Benim okulum anlatılmaz yaşanır bir okul. Ogretmenler ve ogrenciler derse girmez, öğrencileri görsen çoğunluğu geleceğin suçlusu olmaya aday müdür yardimcim on gün rapor al kızım dedi. Ton ton bir amcadir kendisi ve ayni zamanda tesadüfen öğrendik ki şimdiki doktorumda tüp bebek yapıp bir erkek çocuğu sahibi olmuşlar :)) okulda olsam kafayı yerdim inan. Burası beni de rahatlatiyor eşimle paylasamadkklarimi bile paylasabildigim bir yer burası
Canlar nasilsiniz hayat nasil gidiyor? ?? Ben bugun bi abla vardi tabidik onla konustum kizi var 7 yaslarinda tup bebekle olmus konustuk biraz anlatti 3 tane tarnsfer etmisler tabi ozmnlar yasa yoktu 2 tabesi tutunmus sonra birinide 2 aylikken kaybetmis simdi bitane kizi var ve dediki transferden sonra hic yatmadim 1 saat sonra ise gittim normal hayatimi yasadim olacagi varsa olur diyor hak verdim ana icim rahat etmez tabikide ben yine 3 4 gun yatarim siz ne dudunuyrsunz bu konuda?
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah
Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah(((
Tekrar günaydın kızlar.. Transfere gidecekler, dr kontrolüne gidenler, gün bekleyenler, test yapacaklar hayırlı haberlerle dönerler inşallah.. Kendimle beraber size de hergün dua ediyorum.. İnşallah hayırlı güzel haberler alıcaz bugün de..
Kızlar bu arada anestezi bile sayılmıyor uyuttukları ilaç epey ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum rahat olun bu uyuma bile sayılmaz..
bende bugün öğleden sonra gidiyorum transfere hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
AAAA durun ben size başıma geleni anlatmadım değil mi, ben şimdi gittim kanı verdim 1 saat sonra sonucu almaya gittim ve sonucumda ne yazıyor bilin bakalım 2.57 elim ayağım boşaldı Allahım dedim yine aynı şey geldi başıma inanamadım:18::18: sorumluya gittim sonucumu karıştırmadığınıza emin misiniz dedim yok mümkün değil dediler peki test yanlış olabilir mi yooo dediler, dedim ki evvel gün burda test yaptım sonuç 144.58 çıktı iki günde nasıl sıfıra indi bir, ikincisi evde idrar testi yaptım gelmeden, beş saniyede ikinci çizgi çıktıhala diyor ki idrar testine güvenme ama, gel bir daha yapalım, neyse kanı verdim tekrar, şoktayım hala labaratuvar sorumlusu da öğrencimin annesi, dedim ne olur çıkar çıkmaz beni arayın, bir saat daha bekledim telefon çalıyor ama elim ayağım titriyor benim, rahatlayın sonuncunuz 465 özür dileriz dedi, ödümü kopardınız lannnnn demek istedim ama sonucu duyunca galiba sanırsam biraz yumuşadım:44:
işte böyle kızlar film gibi değil mi
Kızlar günaydın. Bugün transfere gidiyorum öğleden sonra.... dualarınıza ihtiyacım var ve çok stres oldum sabah sabah(((
kizlar benimde pazartesi opum var...sadece 6 tane yumurtam vardi sansim cok az galiba( lütfen dualarinizi esirgemeyin benden...
hayırlı olsın insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlarçok şanslısın menaccım, ben de öğretmenin ve baş belası bir müdirem var. Iki sene de canımızdan bezdirdi. O kadar çok seviyordum ki işimi, şimdi okula bile gitmek istemiyorum.
Ben de, yatmayı düşünüyorum sarlivacım. Tedbir bizden takdir allah'tan. Biz elimizden geleni yapalım da, gerisi mevlanın işi. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.
Asilcim bana da, bugün 08:30 da transfer yapıldı. Hadi inşa allah müjdeli haberleri de, beraber veririz burdan , olmaz mı?
Allah yar ve yardımcın olsun mewld. Kurban olduğum çok aratmasın, çok bekletmesin inşa allah!..
Sevgili limonportakal, güzel dualarına amin diyorum. Bizlere yaptığın duanın daha fazlasını rabbim sana ve sevdiklerine hayırla versin inşa allah!..
Gök_sercim transferlerimiz hep beraber hayırlı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşa allah!.. Amin!!!
Ben de bu sabah 08:30'da transfer için gittim. Hayırlısı ile bebişlerimizi aldık geldik arkadaşlar. Iki tane de dondurduk. Rabbim umutlarımızı, beklentilerimiz ve dualarımız boşa çıkarmasın inşa allah!.. Amin!!! Hepinizi kocaman öpüyorum. Allah her daim yar ve dahi yardımcınız olsun!.. Amin!!!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
canım çok çok çok sevindim...rabbim dualarını kabul etti..o kadar bekledin ama en güzelinden sonucu aldın..Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba..bizde sevinecek miyiz bizi de tebrik edecekler mi acaba...bak sende korkuyordun ama güzel haberi aldın..bir zamanlar hayalini kurduğun şeyi yaşıyorsun...bizde hayalini kurduğumuz şeyi yaşarmıyız acaba...sanki sona kaldıkça stresimiz arttımı ne.
kizlar benimde pazartesi opum var...sadece 6 tane yumurtam vardi sansim cok az galiba( lütfen dualarinizi esirgemeyin benden...
Bende bu pazartesi test gunum ancak kafayi tam anlamiyla yemek uzereyim. Bu benimkisi 3. deneme. Sadece kendimi cook kizgin hissediyorum. Baska'da bir belirti yasamadigim icin daha daha cok ofkeleniyorum. Kizlar nasil dayaniyorsunuz bu bekleme suresine. Ben iyi koyu hemen ogrenmek istiyorum, Sanki yasam durdu. hicbirseye konsantre olmak mumkun degil.
hep diyorum sayıya takma tek de yeter yeter ki Allah -OL! desin, inşallah pozitif sonucunla topiği şenlendirirsin canım
Kızlar giddikçe kalbalıklaşır vede pozitiflerimizi arttırıyoruz..başarımız %70 i bulacak galiba..çok çok çok güzel gidiyoruz..darısı diğer arkadaşlarımızın ve tabide benim olsun inşallah..
Size bir sorum olacak...kızlar bu ilaçlar çok kilo aldırıyormu..korkuyorum aşılamada o kadar ilaç kullandım ama bir kilo bile almadım...acaba tüp bebekte ilaç tozu ve sayısı artıyorya kilo alırmıyız..benim iki tanıdığım var tüp bebekle hamile kalan çok kilo aldılar öyle böyle değil hele biri 50 kiloydu evlendiğinde tedavi süreci sonunda doğum yaparken 110 kiloydu biliyor musunuz..onlara sorunca hep bu hormon ilaçları böyle yaptı diyorlar...sizce kilo almalarının bahanesini tüpe mi atmış oluyorlaar..ne dersiniz...yorumlarınızı bekliyorum..
menacım okulda başka bir arkadaş var işte tüp bebekle kızı oldu kilo vermeye çalışıyor 80 kilo falan ..hep bu ilaçlar yaptı dedi..benimde iğneler karnımı şişirmeye başladı..bugün aynada bakarken eşim geldi galiba ben çok kilo alacağım dedim yok ya sen o kadarr ilaç kullandın almadın şimdide almazsın dedi..boyum 1.70 kilom 58 benimde menacım..tabi yavrumuz olsun önemli değil ama..sağlığımızada dikkat etmeliyiz.hantal olmayalım.daha yavrucaklarımızla koşacağız oyunlar oynayacağız yahu....
merhaba, seni çok iyi anlıyorum, daha önce 3 negatif sonuç aldım, 4. denememizi yaptık test tarihim yarın,
belirtiler konusunda maalesef elimizden birşey gelmiyor, inan lekeleri görmemek için su bile içmiyorum ki tuvalate gitmeyim
bence bir hap üretsinler bu 12 gün boyunca bizi uyutsun gerçekten en iğrenci bu bekleme
Bugünkü sevincimden sonra boğazima bir düğüm oturdu inan. Daha önce iki negatif denemem var biliyorsun. Sakın yikilma agla zirla içindeki bütün hüznü akit gözyaşlarınla ama yikilma. Ve bir daha olmayacak diye düşünme. Negatiften sonra kromozom testlerimiz yapıldı ve gebelik aşısı uygulandi. Allah sabır ve ümit versin canım benim.
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse yarın transferim var. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum. Belki benim mucizem sizlerden birinin duasında saklanmıştır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunlar son bekleyişlerimiz olsun inşallah
hayırlı olsın insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlarGüzel haberleirni bekliyoruz 12 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?