Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım mide bulantıları sinyal vermeye başlamış inş çok şiddetli olmaz genelde 6. 7. haftalarda başlıyo zaten bulantılar öncesinde koku hassasiyeti sanki hep tokmuşsun hissi oluyo sende buda hamileliğin en güzel yanı aslında bebeğin sana varlığını bu şekilde hissettiriyo rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip eylesin

Canim sende mi igne kullaniyorsun ? Kac gunde bir ? Bide benim kalca kemiklerim uyustu artik cok aciyor heleki o gun igne yaptirdiysam o tarafina yatarken cok aciyor kemigim sende oyle bi durum var mi ? Veya baska bir yan etki ?[/QUOTE]

aynı durum bende de var kızlar 6 tane oldu iğnem kalçam o kadar ağırıyor ki.ne oturabşliyorum ne yatabiliyorum..Allahım çekintiğiiz bu sıkıntıları mükafatlandırsın inşallah.

korkma canım bende de olmuştu. heran adet olacak gibi hissediyordum. rahat ol. kullandığımız ilaçların etkisinden oluyor. ,içini ferah tut.

annişlerr merhabaaa kızlar bizim kafamız çok karıştı ....10.gün bthcg 128, 12gün 319, bugün 14.gün ve değerrrrr 1424. bu ne demek?2.embriyo tutunmuş olabilir mi sizce ?doktorum daha aramadı beni ben laboratuarı aradım başına gelen var mı böyle bir durum?

benimle bu mutluluğu paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyiki varsınız bu süreci birlikte yaşamak beni motive etti allah gönlünüze göre versin

canım hipotroid bende de var unutmuşum onu hatırlattın:)bende günde1 defa levatiron kullanıyorum.zaten güne onla başlıyorum :)aç karnına ilk iş onu içmek oluyo.[/QUOTE]

Bende uyandigim gibi su ilac ariyorum:) bebegin beyin , sinir gelisimi icin cok onemli troid takibi 3 haftada bir test istediler bende de .. Seker troid tahlilleri..

doktorum bu jelin kullanımıyla ilgili beni özellikle uyardı jeli kullandıktan sonra kesinlikle yatmamak kullanımdan sonra 45 ila 60 dk arası yürümek gerekiyormuş jel en iyi emilimi hareket halinde sağlanıyormuş jelden sonra şayet yatıyorsanız jelin emilmeden geri gelmesi muhtemel .bilginiz olsun

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Önce mutluluğunu yaşayıp sonrasında hüsrana uğramak zormuş gerçekten. kimseye yaşatmasın Allah'ım inşallah.

Amin canım, Allah razı olsun güzel duaların için. Ne yapalım her şey bizim için, bu sıkıntılı günlerin bir de ferahı vardır elbet, meleklerimize kavuşunca bugünlerin acısını unuturuz bile. İnşallah Rabbim en kısa zamanda bizi de kavuşturur meleklerimize.

aynı durum bende de var kızlar 6 tane oldu iğnem kalçam o kadar ağırıyor ki.ne oturabşliyorum ne yatabiliyorum..Allahım çekintiğiiz bu sıkıntıları mükafatlandırsın inşallah.[/QUOTE]

Amin insallah hepimizin canim . Zor valla cok zor ..

Canım benim de 10. Gün 192 14. Gün 2800 küsurdu..ama tek kesem göründü.. Hcg değeri plesantadan salgılanan bir hormon plesanta sağlıklıysa yüksek oluyor, ben de çok merak etmiştim ikiz mi diye.. Keseleri görünce hayırlısıyla o zaman öğrenirsin kesin olarak..

Eşim dr canım ama o bile tedirgin oldu bir yapıyor hiçbişey yok bir yapıyor yanıyorum..meğer iğne kaynaklıymış.. Allah korusun tabi mutlaka dr yada hemşireye yaptırmak lazım kas altına yapılması gerekiyor mutlaka..yok canım haftalığa geçebilirsin dr. una danışarak onunda etkeni aynı.. Benim kanamam haftalığa geçtiğim için olmadı.. Dr 5-6-12 haftalarda kanama özellikle tüp bebekte beklenen birşey dedi ama tabi herkes de olacak diye bişey yok ki olmaz hiçbirinizde inş..eğer ateşin çıkıyorsa mutlaka takip edip dr unu bilgilendir, ateş de bebek için iyi değil çünkü, benim ateş olunca dr iğneyi haftalığa çevirdi çünkü..

o
canim bende de var o agrilardan ama normalmis... 9ay adet donemi gelince o agrilari cekenler bile varmis

Korktuğum başıma geldi kanamam başladı iki saat önce adet kanaması kadar yoğun değil ama azda değil sürekli yaprağa düşüp duruyo ay Allah ım ya nasıl bir korkudur bu doktor proluton depot vurdur hemen dedi eşim vurdu yatıyorum şimdi kurbanlık koyun gibi kaç gündür leke bile gelmiyordu ya neden oldu birden dua edin kızlar nolur.

canım korkma çoğu insanda oluyormuş bebeğin tekmi ikizmi?kaçıncı haftandasın.bol bol dinlen canım rabbim yardımcın olsun inşallah.

canım korkma çoğu insanda oluyormuş bebeğin tekmi ikizmi?kaçıncı haftandasın.bol bol dinlen canım rabbim yardımcın olsun inşallah.
5.haftaya girdi bugün ikiz gibi görünüyor ama bitanesi çok ufak cuma günü kontrole gidicem duruyorlardır inşallah ya inşallah dediğin gibi korkulacak birşey yoktur yatıyorum bi wc ye kalkıyorum o kadar.

5.haftaya girdi bugün ikiz gibi görünüyor ama bitanesi çok ufak cuma günü kontrole gidicem duruyorlardır inşallah ya inşallah dediğin gibi korkulacak birşey yoktur yatıyorum bi wc ye kalkıyorum o kadar.

korkma canım allahın izni ile hiç birşey olmaz ikinci kesen yerleşmeye çalışıyordur.ben 6+1 de gittiğim halde doktor ikinci bir kese var ama çok küçük bebek olurmu önümüzdeki günlerde belli olur dedi.sen çok erken gittiğin için keseler küçük görünmüştür canım bol bol dinlen.bende cuma günü kontrole gitcem rabbim bizlere neyi nasip etmişse onu yaşıcaz canım lütfen ekstradan canını sıkıp bebekleride sıkıntıya sokma.

Ay inşallah canım inşallah dediğin gibidir de cuma günü birbirimize güzel haberler veririz Allahım inşallah güzel şeyler nasip eder cümlemize.

Canım sanırım aynı haftadayız ben 5+6 oldum, pazar günü benim de kanamam olmuştu,dr iğne vermişti çok şükür o gün akşama kadar hafif devam edip durdu, pzt kahve olarak devam etti, salı kontrole gittiğimde hiçbişey yoktu çok şükür, dr 5-6.haftalarda beklediğimiz bişey dedi.. İnşallah senin de öyledir ben de çok korkmuştum.. Ayağını yüksek biyere koyarak uzan, wc dışı kalkma bunun tedavisi dinlenmek.. Bir de sakın kendini üzme, üzülünce daha çok artıyor.. Bir kaç gün önce yaşadığım için çok iyi biliyorum..Allahın izniyle geçecek inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…