Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

MEBACIMMMMMMMM tatlim iki cizgiyide gordummm cok sevimdim ama dur simdi cekmicem halayi kan tahlilini yap oyle

TUBİSHİMMMMMMMM tatlim cok sevindim ama sanada halay yok erkencilerrr sizi bi sabredenediniz

FLZMMMM ANNECİK YARİN İNS O PİTPİTLARLA suslenecek kulaklarin mutlu olacasin inaniyrmmm tatlimmm teyze olark bebis sevmeye gelicez 8 ay sonraaaa

evet kızlar topiğimizin pozitifleri gün geçtikçe artıyor.hiç negatif yok bu ara.allah bozmasın.allahım inşallah araya hiç hiç negatif girmez.hep pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff olur.

arkadaşlar bende dün dondurulmuş tedavisine başlamak için gittim lucrin verdi bir dahaki ay tedaviye başlayabiliriz dedi o zamanda ramrinazan oluyor bendede de romatizmal bir hastalık var ve ilerliyor başlamazsam 4 ay sonrasına kalıyor asıl iaçlarımı 2 senedir kullanamıyorum sizce ne yapayım bana bir fikir ve

Kızlar bugün adetden sonraki tedavimin 5.günü ama sadece 3 yumurtam gelişiyormuş 12.5mm olmuş hala onun şokundayım Adetin 2. günü 8-9 folükül görünüyordu ama sadece 3 tane gelişmiş (( Neden böyle oldu ,yaştan mı ? diye sürekli kendimi sorguluyorum Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan oldumu ? Ne olur kızlar yardımınıza ihtiyacım var :::::(((

oyyyyyyy tatlımmmm benimmm..inşallah teyzesiiiiiii duyarım pıt pıtlarıı.
sende peşimden gelirsennnnn bebkleri istanbulda buluştururuz..menacta gelir..
diğer istanbuldaki kızlarrrrrrr oo çoçuklarla buluşuruz düşünsenize ne güzel olur..

poponuzu kaşıyın kızlar.topiğimizin pozitifleri hiç bitmesin.nazar değmesin.şimdi kızlar günün safı olarak bir soru sormak istiyorum.hani o halay işareti falan yapıyorsunuz ya işte nasıl ve nerden yapıyorsunuz onları?ayyy onca pozitif haberleri geliyor ben burda bi halaya bile katılamıyorum:)

Gözün aydın arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin inşallhh

Canım benim lütfen stres yapma. Benimle baslayan arkadaslardan birinin böyleydi iki yumurtası oluştu biri boş çıktı biri dollendi ikinci gün hemen transfer ettiler kizini doğurdu geçen ay. Güya benim hepsi birinci kalite on iki tane vardi :))) rahat ol. Yaşla da ilgisi oluyor. Bu ay rezervin de az çıkmış olabilir. Endişe etme.

kızlar merhaba nasılsınız.menac ve tubish çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah tamam tamam halay yok:) bende fasulyemi aldım.ama bazı sıkıntılar var 3.güne kadar 12 embriyo gelmişti 5.gün transfere gittiğimizde sadece 1 sağlıklı embriyouzun kaldıgını öğrendik.doktorum genetik bir sıkıntıdan süpheleniyor.bozulan embriyolordan 4 tanesini pgt ye incelemeye gönderdik nedeni öğrenmek için.doktorm tranfer öncesi embriyoların 5.güne gitmediğini genetik bir sıkıntı oldugunu söyleyince bütün transfer boyunca ağladım.
pek umudum yok kızlar tek embriyomu aldım geldim.menac'cım 7 haziran test tarihim.pozitif olsa bile arkası geleceğini sanmıyorum diğer düşüklerimde de oldu 6 haftada kaybettik hayırlısı.

geçen hafta keseyi gördük çok şükür.. herşey yolunda gidiyordu pazar günü aniden öyle bir kanamam oldu ki hemen hastaneye gittik tabiki.. kanama tespit edildi kesenin çok yakınında olduğunu söyledi doktor ve bana hemen bir iğne yaptı. iğneyi yaptıktan yaklaşık bir saat içinde kanamadan eser kalmadı. pazar gününden beri aklım karışık inş birşey olmamıştır diye. kanama devam etme hiç 3 gündür çok şükür, akıntım su gibi devam ediyor kese gelişime devam etmese akıntı olur mu?? nolur bana yardım edin birdaha kontrole ne zaman gitmeliyim??

Canımmmm çok geçmiş olsun. Allah korusun. Kanaması olup sağlıkla doğuran o kadar çok ki. Hatta kanaması olmayan hemen hemen yok gibi. Yine de içinin ancak kalp atışlarini duyunca rahatlayacagini biliyorum. Bebeğini üzme o seninle. ..

İnşallhh arkadaşımm inşallhh o dediğin mucize bende de gerçekleşir Sigara içiyorum al sana sonuç diye kendi kendimi yedim okula gelinceye kadar ,dokunsalar ağlayacaklar gibiyim gözler dolu dolu Stres yapmayayım diyorum zaten elde var 3 bunlara bişey olmasın diyorum elimde değil sanırım ama elimde olan bişey var bundan sonra sigara bitti benim için Rabbim evlat sevgisini aratmasın inşallhh

Tatlım çözdüm halayi nasıl yapacağımızı iki nokta üst üste işareti sonra ara koymadan altmış dört yaziyorsun rakamla sonra yine ara koymadan iki nokta üst üste yap bakalım çocuğum

Son düzenleme:

ini cnm bende benimle olduğunu hissediyorum bırakmadı çok şükür..ama korkuyorum ne zaman kontrole gitsem şaştım kaldım ne yapacağımı bu arada su gibi akıntı devam ediyor hala..belki kendi kendi mi kandırıyorum ama diyorum bir şekilde sorun olsa akıntı kesilirdi herhalde kasık ağrılarım dururdu?? annemde bebeğin gitmiş olsa kanama kesinlikle durmazdı dedi beni telkin etmek için ( allahım esirgesin hepimizi inş sıkıntı çıkmadan atlatırım bu günleride

Üzme kendini ben yumurtalarim toplanmadan önce günde bir paket iciyordum on yedi yumurtam çıktı on iki tanesi birinci kalite embriyo oldu. Kadere inan kendini suçlama. Sigarayı defet bir daha da içme bence de. Hamile kalırsak bebeklerimiz sağlıklı olsun

kızlar opuya kadar kaç gün iğne oldunuz ve kaç doz gonal f kullandınız..ben bugün ilk iğnemle başlayacağım inşallah..herkesin iğnelere verdiği tepki farklıdır ama bir fikir edinmek istiyorum..

Canım ben günlük 175 dozla başladım, öyle devam etti tedavi sonuna kadar. 5 kutu bitirdim, 6. kutu yarım kaldı. 19 tane de yumurta ürettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…