saol canım survior finalisti benimle evet:) pgt sonucum geldi genetik bir sıkıntı yokmuş:)
sağol tatlım benim,dualarınıza o kadar çok ihtiyacam var ki, inşallah aynı hayal kırıklığını yaşamam bir daha:44:
canımbende orgulatron kullanıyorum ve aynısı dün benim başıma geldi.ama ben batırırken anlamıştım terslik olacağını çünkü batırırken açıyı ayarlayamadım bi de elim titredi o yüzden oldu.hiç acımıyor onlar normalde dün işte vuramayınca azcık acıdı.iğneyi tam dik açıyla batırmak gerekiyor
merhaba mesaj yollayamadım özelden.hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlanır.hulisi hocanın hastasıyım bende.haftaya histeroskopi yapacak.temmuzda da tüp bebek tabi kısmetse. bu ikinci denemem olacak.sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi?
merak ettiğim başkent in erkek inferlitesinde nasıl olduğu?
canım benim doktorum demişti ki.şişlik olabilir korkma.hatta şişlik devam ederse eğer anla ki bebek tutunmuş demişti.umutlandırmak için söylemiyorum ama benimki tutumuştu.transfer sonrasından bahsediyorum.muhabbete yanlış yerden girdiysem kusuruma bakmayın.
ben 7. gün almıştım cnmm
şuan sadece jel kullanıyorum acaba kullandığım iğnelerdenmidir diyorum ama baya zaman oldu onlarda biteli off hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu karnımın sıkıntısından daha önce böyle bişey yaşayan birisinden ne zaman geçtiğini bir öğrensem içim rahatlıycak hı iyi 10 gün sonra veya 20 gün sonra geçecek nasıl olsa dayanayım diycem de hiç geçecek gibi durmuyor korkuyorumbenim karnım hala dümdüz hiç çıkmadı belki kişiden kişiye değişiyodur ama korkulucak bişey yoktur ilaçlardandır ilaç kullanıyomusun hala
Canim valla ben o igneyi vururken canim cikiyo ucuda kalin girmiyo bile herzamaki gibi vurdum halbukiprgestan hic acitmiyo
Doktorum bugun sagda kucuk bir kist oldugunu adet olunca kaybolacagini soyledi.Benim iki haftadir ara ara sancim var kasıklarimda.Bu ilk defa basima geliyo bilgim yok.Bu kist adetle kaybolurmu?Agri catlatma ignesini vurmadan onceki kasik agrisina benziyo kasiklarimda bi hareketlenme var gibi biraz korktum normalmi acaba..Kist varsa.tedaviyi ertelemesi gerekmezmi .Ben sogan suyu icmeye basladim adetim gelsin diye...bi zarari olurmu sizce?
merhaba cnm bende mayısta başlıcam inş. bi tane negatif tüp bebek denemem var şimdi ara verdik rahmin dinlenmesi için Allahın izniyle mayıs ayında adet görünce tekrar tedaviye başlıcaz.. senin kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın?
canımcım kist 10 mm den büyük değilse ertelemiyorlar. benim de vardı tedaviye başlayacağım ay. 10 mm nin üzerindeydi. E2 ve progesteron baktırdı. onlar normalse başlarız demişti. baktık normal. kisti iğne ile çekti ve tedaviye başladık.
Orkide cok sagol icimi rahatlattin.Hayirlisi ile baslarim insaallah...Bugun hormon tahlilleri verdim biraz yuksek cikmis doktor esimi aramis belki adeti dahada gecikebilir demis.Bu kist hormonlari etkiliyormu acaba?
şuan sadece jel kullanıyorum acaba kullandığım iğnelerdenmidir diyorum ama baya zaman oldu onlarda biteli off hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu karnımın sıkıntısından daha önce böyle bişey yaşayan birisinden ne zaman geçtiğini bir öğrensem içim rahatlıycak hı iyi 10 gün sonra veya 20 gün sonra geçecek nasıl olsa dayanayım diycem de hiç geçecek gibi durkorkuyorum
şuan sadece jel kullanıyorum acaba kullandığım iğnelerdenmidir diyorum ama baya zaman oldu onlarda biteli off hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu karnımın sıkıntısından daha önce böyle bişey yaşayan birisinden ne zaman geçtiğini bir öğrensem içim rahatlıycak hı iyi 10 gün sonra veya 20 gün sonra geçecek nasıl olsa dayanayım diycem de hiç geçecek gibi durmuyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?