Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kıslar ya test yapan arkadaş vardı bize haber vermedi:18:inşallah mutluluktan haber vermeyi unutmuştur

kızlar selaaam bekleyişimiz devam ediyor bugun 8. günümüz. dayanamayıp test yaptım pozitifmi değilmi anlayamadım o kadar ki silik galiba erken davrandım (( çarşamba gününe ne kaldı halbuki ama tutamadım kendmi inş tutmuştur bebeklerim :'((

silikte olsa eger bir isaret gorebiliyorsan insallah tutmustur canim.. allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallahhhhh

Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum

canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlereee aminn

Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum

canım hadi hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah pozitif sonuç amayı nasip etsinn aminn

canım çok sevindim rabbim diğer aşamalardada yüzüne güler inşallah.ve sonunda bebeğine kavuşursun

Canim benim hersey yolunda masaallah..Guzel baslayip guzel devam edecek...Moralinin yerine gelmesine cok sevindim...

Canim silik de olsa cift cizgi guzel haber..Insallah guzel haberler verirsin bize...

CANIMMM hamlesin inşallah hemde 8.gün idrarda çıkmış ne güzel çarşamba günüde tescillersin inşalah.

ooooooo süpeer cnmm
şunun surasında 10 günün var bebişileri göbüşüne almana .
gebelik aşısıdaaaa iyi gelir inş.banada yapıldı bu seferr çok şükür tuttu... inş devamıda gelir :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…