Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tarif ediyorum :) iki nokta64ikinokta yap bakim :)

Canım üzme lütfen kendini, Rabbim istedikten sonra tek embriyo ile bile olur, yeter ki ol desin yaradan. Lütfen moralini yüksek tut ve dua et bol bol. Biz ne kadar üzülsek ağlasak da elimizden bir şey gelmiyor çünkü.

Ceydacim lütfen umudunu yitirme. Rabbim yeter ki ol desin ona inan. Beşinci güne gelen tek embriyo ise savaşçı ve hastaliksiz demek ki. İçin rahat olsun. Bebeginle konuş bu defa seni bırakmayacak inşallah

oldu mu ne.....demeeeekki halay gülücük öpücük bunlar şifreliymiş....e o zaman bizde azıcık olaya duygu katalım..halayı öğrendik diğerlerinin şifreleri nelerdir..bizleee n paylaşmak istermisiniz..topiğin güzel anneleri...

Eki Görüntüle 723391

Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...

hayırlı olsun tamamına ersin inşallah
menac sende erken yapmışsın ve çıkmş ikinci çizgi seninde hayırlı olsun inşallah
yaa hepiniz idrara bakıyorsunuz bi ben çekiniyorum sanırım negatif çıkarda moralim bozulur diye beklemeyi tercih ediyorum 3gündür ateşimi ölçüyorum ilk 36.9 sonra 37.0 bu sabahta 37.1 çıktı bu bile bana olumlu düşündürüyor iki gündür kasık agrılarım azaldı ara ara sancıyo sadece ama bacaklarım sanki kilometrelerce yürümüş gibi agrıyor inşallah bunlarda hamileliktendir günler geçmek bilmiyor bir türlü

gülücük için : 1 : ama sen birkeşik yap.. hamile işareti için :49 : bunlarıda birleştir..
bi tane daha vereyim : 52 : hadi yap bakalımm .

bu kadar ümitsiz olma tek embryoyla hamile kalan o kadar çok kişi varki neden sende olmayasın içinde ve sana tutunacak inşallah

:13::18::44::82::98::

Kizkar iki noktalarin arasina rasgele nolar yazin birsuru sey oluyor bnm yaptiklarimin nosubmnu ogrenmek icin farenizin okunu sekillerin uzerube getirn ozmn gorursnz hadi bakalim topik senlensin

Menac test gunune daha vardi diye biliyorum.idrsr tedtini ne zaman yaptin.bende yapsammiki.yada daha erken mi

Eki Görüntüle 723391

Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...

Çok sevindim kızlar:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirir inşallah, olumlu düşünün inşallah olacak bu sefer, herşeyin bir vakti bir zamanı var, bizim bildiklerimiz sınırlı, hayırlı ve güzel olacak herşey..güzel haberler peşlere maşallah böyle devam eder inşallah:)))

Aynen ben de öleyim.. Keseyi görmeyi bekliyorum sonra kalp atışı.. Hamilelik demek endişe demek gerçekten, ablam 9 ay,sonraki Dr kontrolünü bekleyerek geçiyor diyor.. İnşallah yolunda gider hepimizin..sen de duyarsın bebeğinin kalbini hayırlısıyla inş..

Kızlar ateşe takılmayın.. Ben 2 gün 5 saat süren 38 derece ateşle yattım.. Progestan iğnenin yan etkisi oldu.. Neysesi Dr. Um depo formunu verdi rahatladım.. Ben iğnenin 8. Gününden sonra iğne yeri ağrısından ne oturabiliyodum ne uyuyabiliyodum.. Dr iğnenin içerde soğuk apse yapabileceğini söyledi.. Bir gün sağ birgün sola yaptırın mutlaka..

Yaşla ilgisi yok canım..hiç kafana takma sayıya da takılma bir tane bile yetiyor..sen gönlünü ferah tut..

Cnm benim ablam normal yolla hamile kaldı ve aynı senin gibi kanamaları vardı başta ama sonra kesildi ve sorunsuz 9 ay geçirdi..
Senin de öyle olacak inş.. Kanama farklı bir yerden oluyormuş..inşallah güzel gidecek herşey..

inşallah canım bütün aşamaları sorunsuz atlatırız..

Kızlar biliyorum çok zor beklemek ama henüz idrar testi yaptırmamış arkadaşlar 10. Gününüzde kan testi yaptırın ama öncesinde idrar yaptırmayın.. Evet çıkan var belki ikiz, belki hcg erken yükseliyor ama çıkmayan çok daha fazla.. hcg nin belli bir değere ulaşmadı lazımki idrarda çıksın.. O kadar sabrediyoruz bi iki gün daha sabredin strese sokmayın kendinizi..benim eşim de çok ısrar etti bir gün önce bakalım diye ama ben yapmadım biraz da korktum sanırım negatifi görmekten bi kerede olsun bitsin dedim..

Son düzenleme:
kizlar transferden sonra 5. gunum benimde ,progestan ignemi vuruldum az once tabi tubis menac flzden hayirli cok guzel hbrleri alinca gittim eczaneden 3 tane idrar gebelik testi aldim hemen yaptim tek cizgi aslinda erken test aklima yatmisti . testin uzerinde iliskiden 5 gun sonra tespit eder yaziyordu beni tespit edemedi ustelik su ates olayini bende anlamadim bilen varsa yazsin nolur

Canım embriyolarına 5. Güne geçenler herkes de az oluyor.. Hatta benim başta 22 taneydi en son 7 tane kalmıştı.. Hatta 3. Günde Dr bir kısmını dondurabileceklerini 5. Güne geçerken kayıplar olduğunu söyledi..genetik birşey çıkmayabilir 5. Güne gitmemesi illa genetik olmayabilir merkezin şartları embriyolog Dr U da önemli.. Zaten transferlerin çoğu 3. Gün embriyosu yapılıyor, 5. Gün birkaç senedir yapılıyor, sadece bir tane 2. Gün embiriyosuyla hamile kalan var.. Bir tane 5. Günün var bak, inşallah tutacak, gönlünü ferah tut, zaten asıl prosedür 1 tane sağlıklı embriyo koyup onda gebeliği yakalamak, şuam hiçbir problem yok, olacak inşallah moral çok önemli, inş tutunacak böyle düşün..

canımm 5. gün çokk erken ben 8. gün yapmıştım.tubiş 9. gün menac 6. gün.
sakın bu sonuca bakıpta üzülme çok erken çünkü..hemen idrar karışmayabiliyo bazı kişilerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…