Aynı zamanda sonuç alcaz benim tarihim 7 haziran:))burdan paylaşalım her aşamayı.bendede var canım karnım sert sanki yada bana öle geliyo pikolojik.hapşırırken çok korkuyom ama inş rabbim korur bebeklerimizi
Benim de 5 haziran test tarihi canım. Haftaya birlikte seviniriz inşallah burada.
Sarliva canım hadi sona yaklaştın inşallah..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Sen üzme kendini nerde mutlu oluyorsan orda ol..bence bu herşeyden önemli..canım kaç gün gonal f yaptın ve ne kadarlık yaptın..opu iğnelere başladıktan kaç gün sonra olmuş oldu yani..
canım çok normal benimde transferden test gününe kadar hiç bir kahverengi veya renksiz akıntım olmadı kasıklarımda ve karnımdada şişlik yoktu ta ki 10. gün karnımın alt kısmına bir ağrı girdi ve karnım 9. gün şişmeye başladı testi yaptım pozitifi gördüm ama sanki adet olacakmışım gibiydi test yapmasam adet olucam diye düşünürdüm,bana doktorum progestan iğneside vermedi bende benden ümidi kesti diye düşünüp üzülmüştüm sadece jel verdi onuda kese görünene kadar kullanıcakmışım için rahat olsun herkes farklı yaşıyabiliyor bu süreci .
Ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
ya ben durup durup aynı sorun üzerinde takılıp kaldım ama şimdi internette okudum karın şişliği olunca doktorunuza gidin hemen diyor fakat benim doktorum ciddiye almadı beni bakmadı bile karnıma karnı şiş olup rahatsız olan arkadaşlar acaba şişliklerimiz aynımı ki ben biraz anlatayım benim şişliği çok aşırı gergin içi çok sert içime çekemeyeceğim gibi bir karnım var hiç de inmeye niyeti yokmuş gibi duruyor yemek yemeğe bile çekiniyorum zaten çok rahatsız ediyor yemek daha beter yapıyor cildim gergin olduğundan canımı acıtıyor lütfen yardım edin sizinde böylemi yoksa daha mı hafif doktorunuza sordunuzmu ne dedi acaba ?????
menacigim,cooook guzel bir haber bu hadi hayirlisi insallah , bebisin annemi daha cok merakta birakmayayim 6. gunden haber vereyim demis, Tebrikler!!!!!
canım aslında şimdiden gözün aydın bence. tabi senin yaşadıklarından dolayı korkuların vara kimyasal mı diye ama hepsi kimyasal olacak diye bi kaide yok bence içini rahat tut.bi de sanırım gebelik aşısı olmuştun onun zaten başarı oranındaki payı yüksek Allahda izin verir inşallah.
Canım nasılsın ınsallah agrılar hayra alamet olacak...oncekı denemelerı unut tatlım kımyasal falan yok...her sey cok guzel olacak tamammı gelınımın anası dunur gurban sana...
Menac hayırlı uğurlu olsun canım benim pozitifi görmüşsün
Ayy bende sabah idrar testi yapacağım heyecan yaptım, bu gece sabah olmaz artık bana sabahın beşinde kalkarım :18:
Benim içinde dua et canım inşallah bir pozitif haberde benden gelir....
İnş canım 6 hazirn bizim ewlilik yıldönümümüz.kalbim dayanırsa erken yaptırırım:)kaçıncı gün embriyosuydu senin.idrarda ne zaman çıkarki?
Evet canım ya daha önce öyle bir şey yaşamasam ben de çok sevinirdim, bakalım bu sefer tutarsa gebelik aşısını herkese önereceğim çok pahalı bir şey de değil, Allah çok aratmadan hepimizi evlat sahibi yapar inşallah
çok sevindim canım..benim de bugün 2. kontrolüm vardı.perşembe tekrar gideceğim. adetinin kaçıncı günü yumurta toplama yapıldı,ondan kaç gün sonra transfer yapılacak...çok mu oldu sorular.merak içindeyim.çalışıyorum bir de aklım çocuklrda kalıyor.
Tubişimmm sende inşallah sabah pozitifi görürsün biliyorum uyuyamazsın bende öyleydim valla gözü açar açmaz hemen banyoya giderdim..yapmak için ya saat 5 olurdu ya 6 dayanamazdımkii..bize mutlaka haber ver tamammı..çatlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?