herkese günaydın.kızlar benim gibi tedavi sırasında sigara içen var mı?off bırakamıyorum bir türlü.hergün kendi kendime söz bugün son yarından itibaren içmiycem diyorum sonra inat gibi daha fazla içiyorum.valla kendime o kadar kızıyorumki anlatamam.olumsuz olursa çok vicdan azabı çekeceğim ama bile bile içmeye devam.sinir oluyorum ya.
herkese günaydın.kızlar benim gibi tedavi sırasında sigara içen var mı?off bırakamıyorum bir türlü.hergün kendi kendime söz bugün son yarından itibaren içmiycem diyorum sonra inat gibi daha fazla içiyorum.valla kendime o kadar kızıyorumki anlatamam.olumsuz olursa çok vicdan azabı çekeceğim ama bile bile içmeye devam.sinir oluyorum ya.
Arkadaslar merhaba
Transferin 8. Gunu beta hcg 66.83 cikti ama cok erken diye guvenemedim.
Ve 11. Gun degerim 229 cikti.
Hamileyim.
İnsallah sonuna gelmeyi ve kucagima almayi nasip eder rabbim insallah.
Rabbim emek veren ve isteyen herkese nasip etsin.
son günlerde adet sancılarım oldu benimde hep şimdi hasta olucam olmadı diye üzülüyodum hiç merak etme bak şimdi hamileyim o ağrılar normalmiş
Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm
Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm
selam arkadaşlar ben çok kararsızım(( ilk tüp negatif olunca panikle başka doktor araştırıyorum acele kararlar veriyorum en son gittiğim dr aşılama yapalım demişti bizde hemen tamam dedik eşimle halbuki dondurulmuş embriyolarımız var....başarısız olunca doktor değiştirmek ne kadar doğru?aşılama yapsak, olmaz ise bir iki ay daha ara vermek zorunda kalıcaz tüp denemek için...aşılama mantıksız geliyor biraz dinlenip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz artık Allah hayırlısını versin..
Tatlım bence de dondurulmuş embriyolarin varken neden aşılama yapasin fiyat hemen hemen aynı zaten. Ben ilk denemede doktor değiştirdim sebebi negatif olması değil yaptığı ameliyatın başarısız olmasıydı. Şimdiki doktorumda negatif aldım ama degistirmeyi düşünmedim çünkü gebelik olma ihtimali yüzde elli demişti zaten. Şimdi negatif olsa yine degistirmeyecegim adamın başarısı belli. Beni tanıyor sebepleri asamalarimi biliyor. Yine de sen bilirsin tabi.
selam arkadaşlar ben çok kararsızım(( ilk tüp negatif olunca panikle başka doktor araştırıyorum acele kararlar veriyorum en son gittiğim dr aşılama yapalım demişti bizde hemen tamam dedik eşimle halbuki dondurulmuş embriyolarımız var....başarısız olunca doktor değiştirmek ne kadar doğru?aşılama yapsak, olmaz ise bir iki ay daha ara vermek zorunda kalıcaz tüp denemek için...aşılama mantıksız geliyor biraz dinlenip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz artık Allah hayırlısını versin..
Canım canım canım kızıyorum bakbenim de ikinci günüm ağrı falan önemli değil şimdi o bahsettiğin agrilar altıncı yedinci günde başlıyor kiminde ise hiç olmuyor. Lütfen rahat ol Allahın izniyle annesin şuan ve sen onlara zarar verebilirsin böyle yaparsan.
kuzucum unutur muyum hiç, ferıbotu kacırıdıgınızda beklıyoruz dıye yazı yamıştın ya o zaman sana cevap yamış, tedavının hayırla sonuclanmasını dılemıştım.Sanırım sen görmedınBeni unuttun mu sennn ?
ayy hadı bakalım, son düzlüğe gırmışsın sen deMerhaba canım ben geriden geriden takip ediyorum işte..lucrin iğnemin 12. sini vuracağım yarın..bu iğneler adet dönemini etkiliyor benimkini 4-5 gün geçiktirdi..şükür bugün lekelenmem oldu yarın iyice kanamam olur herhalde.bütün dengem bozuldu bilemiyorum tabi nolur yine...yarın öğleden sonra hormon testi yaptıracağım e2, lh,fsh onlara bakacaklar..cumarteside doktora giderim gonal f ler başlar herhalde..
Hiç bir şey bizim planladığımız gibi gitmiyor hayatta Uçan fasulyem..ben geçen yıl vandaydım ya tabi herkes eşinden ayrı deprem bir yandan herkes sıyırmak üzere bide eş durumunu bir kaç günle kaçırıp iki yıl kalma durumumuz vardı.sonra düzeltildi şükürde.arkadaşlara diyordum artık ufak ufak çoçuk düşünün Allah ne gösterir belli olmaz hem fazladan bir yıl daha ayrı kalmazsınız eşinizden diye..o tavsiye ettiğim arkadaşların hepsi şimdi hamile..hatta biri doğal yoldan ikizlerine hamile..aynı şekilde kaç aydır gelinimize söyledim abimin eşine benle aynı yaşta çok ertelemeyin dünyanın binbir türlü hali var Rabbim aratmaz inşallah ama olmazsada bu çok uzun süreç gerektiren maddi manevi yorucu bir süreç dedim..bir kaç ay sonra oda hamile kaldı..geçen ay öğrendik..biz onlardan bir buçuk yıl önce evlenmiştik ve 2,5 yıldırda istiyorduk olmuyor ama ailemize ilk torunu onlar getirecek..ve insanlar çok acımasızlar en yakının bile olsa karşıdaki ne düşünür ne hisseder demeden insanın gözüne
gözüne sokuyorlar..yok hangi doktora gidelim, nerde doğum yapsak, ay çok yoruldum, çok uykum geldi nazları bir görsen..insan
düşünür bunların kaç yıldır çoçukları olmuyor üzülürler diye dimi...bizim okulda hiç çoçuğu olmamış bir öğretmen arkadaşımız var olurda hamile kalırsam ona nasıl söylerim üzülür diye onu düşünüyorum şimdiden..işte bizi bir tek biz anlıyoruz..insanlar bir garip..
AMA şu var ki Rabbim kimi neye layık görür kime ne nasip eder bunu sorgulamaya hakkımız yok bizim..sorgulayınca insan hem haddi aşıyor hemde çok yoruluyor be fasulyecim...
Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah..öpüyorum seni..hüzünlendirme o güzel yüreğini....
Çok çok tebrık ederım feryalcım, saglıkla kucagına alırsın ınşArkadaslar merhaba
Hamileyim.
Sağol özlemcım, bebegımız oluncaya kadar canımızı sıkanlar olacak muhakkak bilse de bilmeseler de.cnm bnm kıyamam yapma böyle bende senin gibiyi aynı ablam ben bebek düşünürken hamileydi doğurdu ve şu an gene 7 aylık hamişle ben nabayım en yakınımda o herkez annem kardeşim onun üzerine titrerken bi taraftan bana yansıtmamaya calısıolar byu durum bnm cnmı cok sıkıo ama rabbim içimizzi bilio selametle
evet canım hemen hemen aynı fiyata gelicek,fiyatında geçtim hadi olmaz ise dondurulmuşları neden denemedim diye pişman olmakta var,aşılama yapalım diyen doktor tüp bebek de yapma yetkisi olsa tüp yapalım dedi..zaten ya aşılama ya tüp bebek deniyeceksiniz tekrar dedi,biz aşılama denedik olmamıştı....tüp bebekten sonra aşılama yapmanın bir anlamı yok bide dondurulmuş embriyo varsa...ben en son gittiğim doktora eşime bir ilaç önerir mi acaba diye gittim aşılama önerdi..senin dediğin gibi önceki doktorum tüm aşamalarımı biliyor,bir memnuniyetsizliğim de olmadı şimdiye kadar....birkaç ay ara verelim denlenin demişti en doğrusu bu galiba.....
senin zaman nasıl geçiyor canım iyimisin? sen bana umut olacaksın inşallah senden moral alıp bende pozitif şekilde tekrar tedaviye başlayacağım Allah'ımın izniyle..
Arkadaslar merhaba
Hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?