Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hadi hayırlı olsun.son bekleyişin olsun inşallah
tşkkr ederm inşllh.sznde trnsfr gnü baya yklşmş inşllh herşey yolnda gdr

ya yakınmışız cnm :) peki tüp bebek ne kadar tutu ?? elazığda da var medical park ama ben konyaya gtmek istedik sonuçta güvendiğim bildim br dr olcak .. medicalde 7 milyar dediler tüp bebek içn.

canım şifa hastanesinde prof. yakup kumtepe var.ona gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum.hastane raporlu old için 2 bin istedi. ben de 6 bin duymuştum gözden de çıkarmıştım.sonuç güzel olsun da inşallah gelir geçer hepsi.ben aslen adanalıyım burda öğretmenim. üstelik ilçesindeyim ama ne yapayım herşeye katlanacağız. bu arada hastalığım başladı.yarın gidiyorum hastaneye...dua edin

Hayırlı olsun canımmmlistede guncelleyeyim hemen. Çok sevindim senin adına. ..

tşkkr edrm geçn sormştnya başlmdn mı dye içne dğdu galba dha erkn gdp başldm:)Rabbm kolylk versn sz en zor kısmndsnz şmdi trnsfr snrası beklme ben aşlma snrsı en çok beklrkn zrlnmştm inşllh beklyn hrks önclkle poztfi grr

Maşallah canım hadi bakalım sırasıyla transfer pozitif kese kalp atışı ve dogum haberlerini vermeyi de nasip etsin Allah

tatlımmmm hayırlı olsun burdanda kutlamak istedim birlkte doğuracaz artık inşşşşşşş...

inşllh canm benm aynı yolda berbr brbr gdyz baklm nolck inşllh dedğn gbi olr. bu arada sylmyi unttm dün Eyyp sltana da gttk hepmz içn dua ettm inşllh kabul etmiştr Rabbim

Ceyda embriyo ile ilgili bilgi verdiler mi. Nasilmis miniklerin transfere az kaldı kismetse
merhaba canım. aradı bugün embriyolog 18 yumurta toplandı ,15 'i işleme alındı 12si döllenmiş canım inşallah daha da azalmaz. bugün transfer için bir şey söylemediler sanırım pazartesi transfer alacak.yumurta toplama işleminin oldugu günü sayıyorlar mı hiç bilmiyorum

Hatırlamıyorum sayıp saymadiklarini:44: eksilmez inşallah sen merak etme. Bir şey demediklerine göre beşinci gün embriyosu transferi yapmayı düşünüyorlar.

Hayırlı olsun tedaviniz.İnşallah mutlu haberi alırsınız.Okuyunca çok şaşırdım.Bende Yakup Kumtepe ile dün Allahıma şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim.Muhteşem bir doktor.O kadar özveriliki anlatamam.

amin inşallah...RABBİM kimsenin içinde bırakmasın inşallah.....

çok teşekkür ederim ceyda...150 kilometrelik bir yol var sürekli aşılması gereken ve mini mini birlerim var arkamda kalan...sadece bunlar yoruyor beni..ama sonuç güzel olsun Allahımın izniyle her şey aşılır...

tatlışımmmmm nasılsın nasıl giidiyoooooo

iyiyimm tatlııı annişimmmm daha doğru iyi olmaya çalışıyorum bu iğnelerdenmidir nedir çok sitresliyim canım sıkılıyo sanki iğnemi saatinde vuramıcakmısım bi aksilik çıkıcakmış gibi sitres yapıyorum saçma sapan sag alt tarafı hissetmiyorum:) kendime iğne vururken çok fena oluyorumm öyle yani yarın 10 da randevum var bakalım yumoşlar ne alemde heycanlıyım böyle yani tatlımmm bi nasılsın dedin neler yazdım görüyomusun :44::44::44::44::44::44::44:

sen nasılsın fıstık annişşşş

Allah yardımcın olsun canım sonucunu düşününce insan her zorluğa katlanıyor,başa gelen çekiliyor.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

inşllh canm benm aynı yolda berbr brbr gdyz baklm nolck inşllh dedğn gbi olr. bu arada sylmyi unttm dün Eyyp sltana da gttk hepmz içn dua ettm inşllh kabul etmiştr Rabbim

rabbim hiç dualrımızı geri çevirirmi canım bnm kabul olmuştur tabikide önemli olan rabbime teslim olmak bizde tatlı annişler olucaaaaazzzz

Allah yardımcın olsun canım sonucunu düşününce insan her zorluğa katlanıyor,başa gelen çekiliyor.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

amin canım.hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah hepsini unutturacak güzel sebebimiz gelir vaktiyle...ceydacım bu yumurta toplama işini kadar kaç kez gittin dra

çok sağolun inş biz de iyi haberleri alırız. ben de drumu çok seviyorum. bu yumurta toplama işlemine kadar kaç kere gittin geldin canım.ve bu süreçte toplam kaç kere gittin bana yazar mısın..

kıyamamm stres yapma tatlımm sakin olmaya çalışş..iğnelerde etkiliyo cnm hormon sonuçta
hadi bakalım yarın herşeyy iyiolur..yumoşlarda büyüyodur güzelcee..inşallah
olurmu cnm yaz tabi merak ederim ben zatenn...
ben akşama kadar yatıyorum cnmm..ufak tefek işlerim hallediyorum onun dışında sürekli uzanıyorum nete bakıyorum..
halsizlikta var bişey yapasımda gelmiyo zatenn öyle iştee tatlımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…