canım çok teşekkür ederim.ben de üzülmüştüm aranıza beni almayacaksınız sandım...tekrar sağol.inş kolay geçer
selam aksis ilk denemen mi cnm ??? bnde tüp bebeğe geçiş yapcam ilk olcak bnde merk ediyrum soruyorum saolsun burdaki arkadaşlarr çok iiler hemen cevap veriyrlar cnmm :)
selam canım.evet ilk tüp bebek denemem olacak..2 negatif aşılamam var maalesef..evet burdaki arkadaşlar çok süper..
ya cnm bnmde 2 negatif aşılamam oldu 3 ay ara verdim ve bu 3 ayda adetlerim düzensizleşti ki bnm adetlerim dakikti iice şaştı haizranda başlıcaz inş tedaviye ... bizim sebebsz infetitile yaşım 27 . sizin sorun ne cnm ? Allahım yüzümüze bakar inş bebeklerimiz gelir bi an önce ...
kizlar benimki olmadi galiba bugun sancilar oldu birkac kez benim. de butun umudum uctu gitti yine De cikmadik candan umit kesilmez
canım ben de 2 ay ara verdim. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum.ilaçlarım hazır,aldık.benim de değişti fazla değil ama.benim yaşım 30 bir yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum.ondan beridir her ay hamile kaldım sandım ama sonuç hüsran.inşallah bu son olur...sen nerdesin.nerde yaptıracaksın
kizlar benimki olmadi galiba bugun sancilar oldu birkac kez benim. de butun umudum uctu gitti yine De cikmadik candan umit kesilmez
cnm ben konyaya gitcem orda akrabamız tüp bebek uzmanı orda yptrcam ben bingöldeyim . eşimden ayrı gitcem o işi dolayısyla gelemicek sperm vermeye gelcek inş... ya ilaçlar nekdar =? bide tedavi ? sen nerdesin nerde yaprcaksın cnm?
ben erzurumdayım.özel hastanede yaptıracam.rapor çıkardık üniversite hastanesinden.rapor sayesinde ilaçlar 740tl tuttu canım..
ay inşallah hepsi döllenir canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah bende yarın kendimi o kadar iyi hissederim.hala hafif kramplarım var.olucak inşallah hepimizin çok güzel bebişleri olacak hepimiz teyze olucaz inşallahKanamam olmadı çok şükür canım ama dün öyle bir şişti ki karnım, oturup kalkarken zorlandım belli bir süre. Kısa süreliğine de olsa hamile gibi hissettim kendimi :) Bugün gayet iyiydim, sanki dün hiç operasyon geçirmemiş gibiydim. Haber gelmedi henüz ama merkezin sayfasından baktım bize verdikleri şifreyle, 14 tanesi döllenmiş görünüyor, bakalım yarın ne olacak. Güzel güzel bebişlerimiz olur inşallah
ay inşallah hepsi döllenir canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah bende yarın kendimi o kadar iyi hissederim.hala hafif kramplarım var.olucak inşallah hepimizin çok güzel bebişleri olacak hepimiz teyze olucaz inşallah
Selam kızlar,
Bugun bı arkadaşım haber verdı hamıleymış, ben tüp bebek ıcın koşturdugumda cocuk yapmaya karar verdık demıştı bugun de hamılelık haberı geldı, herkes ben mi. Millet şak diye hamıle oluyor yarabbim of
MENACcım nasılsın, okuldan izin işini nasıl yaptın? raporlu musun 12 gun boyunca?
YEKZEBAN, BİLGEN nerelerdesınız ?
Arkadaslar merhaba
Transferin 8. Gunu beta hcg 66.83 cikti ama cok erken diye guvenemedim.
Ve 11. Gun degerim 229 cikti.
Hamileyim.
İnsallah sonuna gelmeyi ve kucagima almayi nasip eder rabbim insallah.
Rabbim emek veren ve isteyen herkese nasip etsin.
Arkadaslar merhaba
Transferin 8. Gunu beta hcg 66.83 cikti ama cok erken diye guvenemedim.
Ve 11. Gun degerim 229 cikti.
Hamileyim.
İnsallah sonuna gelmeyi ve kucagima almayi nasip eder rabbim insallah.
Rabbim emek veren ve isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?