Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

teşekkür ederim kızlar, Allah dileyen bu uğurda mücadele veren anne baba olmaya layık herkesi evlatla müjdelesin
kan testinin yüksek çıkmasının iki sebebi var 1.dondurulmuş embriyo 2.iki embriyo transfer edildi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

İnan kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum...Bana da umut oldun aynı yerde aynı gün yaptırdığımız için :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

İnan kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum...Bana da umut oldun aynı yerde aynı gün yaptırdığımız için :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Aminnnn inşallahhh canım benim, inşallahh senin için de halaylar çekeriz burdan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

AYY AYYY yerim ben onları beeee ALLAH çok tatlımıymış bunun bebişşleri yaaa

:

tey mey değil AHEY AHEY YAAAA BAKSANA

teşekkür ederim kızlar, Allah dileyen bu uğurda mücadele veren anne baba olmaya layık herkesi evlatla müjdelesin
kan testinin yüksek çıkmasının iki sebebi var 1.dondurulmuş embriyo 2.iki embriyo transfer edildi

Menac yazdiklarini okuyunca zor tutuyorum kendimi.gidip tedt ysptirasim geliyo ama daha 6gunumdeyim.henuz cok erken

Gözün aydın tatlımdarısı bize olsun.dua et.nasıl bi duygu inan gözlerim doldu kendimi koydum senin yerine.

Aynıyım bende canım.kendini anormal düşünme hepimiz öleyiz:)ama bu sınavın ödülü çoook gzl olcak unutma

coook güzel bi haber değerinde maşallah cok yüksek... Allah tamamına erdirsin.. sağlıklı bebişlerin olur inş :)

canım benimm senin bebişlerin ikiz miiii nee :)))))))) hayırlsı olsun inşallah sağlıcakla gelsinler :)) bekleyen bütün arkadaşlarıma da bu haberi duymayı nasip et yarabbim amin :)

Bende diyorum ucan fasulyem beni unuttu (( neyseki sevindim tatlimm nasilsinn??
iyiyim canım benım, monotonlukta benden daha iyisi yoktur.okul -ev, okul -ev.
Bıktım

veeeeeeeeeeeeeee beklenen son, aslında başlangıç
Sağlıkla, hayırlısıyla kucagına al kuzum
sen 7.gün tahlıl yaptırdıgında bize söyledın mı ben mı kacırdım :44:

Nasil guzel bir haber verdin...Yüregim kus gibi hafifledi.Rabbim guzel gonlunu gordu...
Amannnda amannn benim gelinimin annesine Maasallah.Canim benim sen cok iyi bir Anne olacaksin yavrunu ( yada yavrularini) saglikla kucagina alacaksin.Mis kokusunu icine cekeceksin.Ilk anne deyisini pit pit yuruyusunu buyudugunu Mutlu oldugunu goreceksin.Rabbim Mutlulugunu Daim etsin Canim Kardesim...Allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…