Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

negatif olan arkadaşlarımmm nolur üzülmeyin şer görünen hayır belkide güzel RABBİM in var bir bildiği

dilerim en kısa zamanda yüzlerimiz güler

avuçlarımızı açtık dualarımızı kabul et ALLAH ım

Kizlar uzun zmndir igne vuruluyorum bugun ilk defa catlamamasi icin vurdugum Orgulatron igneisini vururken ugneyi cikardiktan sonra kanadi hic boyle olmamisti korktum hic basina gelen varmi???

Kizlar uzun zmndir igne vuruluyorum bugun ilk defa catlamamasi icin vurdugum Orgulatron igneisini vururken ugneyi cikardiktan sonra kanadi hic boyle olmamisti korktum hic basina gelen varmi???

canım benim kılcal damara gelince kanama oluyo bazen..korkma

alaaaa atlamışım ben kuzum yaşasınnnnnnn
yarebbim şükürrrrr

maşşallaahhhhh

sağol tatlım benim,dualarınıza o kadar çok ihtiyacam var ki, inşallah aynı hayal kırıklığını yaşamam bir daha:44:

Menacimm tubisim:) gozunuz aydin testleriniz cok guzel gorunuyo masallah. Kan degerleriniz de yuksek cikar insallah..
Duygucum uzuldum can sen de uzulursun mutlaka ama vardir bi hayir guzelim Allahim yardimcin olsun yakin zamanda guzel haberler almani nasip etsin

Kızlar biraz alakasız olacak sanırım ama :/ transverden kac gun sonra duş aldınız ?

Gülerken kahkaha atarken çok kızıyorum kendime.suçluyorumbenim yüzümden tutmayacak diyeallahım nasıl bi duygudur bu.

canımbende orgulatron kullanıyorum ve aynısı dün benim başıma geldi.ama ben batırırken anlamıştım terslik olacağını çünkü batırırken açıyı ayarlayamadım bi de elim titredi o yüzden oldu.hiç acımıyor onlar normalde dün işte vuramayınca azcık acıdı.iğneyi tam dik açıyla batırmak gerekiyor

anam oldu valla,canlarım herkesin pozitif haberlerini dört gözle bekliyorum halay çekeceğim bol bol

merhaba mesaj yollayamadım özelden.hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlanır.hulisi hocanın hastasıyım bende.haftaya histeroskopi yapacak.temmuzda da tüp bebek tabi kısmetse. bu ikinci denemem olacak.sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi?
merak ettiğim başkent in erkek inferlitesinde nasıl olduğu?

saol canım survior finalisti benimle evet:) pgt sonucum geldi genetik bir sıkıntı yokmuş:)

sağol tatlım benim,dualarınıza o kadar çok ihtiyacam var ki, inşallah aynı hayal kırıklığını yaşamam bir daha:44:

Canım benden sana bir tavsiye arkadaşım şu anının tadını çıkar yoksa göbüşündeki bebişler ( hissettiğim) sana düşünecek zaman bile bırakmıyacaklar Ağrıların olması normal yerleşip konaklamaya çalışıyorlar sana erkenden müjdelerini verdiler ki normalde bu kadar erken çıkmaz idrarda şimdi her gelişimlerini hissediyorsun normal olarak İyi düşün arkadaşım herşey güzel olacakkk

arkadaşlar benim de test tarihim 4 haziran valla günler geçmiyor oysa ki normalde su gibi akıp giderdi.
ama ben hiçbir şey hissetmiyorum acaba normal midir?

arkadaşlar benim de test tarihim 4 haziran valla günler geçmiyor oysa ki normalde su gibi akıp giderdi.
ama ben hiçbir şey hissetmiyorum acaba normal midir?

Seni çok iyi anlıyorum valla hem geçsin istersin hem sonuçtan korktugun için gecmesin istersin. Allah bize sabır ve sebat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…