- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Gözün aydın arkadaşımm darısı kalp atışlarını duymaya Rabbim tamamına erdirsin inşallhh
ahhh cnmmm :))) sağolasın darısı sana cnm en kısa zamanda son durumun ne??
kızlaaarrr dün kesemizi de gördük çok şüküürrr :)) heycan hiç bitmiycek 2 hafta sonra yeniden gideceğim kalp atışları için. 2 embiryo transfer edilmişti ama tek kese göründü allah hayırlısını versin tek olsun benim olsun :)))) görseniz küçüüücüük bir mercimek rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
işlem olalı 3 hafta oldu hayırlısıyla sağlıklı bi şekılde adet olmayı beklıyorum sonra kontrole gıdıcem...bakalım doktor ne diyecek?anlıcan şimdilik beklemedeyım...sağol canım ıyı dıleklerın için
Gözün aydin canım. Darısı başıma. 31 Mayısi heyecanla bekliyorum
Gözün aydin canım. Darısı başıma. 31 Mayısi heyecanla bekliyorum
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah o güzel duyguları.canım senin sancıların oluyomu benim hala kasık ağrılarım oluyo acaba sadece bendemi oluyo:44:
bende de oluyor cnm hala batmalar kasık ağrıları merak etme hiç
TAMAM o saman :) bu arada kıslar clironene jelleri aile hekimleri yazıyo hemde 4 kutu birden aczanede veriyo.valla sakın boşuna birde onlara para vermeyin.ben 12 haftaya kadar kullanacağım için o şekilde yaptırdım kullanan varsa mutlaka gitsin yazdırsın.
kızlaaarrr dün kesemizi de gördük çok şüküürrr :)) heycan hiç bitmiycek 2 hafta sonra yeniden gideceğim kalp atışları için. 2 embiryo transfer edilmişti ama tek kese göründü allah hayırlısını versin tek olsun benim olsun :)))) görseniz küçüüücüük bir mercimek rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah o güzel duyguları.canım senin sancıların oluyomu benim hala kasık ağrılarım oluyo acaba sadece bendemi oluyo:44:
Gözünaydın cnm kesenizi görmüşsünüz..
darısı ben orkide sen inşallah kalp atışalarınıda duyarız..30 ben kalp atışı için gidicem 31 orkide gidicek..
sende öbür hafta haziranın ilk haftasıı
rahatlarız iyiceeyoksa bize rahatlık yokkkkkkk
başka kalp atışını duymak için bekleyen varmıydı acaba :44::44:
aaa ciddimisin bende 12. haftaya kadar kullanacağım peki önden raporun olması gerekiyormu?? biz özelde yaptırdık çnkü herşeyi daha 1,5 senelik evli olunca devlet karşılamadı hiçbirşeyimizi(
CANIM bende özelde yaptırdım doktora gittim dedimki ben 1 aylık hamileyim ama 3 aylık olana kadar bu jelleri ve bantları kullanmam gerekiyormuş bebeği tehlikeye atmamamak için dedim.oda tamam ben sana 4 kutu jel 3 kutu bant yazayım 1 aylık olsun dedi tamam dedim hem gebelik kaydımıda yaptılar kanda aldılar şekere tensiyona kiloya demir eksikliğine hepsine baktılar.eczaneye gittim 4 kutu jel 1 kutu bant verdi dedim ama doktor 3 kutu bant yazdı evet ama ilk etapta 1 kutu verebilirim ikinciye yazdırdığında istediğin kadar dedi.valla canım sadece jellerim 900 tl tutuyordu bu şekilde 110 tl ye falan gelecek sanırım.sakın ihmal etme git hemencik kaydını yaptır.
herkese günaydın.kızlar benim gibi tedavi sırasında sigara içen var mı?off bırakamıyorum bir türlü.hergün kendi kendime söz bugün son yarından itibaren içmiycem diyorum sonra inat gibi daha fazla içiyorum.valla kendime o kadar kızıyorumki anlatamam.olumsuz olursa çok vicdan azabı çekeceğim ama bile bile içmeye devam.sinir oluyorum ya.
kizlar valla icimi ferahlattiniz agrilardan gece de agridi cunku uyandim sonra dusundum durdum hayli :) bugun az daha test vermeye gidiyirdum cesaretimi de YELLGREEN den aldim o da 9 da yaprirdi diye neyse ki pazartesiyi bekleme karari aldim ama safak sikistiriyo :)) hamisimize cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip eder insaallah topik ollaral harika gidiyoruz insaallah topluca hamile olcagiz :)
cnmmm ilaç gibi geldi bu haberin yemin ederimmhaftaya almam lazım benimde bantım bitti hemen giderim gitmez olurmuyum dediğin gbi çok pahalı ve bunları 12. haftaya kadar kullanmak zorundayız sağlıklı devam ederiz inş ama hesabımızı da yapmak zorundayız
kizlar valla icimi ferahlattiniz agrilardan gece de agridi cunku uyandim sonra dusundum durdum hayli :) bugun az daha test vermeye gidiyirdum cesaretimi de YELLGREEN den aldim o da 9 da yaprirdi diye neyse ki pazartesiyi bekleme karari aldim ama safak sikistiriyo :)) hamisimize cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip eder insaallah topik ollaral harika gidiyoruz insaallah topluca hamile olcagiz :)
kizlar benimki olmadi galiba bugun sancilar oldu birkac kez benim. de butun umudum uctu gitti yine De cikmadik candan umit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?