Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aynen öyle cnmmm hamile kalınca asıl stres başlıyomuşşş çokk iyi anladımmmm..
değerim iyi çıktığı halde ben bile hep bişeyler arıyorum altındaa..
kuzum dua edin banada yarınnn bende kalp atışı için gidicem çok korkuyourum..:26::26::26:

çok teşekkür ederim kızlar inşallah bu sefer alacağız kucağımıza melekleri, yarın pıtpıt günü demekkkk ayyy Allahım ne güzelll ne güzellll bize de o günleri göster, arkadaşlarımıza da hayırlı bir şekilde pıtpıtları duymayı ve sağlıkla doğurmayı

tatlım, benim ateşim yükselmiyor bir terslik mi var acaba, herkeste ateşin yükselmesi şart mı:44:

canım o ates olayına bende takıldım buaralar benımde bıkac gun once 36,7 son ıkı gundur de 36,8 ama bu sabah usuyerek kaltkım resmen donuyodum hemen atesımı olcum 36,8 artık kendımı dınlemekten sıyırcam, şu ateş olayından anlayan bırısı bıze yardımcı olsun :)

bence bu kadar kurcalamayın

dün kan testi vermiştim bugn öğlenden sonra sonuc almaya gitçem bakalım ne cıkıcak meragla bekliorum .. gece rüyamda kocaman sıfırı aldım gerçi ama bide adet oldugmu görüodum kafayı yedim en son siz ates olayına taktınız milet bana kiripkilerin birlşmiş hamileisn ded bende kirpiklerime taktım aynayla akraba olcam

Rabbim burda halay çekmeyi nasip etsin canım, inşallah güzel bir değer çıkar, dualarım seninle

Saol tatlim destegin icin artik mutlu oldugum yerdeyimm beb gonal f kullanmiyrum progestan 375 le basladim 300 e indi simdide 225 doz karindan vuruyrum bide kalcadan menegon vuruyorum bnm 12 gun surmus oluyo tedavim canim sen ne durumdasin???

Ben bugün lucrin iğnemin 16. sını vurdum..benim uzun protokol zaten biliyorsundur..gonal f lere bugün başlıyorum 225 vuracağım 3 gün sonra doktor kontrolü var..bakalım kaç gün iğne vuracağım.sen daha ne kadar iğne vuracaksın..opu ne zaman belli mi..ne zamandır bekliyoruz inşallah bizimde yüzümüz güler canım..Topiğe ilk katılanlardandım ama ancak tedaviye başlayabildim hep bi engel çıktı işte..inşallah vakti gelmiştir şimdiden çok korkuyorum ya olmazsa diye...

kızlar opuya kadar kaç gün iğne oldunuz ve kaç doz gonal f kullandınız..ben bugün ilk iğnemle başlayacağım inşallah..herkesin iğnelere verdiği tepki farklıdır ama bir fikir edinmek istiyorum..

Canım benim korkma hiç o pıt pıt ları duyacaksın ve yüzünde gülümseme kulağında pıt pıtlarla dolaşacaksın günlerce

Altında birşey aramayın bu günlerinizin tadını çıkarın..benim gibi hayatında hiç çift çizgi görmeyenlerin gözünde siz çok çok büyük bir yol kat ettiniz:)) yüreğinizi ferah tutun..

Uzun protokl oldugunu biliyorum tatlim bnm ilk denemem oldugu icin ilaclarla yeni tanistik gonal fln bilmiyrm yani bnm igneler 12 gun surmus olacak opum cumartesi gunu ins en aaz 10 gun suruyir ins bizlerde arkadslarimz gibi guzel sonuclar aliriz korkmak yok tatlim tek yapmamiz gerekn sey dua etmek ben umutluyum sende ol olmazsa olmadigi zmn uzuluruz simdiden ne uzululelim dimi ama sekerim

Son düzenleme:

inşallah cnm ..
bende istiyorum inan günlerin tadını çıkararak geçirmeyi ama olmuyoo..
Rabbim bana 10. senemde ilk defa pozitifi gösterdi..mutluluğum yarı kalacak diye tedirginim..
sizler çok beklemezsiniz inşallah..zamanı gelmiştir inş..bu tedavide rabbim nasip eder sanadaa..

:)) çok sevindim görünce Rabbim tamamına erdirsin inşallhh

kızlar opuya kadar kaç gün iğne oldunuz ve kaç doz gonal f kullandınız..ben bugün ilk iğnemle başlayacağım inşallah..herkesin iğnelere verdiği tepki farklıdır ama bir fikir edinmek istiyorum..

canım benim pazar günü opum var.cuma son kontrolüm.perşembe son iğnemi olacağım.ayın 21 inde başladım iğnelere perşembe yani 30 unda bitiyor. opuya kadar toplam 10 iğne olmuş olacağım.ama ben gonal f kullanmadım.merional diye bir iğne kullandım.birde onun dışında göbekten orlagutran mı ne işte onu kullandım.merionali günde 300 ıu kullandım canım.

Hiç sorma canım ya stres yeni başlıyor, yarın inşallah pıt pıtları duyacaksınız, bebeğin ben buradayım diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…