gercekten en sikici dönemide bu bekleme süresi benim daha transferim bile yapilmadi ama simdiden test günümü hesapliyom nasil gececk diye kendi kendimi yiyorum ya:))
Ilkinde tuttut 8. hafta kaybettim. 2. kimyasal. 3. pazartesi ogrenecegim. Hersey iyi basliyor kaliteli embriyolar ama sonu gelmiyor. Simdi'de hicbir belirti yasamadigim icin bu kezde olmadigina okadar eminim ki. Bunu hissederken de hic birsekilde ciddiye alamiyorum. Yuz yuz sonuna gel ama ben galiba pes ettim bu noktada. Simdi gidip test yaptirsam ne olur acaba iyi kotu birsey ogrenip hayata devam etmek istiyorum. Bu hafta sonu boyle gecmez ki.:18:
canım bak çok klasik gelecek bana da söylediklerinde sinir oluyorum ama stres yapma:)
ssen transferine konsantre ol, güzelce embriyo veya embriyolarına sarıl, bir de erken test yaptırma, beni bir abla olarak muhtemelen büyüğüm senden, gerçekten sinir bir süreç bekleme süresi ama napalım elden bişey gelmiyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
canım merhaba, ben daha burada yeniyim en baştan okuyorum ama henüz tam bitiremedim o yüzden daha önce yazdıysan kusura bakma.
nerede yaptırıyorsun ? bir de erken test yapma ne olur, boş yere stres olup varolan pozitif durumu da etkileme ihtimali var Allah korusun
benim de testim yarın sanadestek olmak isityorum ama dokunsalar ağlarım, bizi bizden başka kimse anlamaz
menacım çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin benimde bugun transferim vardı bebişlerim artık benimle inşallah beni bırakmazlar 12 haziran test tarihim
okadar iyi anliyorumki seni ben iki ilk negatif denememden dir hergün agliyorum nerdeyse halende öyle hep gözlerim dolu geziyorum....imtihanimiz okadar zorki gercekten bizi bizden baskasi anlayamaz allahim kimseyi evlet hasretiyle sinamasin bizimde bu son denememiz olsun kucaklarimiz bebislerle dolsun insallahh.....:))
menacım çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin benimde bugun transferim vardı bebişlerim artık benimle inşallah beni bırakmazlar 12 haziran test tarihim
Bu asi nedir? Nezaman yapiliyor. Uygulayan yerleri biliyorsaniz ban yazarsaniz sevinirim. Tebrikler ediyorum. Muhtesem
Sağol canım ya. Allah razı olsun!.. İnşa Allah hepimiz güzel sonuçlar alacağız AREScim. İnşa Allah hepimizin hayırlı evlatları olacak canım!..
Olacak güzelim olacak inşallahhh... güzel şeyler hep başkalarının başına gelir sanmıştım ama bak benim de başıma geldi, ama sana yaptığın yanlışı söyleyeyim, önceki iki tüp bebek denememde nasılsa olmayacak zaten olmaz diyordum ve olmadı, bunda ise hep inandım ve oldu, insan beyni çok önemli bedenin hükümdarı o lütfen bundan sonra pozitif ol ve olacağına inan Allahın da izniyle olacak canım
canım merhaba, daha önce 3 deneme yapmış ve sonra diyetisyene gitmiş birisi olarak, evet ilaçlar bayağı bir şişiriyor, ama ödem gibi düşün, diyetisyen de böyle söyldei
yürüyüş ve dengeli beslenme ile-- tabi inaşşalh pozitif sonuçta bunu doktoruna danış -- ilaçların yarattığı şişlik iniyor, ben örneğim buna.
normalde hamilelikte 11 en fazla 18 kilo isteniyor, ama ben kendi arkadaşımdan biliyorum nasıl olsa iki canlıyım diye yedi de yedi
böyle bir şey yok, bu eskidendi, artık anneleri bilinçli beslenmesi konusunda doktorlar uyarıyor
şöyle diyim uzun sözün kısası:)
inşallah hayırlı haber alırsın, böylece yediklerine de dikkat edersin, zaten bebişimizi uğraşarak elde ettiğimiz için iki katı dikkat ederiz yani en azından ben ederim pimpirik kraliçesi olurum
İnşallah canım benim ya..benle birlikte bekleyen tüm arkadaşlarımızda pozitifleri görür.pozitifler arttıkça umut doluyoruz bizde sıra bizde inşallah diyoruz...evet inanmak çok önemli ben şimdiye kadar her tedavime çok inandım güvendim olacakmış gibi hissettim..olumsuz birşey aklıma gelmedi hiç..ama hep hayal kırıklığı yaşadım..eşimin ameliyatı, ilaçlar, hsg, ve aşılama hepsine öyle inandım ki...ama aşılamada hep pozitif diyeceklerini bekledim öyle rahat açtım ki telefonu ve o soğuk ses malessef negatif gebe değilsiniz sözü hala kulaklarımda çınlıyor...işte çok umut bağlamaktanda korkuyorum..aslında ne yapacağımı ve nasıl davranacağımıda bilmiyorum..belkide herşeye hazırlamamız lazım kendimizi..umut etmesek başlamayız zaten..ama ifade etsekte etmesek de o korku herkeste var sanırım...canım eşimde öyle çok istiyorki baba olmayı.çok seviyor çoçukları.ama bu sefer o çok inanıyor olacağına..kayınvalidemle kayınpederim umredeler sürekli bize dua ediyorlar..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..ama bu bekleme sürecindede insanın aklına herşey geliyor be manacım...
Bu arada gebelik takvimi çok çok çok yakışmış..Rabbim güzel evlatlarını dünyaya getirip o cennet kokularını doyasıya içine çekmeyi nasip etsin inşallah...Artık hayallerine çok çok yakın yerdesin canım..rabbim hep yüzünü güldürsün inşallah..
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?