Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

evet canım ben hamişliği öğrendikten sonra ilk kez muayeneye gidicem :)) giden arkadaşlar ilk önce kese görünüyo on gün sonra tekrar çağırıyomuş doktor kalp atışını dinletiyomuş ama biz şuan 6. hafta içerisindeyiz ve 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyomuş o yüzden inşallah bizede dinletir doktor diye ümit ediyorum :))[/QUOTE]

inşallah duyarız canım.ben sadece kese zannediyordum ama kalp atışıda olursa süprizz olur.muayeneden sonra mutlaka bilgi ver olurmu bende heyecanla salı gününü bekliyorum rabbim bütün arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun.

Yanına bişey almana gerek yok canım ben almamıştım.canın acımıyo baygın oluyosun:)sonrasındda sancım olmadı benim korkacak hiç biiey yok emin ol

tşk :) bugün belli olur ne zaman toplanacak ilaçlarım bitti çünkü illk defa bayıltılacam :):) uyumayıda çok severim bide uyanmıyormuşum :18:

günaydın kızlar allah yardımcımız olsun inş ..
ne güzel bir sürü hamileniz var listenizde bende haziran ayında ki adetimle birlikte başlıcam nasip olursa inş bu kez pozitif sonuç alırım

günaydın kızlar allah yardımcımız olsun inş ..
ne güzel bir sürü hamileniz var listenizde bende haziran ayında ki adetimle birlikte başlıcam nasip olursa inş bu kez pozitif sonuç alırım

günaydın melek durmak yok yola devam inşallah kavuşursun bebeğine bu kez bende deneyecektim bu ay lucrin iğne verdi bir dahaki ay yapılacak transfer donndurulmuşlarla

Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah (((

ben doktoruma sorduğumda normal geblik gibi 9 yada 10 kilo daha fazlası olmaz demişti boyu 1.80 56 ile hamile kaldım 66 ile biticek dedi zaten düzenli bbeslenirsek almayız bende hiç istemiyorumm

Senin dr da abartmış be cnm manken gibisin zaten maşallah o kadar kasmayın tabi inş çok almayız ben şuan zayıf sayılmam zaten kg alımı vücut kitle endeksine göre oluyor eğer bki düşükse ki seninki öyle daha fazla alma hakkın var..önemli olan bebişlerin sağlığı..
Üst üste tedavi görenlerde kg alımı çok olabiliyomuş hormon ilaçları herkesde farklı etki yapıyor mesela benim troid bezlerim alınmıştı ben zaten hergün troid hormonu alıyorum bi de bunlar eklendi.. Benim her ay bir de troidi kontrol ettirmem gerekiyor inş yolunda gider..şimdilik 1 kg aldım bakalım kaçla bitiricem

Geçen okuduğum kitaptan kızlar size de bilgi olsun yazıyorum aşağıda;

Vücut kitle endeksi: kg/ boy kare
Düşük kilolu < 20 ;12,5-18 kg
Normal 20-25 ;11,5-16 kg
Hafif şiman 25-30 ;7-11,5 kg
Şişman > 30 ;6 kg alımı önerilir.

Gunaydın kızlar, bugun kan vermeye gıdıcem kısmet olursa ogelden sonra 1 de cıkıcam 2 bıgı hastanede olurum aksama dogruda sonucu alırım kısmet olursa, ben bu sabah yıne ıdrar testı yaptım yıne tek cızgıyı gordum ama atesımı her sabah ölçüyorum ve hergun yuklesıyo 36,7 - 36,8 - 36,9 - enson yanı bugunde 37 hangısıne ınanıcam bılemedım.....

Tekrar günaydın kızlar.. Transfere gidecekler, dr kontrolüne gidenler, gün bekleyenler, test yapacaklar hayırlı haberlerle dönerler inşallah.. Kendimle beraber size de hergün dua ediyorum.. İnşallah hayırlı güzel haberler alıcaz bugün de..
Kızlar bu arada anestezi bile sayılmıyor uyuttukları ilaç epey ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum rahat olun bu uyuma bile sayılmaz..

Çoo heyecanlı:)ilk kezmi verceksin yoksa katlanıp katlanmadığınamı bakılcak.

günaydın melek durmak yok yola devam inşallah kavuşursun bebeğine bu kez bende deneyecektim bu ay lucrin iğne verdi bir dahaki ay yapılacak transfer donndurulmuşlarla

günaydın canım seni tanıyorum şubatta tüp bebek topiğinden inş bu kez hamile kalırız hepimiz
ben şubat ayından beri bekliyorum ha bu ay ha öbür ay derken inş haziranda başlıcam tedaviye

Canım ben bugün banyo yaptım yayapmasamıydım.4. Günüm trans gününü saymazsak

ılk 3 gun yazıyodu bana verılen kagıtta, allahın ıznıyle hıcbısey olmaz ılık duş aldın dımı, hanı fazla sıcak sudan kacının dıyolar ya o yuzden sordum

Allah test günü olan arkadaşlarımıza pozitif sonuç almayı, transferi olacak arkadaşlarımıza sorunsuz ve hayırlı bir şekilde bebeklerini alıp gelmeyi nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun, bize de hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…