Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inşallahh tek ümidim bu yükselir inşallah bidahaki testi bile ben adet günüm gecince yapmayı planlıyorummm garanti olsun

Haklısınız kolay değil hepimiz yaşıyoruz zor bi süreç ama şöyle düşün şuan senin rahminde 5. Günlük sağlıklı bir embriyo varki zaten 35 yaş altına isterse 10 tane olsun 1 tane koyuyorlar, ona konsantre ol ve dua et.. Bizim embryolog şöyle demişti; yumurtalar toplandıktan sonra hepsi yarışa giriyor,3.günden sonra minimal de olsa bazıları geride kalıyor biz kalan en iyiyi transfer ediyoruz..şöyle düşün problemli olanlar bu yarışı tamamlayamamış zaten,şampiyon karnında
Herşeyin hayırlısı hepimiz için..

Embriyolar sonuna kadar dayanamıyo canım benimde başta 13 taneydi.transfere kdar 4 tane kaldı ikisini dondurduk.rabbimin sınavı diye düşün bol bol dua et hiç isyan etme

şükür snein 2 tanede olsada varmış iisyan etmiyorum ama üzldüm çok iğneler beni mahfetti kilo aldım bi ara ama şükür şuan gittiler iğnedende çok korkuyodum alıştım ama çok canımı yakıo bu cleaxne iğnesi ve üstelik maddi olarak cok yıprandık bilmiorum tutmazsa bu ikinci için 2 yıl felan ara vermemiz gerekecek mecburen

Çoo zor çok mddi manevi yıpranıyo insan kilo bi yandan tüylenme bi yandan bende yaşadım...rabbim inş yüzüne bakar canım

İnş dediğin gibidir canım:))ne zor şeylermiş bunlar rabbim anneliği hakeden herkese yaşatsın

kızlar bugün 10. gün kanda beta hcg baktırdım 0.6 yani negatif :-(( 12. güne yükselmez artık diye düşünüyorum

Bence de artık yükselmez, ne diyeceğ,mi bilemiyorum, işte sözün tükendiği yer burası oluyor, inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun inşallahhh...

kızlar bugün 10. gün kanda beta hcg baktırdım 0.6 yani negatif :-(( 12. güne yükselmez artık diye düşünüyorum

canım üzülme dicem ama üzülcen.rabbim en kısa zamanda bebeğini gönderir inşallah.pozitifi ne kadar seviniyorsa insan negatife de o kadar üzülüyor.rabbim yardımcın olsun.

menac ve tubiş ben sizleri kutlamadım sanırım rabbim önce kanda pozitifi görmeyi sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hepinize teşekkür ederim hanımlar. Sanırım ben kan testi yapip ikinci kan testinde artışı da gorene kadar pek rahatlamayacagim. Allah hamile arkadaşlarımız ve kuzularina saglik, bekleyen arkadaslarimiza da tez zamanda kuzular nasip etsin

menac ve tubiş ben sizleri kutlamadım sanırım rabbim önce kanda pozitifi görmeyi sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım önümüzde uzunnn bir yol var, umarım kan değerlerimiz de güzel çıkar da mutluluğumuz yarım kalmaz....

Canım seni çok iyi anlıyorum üzülme demek belki çok yetersiz kalacak senin duygularının yanında ama vardır bunda da bir hayır buna inan çünkü bizim dışımızda oluyor müdahale edemiyoruz Herşeye kadir olan Rabbim bize bir bebek veremeyecek kadar aciz değil Evet herşeye kendimizi hazırlıyoruz çünkü biz insanız bedenimizde hissettiğimiz her hareket bize bir belirti her belirti de bize bir umut veriyor çünkü biz de istiyoruz anneliği tatmayı minik bir yavrunun kokusunu Ama ben inanıyorum var bir zamanı rabbim tez zamanda bizleree bu duyguları tattırsın inşallhhhhh

Erzurumlu İbrahim Hakkı der ki ;

Bir İşi Murad Etme
Olduysa İnad Etme
Haktandır O Reddetme
Mevlâ Görelim Neyler
Neylerse Güzel Eyler

Hakk’ın Olacak İşler
Boştur Gam-U Teşvişler
O Hikmetini İşler
Mevlâ Görelim Neyler
Neylerse Güzel Eyler

Deme Şu Niçin Şöyle
Yerincedir Ol Öyle
Bak Sonuna Sabreyle
Mevlâ Görelim Neyler
Neylerse Güzel Eyler

Naçar Kalacak Yerde
Nagâh Açar O Perde
Derman Eder Ol Derde
Mevlâ Görelim Neyler
Neylerse Güzel Eyler

(artık geriye dönüp endişelenmeyin bugününüzü keyifle yaşayın yarına hazırlanın Dünü düşünürseniz gelecekten hep kaygılanırsınız Menacğm ve geçmişte hep olumusuz süreçleri yaşamış olan arkadaşlarım yarının size getirecek süprizleri ve güzellikleri düşünün Olumlu düşünüyoruzz bak bende de 3 yumurta ama hiç olmaya bilirdi bunada şükür rabbim isterse birine can verir ben inanıyorum siz de inanın herşey güzel olacak MEVLA GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER)

Çok doğal canım. İnşallah ilaçlardan değildir. Çok doğal derken gebelik için doğal

menac cım naptın idrarda baktınmı annem
bende aldım geldim göbişe kızanları

geri sayım başladı hayılısı

Ben geldim kizlar sabahtan beri yollardayiz.Doktor kontrolum vardi.Kirmizilar gelmedigi icin igneler bikacgun gecikecek.Sag tarafimda kucuk bi kist olusmus.Doktor onemli degil adetle kaybolacak cok kucuk dedi.

DUYGU Rabbim sana sabir versin.Insallah cok beklemeden yavruna kavusursun...

MENAC
TUGBIS canlarim insallah Kan testlerindede pozitifi gormek kismet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…