kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
İnan kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum...Bana da umut oldun aynı yerde aynı gün yaptırdığımız için :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
aminnnn inşallahhh canım benim, inşallahh senin için de halaylar çekeriz burdan
teşekkür ederim kızlar, Allah dileyen bu uğurda mücadele veren anne baba olmaya layık herkesi evlatla müjdelesin
kan testinin yüksek çıkmasının iki sebebi var 1.dondurulmuş embriyo 2.iki embriyo transfer edildi
umut oluyorsunuz bize dilerim herkes yavurusuna kavuşur
Gözün aydın tatlım
Nedir bu cile degilmi? Ugras ugras emeklerin karsiligini istiyor insan. Kolay degil ne maddi ne manevi. En cok ben esim icin uzuluyorum.Hadi biz bunu yasiyoruz ama onlar disaridan hicbirsey mudahale edemiyor bakip izlemek zorunda kaliyor. Sadece bizim icin icin degil aile icin bir zorlu donem. O reklamlar ne ki ben nerde TV'de aglayan biri gorsem hatta hafif bir dram olsun agliyorum. Kendime mi agliyorum neye bilmiyorum. Bu hormonlar mi igneler mi ne yapiyor bunu bilmiyorum ama 1 aydir kim oldugumu unuttum.
evet dondurlmuşlarda tutma olasılıgı daha yüksekmşi . malesef bizm dondurlmusumuz yok :26:Dondurulmuştada umut var demekki:)ne gzl:)
evet dondurlmuşlarda tutma olasılıgı daha yüksekmşi . malesef bizm dondurlmusumuz yok :26:
iyiyim canım benım, monotonlukta benden daha iyisi yoktur.okul -ev, okul -ev.Bende diyorum ucan fasulyem beni unuttu(( neyseki sevindim tatlimm nasilsinn??
Benim doktorumda öle demişti.dondurulmuşlarla şans bazen daha yüksek diye inanmamıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?