- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarimbugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??
günaydın canım:) silik te olsa gebelik vardır hep öyle çıkıyor. inş bebeğin seninle canım. yarın tekrar dene, silik çizgi koyulaşmış mı diye? daha net olur. Allah gönlüne göre versin, inş bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim...
Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarimbugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??
kızlar çıldırdığımı düşünebiirsiniz ama gidipkan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum.kendimi zor tutuyorum.bugün 4. günüm.varsa 5-10 gibi bi değer çıkarmı acaba?zaten tiroit tahlillerimi yaptırmam lazım hazır kan vermişken acaba betayada baktırsammıki?kan tahlili için çok mu erken?1-2 gibi bişey çıkarsa tam bir yıkım olur benim için.zaten en ufacık bir belirtim bile yok.
2. çizgi varsa hamilesindir mutlaka canım.yılların tecrübesi konuşuyor bugüne kadar hiç görmedim silik bile olsa 2. çizgiyi hepte negatifti zaten sonuç:) tebriklerrrrrrrrrr
canım sakın baktırma lütfen! negatif çıkar ve elinde olmadan çok üzülürsün, engel olamazsın. pozitif umutlarını yıkar. bu süreçte te pozitif olmak çok önemli. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan sakın deneme:)
InsAllah canim sagol guzel dileklerin icin ama inanki sevinmeye korkuyorum insAllah gercekten hamileyimdirde esime babalar gunu hediyesi olurve yillardir beklenen hasret hayirlisiyla son bulur
kızlar bişey deyin kan vereyim mi yoksa oturayım totomun üstüne gününümü bekliyeyim?offffffffff ne zormuş yarabbim beklemek.acaba hani erken gebelik testleri olluyo ilişkiden 5 gün sonra bile varsa gösteren onlardan mı alsam?doğrumudurki acaba onlar
canım moralini bozma. önce kanda çıkar sonra idrarda kendini gösterir. bebekler geç tutunca da böyle oluyor. çok örnekleri var idrarda negatif olup da kanda pozitif olan. sen rahat ol canım ya. hiç canını sıkma inş güzel olur. sürekli dua et ve ümitsiz olma lütfen. herşey güzel olacak inş:)
Melek102 tam anlamiyla ayni duygulari yasiyoruz.bnm bgn 7. Gunum hicbir belirti yok melegimi hissedemiyorum bu da beni cok uzuyoMerhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin
Melek102 tam anlamiyla ayni duygulari yasiyoruz.bnm bgn 7. Gunum hicbir belirti yok melegimi hissedemiyorum bu da beni cok uzuyoben bu zamana kadar hic test yapmadim zor tutuyorum kendimi..bnmde test gunum pazartesi ama pazar babalar gununde kanda baktitmayi dusunuyorum.insallah pozitif haberleri buradan pespese paylasiriz!!!
canım kalbini ferah tut duayı ihmal etme.. ben inanıyorum o arkadaşlarım da en yakın zamanda sevinecekler ... hep duamdalar i-na- nı-yo-rum çoook yakında bize müjde verecekler...Ay insAllah!!! canim ama hemen heveslenmek istemiyorum korkuyorum zaten kac gundur burda husran yasayan arkadaslari gorynce Allah yardimcilari olsun
sen kacinci gun test yapmistin??
Merhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin
canım benim de ilk günler hiç belirtim yoktu kan testi için çok erken sakın yapmakızlar bişey deyin kan vereyim mi yoksa oturayım totomun üstüne gününümü bekliyeyim?offffffffff ne zormuş yarabbim beklemek.acaba hani erken gebelik testleri olluyo ilişkiden 5 gün sonra bile varsa gösteren onlardan mı alsam?doğrumudurki acaba onlar
görünmeyebilir ilk aşılamadan sonra tutunmuş ama çabuk bırakmıştı bebeğim gebe olduğumu kanda öğrendiğim gün bile idrar da çıkmamıştıAma silik çizgi bile yok. Yarın test gunum. Bugun silik de olsa görünmez miydi bebek olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?