poponuzu kaşıyın kızlar.topiğimizin pozitifleri hiç bitmesin.nazar değmesin.şimdi kızlar günün safı olarak bir soru sormak istiyorum.hani o halay işareti falan yapıyorsunuz ya işte nasıl ve nerden yapıyorsunuz onları?ayyy onca pozitif haberleri geliyor ben burda bi halaya bile katılamıyorum:)
kızlar merhaba nasılsınız.menac ve tubish çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah tamam tamam halay yok:) bende fasulyemi aldım.ama bazı sıkıntılar var 3.güne kadar 12 embriyo gelmişti 5.gün transfere gittiğimizde sadece 1 sağlıklı embriyouzun kaldıgını öğrendik.doktorum genetik bir sıkıntıdan süpheleniyor.bozulan embriyolordan 4 tanesini pgt ye incelemeye gönderdik nedeni öğrenmek için.doktorm tranfer öncesi embriyoların 5.güne gitmediğini genetik bir sıkıntı oldugunu söyleyince bütün transfer boyunca ağladım.
pek umudum yok kızlar tek embriyomu aldım geldim.menac'cım 7 haziran test tarihim.pozitif olsa bile arkası geleceğini sanmıyorum diğer düşüklerimde de oldu 6 haftada kaybettik hayırlısı.
kızlar merhaba nasılsınız.menac ve tubish çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah tamam tamam halay yok:) bende fasulyemi aldım.ama bazı sıkıntılar var 3.güne kadar 12 embriyo gelmişti 5.gün transfere gittiğimizde sadece 1 sağlıklı embriyouzun kaldıgını öğrendik.doktorum genetik bir sıkıntıdan süpheleniyor.bozulan embriyolordan 4 tanesini pgt ye incelemeye gönderdik nedeni öğrenmek için.doktorm tranfer öncesi embriyoların 5.güne gitmediğini genetik bir sıkıntı oldugunu söyleyince bütün transfer boyunca ağladım.
pek umudum yok kızlar tek embriyomu aldım geldim.menac'cım 7 haziran test tarihim.pozitif olsa bile arkası geleceğini sanmıyorum diğer düşüklerimde de oldu 6 haftada kaybettik hayırlısı.
Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
oldu mu ne.....demeeeekki halay gülücük öpücük bunlar şifreliymiş....e o zaman bizde azıcık olaya duygu katalım..halayı öğrendik diğerlerinin şifreleri nelerdir..bizleee n paylaşmak istermisiniz..topiğin güzel anneleri...
Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
aynen ben de sevinemedim, bugün iki farklı testle yine yaptım yine çift çizgi on saniyede çıktı ikisinde de yine sevinemedim, Rabbimiz bu sefer yüzümüzü güldürsün biz gibi bu yolun yolcusu olan herkese ve bize anne olmayı nasip etsin
canım uyuyorum 12 de sabah 6 da kalkıyorum bu ara hiç. deliksiz uyku yokki.
hep az uyuyorum gün içinde uyuyorum bi iki saat o kadar...hep düşünceler..kafamda cnm rahat olamıyorumm..
yarında benimm günümmmmm bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğizzzzzz:26::18::18::18:
dua edin banadaa
canım o ates olayına bende takıldım buaralar benımde bıkac gun once 36,7 son ıkı gundur de 36,8 ama bu sabah usuyerek kaltkım resmen donuyodum hemen atesımı olcum 36,8 artık kendımı dınlemekten sıyırcam, şu ateş olayından anlayan bırısı bıze yardımcı olsun :)
Kızlar bugün adetden sonraki tedavimin 5.günü ama sadece 3 yumurtam gelişiyormuş 12.5mm olmuş hala onun şokundayım Adetin 2. günü 8-9 folükül görünüyordu ama sadece 3 tane gelişmiş(( Neden böyle oldu ,yaştan mı ? diye sürekli kendimi sorguluyorum Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan oldumu ? Ne olur kızlar yardımınıza ihtiyacım var ::::: (((
ini cnm bende benimle olduğunu hissediyorum bırakmadı çok şükür..ama korkuyorum ne zaman kontrole gitsem şaştım kaldım ne yapacağımı bu arada su gibi akıntı devam ediyor hala..belki kendi kendi mi kandırıyorum ama diyorum bir şekilde sorun olsa akıntı kesilirdi herhalde kasık ağrılarım dururdu?? annemde bebeğin gitmiş olsa kanama kesinlikle durmazdı dedi beni telkin etmek için( allahım esirgesin hepimizi inş sıkıntı çıkmadan atlatırım bu günleride
Çok sevindim kızlar:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirir inşallah, olumlu düşünün inşallah olacak bu sefer, herşeyin bir vakti bir zamanı var, bizim bildiklerimiz sınırlı, hayırlı ve güzel olacak herşey..güzel haberler peşlere maşallah böyle devam eder inşallah:)))
Aynen ben de öleyim.. Keseyi görmeyi bekliyorum sonra kalp atışı.. Hamilelik demek endişe demek gerçekten, ablam 9 ay,sonraki Dr kontrolünü bekleyerek geçiyor diyor.. İnşallah yolunda gider hepimizin..sen de duyarsın bebeğinin kalbini hayırlısıyla inş..
Kızlar ateşe takılmayın.. Ben 2 gün 5 saat süren 38 derece ateşle yattım.. Progestan iğnenin yan etkisi oldu.. Neysesi Dr. Um depo formunu verdi rahatladım.. Ben iğnenin 8. Gününden sonra iğne yeri ağrısından ne oturabiliyodum ne uyuyabiliyodum.. Dr iğnenin içerde soğuk apse yapabileceğini söyledi.. Bir gün sağ birgün sola yaptırın mutlaka..
Yaşla ilgisi yok canım..hiç kafana takma sayıya da takılma bir tane bile yetiyor..sen gönlünü ferah tut..
Cnm benim ablam normal yolla hamile kaldı ve aynı senin gibi kanamaları vardı başta ama sonra kesildi ve sorunsuz 9 ay geçirdi..
Senin de öyle olacak inş.. Kanama farklı bir yerden oluyormuş..inşallah güzel gidecek herşey..
kizlar transferden sonra 5. gunum benimde ,progestan ignemi vuruldum az once tabi tubis menac flzden hayirli cok guzel hbrleri alinca gittim eczaneden 3 tane idrar gebelik testi aldim hemen yaptim tek cizgi aslinda erken test aklima yatmisti . testin uzerinde iliskiden 5 gun sonra tespit eder yaziyordubeni tespit edemedi ustelik su ates olayini bende anlamadim bilen varsa yazsin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?