HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM SENİN YAŞADIĞIN SEVİNCİ BİZE DE YAŞATSIN İNŞAALLAH... benim de 8. günüm 5. gün iki adet blast emb. ama rabbimin takdiri her şey benim gibi test tarihi yakın çok arkadaşımız var dua et bize taze annecik :)
senin adına çok sevindim Allahım bizede yaşatsın inşallah o güzel günleri bende de hiç bir belirti yok acaba olmadımı diye düşünüyorum senin yazını okuyunca biraz içim ferahladı.göğüslerinde ne gibi değişiklik oldu göğüs ucunda karıncalanma gibi ağrı olduğunu söylüyorlar sende olmuşmuydu?
başlamasan ne yapıcan canım denemekte fayda var,tüp bebek uygulaması tutmayanlar tekrar tekrar neden deniyor , değer, sayı ne olursa olsun Allah nasip edicek olduktan sonra hertürlü ediyor..
kızlar yumurta toplamam sabah 10'da yapıldı hala kasıklarımda kramp şeklinde ağrı var 18 tane yumurtam toplanmış 22mm-20 mm arasında.
yumoşlarımızı hastaneye emanet edip geldik bakalım.
kızlar yumurta toplamam sabah 10'da yapıldı hala kasıklarımda kramp şeklinde ağrı var 18 tane yumurtam toplanmış 22mm-20 mm arasında.
yumoşlarımızı hastaneye emanet edip geldik bakalım.
Kızlar şeymanın 12. gün değeri 363 çıkmışş.
umut tüp bebeğin sayfasına yazmış ama buraya yazmayı unuttu herhaldee..
kızlar merak edince ben yazayım dedim...
Arkadaşlar, yarın opum var ve çok heyecanlıyım sizlerden dua istiyorum inş güzel geçer yaa(
Hadi geçmiş olsun canım, yarına ağrın falan kalmaz, dün ben de öyleydim, karnım çatlayacak gibiydi ama bugün iyiyim, işe bile gittim
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin, transfer gununu sayilmiyosa bugun benim 2.gunum oluyo demekki :) nedenini bilmedigm bi rahatlik var bende :) 4.gun 2 tane 1.kalite transfer edildi 31 mayis buyuk gun bakalim hakkimizda hayirlisi
Fasulyecim inşallah rabbim sana da kısmet edecek anne olmayı icindekinin kıskançlık değil imrenme oldugunu biliyorum.
Evdeyim on gün rapor aldım dinleniyorum. Çok teşekkür ederim canım öğretmenim
Ceydacim iki embriyo transfer edildi üçüncü denemem olduğu için. Meslektasin da yıllık izinden beş gün kullandi miniklerimizle evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?