Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ilıktı canım 10 dk sürmedi zaten inş rabbim koruyodur

Bende bu pazartesi test gunum ancak kafayi tam anlamiyla yemek uzereyim. Bu benimkisi 3. deneme. Sadece kendimi cook kizgin hissediyorum. Baska'da bir belirti yasamadigim icin daha daha cok ofkeleniyorum. Kizlar nasil dayaniyorsunuz bu bekleme suresine. Ben iyi koyu hemen ogrenmek istiyorum, Sanki yasam durdu. hicbirseye konsantre olmak mumkun degil.

Ilkinde tuttut 8. hafta kaybettim. 2. kimyasal. 3. pazartesi ogrenecegim. Hersey iyi basliyor kaliteli embriyolar ama sonu gelmiyor. Simdi'de hicbir belirti yasamadigim icin bu kezde olmadigina okadar eminim ki. Bunu hissederken de hic birsekilde ciddiye alamiyorum. Yuz yuz sonuna gel ama ben galiba pes ettim bu noktada. Simdi gidip test yaptirsam ne olur acaba iyi kotu birsey ogrenip hayata devam etmek istiyorum. Bu hafta sonu boyle gecmez ki.:18:

arkadasım sakın test yapma ben yaptım 8.gun ıdrarda tek cızgıyı gordum yıkıldım, ama 9.gun yıne yaptım yıne tek cızgı ama 2 saat sonra sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum gercı gecersız oakadar saat sonra ama olsun mutlu oldum, bugun 10.gun sabah yıne yaptım tek cızgı azonce baktım ıkıncı sılık cıkmıs ama umut baglamıyorum cunku saatler gectıkten sonra gecerlıgı kalmadı dıye bılıyrm, ben tek tutundagum dal atesımın hergun yukselmesı bu sabah 37 gordum, azsonra cıkıp kan testı yaptıcm aksama dogru yazarım sızlara ama sakın yapma derım ben cunku dakıkalar bıle gecmek bılmıyo sonrasında suan benı gorsenız halıme aglarsınız tamamen dunyadan kopuk dolasıyorum

Kolay değil canım beklemek benm tam 1 haftam var.ne gzl hamile kalabilmişsin daha önce demekki büyük bi sorununuz yok ama neden devamı gelmiyo??belirtilere takılma hiç belirtisi olmayıp hamile kalanları biliyoruz bende adet ağrıları var ben napıyım iyimi kötümü onuda bilmiyorum.

Rabbim bigün bizide anne yapacak bunu unutma.ama bugğn ama yarın.anneliği haketmeyen o kadar çok insan varki doğurup sokağa atan,tuvalette doğuran.gecen gün tv de duydum çinde bi kadın doğurup tuvalete atmış sifonu cekmiş ama bebeği allah korumuş birileri bulmuş çıkarmış nasılda gzl bi bebekti.rabbim biZede verecek bi gün ama ben artık imrenmekten yoruldum hamile görünce gözlerim doluyo

Kızlar bugün 4. Günüm banyo yaptım erkenmi yaptım siZce kötümü olmuştur

kuzum aynı gün bile yapmaya izin veriolar benim transfer çarşamba ben dün yaptım bile

güzel RABBİM ol dedikten sonra....

mucize ...

2. aşılamamda hamile kalmıştım aşılama sonrası deniz gittim atlamadığım duba kalmadı ve hamile kaldım pıhtılaşmadan kaybettim bebeğimi o yüzden hiç takılma kuzum bunlara olcaksa olacak

bende rapor aldım ist. dayım işim çoooook stresli fiziksel aktiviteden ziyade psikolojik baskıdan uzak kalmaya çalışıorum
hatta sürekli yatmanın zararı olduğu bile tespit edilmiş
hayırlısı canım

Pimpirikliyim ben canım ya gülmeye bile korkuyorum inanırmısın.

Kızlarrrr sabah hastaneden aradılar toplanan 12 yumurtamın 7 tanesi döllenmiş. Pazartesi transfer için çağırdılar. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden. Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle, annelik duygusunu bizlere de tattır, hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim. Aminn

Pimpirikliyim ben canım ya gülmeye bile korkuyorum inanırmısın.

inan bana da pimpirikli diolar napalım biz çok zor çocuk sahibi olucaz korkuoruz kaybetmekten deme öle kendine canım

onu diyenler bizi anlamayanlar bunu yaşayan anlar ALLAHım nolur güldür yüzümüzü

ben de bi ağlıom bi gülüom bi sinirliyim

alınganlık top yaptı

bu bekleme süreci çok zor negatif olur mu korkusu.... aklıma geldikçe gözlerim doluyor

tv izlemiom yaa bi reklam var şampuan ...bebişini yıkıo annesi yayınlamasınnar yaa o reklamı her çıktığında hatta düşününce ağlıom

Gözün aydın canım inş annelerine sıkısıkı tutunurlar

canım gözün aydın sağ salim kucağına almak nasip etsin RABBİM

Canım benim ya:)çok zor sınavdan geciyoz rabbim inş yüzümüze bakar.sınav olarak düşünecez bunu rabbim sabrımızı belki

Insallah iyi haberle donersin. Ben bilmiyorum galiba umudu kestim kendimden. Oyalanmaya calisiyorum ama iste nasil olursa. Ceske bende bugun test olup ogrensem. Dedidigini tutup test almayacagim bakalim kafayi yemeden nasil gececek. Ama sanki karin agrilarim basladi sanki adet olucam gibi.

Canım o sancılara takılmamak lazım ama bende takıyorum;(elde değil

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

Canım benim ya:)çok zor sınavdan geciyoz rabbim inş yüzümüze bakar.sınav olarak düşünecez bunu rabbim sabrımızı belki

Nedir bu cile degilmi? Ugras ugras emeklerin karsiligini istiyor insan. Kolay degil ne maddi ne manevi. En cok ben esim icin uzuluyorum.Hadi biz bunu yasiyoruz ama onlar disaridan hicbirsey mudahale edemiyor bakip izlemek zorunda kaliyor. Sadece bizim icin icin degil aile icin bir zorlu donem. O reklamlar ne ki ben nerde TV'de aglayan biri gorsem hatta hafif bir dram olsun agliyorum. Kendime mi agliyorum neye bilmiyorum. Bu hormonlar mi igneler mi ne yapiyor bunu bilmiyorum ama 1 aydir kim oldugumu unuttum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

Canım benimm nasıl mutlu oldum nasıl kendim hamile kalmış gibi sevindim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. biliyor musun beta hcg değerin çok yüksek, büyük ihtimalle ikiz bekliyorsun sanırım öyle mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…