Sağol canım önümüzde uzunnn bir yol var, umarım kan değerlerimiz de güzel çıkar da mutluluğumuz yarım kalmaz....
Kizlar uzun zmndir igne vuruluyorum bugun ilk defa catlamamasi icin vurdugum Orgulatron igneisini vururken ugneyi cikardiktan sonra kanadi hic boyle olmamisti korktum hic basina gelen varmi???
alaaaa atlamışım ben kuzum yaşasınnnnnnn
yarebbim şükürrrrr
maşşallaahhhhh
canım benim kılcal damara gelince kanama oluyo bazen..korkma
Kızlar biraz alakasız olacak sanırım ama :/ transverden kac gun sonra duş aldınız ?
Kizlar uzun zmndir igne vuruluyorum bugun ilk defa catlamamasi icin vurdugum Orgulatron igneisini vururken ugneyi cikardiktan sonra kanadi hic boyle olmamisti korktum hic basina gelen varmi???
negatif olan arkadaşlarımmm nolur üzülmeyin şer görünen hayır belkide güzel RABBİM in var bir bildiği
dilerim en kısa zamanda yüzlerimiz güler
avuçlarımızı açtık dualarımızı kabul et ALLAH ım
ben 7. gün almıştım cnmm
saol canım survior finalisti benimle evet:) pgt sonucum geldi genetik bir sıkıntı yokmuş:)Haklısınız kolay değil hepimiz yaşıyoruz zor bi süreç ama şöyle düşün şuan senin rahminde 5. Günlük sağlıklı bir embriyo varki zaten 35 yaş altına isterse 10 tane olsun 1 tane koyuyorlar, ona konsantre ol ve dua et.. Bizim embryolog şöyle demişti; yumurtalar toplandıktan sonra hepsi yarışa giriyor,3.günden sonra minimal de olsa bazıları geride kalıyor biz kalan en iyiyi transfer ediyoruz..şöyle düşün problemli olanlar bu yarışı tamamlayamamış zaten,şampiyon karnında
Herşeyin hayırlısı hepimiz için..
sağol tatlım benim,dualarınıza o kadar çok ihtiyacam var ki, inşallah aynı hayal kırıklığını yaşamam bir daha:44:
arkadaşlar benim de test tarihim 4 haziran valla günler geçmiyor oysa ki normalde su gibi akıp giderdi.
ama ben hiçbir şey hissetmiyorum acaba normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?