selam tatlım, benim bu 5. denemem, şimdiye kadar hep 5. gün embriyosu transfer edildi ve hep 10. günü test yaptılar, 3. gün embriyosu transfer edilince de 12. günü test yapıyorlar bildiğim kadarıyla, banada 20 Mayısta transfer yapıldı, bugün 4. günü, normalde 30 Mayıs test günüm ama o gün işe başlayacağım için iş yerinde öğrenmek istemiyorum, 29 evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı...
herkese merhabalar
bugün test günü olan arkadaşlarımız inş güzel haberlerinizi yazarsınız. benimde test günüme 7 gün kaldı :26:
bazı arkadaşların 10 günde falan çağırıyor drları sanki banamı öle geldi, çünkü beni hep 14. gün çağırıyorlar :44:
selam tatlım, benim bu 5. denemem, şimdiye kadar hep 5. gün embriyosu transfer edildi ve hep 10. günü test yaptılar, 3. gün embriyosu transfer edilince de 12. günü test yapıyorlar bildiğim kadarıyla, banada 20 Mayısta transfer yapıldı, bugün 4. günü, normalde 30 Mayıs test günüm ama o gün işe başlayacağım için iş yerinde öğrenmek istemiyorum, 29 evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı...
transfer oldugun günü saymıyorsun canım bir belirti olacak diye birşey yok bende şubatta tüp bebek topiğinde idim ama şuan hamileyim benim hiç belirtim olmadı 11ci gün kanda beta hcg degerim 384 çıkmıştı ikiz gebelik yani:)stres yapma iş yapma ama süreklide yatma arada ev içinde dolan ben çok paniktim 7 ci gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı başlasam anlatmaya uzarda uzar kısacası panik yapma hiç belirti olmayabilir hatta benim hamile oldugumu ögrendim bu zamana kadar bir kere miğdem bulanmadı soracagın birşey varsa bildiğim kadarıyla anlatırımKizlar ya sali gunu transferim yapildi bugun kacinci gunum, neler hissetmem gerekiyo,belirtilerin nasil olmasi gerekiyor,kasik agrim olmasi gerekiyomu kafam karma karisik lutfen tecrubelerinizi paylasin
transfer sonrası gebelik belirtileriasıl gidiyor :) benim doktorum dondurulmuş embriyo transferinde 15.gun test yaptırıyor Blast olsun olmasın. Yani test günüm senden baya sonra. Her doktor farklı uygulama yapıyor:44:
Kizlar ya sali gunu transferim yapildi bugun kacinci gunum, neler hissetmem gerekiyo,belirtilerin nasil olmasi gerekiyor,kasik agrim olmasi gerekiyomu kafam karma karisik lutfen tecrubelerinizi paylasin
transfer oldugun günü saymıyorsun canım bir belirti olacak diye birşey yok bende şubatta tüp bebek topiğinde idim ama şuan hamileyim benim hiç belirtim olmadı 11ci gün kanda beta hcg degerim 384 çıkmıştı ikiz gebelik yani:)stres yapma iş yapma ama süreklide yatma arada ev içinde dolan ben çok paniktim 7 ci gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı başlasam anlatmaya uzarda uzar kısacası panik yapma hiç belirti olmayabilir hatta benim hamile oldugumu ögrendim bu zamana kadar bir kere miğdem bulanmadı soracagın birşey varsa bildiğim kadarıyla anlatırım
canım belirti arayıp stres yapma kendine, zaten o belirti dedikleri kasık ağrısı, su gibi akıntı, göğüslerde hassasiyet hepsi kullandığımız ilaçların yan etkisi, hele 2. günde hiçbir belirti olmaz, bol su iç, protein ağırlıklı beslen, 3-4 istirahat ederek geçir, ananas ve kabak çekirdeğininde iyi geldiğini duymuştum ve en önemlisi bol bol dua et, Allah'tan dile, unutma dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir Allah'ın izniyle, hepimizin hakkında hayırlısı, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin, transfer gununu sayilmiyosa bugun benim 2.gunum oluyo demekki :) nedenini bilmedigm bi rahatlik var bende :) 4.gun 2 tane 1.kalite transfer edildi 31 mayis buyuk gun bakalim hakkimizda hayirlisi
amin canım bilmediğin rahatsızlık stresten ileri geliyor bende aynıydım her an panik yaptım ama doktoorum bana dediki ilk yarım saatte embriyo tutunursa tutunur dedi o yüzden rahat ol dedi ne mümkün bende panik yaptım ama bir faydası yok banada 3 cü gün transferi yapıldı 2 tane bende çok üzülmüştüm blast 5 ci gün transferi olmadı diye aglaya aglaya transfere gittim ama tutacaksa tutuyor işte rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın ama anne omayı istemekte anne adayı olmakta anne olmakta hep böyle bir duygu helede bizler için evlada hasret kalmış insanlar için belki şaka gelir ben her hafta doktora gidiyorum yani hamile kaldıktan sonrada aynen oluyorsunuz vazgeçmeyin pes etmeyin rabbim inşallah kimseleri evlatsız bırakmasın
İnş hepimizgüzel haberler alırız ..Benim Dr embriyolar 5 günlük olduğu için testi transferin10.günü yaptır dedi..eğer 3 günlük transfer yapılırsa 12 gün sonra yaptırıyorlarmış.. Zaten 5+10 adet beklenen adet gününe denk geliyor benim.. Testi 2 gün sonra tekrarlanıyorlar..ben geçen gün Dr U ateşimi danışmak için aradım yoksa test yaptın hamilemizin dedi, demeli dayanamayız erken yaptıranlar çok var
Adını yazdirip ugramayanlar tedavileriniz ne alemde gelismeleri yazın ekleyeyimlistede 79 kişi var tedavisi başlayan 45 kişi sadece diğerleri neredesiniz
Menaccim selam.Nasilsin halin keyfin iyimi?Bu arada banada basladi yazabilirmisin tatlim gecen hafta acilisi yapmistim.29 mayisada kismetse esas ignelere basliyorum...
Birazdan eklerim canım az kalmış ayyy inan ben de sabırsızlıkla bekliyorum baslamani damadimi dogurmani
Menaccim selam.Nasilsin halin keyfin iyimi?Bu arada banada basladi yazabilirmisin tatlim gecen hafta acilisi yapmistim.29 mayisada kismetse esas ignelere basliyorum...
transfer oldugun günü saymıyorsun canım bir belirti olacak diye birşey yok bende şubatta tüp bebek topiğinde idim ama şuan hamileyim benim hiç belirtim olmadı 11ci gün kanda beta hcg degerim 384 çıkmıştı ikiz gebelik yani:)stres yapma iş yapma ama süreklide yatma arada ev içinde dolan ben çok paniktim 7 ci gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı başlasam anlatmaya uzarda uzar kısacası panik yapma hiç belirti olmayabilir hatta benim hamile oldugumu ögrendim bu zamana kadar bir kere miğdem bulanmadı soracagın birşey varsa bildiğim kadarıyla anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?