Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yok canım ne bunalması hepimiz yaşadık yaşıyoruz da..belirtilere takılmayın diyorlar.. Benim 5. Gün gecesi şiddetli sancım 9. Günden sonra adete benzer hafif kasık ağrım olmuştu ama progestan iğneyi kesince ateş bel ağrısı gibi belirtiler şimdi yok oldu.. Yani ilaçlarda yapabiliyor canım çok zor ama belirtileri önemsemeyecek çalış..hayırlı haberler olacak inş..

Böyle bir sonuçla karşılaşınca kelimeler yetersiz kalıyor hiçbir söz teselli etmiyor biliyorum. dilerim hayirlisiyla anne olur ve bu günleri unutursun. Gerçekten çok üzüldüm.

evet insan üzülüyor tabi onca emek boşa çıkıyor.ama kısmet zamanı gelmemiş daha demekki.senin güzel haberleriniz alırız inşallah

Iyiyim canim...Aslinda adetim gecikmedi ben 32-35 gunde oluyorum.Doktor 28 gun diye hesapladi ondan.Bide bu yumurta baskilayici igne geciktirmis olabilir.Sogan suyu icmeye basladim dunden beri iki gune olurum doktorda aslinda tam zamani rahim kalinlasmis dedi kismet bakalim.3 senedir bu gunu bekliyorum heyacanliyim biraz...
Sen nasilsin canim? Yarin 10.gun dimi bi kan testi yaptirsan ay ben catlicam cok merak ediyorum 6.sina kadar olurum meraktan:)))

Merhaba benim ateşim hep yüksekti ve çok şükür hamileyim.Bence iyi.Birde hisler önemli insan hissediyor gerçekten hamile olduğunu.İnşaaallah sende pozitifi görürüsün

arkadaşlar ateş olayı nedir tam olarak

transfer sonrası mı bakılıo bilmiom ben

Benim testlerde saatler sonra da olsa 2. çizgi hiç çıkmadı valla:) yarın son gün artık sonucun belli olacak. ben dayanamaz bugünden yaptırırdım sanırım:)

canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..

Gözün aydın canım ne gzl bi duygudur.anne sayılırsın artık.allah tamamına erdirsin

saglıkla kucagına alırsın yavrunu ınsalllahhhh

flzciiimm canim gercekten gozun aydin , bu guzel haberle bizede cook moral oldun, yuzumuz guldu sayende.. 41 kere masallah canim

Canım, gözünaydın Rabbim su gibi bir hamilelik nasib etsin sagsaglim kavuş bebişine inşallahhhh

Yarın dokuzuncu gün canım. Heyecan olmaz mı ya benim heyecanima sen sahitsin. İnşallah sikintisiz bir şekilde başlayıp mutlu sona ulasacaksin canım. Sen mi olursun mmeraktan ben mi inşallah güzel haber verebilirim size inşallah

canim yaa masaallah hep de boyle devam eder insaallah ay ben de o gunleri gorur muyum acaba o sesi bi duysam icim rahatlayacak ...

Benim testlerde saatler sonra da olsa 2. çizgi hiç çıkmadı valla:) yarın son gün artık sonucun belli olacak. ben dayanamaz bugünden yaptırırdım sanırım:)

5 senedır bende ılk defa gordum ıkıncı cızgıyı, sende bılıyosunkı okadar saat sonra cıkan gecersız, ama olsun dıyorum ya okadarcık sey bıle benı mutlu ettı :)

Ayyy pitpitlarini sevsinler onun darısı başımıza Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin canım benim

ayyy canımm benimm yaa çok sevindimmm Allahımm banada pazartesi duyur o dünyanın en güzel sesini inşallaahh yarabbimmm :))) ve tabii bekleyen bütün arkadaşlarıma :)))
canım umuta mı gittin yine? ve alttanmıydı muayene ??

sağol cnm benimm inşallah sende duyucaksın pazartesi..
evt cnm umuta giddim ve alttan muayene oldum ..

kızlarrrr ya çokkk mutluyum, üniversteden ev arkadaşımla tesadüfen aynı zamanda eşlerimizle tanıştık, koskoca İstanbul'da aynı mahalleye taşındık hala görüşüyoruz, en yakın arkadaşım sırdaşım, neyse biraz önce aradı beni veeeee hamileymişşşşş benim de devam ederse gebeliğim aynı ayda da hamile kaldık ya çokkkk mutluyumm çokkk, onun da olmuyordu kaç zamandır hatta yumurta takibine başlayacaktı bu ay onu doktora götürecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…