Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar giddikçe kalbalıklaşır vede pozitiflerimizi arttırıyoruz..başarımız %70 i bulacak galiba..çok çok çok güzel gidiyoruz..darısı diğer arkadaşlarımızın ve tabide benim olsun inşallah..
Size bir sorum olacak...kızlar bu ilaçlar çok kilo aldırıyormu..korkuyorum aşılamada o kadar ilaç kullandım ama bir kilo bile almadım...acaba tüp bebekte ilaç tozu ve sayısı artıyorya kilo alırmıyız..benim iki tanıdığım var tüp bebekle hamile kalan çok kilo aldılar öyle böyle değil hele biri 50 kiloydu evlendiğinde tedavi süreci sonunda doğum yaparken 110 kiloydu biliyor musunuz..onlara sorunca hep bu hormon ilaçları böyle yaptı diyorlar...sizce kilo almalarının bahanesini tüpe mi atmış oluyorlaar..ne dersiniz...yorumlarınızı bekliyorum..

Dualarına içtenlikle AMİNNNNNN diyorum valla galiba bu bünye ile alakalı bir şey boyum 1.60 kilom 48-54 arası değişir 3.tüp bebek denemem kilom 52 hiç korkma olmaz öyle bir şey

Herkese merhabalar.Size bi sorum olacak..1 mayısta 2 Mikro embriyo transferim oldu.
13. gün : 22
19.gün : 106
23.gün 235 ve 26.gün ise 70 çıktı.doktorum katlanarak gitmediği için dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüphelendi.ama en son değerim 70 çıkınca bebek tutunamadı dedi. bu arada bu sürede 23.güne kadar kahverengi kanamam devam ediyordu.kanamam durdu değerlerim düştü.doktorum bir kaç güne kadar yoğun bir kanama yaşayıp, düşük yapacaksın dedi.ama 1 hafta oldu kanamam yok.bi kaç gündür leke şeklinde kahverengi kanamam oluyor.
benim gibi bi durum yaşayan varmı ? sizce daha ne kadar beklemeliyim kanamayı ?yada yeniden test yaptırmamı önerirmisiniz?

Kimyasal gebelik yasamissin benim de oldu degerim sıfıra inince adet oldum. Test yap sifirlanmissa endişe ddecek bir şey yok demek ki. Dış gebelik olsa değerin çok yüksek çıkardı korkma. Adet olamazsan iğne yapıyorlar düşük olması için biraz daha bekle derim.

bence testi çok erken yapmışsın. beta hcg hormonu kese oluştuktan sonra salgılanıyormuş.ki şuan hamileysen bile henüz kese oluşmamıştır. en sağlıklısı 13.gün. aslında hergün çok önemli. benim 10.gün 22.60 çıktı ilerledi sonra düştü. umarım sağlıklı bir gebelik bekliyordur seni.

Dualarına içtenlikle AMİNNNNNN diyorum valla galiba bu bünye ile alakalı bir şey boyum 1.60 kilom 48-54 arası değişir 3.tüp bebek denemem kilom 52 hiç korkma olmaz öyle bir şey

menacım okulda başka bir arkadaş var işte tüp bebekle kızı oldu kilo vermeye çalışıyor 80 kilo falan ..hep bu ilaçlar yaptı dedi..benimde iğneler karnımı şişirmeye başladı..bugün aynada bakarken eşim geldi galiba ben çok kilo alacağım dedim yok ya sen o kadarr ilaç kullandın almadın şimdide almazsın dedi..boyum 1.70 kilom 58 benimde menacım..tabi yavrumuz olsun önemli değil ama..sağlığımızada dikkat etmeliyiz.hantal olmayalım.daha yavrucaklarımızla koşacağız oyunlar oynayacağız yahu....

teşekkür ederim.en azından hamile kalabiliyorum diye seviniyorum zaten.senin kaçıncı denemen.benim ilk ti.belkide ilk olduğu için bu kadar kafama taktım.ama aslında hiç bir şey yokmuş gibi çıkıp hayata devam etmek gerekiyor :) ikinci transfer denemesi için 1 adet dönemi beklemek yeterli dedi doktor..sen yaptırdın mı ikinciyi

Arkadaşın yemesine icmesine dikkat etmemiş demek ki. Doğru söylüyorsun sonrasında vermek zor olur. Yumurtalar geliştikçe karin da geriliyor göbek varmış gibi oluyor. Hamile kalinca da üçüncü ayda şişlikler iniyor diyorlar. Biraz da dikkat ettik mi tamamdır

Evet canım biz de sevindik en azından gebelik oluştu diye. Hiç üzülme sen elinden geleni yaptın. Şimdi yine denedim sonuç bekliyorum işte. Rahim gebeliğe alisiyor en azından beni takip et tutarsa sana umut olsun. İkinci denemeyi dondurulmuş embriyo ile yapacaksan 2 adet dönemi bekle. Dondurulmuş yoksa üç dört ay ara ver doktorun nasıl öyle dedi anlamadım:44:

bende hep okuduklarımdan sonra korkmuştum tedaviye 58 kilo ile başladım bittiğinde 56 ydı daha verdim bile korkma yani :)

ben doktoruma sorduğumda normal geblik gibi 9 yada 10 kilo daha fazlası olmaz demişti boyu 1.80 56 ile hamile kaldım 66 ile biticek dedi zaten düzenli bbeslenirsek almayız bende hiç istemiyorumm

Canlar nasilsiniz hayat nasil gidiyor? ?? Ben bugun bi abla vardi tabidik onla konustum kizi var 7 yaslarinda tup bebekle olmus konustuk biraz anlatti 3 tane tarnsfer etmisler tabi ozmnlar yasa yoktu 2 tabesi tutunmus sonra birinide 2 aylikken kaybetmis simdi bitane kizi var ve dediki transferden sonra hic yatmadim 1 saat sonra ise gittim normal hayatimi yasadim olacagi varsa olur diyor hak verdim ana icim rahat etmez tabikide ben yine 3 4 gun yatarim siz ne dudunuyrsunz bu konuda?

kızlar bende bugün sonucumu öğrendim olumsuz malesef
Arkadaşım ne deri ki bu durumda. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Maşallah size Rabbim bekleyen herkese hepimize yaşatsın inşallah. Sen ve diğer hamişlerde hayırla kucağınıza aldığını günleri görürsünüz inşallah

Üst üste ne güzel haberler bunlar Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah

Arkadaşlar Rabbim nasip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah

canim insallah bebeklerini aldiktan sonra sana sarilirlar 9 ay sonrada kucagina alirsin

canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurr..Rabim sanada bu güzellikleri yaşatır inşallah.isteyen herkesede.:26::26::26:

Canim hadi hayili olsun simdiden umarim hersey yolunda gider ve buradan aliriz guzel haberlrini allah hepimizin dualararini kabul etsin

canım biz seninle hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışız sen ilk kezmi muayeneye gitcen?bende salı günğ gitcem ama ben ilk kez gitcem.keseyimi görürüm yoksa rabbim kalp atışınıda duymayı nasip edermi bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]

evet canım ben hamişliği öğrendikten sonra ilk kez muayeneye gidicem :)) giden arkadaşlar ilk önce kese görünüyo on gün sonra tekrar çağırıyomuş doktor kalp atışını dinletiyomuş ama biz şuan 6. hafta içerisindeyiz ve 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyomuş o yüzden inşallah bizede dinletir doktor diye ümit ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…