Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarim bugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??

günaydın canım:) silik te olsa gebelik vardır hep öyle çıkıyor. inş bebeğin seninle canım. yarın tekrar dene, silik çizgi koyulaşmış mı diye? daha net olur. Allah gönlüne göre versin, inş bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim...

InsAllah canim sagol guzel dileklerin icin ama inanki sevinmeye korkuyorum insAllah gercekten hamileyimdirde esime babalar gunu hediyesi olur ve yillardir beklenen hasret hayirlisiyla son bulur

kızlar çıldırdığımı düşünebiirsiniz ama gidipkan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum.kendimi zor tutuyorum.bugün 4. günüm.varsa 5-10 gibi bi değer çıkarmı acaba?zaten tiroit tahlillerimi yaptırmam lazım hazır kan vermişken acaba betayada baktırsammıki?kan tahlili için çok mu erken?1-2 gibi bişey çıkarsa tam bir yıkım olur benim için.zaten en ufacık bir belirtim bile yok.

Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarim bugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??

2. çizgi varsa hamilesindir mutlaka canım.yılların tecrübesi konuşuyor bugüne kadar hiç görmedim silik bile olsa 2. çizgiyi hepte negatifti zaten sonuç:) tebriklerrrrrrrrrr

kızlar bişey deyin kan vereyim mi yoksa oturayım totomun üstüne gününümü bekliyeyim?offffffffff ne zormuş yarabbim beklemek.acaba hani erken gebelik testleri olluyo ilişkiden 5 gün sonra bile varsa gösteren onlardan mı alsam?doğrumudurki acaba onlar

canım sakın baktırma lütfen! negatif çıkar ve elinde olmadan çok üzülürsün, engel olamazsın. pozitif umutlarını yıkar. bu süreçte te pozitif olmak çok önemli. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan sakın deneme:)

2. çizgi varsa hamilesindir mutlaka canım.yılların tecrübesi konuşuyor bugüne kadar hiç görmedim silik bile olsa 2. çizgiyi hepte negatifti zaten sonuç:) tebriklerrrrrrrrrr

sagol canim yaa.. ama gercekten cok silik 2 gun once yapmistim 6. gundu ve beyaz bir cizgi vardi ama bugun 8.gun ve cizgi cok cok silik pembe..
Rabbim hasretla bekleyen biz anne adaylarina hayirlisiyla hasretine kavustursun insallah ve sanada en kisa zamanda hayirli evletlar versin canim..

cevabın için teşekkür ederim.haklısın sanırım en iyisi beklemek.allahım neden ben bu kadar sabırsızım.

InsAllah canim sagol guzel dileklerin icin ama inanki sevinmeye korkuyorum insAllah gercekten hamileyimdirde esime babalar gunu hediyesi olur ve yillardir beklenen hasret hayirlisiyla son bulur

aminnnnnnnnnnn........ inş bu defa olurrrrrrrrrrr

en azından 7. 8. güne kadar bekliyeyim.şunun şurasında ne kaldı zaten.allahım ne olur tüm bekleyen ve bebek isteyen herkese pozitifi gösterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Selam canım, 3. gün transferiyse kanda 8. gün, 5. gün transferiyse kanda 6. gün en erken bir netice alırsın. Ondan önce hcg salgılanmaya başlamıyor doğrudüzgün. Ancak implantasyon süreci tamamlanıyor ondan önce, sonrasında hcg salgılanmaya başlıyor. Ayrıca idrar değil kesinlikle kanda baktır. İdrar yanıltabilir ama kan kesin sonuçta. Ben sabredip biraz daha bekle derim...Çünkü gebelik olacaksa bile şimdi yeterli sonuç çıkmayacak. Üzmemiş olursun kendini...

İnsallah canim ya insallah hepimiz icin her sey guzel olur. İnsallah yarın size guzel haberler veririm. Sana da cok tesekkur ederim canim biraz olsun moralim düzeldi.

Merhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin

Melek102 tam anlamiyla ayni duygulari yasiyoruz.bnm bgn 7. Gunum hicbir belirti yok melegimi hissedemiyorum bu da beni cok uzuyo ben bu zamana kadar hic test yapmadim zor tutuyorum kendimi..bnmde test gunum pazartesi ama pazar babalar gununde kanda baktitmayi dusunuyorum.insallah pozitif haberleri buradan pespese paylasiriz!!!

Aynen canim ya valla bu beklemek cok zor rbbim bu sabrimizin mukafatini versin insallah ilk denemmde bende hic idrarda bakmamistim 12 gun boyunca bekledim sabirla cok kolladim kendimi cay bile icmedimdokunur diye ama malesef kanda negatif cikti eve geldim adet oldum.bu sefer yaptim test ama yine negatif rabbim yuzumuzu guldursun insallah

Ay insAllah!!! canim ama hemen heveslenmek istemiyorum korkuyorum zaten kac gundur burda husran yasayan arkadaslari gorynce Allah yardimcilari olsun
sen kacinci gun test yapmistin??
canım kalbini ferah tut duayı ihmal etme.. ben inanıyorum o arkadaşlarım da en yakın zamanda sevinecekler ... hep duamdalar i-na- nı-yo-rum çoook yakında bize müjde verecekler...
ben 11. gün idrar testi yaptırdım 13. gün kan testi canım

canım cumartesiye çok var. inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur. eğer 9. gün belli olsaydı sana 9. gün baktır derlerdi. 3 var henüz. beklemek ve bu endişeler insanı çok yıpratıyor. ben de çok yaşadım inş bu defa son olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Allah'ın izniyle...

canım benim de ilk günler hiç belirtim yoktu kan testi için çok erken sakın yapma üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…