Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

oh canım maşallah bayağı dinlenmişsin:) yarın test günün inşallah güzel haber verenlerden olursun

canım pek dinlenmek değildi kafam hep test gününde tuttumu tutmadımı her gün kendimde belirti aradım ama belirti yok 3 4 gündür belim agrıyor sanırım sürekli oturup yatmaktan ve biraz kahverengi akıntı dua edin kızlar rabbim korktuğumuza uğratmasın amin

Selam canım yazdıkların tutunma belirtileri bildiğim kadarıyla inş hamilesin canım :)) bende hala adet olmayı bekl,iyorum şaka gibi yaaaa

Normalde her ayın 8 yada 10unda oluyodum bugün ayın 13ü oldu ama tık yok ( doktorumda öyle dedi yoğun stres var üzerinizde sakin olun bekleyin dedi yoksa adet söktürü vercek

ayın 17sine kadar bekleyebılırsın. 1 hafta önce ya da 1 hafta sonra gelmesınde hıc bır sakınca yok, normal göruluyor bu durum.
unutmaya çalış arkadaşım, demesi kolay ama yapması zor bılıyorum...

cnm bizimsebebsiz infertilitile sorunumz yok 27 yaşındaym .. aşılamadan sonra 3 aydır adetim düzensizleşti sence normal mi bu ??? 26 gnde br oluyrdum ama şimdi 22. güne düştü drum tüp bebek yapalım dedi bnde artık yapalım dedim bekle bekle her ay bir umut yine o adet kanamasını gröyrum bunaldım yoruldum artık bir bebegim olsun istyrum rabim herkese napim etsin ...

Merhaba cnm bende seni merak ediyodummm..
ohh az kalmışşş..yarın test günü inşallahhhhh tutmuştur..
sende hamilesindir.
RABBİM KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN..:26:

merhaba cnm bende seni merak ediyodummm..
Ohh az kalmışşş..yarın test günü inşallahhhhh tutmuştur..
Sende hamilesindir.
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..:26:

canım allah razı olsun inşallah ben ve tüm isteyen arkadaşlarım burdan hamileyim yazmayı kısmet etsin rabbim elim ayağım dolaşıyo görsen sanki yeni işe başlamış gibi hissediyorum kendimi kafam da hep olumlu mu olumsuz mu olacak diye rabbim yardımcımız olsun

canım kaçıncı gün emriyosuydu?bazılarına 5.gün yapıyorlar neye göre öyle bilmiyorum.bana 3.gün emriyosu koyuldu emriyolog 8/1 2 tane transfer ediyoruz dedi.sanırım 8 hücreli 1. kalite.ama ben çok araştırmadım hayırlısı olsun dedim fazla soruda sormadım.sende rahat ol allahın izni ile yarın hamileyiiimmmmmm diceksin

Bahcecinin bekleme salonundan bildiriyorum ya tedavi iptal diyecek doktorum ya da devam.

canım 3 gün 2. Kalite tek embiryo transfer edildi inşallah rabbim hepimize kısmet etsin inşallah burdan güzel haberler verneyi nasip etsinn

Benden önce muayene olan bayanın bir oğlu varmış ucuzlerin kesesini gördüler şimdi de :)))) allahım bize de nasip et ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…