canım biz seninle hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışız sen ilk kezmi muayeneye gitcen?bende salı günğ gitcem ama ben ilk kez gitcem.keseyimi görürüm yoksa rabbim kalp atışınıda duymayı nasip edermi bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.
Yanına bişey almana gerek yok canım ben almamıştım.canın acımıyo baygın oluyosun:)sonrasındda sancım olmadı benim korkacak hiç biiey yok emin ol
tşk :) bugün belli olur ne zaman toplanacak ilaçlarım bitti çünkü illk defa bayıltılacam :):) uyumayıda çok severim bide uyanmıyormuşum :18:
günaydın kızlar allah yardımcımız olsun inş ..
ne güzel bir sürü hamileniz var listenizde bende haziran ayında ki adetimle birlikte başlıcam nasip olursa inş bu kez pozitif sonuç alırım
ben doktoruma sorduğumda normal geblik gibi 9 yada 10 kilo daha fazlası olmaz demişti boyu 1.80 56 ile hamile kaldım 66 ile biticek dedi zaten düzenli bbeslenirsek almayız bende hiç istemiyorumm
Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah(((
Gunaydın kızlar, bugun kan vermeye gıdıcem kısmet olursa ogelden sonra 1 de cıkıcam 2 bıgı hastanede olurum aksama dogruda sonucu alırım kısmet olursa, ben bu sabah yıne ıdrar testı yaptım yıne tek cızgıyı gordum ama atesımı her sabah ölçüyorum ve hergun yuklesıyo 36,7 - 36,8 - 36,9 - enson yanı bugunde 37 hangısıne ınanıcam bılemedım.....
Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah(((
Stres yapma cnım sewin bebek alıp glceksin:)transferden sona yaz yine bize
bende bugün öğleden sonra gidiyorum transfere hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun
Çoo heyecanlı:)ilk kezmi verceksin yoksa katlanıp katlanmadığınamı bakılcak.
günaydın melek durmak yok yola devam inşallah kavuşursun bebeğine bu kez bende deneyecektim bu ay lucrin iğne verdi bir dahaki ay yapılacak transfer donndurulmuşlarla
ılkez verıcem cnm cok heyecanlıyım, parmaklarımda yemedıgım tırnak kalmadı, ölüyorum desem yeridir, tek umudum yüklesen ateşim
Canım ben bugün banyo yaptım yayapmasamıydım.4. Günüm trans gününü saymazsak
ılk 3 gun yazıyodu bana verılen kagıtta, allahın ıznıyle hıcbısey olmaz ılık duş aldın dımı, hanı fazla sıcak sudan kacının dıyolar ya o yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?