İnşallah yükselecek cnm hayırlısıyla, sabırsızlar sizii
Menac öyle düşünme bak ben de var kasık ağrısı hem kimyasal gebelik tüp bebek de çok olan bir durum değil, inş olmayacak bir daha..
inşallah canım hiç sağlıklı düşünemiyorum şu an zaten yine de dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum ama eşimde bende annemde şoktayız hele annem aşılama bile olmadan direk tüp bebeğe geçtim acele ettim diye kızıyordu bana şimdi 2.tüp bebeği nerde yapıcaksınız diyor.doktorumuz biraz üzdü bizi ama hayırlısı
Embriyolar sonuna kadar dayanamıyo canım benimde başta 13 taneydi.transfere kdar 4 tane kaldı ikisini dondurduk.rabbimin sınavı diye düşün bol bol dua et hiç isyan etme
şükür snein 2 tanede olsada varmış iisyan etmiyorum ama üzldüm çok iğneler beni mahfetti kilo aldım bi ara ama şükür şuan gittiler iğnedende çok korkuyodum alıştım ama çok canımı yakıo bu cleaxne iğnesi ve üstelik maddi olarak cok yıprandık bilmiorum tutmazsa bu ikinci için 2 yıl felan ara vermemiz gerekecek mecburen
Hayırlı olsun inş güzel haberler alırız, hapşurmayla bişey olmaz korkma, ben de transferden hemen sonra gülmeye başlamıştım, alerjim var çok da hapşururum ama çok şükür şimdilik duruyor gibi
Dr um bazı anneler çok pimpirik yapıyor misket mi bu düşecek demişti
Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
Çoo zor çok mddi manevi yıpranıyo insan kilo bi yandan tüylenme bi yandan bende yaşadım...rabbim inş yüzüne bakar canım
kızlar bugün 10. gün kanda beta hcg baktırdım 0.6 yani negatif :-(( 12. güne yükselmez artık diye düşünüyorum
kızlar bugün 10. gün kanda beta hcg baktırdım 0.6 yani negatif :-(( 12. güne yükselmez artık diye düşünüyorum
menac ve tubiş ben sizleri kutlamadım sanırım rabbim önce kanda pozitifi görmeyi sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok doğal canım. İnşallah ilaçlardan değildir. Çok doğal derken gebelik için doğal
Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?