Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yarın test yapacak arkadaşlar inşallah güzel haberler verirsinizbütün kalbimle pozitif sonuç almanızı diliyorum.

sağol tatlım benim,dualarınıza o kadar çok ihtiyacam var ki, inşallah aynı hayal kırıklığını yaşamam bir daha:44:

''Peygamberimiz(s.a.v.) Müslümanın bir başka Müslümana yaptığı dua günahsız ağızla yapılan duadır'', buyuruyor. Sevgili menac ve tubis Allah yüzünüzü güldürsün, cennet kokulu evlatlar nasip etsin sizlere, o evlatlarda hem dünya da, hem de ahirette mutluluk versin sizlere. Hayırla gelsinler, hayırla tutunsunlar inşa Allah rahimlerinize!.. Amin!!!

Hakikaten çok zor bir süreçmiş bu tüpbebek işi. Cuma günü de benim transferim var. Olanda da, olmayanda da vardır bir hayır diyelim ve Mevlamızdan hayırlısını isteyelim biiznillah!.. O'ndan yine O'na sığınıyoruz. Bizim işimiz tedbir, gerisi takdir. Allah hepimiz hakkında hayırlısını takdir eylesin inşa Allah!!! Amin!!!

negatif olan arkadaslarim...

Ben ne diyecegimi bilemiyorum hepinizin duacisiyim
isyan etmeyin sakin rabbime siginin bana demesi kolay degil

En kisa zamanda mutlu haberlerinizi alip yavrulariniza kavusursunuz

Canim valla ben o igneyi vururken canim cikiyo ucuda kalin girmiyo bile herzamaki gibi vurdum halbukiprgestan hic acitmiyo

canım ben pko hastasıyım guatr var aynı zamanda eşimde bişi yok şükür

canım adam süper tek kelimeyle müthiş bir doktor
4 aşılama 3 tüp bebek 2 düşük yaptım çoook doktor gezdim açık ara ii doktorumuz
nasıl gitmedim daha önceden ahh araştırmamışım iice çok kızıyorum kendime
içim çok rahat tutmasada inan bi kere çok pozitif HULUSİ HOCA..
EKİBİDE İİ AMA HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU gerçekten işine hakim ve işinin hakkını veren bi doktor.

adam o kadar insanın içinde seni adım adım hatırlıor yaa bazen uzaylı mı acep diye bakıorum

adamdan zeka fışkırıo resmen)))

ben kadın inf de çok ii diye duydum ama canım

bence erkek inf de erkeğin durumu çok kötü değilse zaten sonuç pozitif oluor

ama kadında sıkıntı varsa neticede bebişleri biz taşıoruz daha zor diye düşünüorum

yani her türlü doru yerdesn
çok pahalı kliniklere hastanelerede gittim etiket hepsi inan
burada reklam yok icraat var

hepsine sonsuz teşekkürler özellikle hocama ..

senin içinde hayırlısı olsun içinde rahat olsun

bi de embriyolog TÜLAY hanım çok şeker yaa tatlişim benim

Son düzenleme:

ama çok rahatsız edici evet canım benimde pozitif çıktı bende aşılamada da böyle olmuştu çok şişmiştim ama adet olunca geçmişti rahatlamıştım şimdi adette olamayacağım ya ne zaman bu geçecek acaba gerçekten canımı acıtıyor senin ne zaman geçmişti ?

benim karnım hala dümdüz hiç çıkmadı belki kişiden kişiye değişiyodur ama korkulucak bişey yoktur ilaçlardandır ilaç kullanıyomusun hala
şuan sadece jel kullanıyorum acaba kullandığım iğnelerdenmidir diyorum ama baya zaman oldu onlarda biteli off hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu karnımın sıkıntısından daha önce böyle bişey yaşayan birisinden ne zaman geçtiğini bir öğrensem içim rahatlıycak hı iyi 10 gün sonra veya 20 gün sonra geçecek nasıl olsa dayanayım diycem de hiç geçecek gibi durmuyor korkuyorum

Canim valla ben o igneyi vururken canim cikiyo ucuda kalin girmiyo bile herzamaki gibi vurdum halbukiprgestan hic acitmiyo

şaşırdım canım valla.benimkilerin ucu incecik ve insan hiç mi hissetmez iğnenin girdiğini ben en ufak bir şey hissetmiyorum.dünkü hariç tabi.dün hata bendeydi ama vuramadım tam.yalnız benimkiler vurduktan sonra sızlama yapıyor.yani vuruken değil de vurduktan sonra sızlıyor azcık.canım ben vurmadan önce vuracağım yerdeki göbeğimdeki yağlı kısmı sol elimle sıkıp havaya doğru kaldırıyorum sonra sağ elimle iğneyi saplıyorum oraya.ama iğne içerde olduğu süre boyunca göbeğim sol elimde sıkışmış bir şekilde duruyor.belki ondan hissetmiyorumdur acıyı.tam anlatamadım ama...

Doktorum bugun sagda kucuk bir kist oldugunu adet olunca kaybolacagini soyledi.Benim iki haftadir ara ara sancim var kasıklarimda.Bu ilk defa basima geliyo bilgim yok.Bu kist adetle kaybolurmu?Agri catlatma ignesini vurmadan onceki kasik agrisina benziyo kasiklarimda bi hareketlenme var gibi biraz korktum normalmi acaba..Kist varsa.tedaviyi ertelemesi gerekmezmi .Ben sogan suyu icmeye basladim adetim gelsin diye...bi zarari olurmu sizce?

canımcım kist 10 mm den büyük değilse ertelemiyorlar. benim de vardı tedaviye başlayacağım ay. 10 mm nin üzerindeydi. E2 ve progesteron baktırdı. onlar normalse başlarız demişti. baktık normal. kisti iğne ile çekti ve tedaviye başladık.

merhaba canım bende 3 mayısta embro transferi oldu.çok şükür pozitif sonuç. moral çok önemli bu süreçte stres yapma.

Orkide cok sagol icimi rahatlattin.Hayirlisi ile baslarim insaallah...Bugun hormon tahlilleri verdim biraz yuksek cikmis doktor esimi aramis belki adeti dahada gecikebilir demis.Bu kist hormonlari etkiliyormu acaba?

Orkide cok sagol icimi rahatlattin.Hayirlisi ile baslarim insaallah...Bugun hormon tahlilleri verdim biraz yuksek cikmis doktor esimi aramis belki adeti dahada gecikebilir demis.Bu kist hormonlari etkiliyormu acaba?

evet canım etkileyebiliyor

arkadaşımınki 15 20 gün sürdü sonra bi anda indi canım bence seninkide aynı olucak bol su içmeye çalış inş en yakın zamnda kurtulursun şişlikten

kartelam benim şişlik bugün azaldı ama ben bugün bulantıdan pek yiyip içemedim ki. şişliğimi özledim ben

ne kadar sevindim anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallah bende ilk test yaptığımda heycanlanmıştım ama 2. test daha heyecan verici bugün 3. yü yaptırdım hepsi birbirinden zor ve stresli hamile kalmak güzel ama hiç rahat olamıyorsun inşallah sonlarımız güzel olur sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…