Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız bakalım bugün test yapacaklar hayırlı haberler gelin inşallah..
bende heyecan dorukta uyku filan yoktu bu gece ..:18::18::18::18::18::18:
Günaydın topigimizin uğurlu hamisirandevun saat kaçta?

Olumsuz olan arkadaşlara Rabbim sabır ve güç versin.. Herşeyin hayırlısı, her üzüntüde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır..

Ben transferden 3 gün sonra yıkandım, hatta hemşire aynı gün yıkanabilirsin dedi, 10 dk sonrada tuvalete gitmiştim, rahme koyuyorlar oradan yıkanmayla ayağa kalkmaya birşey olmaz kızlar..
Bir de opudan sonra benim de ağrı oldu, yumurtalıklar normalin üstünde büyüdüğü için ağrı yapıyor, özellikle çok fazla sayıda yumurtası olanlarda oluyor..ben de ohss riski vardı ben çatlatma iğnesi bile olmadım..bir günde 3 kg almıştım bol bol su için..

Sonucu belli olacak arkadaşlardan da hayırlı güzel haberler alırız inşallah..

Tatlım ben sonuç alana kadar bunaltacam sizi:)bende transferden sona 40 dk yatıp kaldırdılar.sona tuvalete gittim bide arabayla 2 saat yol gldim.hapşırık öksürük sonası biliyosun:) şimdi hiç belirtim yok ne karın ne kasık ağrısıhamile olsam bile belşrtisiz olurmu?sende nasıl olmuştu.sadece yattığım yerden kalkarken kasıklarımda batma oluyo o kadar normalde yok.

canım transferin kaçıncı günü? belirti herkeste olmuyor ki olsa da çogu aldıgımız hormon ilaçlarının kandırması belirti yok hamile değilim diye düşünme.bende 1 saat yattım hastanede. hemen kalkmadım sürgü koydurdum altıma.bende baya yol gittim belirti falan yok aynen senin dediğin gibi kasıklarda batma dışında hiçbir agrı yok.hakkımızda hayırlısı ama bence belirtilere takılma herkeste olmuo

Transfer gününü saymazsak 3. Gündeyim canım.7 haziranda test yapcam.pimpirikli oldum iyice sürekli kendimi dinliyorum.gecmıyo günler

bazı insanların idrarda geç çıkıyor sen yinede kan testine kadar bu kadar ümitsiz olma inşallah kan degerinde hamile haberi alırsın

Nilll nabiyon dunurum bakıyorum adet gecikmesini stres yapıyorsun lütfen acele etme bırak geç olsun. Yeter ki sonu güzel olsun.

Merhaba benim ateşim hep yüksekti ve çok şükür hamileyim.Bence iyi.Birde hisler önemli insan hissediyor gerçekten hamile olduğunu.İnşaaallah sende pozitifi görürüsün

ınsalahhhhhhh, ben bu sabahta olctum 36,9 ama sabah yaptıgım ıdrar testı tek cızgı, azonce tam cope atıcaktım bakayım dedım yanı yaklasık 2 saat sonra ıkıncı cızgı cıkmıs bılıyrm oakadar zaman sonra test gecersız oluyo ama olsun sılıkte olsa 2 saat sonrada olsa o ıkıncı cızgıyı gormek benı mutlu ettı :)

kızlar bende bugün sonucumu öğrendim olumsuz malesef

Böyle bir sonuçla karşılaşınca kelimeler yetersiz kalıyor hiçbir söz teselli etmiyor biliyorum. dilerim hayirlisiyla anne olur ve bu günleri unutursun. Gerçekten çok üzüldüm.

Nilll nabiyon dunurum bakıyorum adet gecikmesini stres yapıyorsun lütfen acele etme bırak geç olsun. Yeter ki sonu güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…