Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canim ben tedaviye basladogim ay biraktim daha da agzima surmedim alti yedi ay oldu sakin icme benim tek dilegim evladimin olmasi sen de hangisi agir basiyor dusun ben dedim ki ne kadar bencilim ve attim o gun bu gundur hic canim istemedi cunku hasretim canimi cok yakti sebebi olmak istemedim sana tavsiyemdir tatlim :) onlarin mis kokusu icin degmez mi annesiii :)

Merhaba canim bende ayni dertten yakiniyorum. Niye böyle yapıyorum hic anlamiyorum hem bebislerim olsun istiyorum hem hala tedavime zarar veriyorum. Cok sinirli birisiyim zaten onu icince kendimi daha az sitresli hissediyorum niyeyse( cok büyük yemin ettim bi o beklediğim hbri alayım birakicam diye ama bole yaptikca irademden daha fazla şüphe ediyorum

asyahayatim ne dediysen yaptim biliyorsun izindeyim rabbimin izni ile :) . yellgreen :) ben neyseki uslu olacagim iki gun :) minesi canim biliyorsun ortak noktalarimiz cok bi de hamis olsam allah in izni ile tamam dun ve bugun arayanlar oldu beni ve haberi yok kimsenin hamile misin yoksa diye :) rabbim cumlemize hayirlisini versin

Çok sevindim.Tebrikler.Allah kucağınına almayı nasip etsin.Bizlerede görmeyi nasip etsin:)
Hangi merkezde yaptırmıştın canım ?

son günlerde adet sancılarım oldu benimde hep şimdi hasta olucam olmadı diye üzülüyodum hiç merak etme bak şimdi hamileyim o ağrılar normalmiş

Benimde transferimin 5. günü ve kasık ağrılarım bayağı fazla, geçen denemem de hamile kalmıştım ama bu kadar erken ve yoğun kasık ağrım olmamıştı, umarım güzel haberlerin mujdecisidir...

kızlar hastanedeyim kan aldılar sonuca göre yumurtaların toplanıp toplanmıyacağına karar verecek doktorum .dua edin lütfen

Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm

canım şimdiden böyle yapma daha 3. günün ..ilerleyen günlerde ağrın olabilirde olmayabilirde..herkeste belirti olmayabilir ama
..benim sürekli olmazdı arada olurdu bende paniklerdim hemen..en az 5-6 gün geçsinn daha belli. olur.
kendine eziyet etme rahat olmaya çalışş..:26:

Canım canım canım kızıyorum bakbenim de ikinci günüm ağrı falan önemli değil şimdi o bahsettiğin agrilar altıncı yedinci günde başlıyor kiminde ise hiç olmuyor. Lütfen rahat ol Allahın izniyle annesin şuan ve sen onlara zarar verebilirsin böyle yaparsan.

selam arkadaşlar ben çok kararsızım(( ilk tüp negatif olunca panikle başka doktor araştırıyorum acele kararlar veriyorum en son gittiğim dr aşılama yapalım demişti bizde hemen tamam dedik eşimle halbuki dondurulmuş embriyolarımız var....başarısız olunca doktor değiştirmek ne kadar doğru?aşılama yapsak, olmaz ise bir iki ay daha ara vermek zorunda kalıcaz tüp denemek için...aşılama mantıksız geliyor biraz dinlenip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz artık Allah hayırlısını versin..

Tatlım bence de dondurulmuş embriyolarin varken neden aşılama yapasin fiyat hemen hemen aynı zaten. Ben ilk denemede doktor değiştirdim sebebi negatif olması değil yaptığı ameliyatın başarısız olmasıydı. Şimdiki doktorumda negatif aldım ama degistirmeyi düşünmedim çünkü gebelik olma ihtimali yüzde elli demişti zaten. Şimdi negatif olsa yine degistirmeyecegim adamın başarısı belli. Beni tanıyor sebepleri asamalarimi biliyor. Yine de sen bilirsin tabi.

evet canım hemen hemen aynı fiyata gelicek,fiyatında geçtim hadi olmaz ise dondurulmuşları neden denemedim diye pişman olmakta var,aşılama yapalım diyen doktor tüp bebek de yapma yetkisi olsa tüp yapalım dedi..zaten ya aşılama ya tüp bebek deniyeceksiniz tekrar dedi,biz aşılama denedik olmamıştı....tüp bebekten sonra aşılama yapmanın bir anlamı yok bide dondurulmuş embriyo varsa...ben en son gittiğim doktora eşime bir ilaç önerir mi acaba diye gittim aşılama önerdi..senin dediğin gibi önceki doktorum tüm aşamalarımı biliyor,bir memnuniyetsizliğim de olmadı şimdiye kadar....birkaç ay ara verelim denlenin demişti en doğrusu bu galiba.....

senin zaman nasıl geçiyor canım iyimisin? sen bana umut olacaksın inşallah senden moral alıp bende pozitif şekilde tekrar tedaviye başlayacağım Allah'ımın izniyle..

Tüp bebekten sonra aşılama tersten gitmek olur.. Aşılama olmayınca tüp bebek yapıyorlar biliyorsunuz aşılamada şans çok düşük.. Normal gebelikten farkı yok.. İlki başarısız olacak diye yine öyle olacak diye düşünme.. Hem dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar.. Çünkü opu öncesi aldığımız ilaçlar ve fazla sayıda yumurtalama hormonlarımızda iniş çıkışlar yapıyormuş.
Dr un böyle bir öneri getirmesi maddi olabilir, aşılama maliyetisiz bir kazanç yolu..benim eşim de hekim ama maalesef bu yolu kazanç gören çok Dr var.. Eğer önceki Dr undan memnunsan devam et derim ama sadece bir öneri benimki. Çünkü Dr un her tedavide daha iyi tanıyor hastayı,yumurtan hangi dozda büyüyor, ohss riskin var mı, vs. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Rahat olmaya calisiyrm ama cok duygulasim bugun, kotu seyler dusunmek istemiyrm ama elimde degil engel olamiyorum kendime

Beni unuttun mu sennn ?
kuzucum unutur muyum hiç, ferıbotu kacırıdıgınızda beklıyoruz dıye yazı yamıştın ya o zaman sana cevap yamış, tedavının hayırla sonuclanmasını dılemıştım.Sanırım sen görmedın Sağlık olsun, nasılsın?
ayy hadı bakalım, son düzlüğe gırmışsın sen de
Keşke suan senın gıbı tedavı aşamasında olsaydım, bom boşum Sağlık olsun, en cok neye kızıyorum bılıyor musun nıye acele edıyorsun daha gencsınız cocugunuz olur.Hele bı olsun derdınden kurtulamayacaksın demelerı yok mu.
Nasıl da evlat sahıbı olmak yük gelıyor ınsanlara, şaşıyorum. Hep hayıflanıyorlar, bır de benım yanımda.
Yapacak birşey yok, duymamaya calışacagız.
Senden güzel haberler beklıyorum canım Sağol destegın ıcın...
Çok çok tebrık ederım feryalcım, saglıkla kucagına alırsın ınş
Sağol özlemcım, bebegımız oluncaya kadar canımızı sıkanlar olacak muhakkak bilse de bilmeseler de.
Sabretmek tek çaremız

Herkesın söyledıgını söyleyecegım ama sonuc negatıf dıye degıl tedavı asamasından ya da doktorun yaklaşımından hoşlanmadıgın ıcın doktorunu degıştırmelısın canım.Negatıfı alınca tekrar gıttıgınızde kontrol ettı mı? histeroskopı olmadıysan ondan bahsettı mı? bunları yapmalı kı bır daha kı tedavın ıcın engel varsa kalksın ortadan dıye

Ara vermek istemiyorsun biliyorum ben de istemiyordum ama en doğrusu bu vücudun ilaçlardan arinmasi lazım. Benim negatif de olsa pozitif de olsa sen yine de umutlu ol çünkü benim rahimle ilgili sıkıntılarim da var. İkinci gunum işte galiba yatmaktan belim ağrıyor. lütfen rahat ol olacak Allahın izniylebiraz da kader kısmet biliyorsun benim bu sefer her şey mükemmel ama allah ol demedikce olmaz biliyorsun

Benimde dün transferim oldu hayırlısıyla 2haziranda sonuç alıcım ben ve bekleyen herkeste seviniriz inşallah

Hayırlı olsun sağlıklara kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…