kızlarrrr ya çokkk mutluyum, üniversteden ev arkadaşımla tesadüfen aynı zamanda eşlerimizle tanıştık, koskoca İstanbul'da aynı mahalleye taşındık hala görüşüyoruz, en yakın arkadaşım sırdaşım, neyse biraz önce aradı beni veeeee hamileymişşşşşbenim de devam ederse gebeliğim aynı ayda da hamile kaldık ya çokkkk mutluyumm çokkk, onun da olmuyordu kaç zamandır hatta yumurta takibine başlayacaktı bu ay onu doktora götürecektim
ay canım çok sevindim bundan sonra hamileleliğin tadını çıkar doya doya yaşa.rabbim bizlerede nasip etsin o günü inşallah.hiç kimseye hamile olduğumu söyleyemedim çünkü kalbinin attığını görmem lazım.rabbim inşallah nasipeder.canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
5 senedır bende ılk defa gordum ıkıncı cızgıyı, sende bılıyosunkı okadar saat sonra cıkan gecersız, ama olsun dıyorum ya okadarcık sey bıle benı mutlu ettı :)
ayyy canımm benimm yaa çok sevindimmm Allahımm banada pazartesi duyur o dünyanın en güzel sesini inşallaahh yarabbimmm :))) ve tabii bekleyen bütün arkadaşlarıma :)))
canım umuta mı gittin yine? ve alttanmıydı muayene ??
Tatlım bence 9.gunu bekle bekleyebiliyorsan. Ben sabırsız oldugum için erken yaptım bir de tutunduguna dair sezgilerim vardı. Yine de sen bilirsin
Tatlım bence 9.gunu bekle bekleyebiliyorsan. Ben sabırsız oldugum için erken yaptım bir de tutunduguna dair sezgilerim vardı. Yine de sen bilirsin
9 gun kan mi idrar mi.benim elim ayagim soguk.diger yerlerletde ates var.birde kasiklarimda zonklama var
Kızlar benim 10. Gün değerim 192 idi 15. Gün 2840, sizce ikiz olabilir mii
Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
arkadaşlar merhaba kaç gündür karnım çok şiş diye buradan söylüyordum bugün yine doktora gittim dayanamadım çünkü çok rahatsız edici çok güzel haberler almadım karın boşluğum sıvı doluymuş ilaç dozu fazla gelmiş genelde opudan sonra olur bende gebelikten sonra oldu opudan sonra olunca transfer erteleniyormuş fakat gebelikte biraz daha sorunlu bir durum keşke ozaman belli olsaydı da bir ay ertelenseydi şimdi kontrol altında olucam dün gece çok şiddetli ağrım oldu yine aynı şey olursa doktorumu aramam gerekirmiş göbekten sıvı alınması gerekebilirmiş şimdilik sıvı alımı yapmadılar kendiliğinden de geçebilir fakat süre uzun olacak dediler dua edin lüften kendiliğinden geçsin çok korkuyorum sıvı alınmasından bebeğime bişey olmaz inşallah.
Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
Doktoruna çok kızdım şimdi yanasıl şikayetlerini dinlemez bak sonunda ne çıktı. Çok geçmiş olsun tatlım Allah seni ve bebeğini korusun.
arkadaşlar ateşimiz kaç olcak soruom soruom cvp vermeyi kimse yasık bana
ben transferden sonra sürekli takip ettim ateşimi ama ateş ölçmek ve sağlıklı sonuç almak için hergün sabah aynı saatte yataktan çıkmadan yapman gerekiyor ki gerçek değeri alabilesin benim 7 .ci günden sonra 37 ,37.1 civarında seyretti ama genel olarak benim ateşim hamilelik öncesi 36.5 ,36.6 civarıydı onu bilmekte önemli ki değerinin ne kadar yükseldiği konusunda yorum yapabilmek için daha düşük değerli olan kişiler var mesela 36.1,36.2 ise hamile olduğunda 36.6,36.7 olması bile hamileliğinin göstergesi oluyor ama genelde 36.6 olduğunu varsayıldığı için insan ateşi 37 hamilelik değeri olarak kabul ediliyor
kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. Cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. ıns bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?