Ilıktı canım 10 dk sürmedi zaten inş rabbim koruyodur
Ilkinde tuttut 8. hafta kaybettim. 2. kimyasal. 3. pazartesi ogrenecegim. Hersey iyi basliyor kaliteli embriyolar ama sonu gelmiyor. Simdi'de hicbir belirti yasamadigim icin bu kezde olmadigina okadar eminim ki. Bunu hissederken de hic birsekilde ciddiye alamiyorum. Yuz yuz sonuna gel ama ben galiba pes ettim bu noktada. Simdi gidip test yaptirsam ne olur acaba iyi kotu birsey ogrenip hayata devam etmek istiyorum. Bu hafta sonu boyle gecmez ki.:18:
Bende bu pazartesi test gunum ancak kafayi tam anlamiyla yemek uzereyim. Bu benimkisi 3. deneme. Sadece kendimi cook kizgin hissediyorum. Baska'da bir belirti yasamadigim icin daha daha cok ofkeleniyorum. Kizlar nasil dayaniyorsunuz bu bekleme suresine. Ben iyi koyu hemen ogrenmek istiyorum, Sanki yasam durdu. hicbirseye konsantre olmak mumkun degil.
arkadasım sakın test yapma ben yaptım 8.gun ıdrarda tek cızgıyı gordum yıkıldım, ama 9.gun yıne yaptım yıne tek cızgı ama 2 saat sonra sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum gercı gecersız oakadar saat sonra ama olsun mutlu oldum, bugun 10.gun sabah yıne yaptım tek cızgı azonce baktım ıkıncı sılık cıkmıs ama umut baglamıyorum cunku saatler gectıkten sonra gecerlıgı kalmadı dıye bılıyrm, ben tek tutundagum dal atesımın hergun yukselmesı bu sabah 37 gordum, azsonra cıkıp kan testı yaptıcm aksama dogru yazarım sızlara ama sakın yapma derım ben cunku dakıkalar bıle gecmek bılmıyo sonrasında suan benı gorsenız halıme aglarsınız tamamen dunyadan kopuk dolasıyorum
Kızlar bugün 4. Günüm banyo yaptım erkenmi yaptım siZce kötümü olmuştur
kuzum aynı gün bile yapmaya izin veriolar benim transfer çarşamba ben dün yaptım bile
güzel RABBİM ol dedikten sonra....
mucize ...
2. aşılamamda hamile kalmıştım aşılama sonrası deniz gittim atlamadığım duba kalmadı ve hamile kaldım pıhtılaşmadan kaybettim bebeğimi o yüzden hiç takılma kuzum bunlara olcaksa olacak
bende rapor aldım ist. dayım işim çoooook stresli fiziksel aktiviteden ziyade psikolojik baskıdan uzak kalmaya çalışıorum
hatta sürekli yatmanın zararı olduğu bile tespit edilmiş
hayırlısı canım
Pimpirikliyim ben canım ya gülmeye bile korkuyorum inanırmısın.
Kızlarrrr sabah hastaneden aradılar toplanan 12 yumurtamın 7 tanesi döllenmiş. Pazartesi transfer için çağırdılar. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden. Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle, annelik duygusunu bizlere de tattır, hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim. Aminn
Kızlarrrr sabah hastaneden aradılar toplanan 12 yumurtamın 7 tanesi döllenmiş. Pazartesi transfer için çağırdılar. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden. Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle, annelik duygusunu bizlere de tattır, hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim. Aminn
Canım benim ya:)çok zor sınavdan geciyoz rabbim inş yüzümüze bakar.sınav olarak düşünecez bunu rabbim sabrımızı belkiinan bana da pimpirikli diolar napalım biz çok zor çocuk sahibi olucaz korkuoruz kaybetmekten deme öle kendine canım
onu diyenler bizi anlamayanlar bunu yaşayan anlar ALLAHım nolur güldür yüzümüzü
ben de bi ağlıom bi gülüom bi sinirliyim
alınganlık top yaptı
bu bekleme süreci çok zor negatif olur mu korkusu.... aklıma geldikçe gözlerim doluyor
tv izlemiom yaa bi reklam var şampuan ...bebişini yıkıo annesi yayınlamasınnar yaa o reklamı her çıktığında hatta düşününce ağlıom
arkadasım sakın test yapma ben yaptım 8.gun ıdrarda tek cızgıyı gordum yıkıldım, ama 9.gun yıne yaptım yıne tek cızgı ama 2 saat sonra sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum gercı gecersız oakadar saat sonra ama olsun mutlu oldum, bugun 10.gun sabah yıne yaptım tek cızgı azonce baktım ıkıncı sılık cıkmıs ama umut baglamıyorum cunku saatler gectıkten sonra gecerlıgı kalmadı dıye bılıyrm, ben tek tutundagum dal atesımın hergun yukselmesı bu sabah 37 gordum, azsonra cıkıp kan testı yaptıcm aksama dogru yazarım sızlara ama sakın yapma derım ben cunku dakıkalar bıle gecmek bılmıyo sonrasında suan benı gorsenız halıme aglarsınız tamamen dunyadan kopuk dolasıyorum
Insallah iyi haberle donersin. Ben bilmiyorum galiba umudu kestim kendimden. Oyalanmaya calisiyorum ama iste nasil olursa. Ceske bende bugun test olup ogrensem. Dedidigini tutup test almayacagim bakalim kafayi yemeden nasil gececek. Ama sanki karin agrilarim basladi sanki adet olucam gibi.
Canım benim ya:)çok zor sınavdan geciyoz rabbim inş yüzümüze bakar.sınav olarak düşünecez bunu rabbim sabrımızı belki
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
Gözün aydın canım inş annelerine sıkısıkı tutunurlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?