canım testi erken yapıp moralimi bozmak istemedim ,eşim kızar zaten almaz test falan günü belli ya ondan...bakalım yarından sonra belli olacak inşallah...inanılmaz bir rahatlık var normal mi bu acaba:) ben heyecanı 1-2 ay önce yaşıyorum sona doğru bi rahatlık geliyo, düğünümde de heyecanlanmamıştım:) canım bu rakam ne böyle kaç yumurtan donduruldu senin bu kadar para istediler,benden 5 yumurta için 300 tl istediler....Allah kolaylık versin çok pahalı...
Bir şey kalmamış gerçekten, müjdeli haberlerini alırız inşallah.
cnm sennde iimiş gene bizden dondurma için 800 lira dediler
merhaba kızlar bn yeni ktıldım aranıza 2 aşılama oldum ama negatfi1 ay ara verdim tüp bebege geçicez artık yolun sonu Allah hayrlısını versin bizimki sebesiz infertiilite şehir dışına gtcem tüp bebek için benm içn zor olcak ama br yandanda tedavi olma şansımız var en azından inş bu kez tutar rabbim isteyen herkese versin inşallah ..
en güzelını yapmışsın bekleyerek, benım ılk denememdı ya tecrubesızlık işte. yaptım moralım bozuldu erkenden.
sakinlik ve sabır en iyisi, taktir ettım cok.
12 tane yumurtam vardı geriye kalan. doktorumuz dondururum ama çözüldüğü zaman tutunma ıhtımali düşer %20'lere dedı. İstersenınz dondurmayalım dedi. İyi ki de dondurmadık, sayısına bakmıyorlar ama paket program deyıp tum dondurma işlemlerı ıcın o kadar para alıyorlar.
ben başka bir merkez istiyorum zaten, dondurulmaması iyi oldu. Tek bir hastaneye bağlı kalmamış olduk.
tüp bebek işlemı de bulundugum ildeki araştırdıgıma göre de dıger merkezlere göre pahalı . Neyse olumsuz bır tecrube oldu, olmuşla ölmüşe çare yokmuş. Hayıflansam da çaresi yok.
ben dondurulmasını istedim tedavide zorlandım şiştim yeni yeni ödem atıyorum şans azda olsa dondurduk bakalım..ama madem dondurmayacaktınız neden okadar ilaç verdi doktorun dozajı az verip yumurta sayısıda yarı yarıya olabilirdi canında cok acımazdı(opu olurken).hayırlısı olsun canım , deneyimli olunca daha doğru kararlar veriliyor galiba.hiç keşke dememek lazım yinede kendini üzme arkadaşım...
Kızlaaarrr hamileyim
Allahım herkese nasip etsin inşallah
dondurabılırız ıhtımalıyle başladı doktorumuz tedavıye. zaten yuksek dozlar yapmadım 150 lık yaptım 5 kez, bır kez 112 ve bır kez 82 mı 87 mı ne yaptım.toplam 7 gun ıgne vurdum. pko oldugum ıcın cok sayıda yumurtam oluştu ama o 26 yumurta oluşurken patlıcak gıbı oldum. çok şişti karnım, acıdı , battı
6-7 ay gıbı bır süre maddi açıdan toparlanmak ıcın beklemek zorundayız ya tek üzüntüm o şimdi. Belkı bu topıkte herkes bir bir tedavısını olurken hamılelık haberı alırken ben hala beklıyor olacagım.
Allah dağına göre kar verirmiş...
hayırlı olsun cnm tedavin tüp bebek son nokta gerçekten inş ilk seferinde olumlu sonuç alırsın :))
Değerlendırecegım eşime de söyledim, gün aşırı senınle işimiz var diyeLütfen böyle düşünme belki de bir bakacagiz sen normal yolla gebe kalmisin :) bu ayları değerlendir ilaclarin etkisi devam ediyor. Ilk denememi kredi cekerek yaptim simdi ise her ay iki bin lira biriktirebiliyorum çok şükür. Allah öyle kapılar açıyor ki ben uzuldugumle kaldım. Lütfen üzülme seni çok iyi anlıyorum seninle aynı yollardan geçtim. ..
Senı merak edıyorum canım? nerelerdesın, nasıl gıdıyor tedavın? ses ver arkadaşım
Kızlaaarrr hamileyim
Allahım herkese nasip etsin inşallah
canım nerde yaptırıyorsun tedavini ne kadar pahalı biz dondurma işlemi için 100$ ödedik bir sene süre verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?