Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

Hayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin, darısı bizlerin başına inşallah. Haydi halaya

Belirtilerin var mıydı peki?

Sorular yağacak sana:)belşrtilerin nasıldı anlatsana.trans sona neler yaptın nelerden sakındın kendini kaç gün yattın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

menaccım ne diyorsun süperrrrrrr hep pozitif düşünddün bak sonucu da pozitif oldu demek ki kötü düşünceleri kafamızdan atmak lazım gerisi Allahımın ol demesine bağlı bu arada değerin çok iyi ikiz mi ne :)?hayırlısıyla keselerini görmeyi kalp atışlarını duymayı ve bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allahım

Çok teşekkür ederim topigimizin güzel anneleri valla ben hep olduğuna inandım belirtilerim goguslerde ağrı ve şişkinlik kasiklarda ağrı ve yanma. Sürekli açlık hissetme halsizlik... hatirladiklarim bunlar arkadaşlar. ..

:49 :nazar
oh be !!! canim cok guzel haber rabbim sonuna kadar yuzunu guldurur insaallah hadi bakalim bekleyen diger hatunlarin basina

Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Telefondan giriyorum. O nedenle halay cekemiyorum. Ama o kadar mutluyum ki topik anamiz. Sen halay çekiyor say beni

Teşekkür ederim canım dunurum beniminşallah en kisa zamanda sen de beni kaynana yapacaksın. Allah kesesini gördüğüm kalp atislarini duyduğum günleri gormeyi de nasip eder umarım Allah güzel gönlüne göre versin

Kızlar telefondan girdiğim için hepinize tek tek cevap yazamıyorum Özür dilerim. Ama hepinize tekrar teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum

canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....

Canımm tebrık ederım Allah sağlıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin inşallah:):):):):). Cok sevındımmm :))) belırtılerı anlatma sırası sende simdi :):):):)

Canımm tebrık ederım Allah sağlıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin inşallah:):):):):). Cok sevındımmm :))) belırtılerı anlatma sırası sende simdi :):):):)

Sağol canım benim. Belirtilerimi yazdım yukarılara ya da bir önceki sayfaya bak Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....

canım ben henüz doktora gitmedim bu salı günü gitcem ilkkez.6+1 haftalık olcam belki kalp atışınıda nasip eder rabbim.ama senin sanırım erken son adet tarihine göre 25 günlük diyorsan 3+4 haftalıksın sanırım sadece kese görülür 2 hafta sonra kalp atışı inşallah.

menac canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımızın sonucunu hayırlı etsin inşallah.
bu arada kıs 7.gün kanda baktın madem neden söylemeden bizi çatlattınyada söyledinde benmi kaçırdım

Sağol canım benim. Belirtilerimi yazdım yukarılara ya da bir önceki sayfaya bak Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

menaccım tebrik ederim bitanem allah sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde doğurup analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım darısı bizlere de olsun inşallah

Teşekkür ederim kızlar asyahayat datlum önceki kimyasal gebeligimden sonra erken sevinip sevindirip hayal kırıklığı yaşamak istemedim. Yoksa niye söylemeyeyim ailemden önce siz biliyorsunuz valla
İnşallah tusemim inşallah Rabbimiz hepimize anne olmak mutlulugunu yaşatır inşallah

Son düzenleme:
hamıle olan arkadasları tebrık edıyorum, ben aldım sonucum bekledıgım gıbı yanı negatıf ılk bıraz agladm ama suan rahatım, dr 1 hafta ıcınde arayıp sebebını solıcklermıs, acaba hastaneye gıttıgımde genetık test veya pıhtılasma gıbı testler ıstesemmı cunku benım sebebsızdı, bu benım ılk denememı zaten umudum yoktu, 2. tup bebek yaptıranlar yardım edersenız sevınırım dr ne konusmam gerekıyo hangı testlerı solemem gerekıyo tekrardan nezaman denemem gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım

canım resmini veriyo 1 hafta sonrada kalp atışı için gidiyosun ben yarın gidicem kalp atışları için sağlıkla kucağımıza da alırız inş bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…