kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
Nasil guzel bir haber verdin...Yüregim kus gibi hafifledi.Rabbim guzel gonlunu gordu...
Amannnda amannn benim gelinimin annesine Maasallah.Canim benim sen cok iyi bir Anne olacaksin yavrunu ( yada yavrularini) saglikla kucagina alacaksin.Mis kokusunu icine cekeceksin.Ilk anne deyisini pit pit yuruyusunu buyudugunu Mutlu oldugunu goreceksin.Rabbim Mutlulugunu Daim etsin Canim Kardesim...Allaha emanet ol...
Canımm tebrık ederım Allah sağlıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin inşallah:):):):):). Cok sevındımmm :))) belırtılerı anlatma sırası sende simdi :):):):)
canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....
Sağol canım benim. Belirtilerimi yazdım yukarılara ya da bir önceki sayfaya bakAllah dileyen isteyen herkese nasip etsin
canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?