Kızlar giddikçe kalbalıklaşır vede pozitiflerimizi arttırıyoruz..başarımız %70 i bulacak galiba..çok çok çok güzel gidiyoruz..darısı diğer arkadaşlarımızın ve tabide benim olsun inşallah..
Size bir sorum olacak...kızlar bu ilaçlar çok kilo aldırıyormu..korkuyorum aşılamada o kadar ilaç kullandım ama bir kilo bile almadım...acaba tüp bebekte ilaç tozu ve sayısı artıyorya kilo alırmıyız..benim iki tanıdığım var tüp bebekle hamile kalan çok kilo aldılar öyle böyle değil hele biri 50 kiloydu evlendiğinde tedavi süreci sonunda doğum yaparken 110 kiloydu biliyor musunuz..onlara sorunca hep bu hormon ilaçları böyle yaptı diyorlar...sizce kilo almalarının bahanesini tüpe mi atmış oluyorlaar..ne dersiniz...yorumlarınızı bekliyorum..
Herkese merhabalar.Size bi sorum olacak..1 mayısta 2 Mikro embriyo transferim oldu.
13. gün : 22
19.gün : 106
23.gün 235 ve 26.gün ise 70 çıktı.doktorum katlanarak gitmediği için dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüphelendi.ama en son değerim 70 çıkınca bebek tutunamadı dedi. bu arada bu sürede 23.güne kadar kahverengi kanamam devam ediyordu.kanamam durdu değerlerim düştü.doktorum bir kaç güne kadar yoğun bir kanama yaşayıp, düşük yapacaksın dedi.ama 1 hafta oldu kanamam yok.bi kaç gündür leke şeklinde kahverengi kanamam oluyor.
benim gibi bi durum yaşayan varmı ? sizce daha ne kadar beklemeliyim kanamayı ?yada yeniden test yaptırmamı önerirmisiniz?
inşallah canım ama ben 7. gün aldıgım o 1.23 negatif sonuctan sonra çöktüm resmeno yüzden ppek ümidim yok ama bi yandan eşimde diyoki aşılamada sonucumuz 0 cıkmıstı bunda 1.23 belki yükselir hamişsindir cok erken gittin dio benimde kafamı alak bullak edio :44: yani durumlar bende böle adet agrısına benzer agrılar cektim 3 gündür ma adet agrısndan fazlaydı agrı resmen kasıklarımdan şeye dogru vuruo felaket hemde bide bugn bir akıntı geldi sanki dedim çeşme akıo aşadan yani bazen ümitleniom bazen diomki yok kızm boşa ümid edion adet olcan yicen kırmızı kartı ve ofsaytt vsvs off yani off kafayı yidim en son .. :44:
Dualarına içtenlikle AMİNNNNNN diyorumvalla galiba bu bünye ile alakalı bir şey boyum 1.60 kilom 48-54 arası değişir 3.tüp bebek denemem kilom 52 hiç korkma olmaz öyle bir şey
Kimyasal gebelik yasamissin benim de oldu degerim sıfıra inince adet oldum. Test yap sifirlanmissa endişe ddecek bir şey yok demek ki. Dış gebelik olsa değerin çok yüksek çıkardı korkma. Adet olamazsan iğne yapıyorlar düşük olması için biraz daha bekle derim.
menacım okulda başka bir arkadaş var işte tüp bebekle kızı oldu kilo vermeye çalışıyor 80 kilo falan ..hep bu ilaçlar yaptı dedi..benimde iğneler karnımı şişirmeye başladı..bugün aynada bakarken eşim geldi galiba ben çok kilo alacağım dedim yok ya sen o kadarr ilaç kullandın almadın şimdide almazsın dedi..boyum 1.70 kilom 58 benimde menacım..tabi yavrumuz olsun önemli değil ama..sağlığımızada dikkat etmeliyiz.hantal olmayalım.daha yavrucaklarımızla koşacağız oyunlar oynayacağız yahu....
teşekkür ederim.en azından hamile kalabiliyorum diye seviniyorum zaten.senin kaçıncı denemen.benim ilk ti.belkide ilk olduğu için bu kadar kafama taktım.ama aslında hiç bir şey yokmuş gibi çıkıp hayata devam etmek gerekiyor :) ikinci transfer denemesi için 1 adet dönemi beklemek yeterli dedi doktor..sen yaptırdın mı ikinciyi
Kızlar giddikçe kalbalıklaşır vede pozitiflerimizi arttırıyoruz..başarımız %70 i bulacak galiba..çok çok çok güzel gidiyoruz..darısı diğer arkadaşlarımızın ve tabide benim olsun inşallah..
Size bir sorum olacak...kızlar bu ilaçlar çok kilo aldırıyormu..korkuyorum aşılamada o kadar ilaç kullandım ama bir kilo bile almadım...acaba tüp bebekte ilaç tozu ve sayısı artıyorya kilo alırmıyız..benim iki tanıdığım var tüp bebekle hamile kalan çok kilo aldılar öyle böyle değil hele biri 50 kiloydu evlendiğinde tedavi süreci sonunda doğum yaparken 110 kiloydu biliyor musunuz..onlara sorunca hep bu hormon ilaçları böyle yaptı diyorlar...sizce kilo almalarının bahanesini tüpe mi atmış oluyorlaar..ne dersiniz...yorumlarınızı bekliyorum..
menacım okulda başka bir arkadaş var işte tüp bebekle kızı oldu kilo vermeye çalışıyor 80 kilo falan ..hep bu ilaçlar yaptı dedi..benimde iğneler karnımı şişirmeye başladı..bugün aynada bakarken eşim geldi galiba ben çok kilo alacağım dedim yok ya sen o kadarr ilaç kullandın almadın şimdide almazsın dedi..boyum 1.70 kilom 58 benimde menacım..tabi yavrumuz olsun önemli değil ama..sağlığımızada dikkat etmeliyiz.hantal olmayalım.daha yavrucaklarımızla koşacağız oyunlar oynayacağız yahu....
Canım senı takıpteyım,okuyorum gelışmelerını hep. Pek yazacak bırseyım olmadıgı ıcın okuyup cıkıyorum.
iyi haberlerını beklıyorum :13:
Arkadaşım ne deri ki bu durumda. Rabbim yar ve yardımcın olsunkızlar bende bugün sonucumu öğrendim olumsuz malesef
Maşallah sizecanlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
Merhaba kızlarrrr
Bugün işe başladığım için hiç takip edemedim sizi
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktıRabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah
Arkadaşlar Rabbip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?