Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...

benim günüm gecti 24 ünde olmama lazım 5 gn gecti 3 aydr düzenliydiiii yalnız bu ay ilaç içytim onlar gecktrmişl olabilirmi ve iltihap dağıtıcı,diş ağrısı ,benexol b 12 vitamini,folbiol kullandım bunlar gecktrir miki

Eki Görüntüle 723391

Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...

gunaydın hayırlı olsun cnm, kacıncı gun transferıydı senın bıde test tarıhın nezamandı bugun benım 8.gunum yapmaya korkuyorum cıkmazsa dıye

gunaydın hayırlı olsun cnm, kacıncı gun transferıydı senın bıde test tarıhın nezamandı bugun benım 8.gunum yapmaya korkuyorum cıkmazsa dıye

Günaydın canım, benim 5. gün embriyosuydu 20 Mayıs transfer tarihim, bugün 9. günü, doktor yarına kan tahlili için gün vermişti, çıkmazsa da telaşlanma, bazen kanda çıksa bile idrarda çıkmayabilir, güzel haberlerini bekliyorum...

Eki Görüntüle 723391

Dualarım sizlerle...

tubisch tebrihk ederim:118::118::118::118::118:
tahmin etmiştimmmmm, allah kanda pozitifi, keseyi kalp atışını ve sağlıkla doğurup büyüttüğün günleri de görterir inşallahhhh
korkuyorsun değil mi sen de benim gibi

stres yaptığın için de olabilir canım, hep gelsin de bir an önce başlayayım di,ye bekliyorsun kafanı dağıt biraz bak nasıl gelecek

bence dene ,stersen ama sonucna bence üzülme daha cok erken cünkü cıkmamaması cok normal.. benm hep negatif cıktı idrarda bite 5. gün 2. cizgi görmüştüm oda ilacın etkiisydi büyük ihtimalle

5. Gün embriyosu canım. idrarda ne zaman çıkar bilmiyorum ama cesaret edemem sanırım idrarda yapmaya, bazen çıkmayabiliyormuş çünkü, son güne kadar bekleyeyim diyorum ben :26:
Ewet canım bende yapamam erken.en iyisi vaktini beklemek önce sen sevineceksin inş sonrada ben.
Eki Görüntüle 723391

Dualarım sizlerle...

Allah tanamına erdirsin tanımıyorum seni ama çok sevindim burda hepimizin amacı aynı inş bizimde yüzümüz güler

Hemde çok korkuyorum, sevinemedim desem inanır mısın, yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum, geçen defa keseyi de gördük ama kalp atışı olmadığından kürtaj oldum çok zor günlerdi o hamileliğim devam etseydi bu zamanlar doğum yapacaktım, inşallah bu kez hayallerim yarım kalmaz ya Rabbim bana ve tüm bu yolda emek verenlere nasip et, kimsenin kucağını boş bırakma Alemlerin Rabbi...

tatlım, benim ateşim yükselmiyor bir terslik mi var acaba, herkeste ateşin yükselmesi şart mı:44:

aynen ben de sevinemedim, bugün iki farklı testle yine yaptım yine çift çizgi on saniyede çıktı ikisinde de yine sevinemedim, Rabbimiz bu sefer yüzümüzü güldürsün biz gibi bu yolun yolcusu olan herkese ve bize anne olmayı nasip etsin

ikinizi de tebrik ederim canlarım çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :) bende pazartesi gidicem doktora ama bi gelmedi o pazartesi :))) pıtpıtları duyucam inşallah :)))

Eki Görüntüle 723391

Dualarım sizlerle...

canımmmmm ya çokkkkkkk sevindim sabah bekledim sonra geri yattım..şimdi hemen kalktım sana bakmak için..
Maaşallah tabiki hamilesin cnm baksana silik filan bile değil çizgi ne kadar belli oluyoooooo Rabbim tamamına erdirsin .
korkuyosun haklısın ben bile korka korka gidiyorum muayenelere ..
inşallah bu sefer hiç bi sorun çıkmadan hayırlısıyla sorunsuz devam eder hamileliğin cnm.:26: kanda ne zaman baktırıacaksın..

flaskkıımmm degerli anneeee sen hiç uyumaz mısın gece 11 de yatsam sabah zor kalkıorum yoksa calısıon mu sende benm gbiii gece 12 de yatmısın erkenden kalkmıssınn

canım uyuyorum 12 de sabah 6 da kalkıyorum bu ara hiç. deliksiz uyku yokki.
hep az uyuyorum gün içinde uyuyorum bi iki saat o kadar...hep düşünceler..kafamda cnm rahat olamıyorumm..
yarında benimm günümmmmm bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğizzzzzz:26::18::18::18:
dua edin banadaa

Çok sağol canım benim, inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider, yarın kan testi günüm, işe gitmeden kan vereceğim inşallah güzel çıkar değer...
Gerçi asıl stres şimdi başladı, yok değer yüksek mi düşük mü, ikiye katladı mı, kese göründü mü, bebek göründü mü, kalp atışı var mı, ikili test, üçlü test.... hamile kalsan da yetmiyor ki doğurana kadar rahat uyku yok

menacc canımmmmm aklına kötü seyler getirme bu sefer insallah hersey yolunda gidicekkk.... bebişin seninledir insallah belkide bebişlerin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…