İyiyim canım eşimle iyiyiz. Moralim bozuldu kızların durumuna dün bir de midem kötüydü. Bugün yine kötü kusma yok da sanki bir ağırlık var midemde ve yiyeceklere karşı tiksinti. Sen nasılsın canım
Canım ben transferden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı bana, merak etme rahim çok ilerde sen vajinadan sokuyorsun azcık ileri it yeter, 15 dk uzanman gerekiyor, ben hiç hap olarak kullanmadım ama o şekilde çok yan etki yapıyormuş.. Ama iğnesi var bi de o çok yan etki yapıyor bende..
bayanlar tekrar merhaba,
sizlere bir sorum olacak, benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karın ağrım var, çok korkmaya başladım. testimi de yarın tekrar edicembana bi yardımcı olsanız, sizlerde de oldu mu bu ağrılar??
Sen yine iyisin canim bende coraspirin , folikasit , estofem kullaniyorum progestan gunde 3 kez vajinal aliyorum , gun asri progestan ignem var tedavi oncesindede her gun diye baslamistim simdi gun asri oldu cok sukur . Burlarin disinda insulin direncim var benim sabah aksam seker ilaci aliyorum 500 mg lik kocaman yutmasida zor . Hipotroidim var her sabah ilac aliyorum bide onun icin . Yarabbim bebeklerimizin icin nelere katlaniyoruz Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah .. İyi bari sen igneden kurtulmussun canim ..
kızlar dün güzel bir haber paylaşıyım diye forma girdim ama üzücü haberleri duyunca sırası olmadıgını düşünüp vazgeçtim. bugün istedimki güne güzel bir haberle başlıyalım ve inşallah hep güzel haberler alalım .ayın 12 sinde test tarihimdi ama dayanamayıp dün önce idrar testi yaptım 7 seneden sonra ilk kez ikinci çizgiyi gördüm bir saat kendime gelemedim testi çıkarıp çıkarıp baktım sonra eşimle akşam hastaneye gittik kantesti yaptırdık 10. gün değerim 271 çıktıallahım sana binlerce şükür .sizler bana destek oldunuz moral verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. allah olumsuz sonuç alan herkeze tez günde güzel haberler versin inşallah.allah kimseye bu mutluluğu tattırıp sonra acısını yaşatmasın.allahıma binlerce şükür
Gülyüzlüm ve tubish yaşadıklarınız beni çok üzdü. Dünden beri elim kolum kalkmıyor. Kendim için sevinemiyorum bile. O kadar içimde hissettimki, acınızı, şu bir buçuk yılda ne yaşadıysam hepsi bir bir yeniden düştü aklıma. Zeynep Kamil'de küretajdan sonra yaşadıklarım, Rabbim diyorum n'olur bu acıyı bi daha kimseye yaşatma diyorum. Her namazdan sonra dualarımdasınız. Yanınızda olup sıcacık sarılmak isterdim sizlere. Kurban olduğum bu üzücü günleri en kısa zamanda hayırlısı ile güzel günlere çevirsin İnşaAllah!.. Görmeden sevdiğim kader dostlarım hepiniz dualarımdasınız. Rabbim duası kabul olanlardan eylesin inşa Allah!..
Sorma canım ya, ben transferden sonra günde 1 kere oluyordum, ilk günlerde sadece iğne yeri acısı vardı, popomun üstüne oturamıyodum yürüyemiyodum, bikaç gün sonra gün aşırı ateş yapmaya başladı 38,5 kadar çıkıyodu ama me halsizlik iğne yerinde şiddetli ağrı ve ateş 4 saat yatırıyodu beni.. Pozitif sonuçtan sonra dr.uma artık dayanamıyorum dedim.. O da depo formunu verdi.. Sadece haftada 1 kez vuruluyodum..bir de transfer sonrasından beri günde 3 kez progestan fitil vardı.. Ama haftasonu kanamam olunca dr sabah akşam iğneye dönüp fitili kesti.. Yalnız iğne çok etkili bir günde kesti kanamamı bir de ayaklar havada yattım hep.. Dün yine ateşler içinde yatınca eskiye geri dön dedi..berbat bişey o iğne ama çok etkili..bana eşim yapıyo bi de hep kızıyodum ona nasıl yapıyosun diye:) dr yağlı bir iğne olduğu için soğuk apse yaptığını onun da ağrı ateş yapabileceğini söyledi bi de korkunç bel ağrısı yaptı bende..
Benimde troid bezlerim alındı 15 sene önce yıllardır her sabah 150 mg euytrox alıyorum.. Bir de hamilelikten sonra her ay tsh t3 t4 yaptırıyorum kızlar.. Troid çok önemli hem tedavi hem hamilelikte..
Progestan hapı buzdolabına koyun kızlar fitil olarak çok rahat oluyor..
Ates yaptigini bilmiyordum canim bak esim terlerken geceleri ben usuyup ufoyu calistiriyordum demek ondanmis takip edicem bende bakalim .. Evet igne cok etkili oldugunu duymustum ondan doktora kes demeyede korkuyorum igneyi keserse ya bisey olursa vicdan azabi cekerim cok o zaman( esin nasil yapiyor canim saglik bilgisi var herhalde , benim anneme yanlis igne vuruldugu icin 4 yasina kadar yuruyememis ve kalcasinin hemen altinda buyuk bir cukur olusmus ben korkuyorum ondan hep .. Evet Allah korusun bebegin gelisiminde sorunlar cikiyormus sinir beyin gelisimleri gibi troid takip edilmediginde bendede seker troid 3 haftada bir tahlillere bakilacak..
annişlerr merhabaaa kızlar bizim kafamız çok karıştı ....10.gün bthcg 128, 12gün 319, bugün 14.gün ve değerrrrr 1424. bu ne demek?2.embriyo tutunmuş olabilir mi sizce ?doktorum daha aramadı beni ben laboratuarı aradım başına gelen var mı böyle bir durum?
Ates yaptigini bilmiyordum canim bak esim terlerken geceleri ben usuyup ufoyu calistiriyordum demek ondanmis takip edicem bende bakalim .. Evet igne cok etkili oldugunu duymustum ondan doktora kes demeyede korkuyorum igneyi keserse ya bisey olursa vicdan azabi cekerim cok o zaman( esin nasil yapiyor canim saglik bilgisi var herhalde , benim anneme yanlis igne vuruldugu icin 4 yasina kadar yuruyememis ve kalcasinin hemen altinda buyuk bir cukur olusmus ben korkuyorum ondan hep .. Evet Allah korusun bebegin gelisiminde sorunlar cikiyormus sinir beyin gelisimleri gibi troid takip edilmediginde bendede seker troid 3 haftada bir tahlillere bakilacak..
obayanlar tekrar merhaba,
sizlere bir sorum olacak, benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karın ağrım var, çok korkmaya başladım. testimi de yarın tekrar edicembana bi yardımcı olsanız, sizlerde de oldu mu bu ağrılar??
Korktuğum başıma geldi kanamam başladı iki saat önce adet kanaması kadar yoğun değil ama azda değil sürekli yaprağa düşüp duruyo ay Allah ım ya nasıl bir korkudur bu doktor proluton depot vurdur hemen dedi eşim vurdu yatıyorum şimdi kurbanlık koyun gibi kaç gündür leke bile gelmiyordu ya neden oldu birden dua edin kızlar nolur.
5.haftaya girdi bugün ikiz gibi görünüyor ama bitanesi çok ufak cuma günü kontrole gidicem duruyorlardır inşallah ya inşallah dediğin gibi korkulacak birşey yoktur yatıyorum bi wc ye kalkıyorum o kadar.canım korkma çoğu insanda oluyormuş bebeğin tekmi ikizmi?kaçıncı haftandasın.bol bol dinlen canım rabbim yardımcın olsun inşallah.
5.haftaya girdi bugün ikiz gibi görünüyor ama bitanesi çok ufak cuma günü kontrole gidicem duruyorlardır inşallah ya inşallah dediğin gibi korkulacak birşey yoktur yatıyorum bi wc ye kalkıyorum o kadar.
Ay inşallah canım inşallah dediğin gibidir de cuma günü birbirimize güzel haberler veririz Allahım inşallah güzel şeyler nasip eder cümlemize.korkma canım allahın izni ile hiç birşey olmaz ikinci kesen yerleşmeye çalışıyordur.ben 6+1 de gittiğim halde doktor ikinci bir kese var ama çok küçük bebek olurmu önümüzdeki günlerde belli olur dedi.sen çok erken gittiğin için keseler küçük görünmüştür canım bol bol dinlen.bende cuma günü kontrole gitcem rabbim bizlere neyi nasip etmişse onu yaşıcaz canım lütfen ekstradan canını sıkıp bebekleride sıkıntıya sokma.
Korktuğum başıma geldi kanamam başladı iki saat önce adet kanaması kadar yoğun değil ama azda değil sürekli yaprağa düşüp duruyo ay Allah ım ya nasıl bir korkudur bu doktor proluton depot vurdur hemen dedi eşim vurdu yatıyorum şimdi kurbanlık koyun gibi kaç gündür leke bile gelmiyordu ya neden oldu birden dua edin kızlar nolur.
o
canim bende de var o agrilardan ama normalmis... 9ay adet donemi gelince o agrilari cekenler bile varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?