Teveccuhunuz efendim :))))) Rahat ol canım altıncı güne kadar ağrım sizim yoktu olmadi dedim sonra kasık agrilarim başladı. Kiminde agri hiç olmaz bunyeyle alakalı hiç takilma bunlara. Bebeğimi kaybettim ama umidimi korudum :) inşallah pozitif olacak rahat ol bebeğini sevahhh ben de bir an önce alsam kuzucugumu o guzel duyguyu hissetsem yeniden
topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum
benim de bu gün sabahtan çook akıntım oldu. sulu sulu. dün göğüs ağrım azalmıştı. bugün göğüs uçlarım çok sızlıyor. ama bugün de kasık ağrım azaldı. içten içe bacaklarım sızlıyor. inşallah hayra alamettir. arada moralimi bozar gibi oluyorum ama hemen kendime geliyorum, kendimi bırakmıyorum. Rabbimin sonsuz hazinesinden istiyorum, Rabbimden umut besliyorum
Yarin jasmin40 arkadaşımızın test günü inşallah guzel haberlerle gelir. Rabbim evine mutluluk getirir umarım
Merhaba kızlar .. Bende tedavıye basladım gonal-f kullanıyorum 5. Günüm bugun 112,5 la basladım sımdı 187,5 kullanıyorum .. Benide aranıza alırsanız cok sevınırım :) insülin direncim ve hipotroidim var kilolu olmama rağmen varinşallah bebişlerimiz daha cok bekletmez bizi ..
canııım çoook sağol. sizlerle konuşmak moral oluyo ciddencanımm benimde akıntım oluyodu ilk günler ..sonraki günler dahada arttı şimdi ise çok yokk..
göğüslerimde sızı oldu 5.veya 6. gündü göğüsuçlarım nasıl sızlıyodu ama 1-2 gün sürdü..
kasılklarım ağrıyodu bacağıma kadar vuruyodu ağrısı..ayaklarım üşüyodu..
ben 4. günden itibaren başlamıştım olmadı diye..
ama sonradan o karamasarlığım giddi..iyi düşünmeye başladımm..
sanki kasıklarım ağrıyınca benimle bebeğim diyodum ağrımayınca olmadı diyodumm..
zor gerçekten beklemek..
inşallah senin yaşadığın belirtilerde bebişinin sana tutunmasının belirtileridir..
yarın 7. günün az kaldıııııı
Merhaba kızlar .. Bende tedavıye basladım gonal-f kullanıyorum 5. Günüm bugun 112,5 la basladım sımdı 187,5 kullanıyorum .. Benide aranıza alırsanız cok sevınırım :) insülin direncim ve hipotroidim var kilolu olmama rağmen varinşallah bebişlerimiz daha cok bekletmez bizi ..
amanın ne hareket ne hareket maşallah :)) meşgul oldugun bellı,sesın cıkmadı pek. merak ettım
senın doktorun cok aklıma yattı, seçeneklerımın arasında o da. Ama benım yaz tatılı boyunca evde kalamamamdan dolayı yazın bır teşebbüste bulunmak ıstemıyorum şimdilik.
Bir şekılde toparlanıp başlayacağız yenı bır maceraya. Hem sen daha tecrube etmış olursun doktorunu, maddi boyutunu.. Senden iyice fikir edinip öyle adım atarız. Belli mi olur gidip gelirken bir bakmışız tanışmışızne güzel olur, çok merak edıyorum zaten senı
aslında benım de histeroskopi olmam gerek, rahım fılmınde polip gıbı birşeyler goruluyor. önce histeroskopı olmak ıstıyorum.bu doktorum şüphelendı polipten ama regl olunca iğnelere başlayalım dedı hıc bahsetmedı bı daha. :44:
Yazın kendımı nasıl oyalayacagım bılmıyorum, okulla sımdı bı sekılde gunler hızlı gecıyor. Bakalım ne olur
Senı burada görunce sevınıyorum, yazmaya çalış merak edıyorum tedavını canım benım...
bizdeki sorun erkek faktörü azospermiçok çok üzüldük kahrolduk çok şükür bugünümüze en azından çözümü var diye girdik bir yola senin son nokta dediğin tüp bebek bizim tek seçeneğimizdi ilk denemede pozitifi gördük fakat keseyi göremedik hemencecik düşük olmuş şimdi 2. denemem inş bu sefer herşy olumlu devam eder. hiç korkma umarım sende ilk tüp denemende pozitifi görürsün
Yarin jasmin40 arkadaşımızın test günü inşallah guzel haberlerle gelir. Rabbim evine mutluluk getirir umarım
hayrlısı olsun cnm yaa bizde haziranda yaptrcaz kısmetse drumla konuştum ..adetlerim düzensizleşti aşılamadan sonra erken oluyroum 2 aydır anlam veremedim bu duruma(( kendimi hazrlıyorum tüp bebege bana süreçten bahsedermisin biraz zor mu pskolojin nasıl oluyr ne bilim korkuyourm ben açıkcası ( bu arada yaş lkaç kaç yılık evlisin ? ben 27 yaşındaym eşimde 3 yılık evliyim
Beni çok duygulandırdın gece gece Rabbim gönlüne göre versin gerçekten tüm kalbimle diledimKızlar bugün benim için çok zor geçer diye düşünmüştüm ama Rabbim herşeyin sabrını veriyor..Ben annemi annem daha 33 yaşındayken kaybettim.bizde daha çok küçüktük.babam ikinciye evlendi sonra.iyi kötü vakit geçti.büyüdük evlendik..hep tam bir aile olmanın hayalini kurdum..huzurlu mutlu..Rabbim bana mükemmel bir eş nasip etti..şimdi birde evlat sahibi olmaya geldi sıra ve düşünmediğimiz şey başımıza geldi..26 aydır evlat sahibi olamıyoruz..haftalar aylar derken yıllar geçti gitti..Önceki yıllar daha olur erken diyorduk şimdi ise olmaması bizi daha çok bunaltıyor zaman geçiyor çünkü..
Özellikle ergenlik döneminde annemle yapamadığım şeyleri ileride evladımla yaparım derdim hep.küçük yaşta anne olmayı çok isterdim hep.hayat işte neler geliyor başımıza...
Şimdi hem annem yok hem anneler günümü kutlayan evladım yok..Ama rabbimin kime neyi layık gördüğünü sorgulamaya hakkım yok..bizim kaderimizede bu düştü..
Ama yinede çok iyiydim bugün ananeme menekşe aldım önce onun anneler gününü kutladım..Sonra kayınvalideme ve üvey anneme nevresim takımı aldım ve üzerine güzel sözler yazıp eşimle onların anneler gününü kutladık..onlar mutlu oldu onları mutlu görünce bizde çok mutlu olduk..dualarını aldık..seninde anneler gününü kutlayacak hayırlı evlatlar versin rabbim dediler...bu bize yetti işte:))
İnşallah duaları kabul olur..
Hadi inşallah Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz buna inanıyoruz tüm kalbimizle iyi düşünüyoruz iyi olsun dimiiyarın test günüm arkadaşlar , umutluyum, mutluyum ,hissediyorum sanki:) fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi ,Allah hayırlısını versin, inşallah yarın hep birlikte seviniriz gelir gelmez yazıcam Allah izin verirse...
yarın test günüm arkadaşlar , umutluyum, mutluyum ,hissediyorum sanki:) fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi ,Allah hayırlısını versin, inşallah yarın hep birlikte seviniriz gelir gelmez yazıcam Allah izin verirse...
günaydıııın anneciklerrben bugün işe başlıyorum. transferin 7. günündeyim. belki de zaman artık daha hızlı akar.
jasminAllah'ın izni ile bugün çook güzel haberlerle geleceksin. hep beraber bi halay çekeriz artık
canımmmmmm bugün inşallah senden hayırlı güzel haberler alırızzzzzz...:26::26:
canımm işe başlaman çok iyi oldu zaman daha çabuk geçicek senin içinn..dikkat et kendine yinede..Allah emanet ol..
günaydıııın anneciklerrben bugün işe başlıyorum. transferin 7. günündeyim. belki de zaman artık daha hızlı akar.
jasminAllah'ın izni ile bugün çook güzel haberlerle geleceksin. hep beraber bi halay çekeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?