendi 12 tanesi blast embriyo oldu. Sayi değil kalite önemli olan inşallah kaliteli embriyolarin olur ve annelerine 9 ay sonra kucagina da alırsın

kizlar ya yardim edin , rubella igg yaptirdim ama degerim 81.1 cikt yuksek dimi arastirdm ama bisey bulamadim normal degerleride yazmiyodu sonuc kagididnda yardim edin lutgen yarin kontrolum var ama dayanamiyorum basima agrilar girdii

selam guzel annelerim..... bugun bizim de gunumuz bence hepimizi kutluyorum.... yarin oglen transfer olacak bufun cok heyecanliyim iki hafta nasil gececek hic bilmiyorum ...... bu arada kizlar jele basladim ben dunden yavrucak icerde iken ona sikinti vermez degil mi bi tuhaf cunku ..... bir soru daha transfer olur olmaz orada ne kadar yatiriyorlar ...... ??

Benim 17 yumurtam cikti 14 tanesi dollendi 12 tanesi blast embriyo oldu. Sayi değil kalite önemli olan inşallah kaliteli embriyolarin olur ve annelerine 9 ay sonra kucagina da alırsın

amin inş. menacım dualarım bu sorunu yaşayan herkese Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla biran önce bu sıkıntıları unutturacak sonuçlar alalım. yumurtalar blast oldu demişsin ama ne demek olduğunu anlamadım sanırım istenilen birşey değil ,inş. son olur senin içinde keşke tüp bebek kesin çözüm olsaydı ne güzel olurdu :)ben bu işe başlamadan önce öyle sanıyordum tüp bebek yaptırıpta olmayan çok nadir diye ama işin içine daha fazla girince öyle olmadığını görmek biraz moral bozukluğu yarattı çok tedirginim 26 sını sabırsızlıkla ve umutla bekleyeceğim umarım güzel haber veririm buradakilere çünkü ben burada arkadaşlardan güzel haberler alınca çok umutlanıyorum bende bir umut olurum diye düşünüyorum .

teşekkür ederim:)inş. kaliteli olurlar yarın merkezden arayıp haber vereceklermiş inş. güzel şeyler söylerler...

canim benim benim de 14 yumurtam oldu dun aradilar beni 12 dollenmis doktorum daha pazar gunu belli olur tam dedi simdilil her sey yolunda yarin transfer var bakalim rabbimden hayirlisi

kimse yok muu sizi gezginciler :)) ben d e birazdan cikiyorum kafami dagitmam lazimm :) surekli yarini dusunuyorum

kizlar ya yardim edin , rubella igg yaptirdim ama degerim 81.1 cikt yuksek dimi arastirdm ama bisey bulamadim normal degerleride yazmiyodu sonuc kagididnda yardim edin lutgen yarin kontrolum var ama dayanamiyorum basima agrilar girdii

Canım ne olduğunu bilmiyorum keşke yardimci olabilsem

Hayır canım aksine iyi bir şey blastokist demek 5.gun embriyosu demek. Embriyolarin gelisimine gore ikinci ucuncu ya da besinci gun transfer ediliyor canım. Lütfen rahat ol moralini bozuyorsa çok irdeleme inşallah ilk denemende kavusursun yavruna

canım ben de normal değerleri bilmiyorum ama kötü olduğunu düşünmüyoru. yani daha önce rubella enfeksiyonu geçirmişsin. negatif çıksa aşı olmanı ve üstüne 3 ay korunmanı isterler

Hayırlı olsunnnnn jelin bir zararı olsa doktorlar vermezdi rahat ol. Merkezler bir saat ya da iki saat dinlendiriyor canım sonra evine gidebiliyorsun. Ne mutlu sana alacaksın bebeklerini çok güzel bir duygu inan. İnşallah bir daha ki anneler gününe bebeğin kucağında girersinlütfen stres yapma olacağına inan ki olsun

topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum

topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum

az kaldı günümüze :)) bende de ağrılar var bir de akıntım başladı çok şükür lekelenme olmadı şimdiye kadar inş bunlar iyiye işarettir. sende durumlar nasıl??

Canim merhaba nasilsin,denk gelemiyoruz artik tup bebek icinmi transfer etcekler cok sevindim canim hayirlisi olsun,gelecegin anneleriyiz gunumuz kutlu olsun :) benide haber et lutfen..

Teveccuhunuz efendim :))))) Rahat ol canım altıncı güne kadar ağrım sizim yoktu olmadi dedim sonra kasık agrilarim başladı. Kiminde agri hiç olmaz bunyeyle alakalı hiç takilma bunlara. Bebeğimi kaybettim ama umidimi korudum :) inşallah pozitif olacak rahat ol bebeğini sev ahhh ben de bir an önce alsam kuzucugumu o guzel duyguyu hissetsem yeniden

az kaldı günümüze :)) bende de ağrılar var bir de akıntım başladı çok şükür lekelenme olmadı şimdiye kadar inş bunlar iyiye işarettir. sende durumlar nasıl??

benim de bu gün sabahtan çook akıntım oldu. sulu sulu. dün göğüs ağrım azalmıştı. bugün göğüs uçlarım çok sızlıyor. ama bugün de kasık ağrım azaldı. içten içe bacaklarım sızlıyor. inşallah hayra alamettir. arada moralimi bozar gibi oluyorum ama hemen kendime geliyorum, kendimi bırakmıyorum. Rabbimin sonsuz hazinesinden istiyorum, Rabbimden umut besliyorum

Yarin jasmin40 arkadaşımızın test günü inşallah guzel haberlerle gelir. Rabbim evine mutluluk getirir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…