Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Meraba menac.nasilsin.bugun benim 5.gunum sence ben ne zaman evde test yapabilirim

Tatlım bence 9.gunu bekle bekleyebiliyorsan. Ben sabırsız oldugum için erken yaptım bir de tutunduguna dair sezgilerim vardı. Yine de sen bilirsin

ay canım çok sevindim bundan sonra hamileleliğin tadını çıkar doya doya yaşa.rabbim bizlerede nasip etsin o günü inşallah.hiç kimseye hamile olduğumu söyleyemedim çünkü kalbinin attığını görmem lazım.rabbim inşallah nasipeder.

5 senedır bende ılk defa gordum ıkıncı cızgıyı, sende bılıyosunkı okadar saat sonra cıkan gecersız, ama olsun dıyorum ya okadarcık sey bıle benı mutlu ettı :)

canım sen ilk gördüğün tek çizgiye üzülme ama 2 saat sonra gördüğün pozitifede çok fazla umutlanma amaaaaaaa bence inşallah hamilesin sadece değerin idrara karışcak kadar çok değil demekki.bu sebepten yarını bekle yada git hemencik kan ver.rabbim hayırlısı ile pozitifi nasip etsin inşallah.

canım biz seninle hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışız sen ilk kezmi muayeneye gitcen?bende salı günğ gitcem ama ben ilk kez gitcem.keseyimi görürüm yoksa rabbim kalp atışınıda duymayı nasip edermi bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.

Tatlım bence 9.gunu bekle bekleyebiliyorsan. Ben sabırsız oldugum için erken yaptım bir de tutunduguna dair sezgilerim vardı. Yine de sen bilirsin

9 gun kan mi idrar mi.benim elim ayagim soguk.diger yerlerletde ates var.birde kasiklarimda zonklama var

9 gun kan mi idrar mi.benim elim ayagim soguk.diger yerlerletde ates var.birde kasiklarimda zonklama var

Hem kanda hem idrarda yapmak için dokuzuncu günü bekle bence. Benim dondurulmuş embriyo olduğu için erken çıktı. Yoksa ben de beklerdim dokuzuncu günü. Sezgilere gelirsek içimde pozitif olduğuna dair bir his vardı. Daha önce iki defa tüp bebek yapmıştım ve böyle hissetmemistim.

arkadaşlar merhaba kaç gündür karnım çok şiş diye buradan söylüyordum bugün yine doktora gittim dayanamadım çünkü çok rahatsız edici çok güzel haberler almadım karın boşluğum sıvı doluymuş ilaç dozu fazla gelmiş genelde opudan sonra olur bende gebelikten sonra oldu opudan sonra olunca transfer erteleniyormuş fakat gebelikte biraz daha sorunlu bir durum keşke ozaman belli olsaydı da bir ay ertelenseydi şimdi kontrol altında olucam dün gece çok şiddetli ağrım oldu yine aynı şey olursa doktorumu aramam gerekirmiş göbekten sıvı alınması gerekebilirmiş şimdilik sıvı alımı yapmadılar kendiliğinden de geçebilir fakat süre uzun olacak dediler dua edin lüften kendiliğinden geçsin çok korkuyorum sıvı alınmasından bebeğime bişey olmaz inşallah.

Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz

canım gözün aydın

yükselir allahın izniyle belki tek devam eder ama değerin ii gibi canım darısı başımıza

Doktoruna çok kızdım şimdi ya nasıl şikayetlerini dinlemez bak sonunda ne çıktı. Çok geçmiş olsun tatlım Allah seni ve bebeğini korusun.

hayırlı olsun canım gözün aydın değerin gayet iyi 50 nin üzerinde olması yeterliymiş sağlıklı hamilelik için doktorum öyle demişti ama büyük ihtimalle tek kaçıncı gün testin?

Tebrik ederim canım
Kaçıncı gününde test yaptın ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti değerin iyi bence. Seni çok iyi anlıyorum korkuyorsun. İnşallah her şey çok güzel olacak ama

Doktoruna çok kızdım şimdi ya nasıl şikayetlerini dinlemez bak sonunda ne çıktı. Çok geçmiş olsun tatlım Allah seni ve bebeğini korusun.

evet canım birde ben uzun zamandan beri şikayetim var diyordum önemli değil geçer diyordu inşallah geçer bebeğime ve bana zarar vermeden bende burda paylaşmak istedim benim gibi sorun yaşayan olursa mutlaka hemen doktoruna başvursun diye inşallah ilk ve tek ben olurumda ..

arkadaşlar ateşimiz kaç olcak soruom soruom cvp vermeyi kimse yasık bana

arkadaşlar ateşimiz kaç olcak soruom soruom cvp vermeyi kimse yasık bana

ben transferden sonra sürekli takip ettim ateşimi ama ateş ölçmek ve sağlıklı sonuç almak için hergün sabah aynı saatte yataktan çıkmadan yapman gerekiyor ki gerçek değeri alabilesin benim 7 .ci günden sonra 37 ,37.1 civarında seyretti ama genel olarak benim ateşim hamilelik öncesi 36.5 ,36.6 civarıydı onu bilmekte önemli ki değerinin ne kadar yükseldiği konusunda yorum yapabilmek için daha düşük değerli olan kişiler var mesela 36.1,36.2 ise hamile olduğunda 36.6,36.7 olması bile hamileliğinin göstergesi oluyor ama genelde 36.6 olduğunu varsayıldığı için insan ateşi 37 hamilelik değeri olarak kabul ediliyor

Tebrik ederim canım
Kaçıncı gününde test yaptın ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti değerin iyi bence. Seni çok iyi anlıyorum korkuyorsun. İnşallah her şey çok güzel olacak ama

saol canım öncesini bilmiorum ama bakim genede dün oldu transfer daha fark var mı bakim

hayırlı olsun canım hadi gözün aydın rabbim tammamına erdirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…