Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Çok şanslısın menaccım, ben de öğretmenin ve baş belası bir müdirem var. İki sene de canımızdan bezdirdi. O kadar çok seviyordum ki işimi, şimdi okula bile gitmek istemiyorum.

Ben de, yatmayı düşünüyorum sarlivacım. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Biz elimizden geleni yapalım da, gerisi Mevlanın işi. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.

asilcim bana da, bugün 08:30 da transfer yapıldı. Hadi inşa Allah müjdeli haberleri de, beraber veririz burdan , olmaz mı?

Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah (((

Allah yar ve yardımcın olsun mewld. Kurban olduğum çok aratmasın, çok bekletmesin inşa Allah!..

sevgili limonportakal, güzel dualarına amin diyorum. Bizlere yaptığın duanın daha fazlasını Rabbim sana ve sevdiklerine hayırla versin inşa Allah!..

bende bugün öğleden sonra gidiyorum transfere hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun

gök_sercim transferlerimiz hep beraber hayırlı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!.. Amin!!!

Ben de bu sabah 08:30'da transfer için gittim. Hayırlısı ile bebişlerimizi aldık geldik arkadaşlar. İki tane de dondurduk. Rabbim umutlarımızı, beklentilerimiz ve dualarımız boşa çıkarmasın inşa Allah!.. Amin!!! Hepinizi kocaman öpüyorum. Allah her daim yar ve dahi yardımcınız olsun!.. Amin!!!

kizlar benimde pazartesi opum var...sadece 6 tane yumurtam vardi sansim cok az galiba( lütfen dualarinizi esirgemeyin benden...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

canım çok çok çok sevindim...rabbim dualarını kabul etti..o kadar bekledin ama en güzelinden sonucu aldın..Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba..bizde sevinecek miyiz bizi de tebrik edecekler mi acaba...bak sende korkuyordun ama güzel haberi aldın..bir zamanlar hayalini kurduğun şeyi yaşıyorsun...bizde hayalini kurduğumuz şeyi yaşarmıyız acaba...sanki sona kaldıkça stresimiz arttımı ne.

orası gerçekten hastanemiymiş vallahi sen çok sabırlı sakin biriymişsin ben olsam yıkmıştım ortalığı negatif diye ilaçlarını bırakabilirdin Allah korumuş

Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah (((

Allah yardımcın olsun canım...dualarımız seninle.büyük ihtimalle ben de pazartesi gideceğim..deneyimlerini paylaş bekliyoruz

kizlar benimde pazartesi opum var...sadece 6 tane yumurtam vardi sansim cok az galiba( lütfen dualarinizi esirgemeyin benden...

hayırlı olsun canım yumurta sayısı deil yumurtanın kaliteli olması önemli mesela bende 15 yumurta vardı 7 si dölendi ama devam eden 2 yumurtam kaldı yani sayı cok bişey ifade etmiyor insalah 6 yumurtanda birnci kalitedir rabbim gönlüne göre versin

hayırlı olsın insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar Güzel haberleirni bekliyoruz 12 gün sonra

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

Gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim , darısı bizlere :))))

Olacak güzelim olacak inşallahhh... güzel şeyler hep başkalarının başına gelir sanmıştım ama bak benim de başıma geldi, ama sana yaptığın yanlışı söyleyeyim, önceki iki tüp bebek denememde nasılsa olmayacak zaten olmaz diyordum ve olmadı, bunda ise hep inandım ve oldu, insan beyni çok önemli bedenin hükümdarı o lütfen bundan sonra pozitif ol ve olacağına inan Allahın da izniyle olacak canım

hep diyorum sayıya takma tek de yeter yeter ki Allah -OL! desin, inşallah pozitif sonucunla topiği şenlendirirsin canım

merhaba, seni çok iyi anlıyorum, daha önce 3 negatif sonuç aldım, 4. denememizi yaptık test tarihim yarın,
belirtiler konusunda maalesef elimizden birşey gelmiyor, inan lekeleri görmemek için su bile içmiyorum ki tuvalate gitmeyim

bence bir hap üretsinler bu 12 gün boyunca bizi uyutsun gerçekten en iğrenci bu bekleme

canım çok sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı bize

canım merhaba, daha önce 3 deneme yapmış ve sonra diyetisyene gitmiş birisi olarak, evet ilaçlar bayağı bir şişiriyor, ama ödem gibi düşün, diyetisyen de böyle söyldei
yürüyüş ve dengeli beslenme ile-- tabi inaşşalh pozitif sonuçta bunu doktoruna danış -- ilaçların yarattığı şişlik iniyor, ben örneğim buna.
normalde hamilelikte 11 en fazla 18 kilo isteniyor, ama ben kendi arkadaşımdan biliyorum nasıl olsa iki canlıyım diye yedi de yedi
böyle bir şey yok, bu eskidendi, artık anneleri bilinçli beslenmesi konusunda doktorlar uyarıyor
şöyle diyim uzun sözün kısası:)
inşallah hayırlı haber alırsın, böylece yediklerine de dikkat edersin, zaten bebişimizi uğraşarak elde ettiğimiz için iki katı dikkat ederiz yani en azından ben ederim pimpirik kraliçesi olurum

boyun 1.70 kilon 58 mi? :))

valla gayet güzel hiç bunları düşünme, pozitif düşün

gercekten en sikici dönemide bu bekleme süresi benim daha transferim bile yapilmadi ama simdiden test günümü hesapliyom nasil gececk diye kendi kendimi yiyorum ya:))

Bu asi nedir? Nezaman yapiliyor. Uygulayan yerleri biliyorsaniz ban yazarsaniz sevinirim. Tebrikler ediyorum. Muhtesem

Allah sana ve tüm bebek için uğraşan arkadaşlarımıza, hepimize kolaylık ve sabır versin.
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…