Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

benimde trasferim cuma gürü bu zorlu ama inşallah sonu güzel olan parkuru birlikte geçeceğiz hayırlısıyla

Orkide cok sagol icimi rahatlattin.Hayirlisi ile baslarim insaallah...Bugun hormon tahlilleri verdim biraz yuksek cikmis doktor esimi aramis belki adeti dahada gecikebilir demis.Bu kist hormonlari etkiliyormu acaba?

Evet canım hem de nasıl etkiliyor direkt adet gecikmesi sebebi kist. Benim kistim olduğu aylarda adetim on beş yirmi gün gecikiyordu. Ama işin güzel kısmı adet olunca kist gidiyor.

gunaydın, morelım cok bozuk dun yanı 8.gun ve bugun 9.gun ıdrarda yaptım tek cızgı, hangı derdıme yanayım bılmıyorum maddı olarak cektıgım sıkıntıyamı, ıgnelerın acısınamı, aldıgım kılolaramı

idrarda hemen belli olmaz zaten canım benim inşallah kanda pozitif sonucu görürsün. benim ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı. 6 yada 7 ay bekleyip paramı hazır hale getirince tekrar deneyeceğim. Biz elimizden geleni yapıyoruz üzülme taktir Yüce Allahın. elinde sonunda bizlerede meleklerimizi kucağımıza verecek. sana belkide nasip etmiştir İnşallah.

canım erken yapmış olabilirsin o yüzden hemencik üzülme.yani 11.gün kanda 100 lü değerler çıkıyor 9.gün kanda 40-50 falandır bunuda idrar tespit edememiş olabilir.bence gününde kan ver sonucunu al rabbim yardımcın olsun sonucun pozitif olsun inşallah.

ınsallah dedıgın gıbıdır ama ıcımde hıcbır umut yok en basından dedıgım gıbı 7.gun harıcınde hıcbır sancım agrım olmadı en ufak bır sızlamam bıle yok bıde bunları dusununce kesınlıkle olmadıgını dusunuyorum, zaten yarın 10.gun ve test tarıhım hıc ıcımden gıtmek gelmıyo oturup adet tarıhımı beklemek ıstıyrm

benımde bu ılk denemem, yarın test tarıhım o yuzden kendı kendıme olsa bugun cıkardı dıyorum bılmıyorumkı ya hıc ıyı degılım

size kötü örnek oldum diye kendime çok kızıyorum, hayatım benle tubischin embriyoları blast 2 adet ve dondurulmuş, azıcık araştırırsan dondurulmuş embriyolarda beta hcgnin çok yüksek çıktığını 12.günde beta hcgnin genelde 1000 ve üzeri çıktığını görürsün, dolayısıyla ancak 11-12.günlerde çıkıyor diğer transferlerde. lütfen erkenden üzülme hamileysen bile bebeğine zarar verceksin ya, Allah büyük derdi verince dermanını da veriyor, kilo verilir, para sağlığın yerinde olduğu müddetçe yeniden kazanılır her tedavi seni evladına daha da yaklaştırıyor, yeter ki ruhunu yaralama böyle canım benim

benimde trasferim cuma gürü bu zorlu ama inşallah sonu güzel olan parkuru birlikte geçeceğiz hayırlısıyla

İnşa Allah güzel sonuçlar alırız gok_sercim. Rabbim hepimize katındaki en hayırlı evlatlardan nasip etsin inşa Allah!.. Amin!!!
Ben bu sabah çok fena bir ağrıyla kalktım. Çok canım yandı. Senin de, ağrın oldu mu opu sonrası ve bu ağrı transfer sonrasında devam ediyor mu? Bu konuda bilgin var mı canım?

Kızlar bende hiç belirti yokne ağrı ne sancı

Bazı arkadaşların altıncı yedinci günde falan başlamış. Bazıları da hiç belirti yaşamadan hamile kalmış. Kendini hirpalama. İnşallah sen de burdan güzel haberlerini paylasacaksin.

hayır cnm sen kendını suclama kesınlıkle senınle ılgısı yok ben zaten yapıcaktım kafama koymustum yanı, kan testınden once kendım gıormek ıstıyorum demıstım hep kendı kendıme o yuzden kafamda olan bıseydı cnm, sen bu tur seylerı dusunme bıle, sonucta bızım durumumuzda olan herkez kandan once ıdrar testı yapıyo, arkadasım tup bebek yaptırmıstı bıkac ay once onun
8.gunde ıkıncı cızgı gorunmustu sanırım ondan cok etkılendım bende muhakkak gorurum umudu ıle yaptım

Bazı arkadaşların altıncı yedinci günde falan başlamış. Bazıları da hiç belirti yaşamadan hamile kalmış. Kendini hirpalama. İnşallah sen de burdan güzel haberlerini paylasacaksin.

İnş canım ya burdan hep güzel haberlerduymak paylaşmak nasip olsun

Evet canım hem de nasıl etkiliyor direkt adet gecikmesi sebebi kist. Benim kistim olduğu aylarda adetim on beş yirmi gün gecikiyordu. Ama işin güzel kısmı adet olunca kist gidiyor.

canım senin 6 hazirandı test tarihin dondurulmuşlarda 8 gün önce bile çıkıomu idrarda vayyy

benimde 10 haziran tabloya yazarmısın kuzum

connet merhaba cnm, seni burda gördüm, yazayım dedim, bugün test günün sanırım, yaptırdın mı ne oldu? inşallah haberlerin güzel olur.

Connet şimdi okudum da yazdıklarını idrar testi yapmışsın, idrarda negatifi görüp pozitif alanda var. herşeyin hayırlısı canım.

connet merhaba cnm, seni burda gördüm, yazayım dedim, bugün test günün sanırım, yaptırdın mı ne oldu? inşallah haberlerin güzel olur.

test gunum yarın, ama ıdrarda yaptım cıkmadı kısmet yarın gorucez artık

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım bugün test yapacaklar hayırlı haberler gelin inşallah..
bende heyecan dorukta uyku filan yoktu bu gece ..:18::18::18::18::18::18:

canım senin 6 hazirandı test tarihin dondurulmuşlarda 8 gün önce bile çıkıomu idrarda vayyy

benimde 10 haziran tabloya yazarmısın kuzum

Tatlım birazdan ekliyorum. altı haziran transferimin on beşinci günü canım. Doktorum dondurulmuş embriyo transferinde on beşinci gün test yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…