selam guzel annelerim..... bugun bizim de gunumuz bence hepimizi kutluyorum.... yarin oglen transfer olacak bufun cok heyecanliyim iki hafta nasil gececek hic bilmiyorum ...... bu arada kizlar jele basladim ben dunden yavrucak icerde iken ona sikinti vermez degil mi bi tuhaf cunku ..... bir soru daha transfer olur olmaz orada ne kadar yatiriyorlar ...... ??
canim benim benim de 14 yumurtam oldu dun aradilar beni 12 dollenmis doktorum daha pazar gunu belli olur tam dedi simdilil her sey yolunda yarin transfer var bakalim rabbimden hayirlisi
Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum
inşallah katlanır canım sınırda dedi dr,transferden 9 gün sonra test yap dendi bana transfer olalı bugun 10. günüm normalde ama 5. gün embriyosu kondu..5. günü transferi yapılan arkadaşlar transferden kaç gün sonra test yaptılar acaba...
merhaba kızlar bn yeni ktıldım aranıza 2 aşılama oldum ama negatfi1 ay ara verdim tüp bebege geçicez artık yolun sonu Allah hayrlısını versin bizimki sebesiz infertiilite şehir dışına gtcem tüp bebek için benm içn zor olcak ama br yandanda tedavi olma şansımız var en azından inş bu kez tutar rabbim isteyen herkese versin inşallah ..
Merhaba kızlar .. Bende tedavıye basladım gonal-f kullanıyorum 5. Günüm bugun 112,5 la basladım sımdı 187,5 kullanıyorum .. Benide aranıza alırsanız cok sevınırım :) insülin direncim ve hipotroidim var kilolu olmama rağmen varinşallah bebişlerimiz daha cok bekletmez bizi ..
Kızlar öncelikle tüm anne adaylarının anneler gününü kutlarım anneler gününe benim gibi anne olarak giremeyenler de pes etmesinler elbet günü gelecek o günü de Rabbim biliyor.
Ben şimdi sizlere birşey sormak istiyorum. Bende yaz ortası gibi tüp düşünüyorum. Reglimin 16. günündeyim. Acıbadem hastanesi var bulunduğum yerde aşılamamı da orada yaptırdım zaten şimdi tüp merkezi açıldı bekliyordum zaten ama doktorum değişecek kendi dr yok ekipte. Neyse şimdi ben çaşamba bir gidicem dr tanışıcma merkezi gezicem ve embriyologla tanışıcam şimdiden. O zaman 19. günüm olacak yumurtlamama da geç oluyor zaten bir de muayene olurum pco var bende düşük düzeyde 38-40 günde regl oluyorum. Şimdi tüpten önce ne gibi testlet isterler reglinin 21. günü yumurta rezervini gösteren testler yapılyormuş onu bu ay yaptırsam diyorum mesela gitmişken günü geçmeden. Tekrar hormon testi ve eşimden siperm testi istenir mi başka neler istenir. Uzun ya da kısa protokol olacağına nasıl karar veriliyor. Ben olacağım reglimin 3. gününde de hormon yapılsa ona göre uzun kısa karar verilir ve o reglinin 21. günü başlanabilir diyorum uzun olacaksa o yüzden bu ay yumurta rezervine falan bakılsın gitmişken diyorum. Bir sonraki reglimde de normal tedavi başlar diyorum ama eğer kısa prıtokole eski hormon değerlerrime bakarak karar verirse gittiğimde de rezerv testi ve eşimin testi yapılırsa bu reglimde de başlayabilr miyiz tedaviye siz doktorla görüşmeye gittikten sonra olduğunuz reglide hemen başladınız mı. Uzun oldu ama anlatabildim kendimi sanırım..
KIZLAR HEPINIZE IYI GECELER...BUGUN ANNELER GUNU...COK KARMASIK DUYGULAR ICERISINDEYIM.BUGUN BIR KERMESE GITTIK ESIMLE.ORDA HERKES BIRBIRINI KUTLUYORDU TABI BENIMDE(Bilmiyorlarki ben anne olamiyorum)SABAH ANNEMI ARADIM "Annecim Anneler gunun kutlu olsun dedim" annemde bana "Seninde Kızım dedi ve sonra cok uzuldu ozur dilerim kızım seni uek istedim agzimdan kacti dedi" UZULME ANNEM INSALLAH ALLAH SOYLETMISTIR BELKI BENDE BIRGUN ANNE OLURUM DEDIM" Cok zor bi gundu kizlar; Bütün gun mutluyu oynamak,etrafa gulucuk dagitmak,bebeklere ic gecirerek bakip acaba cokmu baktim annesi yanlis anlarmi diye dusunmek.6 yildir bir an bir saniye bile bu hasreti atamadim icimden ...ALLAHA EMANET OLUN INSALLAH HEPIMIZIN YANLIZ GECIRDIGIMIZ SON "ANNELER GUNU OLSUN"
ay çok sevindim sonundada çok seviniriz inş. hayırlı olsun şimdidennnn:)Kizlarrrrrrr en geç 24 mayısta embriyo naklim varrrd. Hem de iki tane. Her şey yolunda ve gebelik aşısı yapacak doktor. Hamile kalmış kadar mutluyum
hayatım neden bu kadar üzüldün canım benim, sen bir annesin zaten çok üzüldüm üzülmene burnumun direğini sızlattın, yine söylüyorum sen bir annesin biz anneyiz sadece özlemle evlatlarımıza kavuşacağımız günü bekliyoruzsende hep olmayacak ben anne olamayacağım psikolojisi seziyorum valla gelir seni pataklarım düğün sırasında değil de daha kızı vermeden dünürünü döven tek insan olarak tarihe geçerim inşallahhhhhh bir daha ki anneler gününde bizi sıcak gülümsemesiyle karşılayacak yavrularımız olacak
hayırlı olsun canım inş. bebişlerin sımsıkı tutunurlar annelerine benimde çarşamba günü transferim olacak bugün jeli banada başlattı doktorum bu arada bişeyi merak ettim kaç yumurta toplandı kaç yumurta kaldı ve kaçıncı gün transfer ediyor,gerçi herkezin durumu farklı olur ama belki senin ki ile aynıdır diye soruyorum çok tedirginim bu konuda
Canim bu hamilelik asisi nerde yaptiriyosun ben ankaradayim.lenfositmi ismi bu asinin esindeki kani sana aktarma islemi
canım aldın geldin mi bebişleri merak ettim seni
kızlar 8. günüm biliyorsunuz baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum(( bu nasıl birşey anlayamadım. birde sabah kahverengi akıntım oldu hemen aradım doktoru panik oldum normal olduğunu estrofeme başlamamı söyledi test günüme 2 gün kaldı allahım seni koru benim bebeklerimi (
ben istanbuldayım canım ankarada da yapan merkez var diye biliyorum ama şimdi ismi gelmedi aklıma, hayır canım senin kanını alıp işlemden geçiriyorlar sonra embriyo naklinden 2 gün önce aşılama işlemi gibi rahme girip o kanla rahmi yıkıyorlar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?