- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Çok sağol canım benim, inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider, yarın kan testi günüm, işe gitmeden kan vereceğim inşallah güzel çıkar değer...
Gerçi asıl stres şimdi başladı, yok değer yüksek mi düşük mü, ikiye katladı mı, kese göründü mü, bebek göründü mü, kalp atışı var mı, ikili test, üçlü test.... hamile kalsan da yetmiyor ki doğurana kadar rahat uyku yok
tatlım, benim ateşim yükselmiyor bir terslik mi var acaba, herkeste ateşin yükselmesi şart mı:44:
canım o ates olayına bende takıldım buaralar benımde bıkac gun once 36,7 son ıkı gundur de 36,8 ama bu sabah usuyerek kaltkım resmen donuyodum hemen atesımı olcum 36,8 artık kendımı dınlemekten sıyırcam, şu ateş olayından anlayan bırısı bıze yardımcı olsun :)
Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
dün kan testi vermiştim bugn öğlenden sonra sonuc almaya gitçem bakalımne cıkıcak meragla bekliorum .. gece rüyamda kocaman sıfırı aldım gerçi ama bide adet oldugmu görüodum kafayı yedim en son siz ates olayına taktınız milet bana kiripkilerin birlşmiş hamileisn ded bende kirpiklerime taktım aynayla akraba olcam
Saol tatlim destegin icin artik mutlu oldugum yerdeyimm beb gonal f kullanmiyrum progestan 375 le basladim 300 e indi simdide 225 doz karindan vuruyrum bide kalcadan menegon vuruyorum bnm 12 gun surmus oluyo tedavim canim sen ne durumdasin???
Aynen öyle cnmmm hamile kalınca asıl stres başlıyomuşşş çokk iyi anladımmmm..
değerim iyi çıktığı halde ben bile hep bişeyler arıyorum altındaa..
kuzum dua edin banada yarınnn bende kalp atışı için gidicem çok korkuyourum..:26::26::26:
Rabbim burda halay çekmeyi nasip etsin canım, inşallah güzel bir değer çıkar, dualarım seninle
Ben bugün lucrin iğnemin 16. sını vurdum..benim uzun protokol zaten biliyorsundur..gonal f lere bugün başlıyorum 225 vuracağım 3 gün sonra doktor kontrolü var..bakalım kaç gün iğne vuracağım.sen daha ne kadar iğne vuracaksın..opu ne zaman belli mi..ne zamandır bekliyoruz inşallah bizimde yüzümüz güler canım..Topiğe ilk katılanlardandım ama ancak tedaviye başlayabildim hep bi engel çıktı işte..inşallah vakti gelmiştir şimdiden çok korkuyorum ya olmazsa diye...
Canım benim korkma hiç o pıt pıt ları duyacaksın ve yüzünde gülümseme kulağında pıt pıtlarla dolaşacaksın günlerce
Altında birşey aramayın bu günlerinizin tadını çıkarın..benim gibi hayatında hiç çift çizgi görmeyenlerin gözünde siz çok çok büyük bir yol kat ettiniz:)) yüreğinizi ferah tutun..
Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
Ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
kızlar opuya kadar kaç gün iğne oldunuz ve kaç doz gonal f kullandınız..ben bugün ilk iğnemle başlayacağım inşallah..herkesin iğnelere verdiği tepki farklıdır ama bir fikir edinmek istiyorum..
Aynen öyle cnmmm hamile kalınca asıl stres başlıyomuşşş çokk iyi anladımmmm..
değerim iyi çıktığı halde ben bile hep bişeyler arıyorum altındaa..
kuzum dua edin banada yarınnn bende kalp atışı için gidicem çok korkuyourum..:26::26::26:
Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?