Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor.acılı bi işlem mi.sanırım narkozlu oluyo....çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak

Oh oh çok şükür çoğu gitti azı kaldı. İnşallah kaliteli embriyolarin olacak sonra da annelerine evlat olacaklar ağrılar normal canım yumurta cokmus. Bol bol su iç canım
amin canım ağzın bal yesin:)bir damacana içtim:)narkozdan sonra çok agzım dilim kurudu.:)senin transferin nasıl geçti canım rapor alabildin mi?

Aminn inşallah canım, sen nasılsınn,hepimizin yüzü güler inşallah.. Ben de 12. Gün yaptıracaktım ama hemşire 10. Gün yaptırabilirsin dedi.. Bi de cmt ye geliyor eşimle gideceğim benim için daha iyi.. İyi köyü destek olur bana dedim..benim bugün de 38 derece ateşim oldu geçen günkü gibi.. İğne yerim de çok fena ağrıdı.. Kısaca progestan yan etkilerini bi güzel yaptı bana Dr cmt sonuca göre bakarız dedi..en zor günler.. İnşallah hayırlı haberler olur..

kızlar bu yumurta toplama işlemi nasıl oluyor.acılı bi işlem mi.sanırım narkozlu oluyo....çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak

sen hiç bişey hissetmiyosun zaten anestezi ile yapılıyo benim 25 dk sürdü çok çok basit hiç korkmana gerek yok sonrasıda sadece hafif adet ağrısı gibi

amin canım ağzın bal yesin:)bir damacana içtim:)narkozdan sonra çok agzım dilim kurudu.:)senin transferin nasıl geçti canım rapor alabildin mi?
ay canım cevap yazmışsın görmedim.meslektaşım da çok iyi yapmış insanın eşine de çok ihtiyacı oluyor.benim eşim subay yıllık izni alması için çok önce söylemesi gerekiyor ama annem geldi benimde çok şükür.anam bebişlerini aldın geldin ne mutlu sana canım yaaa...darısı başımıza inşallah.adaçayı ve hurmadan uzak dur canım.maydonozda kanı sulandırdıgı için kanamayı arttırıyormuş.kendine çok iyi bak annesi:)abime selamlar şimdiden hayırlı olsun

arkadaşlar yarın benim de hayırlısıyla transferim var çok heyecanlıyım, dualarınızı bekliyorum...

Makat ve rahim çok yakın zaten de ilk defa duydum tup bebek tedavisinde bilmediğim yok sanıyordum yanilmisim.stres yapmak yok rahat olmak umutlu olmak çok önemli . Teşekkürler güzel dileklerin için öptüm çok :)

merhaba arkadaşlar..
benim de bugün yumurtalarım toplandı. doktorum cumartesi ya da salı günü transfer yaparız dedi.
sanırım pazar günü tatil olduğundan 3. gün embiryosu yapmak istemiycekler. bu arada pazar 3. gün oluyo değil mi?
2. gün embiryosu transfer edilir mi kızlar (( eğer bu noktaya gelip sırf tatil için herşeyi alt üst ederlerse merkeze de doktora da azcık bi güveim bile kalmıyacak çok üzüleceğim.

bu konularda hiç ilgim yok kızlar iyisinin 5. gün olduğunu biliyorum. ama 4. gün de konur mu?
ben hiç duymadım da.

canım aç gidiyorsun merkeze su bile içmiyorsun .ameliyat önlüğü giyiyorsun bone takıyorsun.sonra seni ön hazırlık için bir odaya alıyorlar damar yolu açıyorlar.ameliyat odasına alınıyorsun.damar yolundan narkoz veriyorlar. o ara o da on kişi falan oluyor tabii hemşiresi anestesizyeni doktor falan filan.sana soru soruyorlar bilinç düzeyini takip ediyorlar bilincini yitirince operasyon başlıyor. uyandıgımda ismimle bana sesleniyordu hemşireler.ben hemen uyanmışım.sedyeye bile neredeyse kendim geçtim.sonra istirahat odama aldılar sedyeden yatagına alıyorlar.hemşireler eşine ilaçlarını aldırıyorlar o ara ilaçlarını anlatıyor hemşiren.narkozun etkisiyle sarhoş gibi oluyorsun tabii.medicana sandöviç meyve suyu falan verdi ama her merkezde var mı bilmiyorum.sonra bir yarım saat daha dinlenip kendin giyinip çıkabiliyorsun.agrın hafif oluyor agır bir adet sancısı gibi ama bir iki saat içinde hafiflemeye başlıyor.benim kanamam bile olmadı rahattı canım.hakkında hayırlısı gözünde çok büyütme detaylıca anlattım umarım işine yarar

arkadaşlar yarın benim de hayırlısıyla transferim var çok heyecanlıyım, dualarınızı bekliyorum...

İnşallah sıkı sıkı tutulurlar annelerine yerlerini begenirlerAllah pozitif sonuç görmeyi nasip etsin :)

Onlar tatil falan hesaplamiyor her şey tıkır tıkır işler merak etme. Embriyonun durumuna göre değişir dördüncü Gün embriyo transferi olan çok arkadaş var rahat ol lütfen. İkinci gun embriyosu ile hamile kalan da stres yapmaman lazım

aynılarını bugün yaşadım

gerçekten mi??
eşimin ürolog bi tanıdığı 3. ve 5. gün olur ama 5. gün koysunlar demiş ben de stres yaptım işte.
hele bugünkü stresi görmeliydiniz(
çok korkmuştum hiç anestezi olmadım diye ama çok korkulacak bişey yokmuş hatta kafam çok iyiydi :)

benim seçtiğim merkez zannedersem tatili filan hesap eder. gerçi kaç haftadır pazar günü tatil yapmadık diyorlardı ama..
benle birlikte 6 kişinin daha opu su oldu.
hepimizin umutlarını çöpe atmazlar inşallah.
ben bu tüp bebek merkezlerine de doktorlarına çok güvenemiyorum. güya en iyisini seçtik ama her kafadan bi ses çıkıyor. birinin kötülediğini diğeri övüyor filan..

Kanamam olmadı çok şükür canım ama dün öyle bir şişti ki karnım, oturup kalkarken zorlandım belli bir süre. Kısa süreliğine de olsa hamile gibi hissettim kendimi :) Bugün gayet iyiydim, sanki dün hiç operasyon geçirmemiş gibiydim. Haber gelmedi henüz ama merkezin sayfasından baktım bize verdikleri şifreyle, 14 tanesi döllenmiş görünüyor, bakalım yarın ne olacak. Güzel güzel bebişlerimiz olur inşallah

:) embriyon çoksa zaten beşinci gün koyarlar. Embriyon azsa riske atmazlar üçüncü gun koyarlar. Yoksa her doktor tabi ki beşinci gün embriyosu koymak ister

:) embriyon çoksa zaten beşinci gün koyarlar. Embriyon azsa riske atmazlar üçüncü gun koyarlar. Yoksa her doktor tabi ki beşinci gün embriyosu koymak ister

sağolasın canım Allah razı olsun içimi rahatlatıyorsun.
o zaman 3 ü 5 i de yok bu işin öyle mi?
yani 2-3-4-5. gün embiryolarının hepsi olabilir?
10 un üstünde yumurta varmış inşallah hepsi döllenir de 5. günü beklerler :))

Aynen öyle canım. Beşinci gun embriyosu mutlaka sonuç pozitif olacak anlamına gelmiyor. İkinci Gün embryisu da negatif olacak diye bir şey yok. Kismet biraz da

canım çok teşekkür ederim.ben de üzülmüştüm aranıza beni almayacaksınız sandım...tekrar sağol.inş kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…