Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm
Benimde dün transferim oldu hayırlısıyla 2haziranda sonuç alıcım ben ve bekleyen herkeste seviniriz inşallah
aramıza hoşgeldin canımmm olur mı öyle şeyyy.gözünde büyütme canım biz kadınlar her şeye ,doğuma bile dayanabilecek mekanizmayla yaratılmışız rabbim çok büyük.bak benim dün oldu yumurta toplama bugün çok iyiyim dışarı bile çıktım.şimdiden geçmiş olsuncanım çok teşekkür ederim.ben de üzülmüştüm aranıza beni almayacaksınız sandım...tekrar sağol.inş kolay geçer
aramıza hoşgeldin canımmm olur mı öyle şeyyy.gözünde büyütme canım biz kadınlar her şeye ,doğuma bile dayanabilecek mekanizmayla yaratılmışız rabbim çok büyük.bak benim dün oldu yumurta toplama bugün çok iyiyim dışarı bile çıktım.şimdiden geçmiş olsun
Benimde dün transferim oldu hayırlısıyla 2haziranda sonuç alıcım ben ve bekleyen herkeste seviniriz inşallah
Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm
herkese günaydın.kızlar benim gibi tedavi sırasında sigara içen var mı?off bırakamıyorum bir türlü.hergün kendi kendime söz bugün son yarından itibaren içmiycem diyorum sonra inat gibi daha fazla içiyorum.valla kendime o kadar kızıyorumki anlatamam.olumsuz olursa çok vicdan azabı çekeceğim ama bile bile içmeye devam.sinir oluyorum ya.
aramıza hoşgeldin canımmm olur mı öyle şeyyy.gözünde büyütme canım biz kadınlar her şeye ,doğuma bile dayanabilecek mekanizmayla yaratılmışız rabbim çok büyük.bak benim dün oldu yumurta toplama bugün çok iyiyim dışarı bile çıktım.şimdiden geçmiş olsun
Kızlar bugün merkezden aradılar. Dün 14 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyımHamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre
sa arkadaşlar ben de dün tedavye başladm inşallah hep beraber gönlümüze hoş gelen hayırlı neticeler alırız.
ayy darısı başıma canım benimde haftaya opu var stresten sıyırcam :)))
sa arkadaşlar ben de dün tedavye başladm inşallah hep beraber gönlümüze hoş gelen hayırlı neticeler alırız.
Strese girme canım, ben de korkuyordum ama korkacak bir şey olmadığını anlamıştım opu sonrası :) Kaliteli yumurtalarım olsun diye dua et bol bol
Günaydın arkadaşım. Çok yatma zaten kan dolaşımıza önemli. Hayırlı güzel haberlerle gelde bi ohh diyelim inşallah. Bende aynı p.tesiyi bekliyorum aksilik çıkmazsa transfer günü belli olacak. Bi sorunolursada uzun protokole geçme ihtimalimiz varmış hayırlısı olsun bakalım.Günaydın canım. Yormuyorum canım çok yatmiyorum da evin içinde hafif hafif dolaniyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor anlat biraz. Ben de sizi merak ediyorum
Allahım ne güzel heyacanlar bunlar bu yolda bekleyen herkes yaşasın inşallah. Kalp atışını durmakta nasip olur ömrünüze ömür katılır inşallahkızlaaarrr dün kesemizi de gördük çok şüküürrr :)) heycan hiç bitmiycek 2 hafta sonra yeniden gideceğim kalp atışları için. 2 embiryo transfer edilmişti ama tek kese göründü allah hayırlısını versin tek olsun benim olsun :)))) görseniz küçüüücüük bir mercimek rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
Hadi gözün aydın. Bi sıkıntı çıkmadan kuzularını alırsın inşallah. Tutunma için ilk 3gün önemli zaten o bakımdan hiç stresesokma kendini. Rabbim ol dediyse hepsi bahaneKızlarr çok şükür adet oldummmmmmmm İlk defa adet olduğum için sevindimm ne kasvetli birşey bu lucrin dengemi bozdu dün gece oldum nasipse yarın kontrole gidip gonal f e başlayabilcem Rabbim yar ve yardımcımız olsun Menac nasılsınn umarım herşey yolundadır uzun süre izin almışsın sanırım ben senin kadar alamıcm çünkü okulun son (karne)haftasına den gelebilir herşey yolunda giderse 3 gün alabilirim en fazla sonra yormadan giderim okula artık sonrası Allaha emanet ol derse hiçbir bahenesi olmaz Senin ve diğer arkadaşlarımın hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
Hayır olsun inşallah. Güzel haberlerle gelde bir umutta Şenol bizler içinarayanlar ruyasinda gormusler beni :)
Canım arkadaşlar gerekli cevabı vermişler ama bende yazmak istedim. Öncelikle senin içine sinmesi önemli ilk Dr.dan negatif alabilirsin ama elinden geleni yaptığına inanıyorsan şüpheye düşme. Dondurulmuşların varsa aşılama bana da mantıksız geldi. Dondurulmuşlarının olması büyük şans. Hakkında hayırlısı olsunselam arkadaşlar ben çok kararsızım(( ilk tüp negatif olunca panikle başka doktor araştırıyorum acele kararlar veriyorum en son gittiğim dr aşılama yapalım demişti bizde hemen tamam dedik eşimle halbuki dondurulmuş embriyolarımız var....başarısız olunca doktor değiştirmek ne kadar doğru?aşılama yapsak, olmaz ise bir iki ay daha ara vermek zorunda kalıcaz tüp denemek için...aşılama mantıksız geliyor biraz dinlenip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz artık Allah hayırlısını versin..
Hadi hayırlı olsun.son bekleyişin olsun inşallahsa arkadaşlar ben de dün tedavye başladm inşallah hep beraber gönlümüze hoş gelen hayırlı neticeler alırız.
Maşallah hayırla göbüşüne al inşallah. Dilerim ki bu son bekleyişin olsun. Hamile değilim ama az kaldı olucam inşallahKızlar bugün merkezden aradılar. Dün 14 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyımHamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre
Kızlar bugün merkezden aradılar. Dün 14 embriyo döllenmiş görünüyordu, bugüne 10 tanesi kalmış, onların da 6 tanesi 1. kaliteymiş. Aynı şekilde yollarına devam ederler inşallah pazartesiye kadar, pazartesi transferim var kısmetse, çok heyecanlıyımHamile arkadaşlar, dualarınızı bekliyoruz ona göre
maaşallah cnm inşallah hepside pazartesiye kadar aynı kalitede devam ederler..
ve seninde güzel haberlerini alırız.dualrım seninle cnm:26:
İnşallah canım, çok sağol. Hepimiz sırayla veririz inşallah hamilelik haberlerimizi.Günaydın arkadaşım. Çok yatma zaten kan dolaşımıza önemli. Hayırlı güzel haberlerle gelde bi ohh diyelim inşallah. Bende aynı p.tesiyi bekliyorum aksilik çıkmazsa transfer günü belli olacak. Bi sorunolursada uzun protokole geçme ihtimalimiz varmış hayırlısı olsun bakalım.
Allahım ne güzel heyacanlar bunlar bu yolda bekleyen herkes yaşasın inşallah. Kalp atışını durmakta nasip olur ömrünüze ömür katılır inşallah
Hadi gözün aydın. Bi sıkıntı çıkmadan kuzularını alırsın inşallah. Tutunma için ilk 3gün önemli zaten o bakımdan hiç stresesokma kendini. Rabbim ol dediyse hepsi bahane
Hayır olsun inşallah. Güzel haberlerle gelde bir umutta Şenol bizler için
Canım arkadaşlar gerekli cevabı vermişler ama bende yazmak istedim. Öncelikle senin içine sinmesi önemli ilk Dr.dan negatif alabilirsin ama elinden geleni yaptığına inanıyorsan şüpheye düşme. Dondurulmuşların varsa aşılama bana da mantıksız geldi. Dondurulmuşlarının olması büyük şans. Hakkında hayırlısı olsun
Hadi hayırlı olsun.son bekleyişin olsun inşallah
Maşallah hayırla göbüşüne al inşallah. Dilerim ki bu son bekleyişin olsun. Hamile değilim ama az kaldı olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?