Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahhhh.canım beni listeden düzeltir misin ? benim tedavimde bugün başladı.bir sürü iğne yaptılarr bana baya kanda verdim.cumartesi ilk kontrolüm kısmetse..

Evt kızlarrrr jasminden haber yokkkkkkk merak ediyorummmmm:18::18:

kızlar bişi sorucam pgt yapıldı mı size doktorum pgt yapıcaz dedi 2000dolar tutuyormuş.

hemen araştırdım, yenı bırsey öğrendım pgt şu oluyormuş;
Preimplantasyon Genetik Tanı, tüp bebek uygulaması
sırasında, embriyoların genetik testi yapılarak, sadece sağlıklı olanların seçilip anneye transfer edilmesi işlemidir.
Tıp dünyasının en yeni yöntemlerinden biri olan PGT sayesinde bebekler, henüz anne karnına bile girmeden laboratuvarda hastalıklardan ayıklanabiliyor...

ama pahalı bır işlem demek kı? tüp bebek parasından harıc mı 2000 dolar istiyorlar pekı?

Sağolun canım annelerim. Listemizi akşama duzenleyecegim :) şimdi geldim eve. Gebelik aşısı senden alinan kanın çeşitli islemlerden gecirilip rahmine verilmesi demek. Rahmin gebeliği daha çabuk kabul etmesini sağlıyor 600 lira maliyeti. Şimdi uyuyorum akşam burdayım öptüm çok

tekrar hayirli olsun cnm.. insallah en yakin zamanda kavusursun bebisine

kızlar beta hcg 9,34 çıktı yaaa((((( doktor 2 sonra tekrarla dedi biraz düşük yorumlarınızı bekliyorum(( sabahın da köründe gttim ondan mı acaba...

Son düzenleme:
kızlar beta hcg 9,34 çıktı yaaa((((( doktor 2 sonra tekrarla dedi biraz düşük yorumlarınızı bekliyorum(( sabahın da köründe gttim ondan mı acaba...

İnşallah yükselir değerin, dualarımız seninle olacak. Antalya Tüp bebekte yaptırmışsın sanırım sen de. doktorun kimdi acaba?

cnm 2 gun sonra degerin yukselmesi gerekiyor. insallah yukselir. bol bol dua edecegiz sana... insallah bebisin tutunur sana...

inşallah katlanır canım sınırda dedi dr,transferden 9 gün sonra test yap dendi bana transfer olalı bugun 10. günüm normalde ama 5. gün embriyosu kondu..5. günü transferi yapılan arkadaşlar transferden kaç gün sonra test yaptılar acaba...

canımm inşallahh değerin yükselirrrrrrr..dualarımm seninlee :26::26::26:

Canım beni dinlersen değerlere takılma, benimde beşinci gün transferiydi 10. gün değerim 67 çıkmıştı, doktor çok iyi demişti, iki gün sonra tekrarladık 105, iki gün sonra da 190 oldu, ikiye katlamadı, 10 gün sonra kese görmeye gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok, bekle bekle yine yok, 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, ki benim değerlerim iyiydi yani, ama arkadaşımın 3. gün embriyosu 12. gün test yaptı 30 çıktı, biz kimyasaldan şüphelendik ama sonra katlaya katlaya yükseldi değerleri, şimdi oğlu yaşına girecek maşallah, takılma yani kısmette varsa olacak, yeter ki Rabbim ol desin, hayırlısını iste herzaman, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyorum...

Canım benım, hep aklımızdaydın bugun. ben 12.günün zannedıyordum. 10.gün ise değerin katlamaya devam edebılır. kendını hırpalama sakın. nisan topiğinde okudum sanırım, böyle düşük olup yukselenlerı.
bebek yok diye birşey yok, belkı bebegın hala tutunmaya calışıyor, kendını yorma sakın. geç tutunmuş da olabilir neler neler okuyoruz burada bılıyorsun.
bence muhtemelen gec tutunmadan dolayı değerin biraz düşük. 2. tahlili yaptırmadan kesin yargıya varmayın eşin de sen de.
Bu akşam kendım ıcın dua ederken bır de senın ıcın edecegım
Sakın ama sakın üzülme e mi.

nisan topiğinden tugba diye bir arkadaşın değerlerını yazıyorum bak buraya.Senın 10.gün bi de. olcak olacak bılıyorum ben
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07
23.gün 9336.07

inş.manccım bende çok istiyorum güzel sonuç almayı ama elimde değil çok korkuyorum teşekkür ederim cevap için.bu arada bugün ki son gelişmeyide söyleyeyim 12 tane sağlıklı embiryo varmış yarın tekrar arayıp bilgi verecekler inş güzel olur herşey hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…