- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Ben de sizin yolunuzdan gelirim inşallah
ya yakınmışız cnm :) peki tüp bebek ne kadar tutu ?? elazığda da var medical park ama ben konyaya gtmek istedik sonuçta güvendiğim bildim br dr olcak .. medicalde 7 milyar dediler tüp bebek içn.
Hayırlı olsun canımmmlistede guncelleyeyim hemen. Çok sevindim senin adına. ..
Kızlar bugün merkezden aradılar. Dün 14 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyımHamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre
tatlımmmm hayırlı olsun burdanda kutlamak istedim birlkte doğuracaz artık inşşşşşşş...
Maşallah canım hadi bakalım sırasıyla transfer pozitif kese kalp atışı ve dogum haberlerini vermeyi de nasip etsin Allah
merhaba canım. aradı bugün embriyolog 18 yumurta toplandı ,15 'i işleme alındı 12si döllenmiş canım inşallah daha da azalmaz. bugün transfer için bir şey söylemediler sanırım pazartesi transfer alacak.yumurta toplama işleminin oldugu günü sayıyorlar mı hiç bilmiyorumCeyda embriyo ile ilgili bilgi verdiler mi. Nasilmis miniklerin transfere az kaldı kismetse
merhaba canım. aradı bugün embriyolog 18 yumurta toplandı ,15 'i işleme alındı 12si döllenmiş canım inşallah daha da azalmaz. bugün transfer için bir şey söylemediler sanırım pazartesi transfer alacak.yumurta toplama işleminin oldugu günü sayıyorlar mı hiç bilmiyorum
canım şifa hastanesinde prof. yakup kumtepe var.ona gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum.hastane raporlu old için 2 bin istedi. ben de 6 bin duymuştum gözden de çıkarmıştım.sonuç güzel olsun da inşallah gelir geçer hepsi.ben aslen adanalıyım burda öğretmenim. üstelik ilçesindeyim ama ne yapayım herşeye katlanacağız. bu arada hastalığım başladı.yarın gidiyorum hastaneye...dua edin
nrglylmz ben de dün gece oldum.yarın başlayacağım.birlikte takip edelim. güzel sonuçlar alırız inşMerhaba canım ben geriden geriden takip ediyorum işte..lucrin iğnemin 12. sini vuracağım yarın..bu iğneler adet dönemini etkiliyor benimkini 4-5 gün geçiktirdi..şükür bugün lekelenmem oldu yarın iyice kanamam olur herhalde.bütün dengem bozuldu bilemiyorum tabi nolur yine...yarın öğleden sonra hormon testi yaptıracağım e2, lh,fsh onlara bakacaklar..cumarteside doktora giderim gonal f ler başlar herhalde..
Hiç bir şey bizim planladığımız gibi gitmiyor hayatta Uçan fasulyem..ben geçen yıl vandaydım ya tabi herkes eşinden ayrı deprem bir yandan herkes sıyırmak üzere bide eş durumunu bir kaç günle kaçırıp iki yıl kalma durumumuz vardı.sonra düzeltildi şükürde.arkadaşlara diyordum artık ufak ufak çoçuk düşünün Allah ne gösterir belli olmaz hem fazladan bir yıl daha ayrı kalmazsınız eşinizden diye..o tavsiye ettiğim arkadaşların hepsi şimdi hamile..hatta biri doğal yoldan ikizlerine hamile..aynı şekilde kaç aydır gelinimize söyledim abimin eşine benle aynı yaşta çok ertelemeyin dünyanın binbir türlü hali var Rabbim aratmaz inşallah ama olmazsada bu çok uzun süreç gerektiren maddi manevi yorucu bir süreç dedim..bir kaç ay sonra oda hamile kaldı..geçen ay öğrendik..biz onlardan bir buçuk yıl önce evlenmiştik ve 2,5 yıldırda istiyorduk olmuyor ama ailemize ilk torunu onlar getirecek..ve insanlar çok acımasızlar en yakının bile olsa karşıdaki ne düşünür ne hisseder demeden insanın gözüne
gözüne sokuyorlar..yok hangi doktora gidelim, nerde doğum yapsak, ay çok yoruldum, çok uykum geldi nazları bir görsen..insan
düşünür bunların kaç yıldır çoçukları olmuyor üzülürler diye dimi...bizim okulda hiç çoçuğu olmamış bir öğretmen arkadaşımız var olurda hamile kalırsam ona nasıl söylerim üzülür diye onu düşünüyorum şimdiden..işte bizi bir tek biz anlıyoruz..insanlar bir garip..
AMA şu var ki Rabbim kimi neye layık görür kime ne nasip eder bunu sorgulamaya hakkımız yok bizim..sorgulayınca insan hem haddi aşıyor hemde çok yoruluyor be fasulyecim...
Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah..öpüyorum seni..hüzünlendirme o güzel yüreğini....[/QUOT
Canımm sen şimdi anlatıyorsun ya içinde kendimi hissettim Düşüncelerime tercüman oldun belki Ben de korundum devlet olsun dedimm Devlette olursa daha rahat çocuk planlar çocuğuma da rahat bakarım dedim Ama olmadı şırnsk uludere köyüne tayin çıktı hoppa iki ayrı düzen kurduk ben de eş durumu bekledim mücadele ettik yoksa 1-2 günden kaybedecektik belki de aynı dönemde eş durumu çıktı Geldik çocuk planlama ama hüsrann sonuçlar aşılama başarısız Neyse ki tüp bebeğe başladık adet oldum dün akşam yarın tedaviye başlayabiliriz bakalım hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün isteyen herkesin muradını versin inşallhh (aminn)
kizlar valla icimi ferahlattiniz agrilardan gece de agridi cunku uyandim sonra dusundum durdum hayli :) bugun az daha test vermeye gidiyirdum cesaretimi de YELLGREEN den aldim o da 9 da yaprirdi diye neyse ki pazartesiyi bekleme karari aldim ama safak sikistiriyo :)) hamisimize cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip eder insaallah topik ollaral harika gidiyoruz insaallah topluca hamile olcagiz :)
aramıza hoşgeldin canımmm olur mı öyle şeyyy.gözünde büyütme canım biz kadınlar her şeye ,doğuma bile dayanabilecek mekanizmayla yaratılmışız rabbim çok büyük.bak benim dün oldu yumurta toplama bugün çok iyiyim dışarı bile çıktım.şimdiden geçmiş olsun
tatlışımmmmm nasılsın nasıl giidiyoooooo
Allah yardımcın olsun canım sonucunu düşününce insan her zorluğa katlanıyor,başa gelen çekiliyor.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallahçok teşekkür ederim ceyda...150 kilometrelik bir yol var sürekli aşılması gereken ve mini mini birlerim var arkamda kalan...sadece bunlar yoruyor beni..ama sonuç güzel olsun Allahımın izniyle her şey aşılır...
inşllh canm benm aynı yolda berbr brbr gdyz baklm nolck inşllh dedğn gbi olr. bu arada sylmyi unttm dün Eyyp sltana da gttk hepmz içn dua ettm inşllh kabul etmiştr Rabbim
Allah yardımcın olsun canım sonucunu düşününce insan her zorluğa katlanıyor,başa gelen çekiliyor.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Hayırlı olsun tedaviniz.İnşallah mutlu haberi alırsınız.Okuyunca çok şaşırdım.Bende Yakup Kumtepe ile dün Allahıma şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim.Muhteşem bir doktor.O kadar özveriliki anlatamam.
iyiyimm tatlııı annişimmmm daha doğru iyi olmaya çalışıyorum bu iğnelerdenmidir nedir çok sitresliyim canım sıkılıyo sanki iğnemi saatinde vuramıcakmısım bi aksilik çıkıcakmış gibi sitres yapıyorum saçma sapan sag alt tarafı hissetmiyorum:) kendime iğne vururken çok fena oluyorumm öyle yani yarın 10 da randevum var bakalım yumoşlar ne alemde heycanlıyım böyle yani tatlımmm bi nasılsın dedin neler yazdım görüyomusun :44::44::44::44::44::44::44:
sen nasılsın fıstık annişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?