Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Benimde 2. Günüm bende bişeyin hissetmiyorum ama düşünmüyorumda böyle yapma kendini ve bebeğini strese sokma hiç belirti olmadan hamile kalanlar var kendini oyalıcak bişeyler bul ben öyle yapıyorum yoksa 10 gün nasıl geçer inşallah seviniriz sonunda

canım çok teşekkür ederim.ben de üzülmüştüm aranıza beni almayacaksınız sandım...tekrar sağol.inş kolay geçer
aramıza hoşgeldin canımmm olur mı öyle şeyyy.gözünde büyütme canım biz kadınlar her şeye ,doğuma bile dayanabilecek mekanizmayla yaratılmışız rabbim çok büyük.bak benim dün oldu yumurta toplama bugün çok iyiyim dışarı bile çıktım.şimdiden geçmiş olsun

Ceyda embriyo ile ilgili bilgi verdiler mi. Nasilmis miniklerin transfere az kaldı kismetse

Canım dün de söyledim yine söylüyorum, belirti diye bişey yok aslında, bunlar bize hep ilaçların yan etkisi, ve de 3. gün çok erken bir süre, 7-8-9 günlerde belki biraz değişimler olabilir vücudunda, herkes farklı zaten, hepimizin bünyesi aynı değil ki, kiminde hiç belirti olmaz ikizlere hamiledir, kiminde tüm belirtiler olur gebelik oluşmaz, bende 5. günümdeyim ve kasık ağrım var sadece, bu bizi sonuca götürmez tek gerçek gününde yapacağımız kan testi, dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum...

canım bende malesef tek tük içiyorum ama transferden sonra içmem diyorum inşallah dediğimi yapabilirim çok vicdan yapıyorum bende

sa arkadaşlar ben de dün tedavye başladm inşallah hep beraber gönlümüze hoş gelen hayırlı neticeler alırız.

Ceydacım sevindim bugün iyi olmana. Haber var mı embriyolarla ilgili?

Kızlar bugün merkezden aradılar. Dün 14 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyım Hamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre

ayy darısı başıma canım benimde haftaya opu var stresten sıyırcam :)))

sa arkadaşlar ben de dün tedavye başladm inşallah hep beraber gönlümüze hoş gelen hayırlı neticeler alırız.

Hayırlı olsun canımmmlistede guncelleyeyim hemen. Çok sevindim senin adına. ..

Günaydın canım. Yormuyorum canım çok yatmiyorum da evin içinde hafif hafif dolaniyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor anlat biraz. Ben de sizi merak ediyorum
Günaydın arkadaşım. Çok yatma zaten kan dolaşımıza önemli. Hayırlı güzel haberlerle gelde bi ohh diyelim inşallah. Bende aynı p.tesiyi bekliyorum aksilik çıkmazsa transfer günü belli olacak. Bi sorunolursada uzun protokole geçme ihtimalimiz varmış hayırlısı olsun bakalım.
Allahım ne güzel heyacanlar bunlar bu yolda bekleyen herkes yaşasın inşallah. Kalp atışını durmakta nasip olur ömrünüze ömür katılır inşallah
Hadi gözün aydın. Bi sıkıntı çıkmadan kuzularını alırsın inşallah. Tutunma için ilk 3gün önemli zaten o bakımdan hiç stresesokma kendini. Rabbim ol dediyse hepsi bahane
arayanlar ruyasinda gormusler beni :)
Hayır olsun inşallah. Güzel haberlerle gelde bir umutta Şenol bizler için
Canım arkadaşlar gerekli cevabı vermişler ama bende yazmak istedim. Öncelikle senin içine sinmesi önemli ilk Dr.dan negatif alabilirsin ama elinden geleni yaptığına inanıyorsan şüpheye düşme. Dondurulmuşların varsa aşılama bana da mantıksız geldi. Dondurulmuşlarının olması büyük şans. Hakkında hayırlısı olsun
Benimde dün transferim oldu hayırlısıyla 2haziranda sonuç alıcım ben ve bekleyen herkeste seviniriz inşallah

Hadi hayırlı olsun.son bekleyişin olsun inşallah
Maşallah hayırla göbüşüne al inşallah. Dilerim ki bu son bekleyişin olsun. Hamile değilim ama az kaldı olucam inşallah

maaşallah cnm inşallah hepside pazartesiye kadar aynı kalitede devam ederler..
ve seninde güzel haberlerini alırız.dualrım seninle cnm:26:

İnşallah canım, çok sağol. Hepimiz sırayla veririz inşallah hamilelik haberlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…