Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayırlı olsun canım inş. bebişlerin sımsıkı tutunurlar annelerine benimde çarşamba günü transferim olacak bugün jeli banada başlattı doktorum bu arada bişeyi merak ettim kaç yumurta toplandı kaç yumurta kaldı ve kaçıncı gün transfer ediyor,gerçi herkezin durumu farklı olur ama belki senin ki ile aynıdır diye soruyorum çok tedirginim bu konuda

canim benim benim de 14 yumurtam oldu dun aradilar beni 12 dollenmis doktorum daha pazar gunu belli olur tam dedi simdilil her sey yolunda yarin transfer var bakalim rabbimden hayirlisi

kusura bakma sayfayı iyi okuyamamışım bende sana soru sormuştum soruyu sorduktan sonra yazını okudum.teşekkür ederim cevap için inş. sonuçlarımız güzel olur kaliteli embiryolarımız olur hemen hemen aynı zamanda alıcaz test sonucunu galiba ben ayın 26 sında test yapıcakmışım tabi bir aksilik olmazsa:)

Canım benim yükselmesini beklemek ne kadar zordur bilirim. İnşallah yükselecek dualarimiz seninle

Jasminim katlanacak inşallah...Sabırlı ol..Bak tutunmuş , tutunmamış olsaydı değerin 1 in altında olurdu...Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..Dualarımız seninle..

hoş geldin canım hayırlı uğurlu olsun listeye ekledim

kızlar 8. günüm biliyorsunuz baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum (( bu nasıl birşey anlayamadım. birde sabah kahverengi akıntım oldu hemen aradım doktoru panik oldum normal olduğunu estrofeme başlamamı söyledi test günüme 2 gün kaldı allahım seni koru benim bebeklerimi (

canım diğer bilgilerini de yazar mısın, listeye ekledim inşallahhh sana uğurlu gelir

çok mantıklı düşünmüşsün eski testlerini yeterli görürler diye düşünüyorum, bir problem yoksa ilk adetinde başlatırlar canım ama istersen yaz ortasını da beklyebilirsin tamamen sana kalmış

hayatım neden bu kadar üzüldün canım benim, sen bir annesin zaten çok üzüldüm üzülmene burnumun direğini sızlattın, yine söylüyorum sen bir annesin biz anneyiz sadece özlemle evlatlarımıza kavuşacağımız günü bekliyoruz sende hep olmayacak ben anne olamayacağım psikolojisi seziyorum valla gelir seni pataklarım düğün sırasında değil de daha kızı vermeden dünürünü döven tek insan olarak tarihe geçerim inşallahhhhhh bir daha ki anneler gününde bizi sıcak gülümsemesiyle karşılayacak yavrularımız olacak

Canim bu hamilelik asisi nerde yaptiriyosun ben ankaradayim.lenfositmi ismi bu asinin esindeki kani sana aktarma islemi

canım önceki on dört yumoşun 12 döllendi demiştim... bugün sabah hazırlandım bebeğimi almaya gidiyordum :) doktorumu aradım doktorum 5 tane 1. kalite ebriyo olduğunu bebekleriniz dedi :))...... o yüzden 5. gün transferi yapacağını bu durumu embriyologla da konuştuğunu söyledi ben de tamam dedim her şey yolunda değil mi dedim o da evet dedi :))..... çarşamba sabah saat 7.30 da canlarım inşallaahhh....sen ne durumdasın?

Canim bu hamilelik asisi nerde yaptiriyosun ben ankaradayim.lenfositmi ismi bu asinin esindeki kani sana aktarma islemi

ben istanbuldayım canım ankarada da yapan merkez var diye biliyorum ama şimdi ismi gelmedi aklıma, hayır canım senin kanını alıp işlemden geçiriyorlar sonra embriyo naklinden 2 gün önce aşılama işlemi gibi rahme girip o kanla rahmi yıkıyorlar canım...

canım aldın geldin mi bebişleri merak ettim seni

menac cımm :) durumu yazdım işte bekleyeceğim... doktor o 5 tanesini blast embriyo dedi sen yazmıştın burada okumuştum :) hayırlısı inşaallah... senin için de çok sevindim senin zaten yumoşlar iyiydi inşaallah rabbim yüzünü hep birlikte yüzümüzü güldürür....:)

canım hiç merak etme baş ağrıları normal inşallahhh sonunda bize mutlu haber vereceksin, lekelenme de normal canım lütfen stres yapma

kızlar beni de listeye eklerseniz sevinirim hipo hipo hastasıyım... bugün ege üniversitesinde tüp bebek tedavisine başladım...
hadi hayırlısı olsun hepimiz hakkında :)

Sagol menaccim benimde bi basarisiz tup bebek denemem var bende arastiriyorum bu asiyi..nerede yaptirrim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…