kızlar gelmedi deme hala
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahhhh.canım beni listeden düzeltir misin ? benim tedavimde bugün başladı.bir sürü iğne yaptılarr banaKizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum
kızlar bişi sorucam pgt yapıldı mı size doktorum pgt yapıcaz dedi 2000dolar tutuyormuş.
kızlar bişi sorucam pgt yapıldı mı size doktorum pgt yapıcaz dedi 2000dolar tutuyormuş.
Sağolun canım annelerim. Listemizi akşama duzenleyecegim :) şimdi geldim eve. Gebelik aşısı senden alinan kanın çeşitli islemlerden gecirilip rahmine verilmesi demek. Rahmin gebeliği daha çabuk kabul etmesini sağlıyor 600 lira maliyeti. Şimdi uyuyorum akşam burdayım öptüm çok
kızlar beta hcg 9,34 çıktı yaaa((((( doktor 2 sonra tekrarla dedi biraz düşük yorumlarınızı bekliyorum (( sabahın da köründe gttim ondan mı acaba...
kızlar beta hcg 9,34 çıktı yaaa((((( doktor 2 sonra tekrarla dedi biraz düşük yorumlarınızı bekliyorum (( sabahın da köründe gttim ondan mı acaba...
cnm 2 gun sonra degerin yukselmesi gerekiyor. insallah yukselir. bol bol dua edecegiz sana... insallah bebisin tutunur sana...
İnşallah yükselir değerin, dualarımız seninle olacak. Antalya Tüp bebekte yaptırmışsın sanırım sen de. doktorun kimdi acaba?
Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum
inşallah katlanır canım sınırda dedi dr,transferden 9 gün sonra test yap dendi bana transfer olalı bugun 10. günüm normalde ama 5. gün embriyosu kondu..5. günü transferi yapılan arkadaşlar transferden kaç gün sonra test yaptılar acaba...
Hayır canım aksine iyi bir şey blastokist demek 5.gun embriyosu demek. Embriyolarin gelisimine gore ikinci ucuncu ya da besinci gun transfer ediliyor canım. Lütfen rahat ol moralini bozuyorsa çok irdeleme inşallah ilk denemende kavusursun yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?