Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çok teşekkür ederm cevapladığın için:) diyorum yaa ilk kez deneyeceğimizden herşeyi merak ediyorum. dışarıdan herkes bir şeyler söylüyor. rislik olur tüp bebek hamilelği çalışamazsın filan diyorlar. canım sıkıldıda biraz çalışamama gibi bir lüksüm yok bunca borcun altına girdikten sonra. iyiki bu forumu görüp üye oldum da beni anlayabilecek sizler varsınız çok sağol gerçekten. bir de çikolata kisti olduğundan onun için de riskli bir hamilelik yaşayabileceğimi söylüyolar çok bilmiş insanlar:)) neyse bi başlasaydı tedavi de tutsaydı dimi. bunlar sonra düşünülecek şeyler aslında :) napayım merakk işte :)))

insanları takma zaten bizim insanımızın bilmediği yoktur her konuda bilirkişi hepsi mübarek :)) gerekirse seni negatif yönde etkileyen insanlarla görüşme bu konuda konuşma canım, öptüm çok, şimdiye kadar sınav görevim vardı biraz dinleneyim

Kızlarrr, hepinize merhaba. Benim tedavim de başladı bugün, ilk iğnemi oldum, içimde tarifsiz bir heyecan var, sizinle paylaşayım dedim Rabbim heyacanlarımızı, ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Kızlarrr, hepinize merhaba. Benim tedavim de başladı bugün, ilk iğnemi oldum, içimde tarifsiz bir heyecan var, sizinle paylaşayım dedim Rabbim heyacanlarımızı, ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Hayirli olsun canim.Insallah sonu guzel olsun tedavinin.Rabbim hepimize nasip etsin insallah birgun bebelerimizi kucagimiza almayi.

cnm kaderdaşlarım iyi haberlerle sevinip kötü haberlerle üzülüyoruz.. inş hepimizin yüzü gülecek sabra ihtiyacımız var.

bugün 6. günümüz minnoşlarım hareket halindelermiş gbi hissediyorum inş tutunuyorlardır. ağrılarım devam ediyor azar azar biraz öncede çok çok afedersiniz sümüksü akıntım oldu akıntı devam ediyor ama beyaz inş rengi koyulaşmaz..

inşallah sımsıkı tutunmuşlardır annelerine, iyi düşün iyi olsun canım, test günü ne zaman?

ocak 21 de olduk ameliyatı 3 ay oldu degerler maşlesef kötü inşallah bu ay kendiliğinden olur bu ay baya ilaç kullanıo eşim hem doğal hem kapsül ilçlar Allah büyük yüzüme güler inşallah olmazsa 26 mayıs adet gnm ve serüvenm başlıo

CNM MERABA BENDE BURSA İNEGÖLLÜYÜM BZMDE ERKEK FAKTÖRÜ BZDE OSMAN develioğlunu düşündk ama sonra murat erdemire karar kıldık daha baslamadım ama osman beyinmetşini cok duydummmm tebrik eder,mmm

merhaba kızlar bn yeni ktıldım aranıza 2 aşılama oldum ama negatfi 1 ay ara verdim tüp bebege geçicez artık yolun sonu Allah hayrlısını versin bizimki sebesiz infertiilite şehir dışına gtcem tüp bebek için benm içn zor olcak ama br yandanda tedavi olma şansımız var en azından inş bu kez tutar rabbim isteyen herkese versin inşallah ..

dünden berı aklımdasın ne yaptı bu kız dıyorum, test gunun 13ünde aklımda ama acaba cumartesı birşey yaptırır mı dıyordum. sabretmışsın ne guzel.
sabızsızlıkla sonucunu beklıyorum canım benım
eşim sıgarayı bıraktı benım de, ama ne kadar işe yaradı bılemıyorum. Allah nasıp ettıkten sonra her şekılde olur. bellı mı olur nadır yumurtladıgım aylardan birinde bi bakmışız döllenıvermış :)) Allahın taktiri.
Öpuyorum senı cok
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
ayy bu bebiş tek değil bence, ikiz muhtemelen.

aslında tüp için öyle mılyonlarca sperme de gerek yok, sadece bir tanesi iş göruyor en az 10 tane adam akıllı sperm olsun yeter şahsen, Allah bereket versin

Son düzenleme:
iselam kizlarr hamisimizi kutluyorum rabbim hayirlisiyla koklamayi nasip etsin benim de on iki embriyo olusmus doktor cok guzel dedi rabbim insaallah pazartesi transfer olacagim dua ile

aslında ikinizin de dondurma iyi benımkı 1070 lira

canım testi erken yapıp moralimi bozmak istemedim ,eşim kızar zaten almaz test falan günü belli ya ondan...bakalım yarından sonra belli olacak inşallah...inanılmaz bir rahatlık var normal mi bu acaba:) ben heyecanı 1-2 ay önce yaşıyorum sona doğru bi rahatlık geliyo, düğünümde de heyecanlanmamıştım:) canım bu rakam ne böyle kaç yumurtan donduruldu senin bu kadar para istediler,benden 5 yumurta için 300 tl istediler....Allah kolaylık versin çok pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…