Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım topik anamız iyi ki varsın. Rabbim bu sefer yüzünü yüzümüzü güldürsün

topiğimizin anasııben de çook heyecanlıyım oldu mu olmadı mı diye. bir yerlerim ağrıyo ooh seviniyorum. hiç belirti olmayınca üzülüyorum

canımm benimde akıntım oluyodu ilk günler ..sonraki günler dahada arttı şimdi ise çok yokk..
göğüslerimde sızı oldu 5.veya 6. gündü göğüsuçlarım nasıl sızlıyodu ama 1-2 gün sürdü..
kasılklarım ağrıyodu bacağıma kadar vuruyodu ağrısı..ayaklarım üşüyodu..
ben 4. günden itibaren başlamıştım olmadı diye..
ama sonradan o karamasarlığım giddi..iyi düşünmeye başladımm..
sanki kasıklarım ağrıyınca benimle bebeğim diyodum ağrımayınca olmadı diyodumm..
zor gerçekten beklemek..
inşallah senin yaşadığın belirtilerde bebişinin sana tutunmasının belirtileridir..
yarın 7. günün az kaldıııııı

Merhaba kızlar .. Bende tedavıye basladım gonal-f kullanıyorum 5. Günüm bugun 112,5 la basladım sımdı 187,5 kullanıyorum .. Benide aranıza alırsanız cok sevınırım :) insülin direncim ve hipotroidim var kilolu olmama rağmen var inşallah bebişlerimiz daha cok bekletmez bizi ..

Hoşgeldın aramıza, tedavın hayırlı olsun.
güzel sonuclarını duyar, hep beraber mutluluğunu paylaşırız ınşallah

canııım çoook sağol. sizlerle konuşmak moral oluyo cidden

aramıza hoş geldin

Hakkında hayırlısı olsun canım..Rabbim bir daha negatif göstermesin sana inşallah...Genelde histeraskopiyi eğer tüp bebek birincide tutmadı ise yapıyor doktorlar.hani herşeyi birden hemen yapmak istemiyorlar olmadıkça araştırıyorlar...ama bizimki baştan herşeyi kontrol altına almak istedi..fakat bunla birlikte ümit vermek istemiyor..belkide herşeyi deneyeceğiz işe yaramayacak diyor.. içine sinmeyen birşeyi yapmıyor..bende o yüzden ümitlenmek hiç istemiyorum..
Biz senle istediğin zaman tanışabiliriz canım..ben bursadayım zaten..bütün akrabalarımızda bursada..gün gelir tanışırız inşallah.
Tedavi sürecini paylaşacağım sizlerle inşallah bana güç veriyorsunuz..

Kızlar bugün benim için çok zor geçer diye düşünmüştüm ama Rabbim herşeyin sabrını veriyor..Ben annemi annem daha 33 yaşındayken kaybettim.bizde daha çok küçüktük.babam ikinciye evlendi sonra.iyi kötü vakit geçti.büyüdük evlendik..hep tam bir aile olmanın hayalini kurdum..huzurlu mutlu..Rabbim bana mükemmel bir eş nasip etti..şimdi birde evlat sahibi olmaya geldi sıra ve düşünmediğimiz şey başımıza geldi..26 aydır evlat sahibi olamıyoruz..haftalar aylar derken yıllar geçti gitti..Önceki yıllar daha olur erken diyorduk şimdi ise olmaması bizi daha çok bunaltıyor zaman geçiyor çünkü..
Özellikle ergenlik döneminde annemle yapamadığım şeyleri ileride evladımla yaparım derdim hep.küçük yaşta anne olmayı çok isterdim hep.hayat işte neler geliyor başımıza...
Şimdi hem annem yok hem anneler günümü kutlayan evladım yok..Ama rabbimin kime neyi layık gördüğünü sorgulamaya hakkım yok..bizim kaderimizede bu düştü..
Ama yinede çok iyiydim bugün ananeme menekşe aldım önce onun anneler gününü kutladım..Sonra kayınvalideme ve üvey anneme nevresim takımı aldım ve üzerine güzel sözler yazıp eşimle onların anneler gününü kutladık..onlar mutlu oldu onları mutlu görünce bizde çok mutlu olduk..dualarını aldık..seninde anneler gününü kutlayacak hayırlı evlatlar versin rabbim dediler...bu bize yetti işte:))
İnşallah duaları kabul olur..

Kızlar öncelikle tüm anne adaylarının anneler gününü kutlarım anneler gününe benim gibi anne olarak giremeyenler de pes etmesinler elbet günü gelecek o günü de Rabbim biliyor.

Ben şimdi sizlere birşey sormak istiyorum. Bende yaz ortası gibi tüp düşünüyorum. Reglimin 16. günündeyim. Acıbadem hastanesi var bulunduğum yerde aşılamamı da orada yaptırdım zaten şimdi tüp merkezi açıldı bekliyordum zaten ama doktorum değişecek kendi dr yok ekipte. Neyse şimdi ben çaşamba bir gidicem dr tanışıcma merkezi gezicem ve embriyologla tanışıcam şimdiden. O zaman 19. günüm olacak yumurtlamama da geç oluyor zaten bir de muayene olurum pco var bende düşük düzeyde 38-40 günde regl oluyorum. Şimdi tüpten önce ne gibi testlet isterler reglinin 21. günü yumurta rezervini gösteren testler yapılyormuş onu bu ay yaptırsam diyorum mesela gitmişken günü geçmeden. Tekrar hormon testi ve eşimden siperm testi istenir mi başka neler istenir. Uzun ya da kısa protokol olacağına nasıl karar veriliyor. Ben olacağım reglimin 3. gününde de hormon yapılsa ona göre uzun kısa karar verilir ve o reglinin 21. günü başlanabilir diyorum uzun olacaksa o yüzden bu ay yumurta rezervine falan bakılsın gitmişken diyorum. Bir sonraki reglimde de normal tedavi başlar diyorum ama eğer kısa prıtokole eski hormon değerlerrime bakarak karar verirse gittiğimde de rezerv testi ve eşimin testi yapılırsa bu reglimde de başlayabilr miyiz tedaviye siz doktorla görüşmeye gittikten sonra olduğunuz reglide hemen başladınız mı. Uzun oldu ama anlatabildim kendimi sanırım..

hayrlısı olsun cnm yaa bizde haziranda yaptrcaz kısmetse drumla konuştum ..adetlerim düzensizleşti aşılamadan sonra erken oluyroum 2 aydır anlam veremedim bu duruma (( kendimi hazrlıyorum tüp bebege bana süreçten bahsedermisin biraz zor mu pskolojin nasıl oluyr ne bilim korkuyourm ben açıkcası ( bu arada yaş lkaç kaç yılık evlisin ? ben 27 yaşındaym eşimde 3 yılık evliyim

KIZLAR HEPINIZE IYI GECELER...BUGUN ANNELER GUNU...COK KARMASIK DUYGULAR ICERISINDEYIM.BUGUN BIR KERMESE GITTIK ESIMLE.ORDA HERKES BIRBIRINI KUTLUYORDU TABI BENIMDE(Bilmiyorlarki ben anne olamiyorum)SABAH ANNEMI ARADIM "Annecim Anneler gunun kutlu olsun dedim" annemde bana "Seninde Kızım dedi ve sonra cok uzuldu ozur dilerim kızım seni uek istedim agzimdan kacti dedi" UZULME ANNEM INSALLAH ALLAH SOYLETMISTIR BELKI BENDE BIRGUN ANNE OLURUM DEDIM" Cok zor bi gundu kizlar; Bütün gun mutluyu oynamak,etrafa gulucuk dagitmak,bebeklere ic gecirerek bakip acaba cokmu baktim annesi yanlis anlarmi diye dusunmek.6 yildir bir an bir saniye bile bu hasreti atamadim icimden ...ALLAHA EMANET OLUN INSALLAH HEPIMIZIN YANLIZ GECIRDIGIMIZ SON "ANNELER GUNU OLSUN"

Yarin jasmin40 arkadaşımızın test günü inşallah guzel haberlerle gelir. Rabbim evine mutluluk getirir umarım

Hayirli haberler verir ins

Cnm surec derken olmsma nedeni cok onemli bizim gibiyse durum beklemek cok zor. Azospermde hic sperm olmamasi gibi bir durumda var erkek faktoru olunca butun testleri esimden istediler ve ameliyata karar verildi bu aradada yumurta toplanmadan once bende ilaclari kullanmaya basladim eger sperm bulunmasaydi ben bosuna o kadar ilaci kullanmis olacaktim haxirda bekletildim kisacasi. Biz zaten lik spermioramdan sonra darma duman olduk toparlamadik psikolojimiz hep bozuktu birbirimizibtelkin ettik allahim yuzumuze bakti cik sukur bugunumuze. Benden yumurtalsr toplanda ve 5 gun sonra ilk transferimiz yapildi tsbi biz o kadar tecrubesizdik ki ne oldugunu anlamadan stresten kanamam basladi dusuklu sonuclandi. Esimde bnde kendimizi toparladik ve bir daha denemeliyiz hemen dedik su an 2. Trannsferim yapildi 2 embiryo konuldu rabbim yine sevindirecek ins carsamba gununu bekliyoruz. Sana tavsiyem surecte sadece stres yapma hersey olacagina varar tedavisi var sukur erken teshisle hersey mumkun sansiniz bol olsun ins....

yarın test günüm arkadaşlar , umutluyum, mutluyum ,hissediyorum sanki:) fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi ,Allah hayırlısını versin, inşallah yarın hep birlikte seviniriz gelir gelmez yazıcam Allah izin verirse...

Beni çok duygulandırdın gece gece Rabbim gönlüne göre versin gerçekten tüm kalbimle diledim

Hadi inşallah Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz buna inanıyoruz tüm kalbimizle iyi düşünüyoruz iyi olsun dimii

günaydıııın anneciklerrben bugün işe başlıyorum. transferin 7. günündeyim. belki de zaman artık daha hızlı akar.

jasminAllah'ın izni ile bugün çook güzel haberlerle geleceksin. hep beraber bi halay çekeriz artık

canımmmmmm bugün inşallah senden hayırlı güzel haberler alırızzzzzz...:26::26:

canımm işe başlaman çok iyi oldu zaman daha çabuk geçicek senin içinn..dikkat et kendine yinede..Allah emanet ol..

Günaydınnnnnnnnnn güzel yürekli anne adaylarııııııııı....

bu çiçekler sizlereeeeeeeee

iyi haberler alıcağımız güzel bi hafta olması dileğiyle

bende bugün başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…