Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aynı zamanda sonuç alcaz benim tarihim 7 haziran:))burdan paylaşalım her aşamayı.bendede var canım karnım sert sanki yada bana öle geliyo pikolojik.hapşırırken çok korkuyom ama inş rabbim korur bebeklerimizi

Benim de 5 haziran test tarihi canım. Haftaya birlikte seviniriz inşallah burada.

Saol tatlim destegin icin artik mutlu oldugum yerdeyimm beb gonal f kullanmiyrum progestan 375 le basladim 300 e indi simdide 225 doz karindan vuruyrum bide kalcadan menegon vuruyorum bnm 12 gun surmus oluyo tedavim canim sen ne durumdasin???

kartelacigim cok sagol canim, sonuc beklemek hergun yedigim ignelerden cok daha heyecanli bir asamaymis megerse insan surekli kendini dinliyor pozitif mi acaba hamile miyim? yoksa tutunmadilar mi ? hamiş olanlar ne yasamis.. yuregime su serptin sagol cooook tesekkur ederim canim,

menacigim,cooook guzel bir haber bu hadi hayirlisi insallah , bebisin annemi daha cok merakta birakmayayim 6. gunden haber vereyim demis, Tebrikler!!!!!

canım aslında şimdiden gözün aydın bence. tabi senin yaşadıklarından dolayı korkuların vara kimyasal mı diye ama hepsi kimyasal olacak diye bi kaide yok bence içini rahat tut.bi de sanırım gebelik aşısı olmuştun onun zaten başarı oranındaki payı yüksek Allahda izin verir inşallah.

benim karnım hala dümdüz hiç çıkmadı belki kişiden kişiye değişiyodur ama korkulucak bişey yoktur ilaçlardandır ilaç kullanıyomusun hala

menacigim,cooook guzel bir haber bu hadi hayirlisi insallah , bebisin annemi daha cok merakta birakmayayim 6. gunden haber vereyim demis, Tebrikler!!!!!

ayy inşallah öyledir canım inşallahhh, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Evet canım ya daha önce öyle bir şey yaşamasam ben de çok sevinirdim, bakalım bu sefer tutarsa gebelik aşısını herkese önereceğim çok pahalı bir şey de değil, Allah çok aratmadan hepimizi evlat sahibi yapar inşallah

Canım nasılsın ınsallah agrılar hayra alamet olacak...oncekı denemelerı unut tatlım kımyasal falan yok...her sey cok guzel olacak tamammı gelınımın anası dunur gurban sana...

Canım nasılsın ınsallah agrılar hayra alamet olacak...oncekı denemelerı unut tatlım kımyasal falan yok...her sey cok guzel olacak tamammı gelınımın anası dunur gurban sana...

inşallahhh öyledir dünürüm ya daha sevinmek için erken olsa da, bakalım zaten kız çocuğu daha erken beta hcg salgılıyormuş inşallah sevincim kursağımda kalmaz Rabbim bu sefer kısmet etmiştir, sonra da peşimden senin oğlanın haberini alırız inşallahhhh

Menac hayırlı uğurlu olsun canım benim pozitifi görmüşsün
Ayy bende sabah idrar testi yapacağım heyecan yaptım, bu gece sabah olmaz artık bana sabahın beşinde kalkarım :18:
Benim içinde dua et canım inşallah bir pozitif haberde benden gelir....

Tubişimmm sende inşallah sabah pozitifi görürsün biliyorum uyuyamazsın bende öyleydim valla gözü açar açmaz hemen banyoya giderdim..yapmak için ya saat 5 olurdu ya 6 dayanamazdımkii..bize mutlaka haber ver tamammı..çatlarımm

İnş canım 6 hazirn bizim ewlilik yıldönümümüz.kalbim dayanırsa erken yaptırırım:)kaçıncı gün embriyosuydu senin.idrarda ne zaman çıkarki?

5. Gün embriyosu canım. idrarda ne zaman çıkar bilmiyorum ama cesaret edemem sanırım idrarda yapmaya, bazen çıkmayabiliyormuş çünkü, son güne kadar bekleyeyim diyorum ben :26:

inşallah canım inşallah.bu arada gebelik aşısını ben şimdiden öneririm herkese.benim kız kardeşim uzun denemelerden sonra onunla hamile kaldı tabi Allahında izniyle.% 40 başarı oarnı sağlıyor.bende oldum aşı bakalım transfer ücretine ek olarak başka bi parada vermedim ben.zaten gittiğim doktorda bu aşıyı bulan kişi ilk uygulayan.kısmet artık bakalım

Hadi senin yolculuğunda hayırlı olsun. Canım ben dondurulmuşlarla transfer yaptırıyorum. İlk denemede kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Ama ilkinde 14 veya 15. gündü sanırım yumurta toplama işlemim. 3 gün sonrada transferim olmuştu. Soruların çok değil canımbenim ne demek. Hepimiz sora sora öğreniyoruz .

Şekercim 2. Çizgiyi görmüşsün maşallah sana. İnşallah kanda da çıkarda sevincin katlanır. Sonra kese kalp atışı ve doğduğu gün hayırla gelir

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr

tubişimmmmmmm yaptınmı testi hadi yazzzzz bak kalktım erkenden geçtim pc başınaaaa

flaskkıımmm degerli anneeee sen hiç uyumaz mısın gece 11 de yatsam sabah zor kalkıorum yoksa calısıon mu sende benm gbiii gece 12 de yatmısın erkenden kalkmıssınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…