Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bugünkü sevincimden sonra boğazima bir düğüm oturdu inan. Daha önce iki negatif denemem var biliyorsun. Sakın yikilma agla zirla içindeki bütün hüznü akit gözyaşlarınla ama yikilma. Ve bir daha olmayacak diye düşünme. Negatiften sonra kromozom testlerimiz yapıldı ve gebelik aşısı uygulandi. Allah sabır ve ümit versin canım benim.

Ah canım ya.allah sabrını versin inşallah.ne denir bilmiyorumki arkadaşların dediği gibi ağla dök içini ama yeni tedavine dimdik ol arkadaşım.

pek fazla aglamadım belkıde sonrdan patlıcam onuda bılmıyorum, ama ılk gunden berı soluyrm ıcınde tuhaf bı rahatlık var demekkı allah onceden bana hıssettırıp sabrını vermıs, kromozom testı dedıgın bu genetık testlermı oluyo, bıde gebelık asısı nedır, hanı hergun yaptırdıgımız progestanı demıysn dımı cnm, bıde fıyatları hakkında bılgı verırsen sevınırım, buarada allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla, sıhhatle ınsalhhhh

Ah canım ya.allah sabrını versin inşallah.ne denir bilmiyorumki arkadaşların dediği gibi ağla dök içini ama yeni tedavine dimdik ol arkadaşım.

allah sabrını bana ılk gunden verdı sanırım cunku ıcımde sebebını bılmedıgım tuhaf bır rahatlık var dıyodum, evet uzuldum ama ıcım acımadı sankı baska bı olay olmusta ona uzulmus gıbıyım

Hani eski zaman masallari anlatır
Hüznümü huzura dolarsin
Kaşım gözümden cok icim bir parcan
Annem sen benim yanıma kalansın
Ben kararlı ucarken yolumda
Sen catık kaslarının altinda
Her yeni gune sevgiyle baslarsin
Annem sen benim yanıma kalansın
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüregimde.....

Canım genetik test de deniliyor kromozom analizi de 500 lira btuttu eşimle benim. Gebelik aşısı kolundan alınan kanin çeşitli islemledden geçirilerek transferden önce rahminin o kanda ayristirilan hücrelerle yıkanması vücudun gebeliği daha çabuk kabul etmesini sağlıyor o da 600 lira tuttu.

Niye bunu en başta yapmıyolarki???hiç bilmiyodum ben böle bişey.madem daha garanti neden ilk denemede yapmıyolar

Peki bu genetik testle kromozom devlette yapiliyomu, birde gebelik asisinu butun merkezler yapiyomu, bide tedavinin hangi asamasinda yapiliyo cok soru sordum ama fazla ara vermeden tekrar denemek istiyrm

Peki bu genetik testle kromozom devlette yapiliyomu, birde gebelik asisinu butun merkezler yapiyomu, bide tedavinin hangi asamasinda yapiliyo cok soru sordum ama fazla ara vermeden tekrar denemek istiyrm

Devlette yapılıyor kromozom testi onu biliyorum gebelik aşısını her merkez yapıyor mu onu bilmiyorum. Kromozom testini istediğin zaman yaptırabilirsiniz özel kliniklerde on beş günde devlette kırk günde falan çıkıyor sonuç. Gebelik aşısı opu günü alınan kanla yapılıyor taze embriyo transferinde. Istediğini sor canım burda olma sebebimiz bu.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

canımmmmmmmmmmmm tebrikk ederimmmmmm hayırlı uğurlu olsunn..
gelemedim komşum vardıı ama aklım burda sendeydi ..çokkkkkk şükürrrrrrrr zaten belliydi de sonuçç
Rabbimm tamamına erdirsin..tüm aşamalar sounsuz şekilde atlatırsın inşallah cnmmmmmm..
:
halayada geç kalmışımm yaaaaaaaaaaa sayfalar uçmuşşşşşş..
:62

gebelik takviminide yaparmışşşşşşşşyakışırrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Ay ay ay utandım çok sağol uğurlu hamisimiz. Çok teşekkür ederim

AAAA durun ben size başıma geleni anlatmadım değil mi, ben şimdi gittim kanı verdim 1 saat sonra sonucu almaya gittim ve sonucumda ne yazıyor bilin bakalım 2.57 elim ayağım boşaldı Allahım dedim yine aynı şey geldi başıma inanamadım:18::18: sorumluya gittim sonucumu karıştırmadığınıza emin misiniz dedim yok mümkün değil dediler peki test yanlış olabilir mi yooo dediler, dedim ki evvel gün burda test yaptım sonuç 144.58 çıktı iki günde nasıl sıfıra indi bir, ikincisi evde idrar testi yaptım gelmeden, beş saniyede ikinci çizgi çıktı hala diyor ki idrar testine güvenme ama, gel bir daha yapalım, neyse kanı verdim tekrar, şoktayım hala labaratuvar sorumlusu da öğrencimin annesi, dedim ne olur çıkar çıkmaz beni arayın, bir saat daha bekledim telefon çalıyor ama elim ayağım titriyor benim, rahatlayın sonuncunuz 465 özür dileriz dedi, ödümü kopardınız lannnnn demek istedim ama sonucu duyunca galiba sanırsam biraz yumuşadım:44:
işte böyle kızlar film gibi değil mi

Son düzenleme:

Canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok çok çok sevindim, ama hastaneye kızdım, bu ne sorumsuzluk ya, peki bu senin 12. günde yaptığın ilk test olsaydı ve sen negatif diye ilaçları bıraksaydın o zaman bunun hesabını nasıl vereceklerdi neyse ki sen tepki vermemişsin ben burunlarından getirirdim, adliyede çalışıyorum zaten dava açardım ne demek yaaa, neyse çok çok çok sevindim canım. tekrar tekrar tebrik ederim canım...

Valla aynen öyle düşündüm ben de. Ya bundan oncekilerde de yanlışlık yaptiysalar şimdiye kadar hep testlerimi orda yaptiriyordum. Dusunsene iyi ki idrar testi yapmisim iyi ki yedinci gün beta hcg baktirmisim. Valla sakinligimi korudum zaten hemen labaratuvardaki doktor geldi merak etmeyin rahat olun Özür dileriz aman falan. .. ben de soktaydim zaten ama bir daha önünden gecmem o hastahanenin

cok cok ccok tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim inan hamis haberlerini okuyunca dahada bi umitleniyorum pozitif oluyorum...rsbbim saglikli sorunsuz bi sekilde tamamina erdinsin insallh...darisi benim ve diger hbekleyenlerin basina insallahhh aminnnnn:))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

Ay canım çok sivindimm))) Allah sağlıkla tamamını erdirsinn ben tahmin etmiştim senin belirtilerden, hep beraber keselerini sonra kalp atışlarını duyarız inşallah, darısı diğer arkadaşların başına inşallah şu mübarek cuma gününde..olumsuz olan arkadaşlarımızın da bidahakine Rabbim yüzlerini güldürsün..

Gerçekten yuhh diyorum, mesela benim gibi olsaydın ben ne kan ne idrar yaptırdım, o kadar boşu boşuna üzüntü bir de ilaçları kesecektin düşünmesi bile korkunç..bunlar başkasıyla senin testini karıştırmış bile olabilirler.. Düşünsene olumsuz olana olumlu dediklerini.. Şimdi sen sevinçten yumuşamışındır ama tersi olsa..ne biçim bi yermiş orası..

Aminnnn canım darısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza olur inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…