- 7 Mayıs 2013
- 154
- 2
- 118
:))) İşine devam edebilirsin canım, kontrollerin normalinden çok farkı yok ilk ve son aylarda 2 haftada bir(ilk iki ay ile son iki ay) diğer aylarda ayda bir gidiyorsun kontrole sıkıntı yok yani, sadece düşük riski varsa ki o da sonra belli olur işe ara vermek gerekebilir
çok teşekkür ederm cevapladığın için:) diyorum yaa ilk kez deneyeceğimizden herşeyi merak ediyorum. dışarıdan herkes bir şeyler söylüyor. rislik olur tüp bebek hamilelği çalışamazsın filan diyorlar. canım sıkıldıda biraz çalışamama gibi bir lüksüm yok bunca borcun altına girdikten sonra. iyiki bu forumu görüp üye oldum da beni anlayabilecek sizler varsınız çok sağol gerçekten. bir de çikolata kisti olduğundan onun için de riskli bir hamilelik yaşayabileceğimi söylüyolar çok bilmiş insanlar:)) neyse bi başlasaydı tedavi de tutsaydı dimi. bunlar sonra düşünülecek şeyler aslında :) napayım merakk işte :)))
Kızlarrr, hepinize merhaba. Benim tedavim de başladı bugün, ilk iğnemi oldum, içimde tarifsiz bir heyecan var, sizinle paylaşayım dedimRabbim heyacanlarımızı, ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hayirli olsun canim.Insallah sonu guzel olsun tedavinin.Rabbim hepimize nasip etsin insallah birgun bebelerimizi kucagimiza almayi.
cnm kaderdaşlarım iyi haberlerle sevinip kötü haberlerle üzülüyoruz.. inş hepimizin yüzü gülecek sabra ihtiyacımız var.
bugün 6. günümüz minnoşlarım hareket halindelermiş gbi hissediyorum inş tutunuyorlardır. ağrılarım devam ediyor azar azar biraz öncede çok çok afedersiniz sümüksü akıntım oldu akıntı devam ediyor ama beyaz inş rengi koyulaşmaz..
inşallah sımsıkı tutunmuşlardır annelerine, iyi düşün iyi olsun canım, test günü ne zaman?
ay inş cnm tutunsunlar test günüm çarşamba. birşey kalmadı aslında bakalım çok heycanlıyım
Kızlaaarrr hamileyim
Allahım herkese nasip etsin inşallah
çok tebrık ederım, hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.
mus mutlu hamılelık gecır ınş.
çok çok düşük bir değer olsaydı amelıyat olabılırdır, ama başka gıttıgımız bır dr. amelıyat olsa da cok buyuk bır yukselme olmaz, olmasanız da olur deyınce eşim de pek oralı olmadı acıkcası.
amelıyattan 3 ay sonra toparlanıyormuş sanırım sperm değerı degıl mı? ne kadar oldu amelıyat olalı?
yaş 29. İkinci tüp bebek denemesi. sorunumuz erkek faktörüydü hareket azlığı. merkezimiz bursa art, osman Develioğlu.
Allah inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip eder herkese.Anne olmak isteyenlere de bu duygu yaşatsın inşallah . amin
çok uygun fiyat vermişler sana benden 250$ istediler
cnm sennde iimiş gene bizden dondurma için 800 lira dediler
dünden berı aklımdasın ne yaptı bu kız dıyorum, test gunun 13ünde aklımda ama acaba cumartesı birşey yaptırır mı dıyordum. sabretmışsın ne guzel.Canım nasılsın,ben pek giremiyorum annem kızıyor:) uzakdur şundan bi diyip duruyor..eşinin değerleri iyi gerçekten, benim eşiminde tek taraflı 1 varikosel vardı ama morfoloji %0 dı ,sayısı normaldi ama yapısında sıkıntı vardı,ameliyattan sonra en son tüp bebek için yapılan testte %2 olmuş ancak.kişiye göre değişiyor ama benim eşimde 1 senede ancak bu kadar yükseldi geçen sene 7 mayısta olmuştu ameliyatı ama sigarayıda birakmadı belki bıraksaydı daha iyi olabilirdi..canım benim eltim 2 -3 ayda bir adet oluyodu evleneli 1 sene olmadan hamile kaldı,çok şaşırdım birde akdeniz anemisi taşıyıcısı kansızlık varken oldu,olmaz deme olabiliyo canım...
ayy bu bebiş tek değil bence, ikiz muhtemelen.Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
ocak 21 de olduk ameliyatı 3 ay oldu degerler maşlesef kötü inşallah bu ay kendiliğinden olur bu ay baya ilaç kullanıo eşim hem doğal hem kapsül ilçlar Allah büyük yüzüme güler inşallaholmazsa 26 mayıs adet gnm ve serüvenm başlıo
cnm sennde iimiş gene bizden dondurma için 800 lira dediler
aslında ikinizin de dondurma iyi benımkı 1070 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?