Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

iğdeiçeği O kadar içten ve samimisin ki bunu taa yüreğimden hissettim ve gözlerim doldu inan. Allah razı olsun hepimiz için yapmış olduğun duaların için. Rabbim o güzel yüreğin gibi bir evlat nasip etsin, bir daha o acılarını hiç yaşatmasın dilerim

canlarım bişey soracağım .bu progestan hapları beni mahfetti.dönmesinden çıldıracağım.doktorum fitil olarakta kullanabilirsin dedi ama ben korkuyorum.sanki onları oraya yerleştirirken bebişlerime zarar verecekmişim gibi geliyor.fiti olrak kullanırken çok derine itmemiz gerekiyormu?bir de koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyormu geri akmaması açısından?ne yapacağımı şaşırdım valla.fitil olarak kullananlar siz nasıl yapıyorsunuz?dayanamıyorum artık serseme döndüm iyice.fitil olarak kullanınca aynı etkiyi gösterirmi acaba?offf allahım sen sabır ver

canım git ama bir şey kaldırma. minik adımlarla yavaş git. yanlış hatırlamıyorsam benim salı transfer oldu, cumartesi ılık suyla banyo yaptım

canım benim ben fitil olarak kullanıyorum. bebeğine zarar vermezsin canım korkma. bebek daha yukarıda çok daha korunaklı bir yerde. düşün dr lar gebelikte cinsel ilişkiye bile izin veriyorlar. ayrıca fitil baş dönmesi yapmıyor progestan gibi

Canım bende progestanı günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum Doktorum bu hapı ağızdan aldığın zaman hızla kan şekerini düşürür demişti zaten bende hipoglisemi (şeker düşüklüğü) var o nedenle fitil olarak kullanmıyorum Bence çok rahat kullanabilirsin vajinadan birazcık iteceksin o kadar Çünkü sürekli kan şekerin düşerse bu da tehlikeli çünkü kan şekeri düştükçe hücreler beslenemez Ben şimdiye kadar kullandım bugün 6. günüm hiç şikayetini yaşamadım sadece bugün sanki hafiften başım dumanlı gibi ama ben estrofem de kullanıyorum belki o da yapmış olabilir Yani kısacası gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

Oh ohh maşaallah çok sevindim darısı da bizlere olsun inşaallah :)) Rabbim tamamına erdirsin , sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin inşallhh

Hayırlı olsun canım:))) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aynen gerçekten ben de dünkü haberlerden sonra kendime sevinenedim, kanamam olunca o kdar korkmuştum ki diğer arkadaşların yaşadıklarını düşünemiyorum bile.. Allahım yaşadıkları üzüntüleri tez zamanda unutturacak evlatlar bağışlasın inşallah..

Canım ben de 3. Gün ılık banyo yapmıştım ama çok mecbur değilsen bence çıkma dışarı eşin yapsın alışverişi yürüme fazla..ama çok çom yakınsa market bişey okmaz..

Canım ben transferden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı bana, merak etme rahim çok ilerde sen vajinadan sokuyorsun azcık ileri it yeter, 15 dk uzanman gerekiyor, ben hiç hap olarak kullanmadım ama o şekilde çok yan etki yapıyormuş.. Ama iğnesi var bi de o çok yan etki yapıyor bende..

Balbademim sağolasın canım. Okumuş muydun bilmiyorum Nazan Bekiroğlu'nun ''LA'' isimli bir kitabı var. Orda Hz.Adem ile Hz.Havva cennetten çıkarılırken orda öğrendikleri her şeyi unutturuluyor onlara. Sadece 3 kelime alıyorlar yanlarına Hz. Havva'nın yanına aldığı kelime analık (annelik) duygusu. Rabbim bizlere de, burda bulunan ve bulunmayan, anne olmak isteyen herkese o duyguyu yaşatsın inşa Allah!..

Merhaba canim bende gunde 3 kez ditil olarak aliriyorum hic bir yan etkisi yok sadece bende biraz cabuk cikabiliyor ben ondan biraz ileri ittiriyorum , dusmesin diye . Biraz yatman lazim tabi yapinca fitili bide gun asri progestan ignesi kullaniyorum hapin yani sira oda mahvetti beni kalca kemiklerim uyustu resmen artik ..

Canım ben transferden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı bana, merak etme rahim çok ilerde sen vajinadan sokuyorsun azcık ileri it yeter, 15 dk uzanman gerekiyor, ben hiç hap olarak kullanmadım ama o şekilde çok yan etki yapıyormuş.. Ama iğnesi var bi de o çok yan etki yapıyor bende..[/QUOTE]

Canim sende mi igne kullaniyorsun ? Kac gunde bir ? Bide benim kalca kemiklerim uyustu artik cok aciyor heleki o gun igne yaptirdiysam o tarafina yatarken cok aciyor kemigim sende oyle bi durum var mi ? Veya baska bir yan etki ?

Menac nasıl oldunn, merak ettim dikkat et kendine arkadaşım..

İyiyim canım eşimle iyiyiz. Moralim bozuldu kızların durumuna dün bir de midem kötüydü. Bugün yine kötü kusma yok da sanki bir ağırlık var midemde ve yiyeceklere karşı tiksinti. Sen nasılsın canım

canım benim çok geçmiş olsun.
Böyle bi durumda ne desek yardım edemeyiz biliyorum ama yinede hikayemi anlatmak istiyorum.
6 yıllık evliyim.
2 defa kendiliğinden hamile kaldım fakat dış gebelik olarak sonuçlandı. ilkinde erken fark edildi laparoskopi oldum 1 tüp alındı. İkincisinde ilaçla düşürmeye çalıştılar tüp patladı şiddetli iç kanamadan ölümden döndüm resmen. sonuç: 2 tüp ve 1 yumurta alındı. Çok perişandım doktorlar dedilerki: rahminin sağlam 1 tane yumurtanda var üzülme tüp bebek yaparsınız.
Tüp bebek tedavisine başladık.
1 ve 2 negatif.
3 Allahım çok şükür hamileğim demeye kalmadı yine dış gebelik dediler. Kabus gibi çöktü üstüme bu haber. laparoskopi oldum.
Ama yılmadım. Asla isyan etmedim. Allah vakti ve zamanı gelince verir dedim 8 ay kadar mecburi ara verdik.
Korka korka 4 denememe başladım.
Sonuç pozitif çıktı fakat sevinemedim dış gebelik korkusu hala üstümdeydi. Ama çok şükür atlattık keseyi gördük. Şimdi kalp atışları ekliyoruz.

Yani üzülme diyemem tabiiki üzücü ama inan Allah kısmet ederse olacak yeterki sen inan ve yoluna devam et.

Canim sende mi igne kullaniyorsun ? Kac gunde bir ? Bide benim kalca kemiklerim uyustu artik cok aciyor heleki o gun igne yaptirdiysam o tarafina yatarken cok aciyor kemigim sende oyle bi durum var mi ? Veya baska bir yan etki ?[/QUOTE]

yok canım ben doktorla yoğun pazarlıklar sonucunda iğneden kurtuldum,iğne kullanmıyorum ama daha beteri geldi:)sabah akşam 200 mg dan 2 şer tane olmak üzere 800 mg kullanıyorum hap şeklinde.ama öldüm bittim baş dönmesinden sürekli uyukluyorum.doktora söyledim aynı hapı vajinadan fitil olarak kullanabilirsin dedi.zaten kapsüller yumuşak.öyle yapayım bari.canım progestan iğnesini sadece transfer günü depo şeklinde yaptı bana doktor.hap yeterli dedi.ama 2 günde bir kan sulandırıcı iğne clexane kullanıyorum.kendim yapıyorum göbekten.malesef ondan kurtulamadım.daha fazla yüzsüzlük etmiyeyim dedim o yüzden itiraz edemedim ona:)o da nasıl bir lanet bir şeyse acayip yakıyor.bunların dışında günde 1 tne bebek aspirini ve yine günde 1 tane estrofem kullanıyorum.birde günde yarım tablet şeklinde kullandığım br antibiyotiğim var.o bitmek üzere.bitince onu bir daha kullnmayacağım.bunların dığında folikasit var tabi yine günde 1 tane.ayyy sayarken yoruldum valla:)bu yaşıma kadar kullandığım ilaçları toplasam şu 20 günde kullandıklarım kadar etmez herhalde.

yok canım ben doktorla yoğun pazarlıklar sonucunda iğneden kurtuldum,iğne kullanmıyorum ama daha beteri geldi:)sabah akşam 200 mg dan 2 şer tane olmak üzere 800 mg kullanıyorum hap şeklinde.ama öldüm bittim baş dönmesinden sürekli uyukluyorum.doktora söyledim aynı hapı vajinadan fitil olarak kullanabilirsin dedi.zaten kapsüller yumuşak.öyle yapayım bari.canım progestan iğnesini sadece transfer günü depo şeklinde yaptı bana doktor.hap yeterli dedi.ama 2 günde bir kan sulandırıcı iğne clexane kullanıyorum.kendim yapıyorum göbekten.malesef ondan kurtulamadım.daha fazla yüzsüzlük etmiyeyim dedim o yüzden itiraz edemedim ona:)o da nasıl bir lanet bir şeyse acayip yakıyor.bunların dışında günde 1 tne bebek aspirini ve yine günde 1 tane estrofem kullanıyorum.birde günde yarım tablet şeklinde kullandığım br antibiyotiğim var.o bitmek üzere.bitince onu bir daha kullnmayacağım.bunların dığında folikasit var tabi yine günde 1 tane.ayyy sayarken yoruldum valla:)bu yaşıma kadar kullandığım ilaçları toplasam şu 20 günde kullandıklarım kadar etmez herhalde.[/QUOTE]

Sen yine iyisin canim bende coraspirin , folikasit , estofem kullaniyorum progestan gunde 3 kez vajinal aliyorum , gun asri progestan ignem var tedavi oncesindede her gun diye baslamistim simdi gun asri oldu cok sukur . Burlarin disinda insulin direncim var benim sabah aksam seker ilaci aliyorum 500 mg lik kocaman yutmasida zor . Hipotroidim var her sabah ilac aliyorum bide onun icin . Yarabbim bebeklerimizin icin nelere katlaniyoruz Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah .. İyi bari sen igneden kurtulmussun canim ..

Sen yine iyisin canim bende coraspirin , folikasit , estofem kullaniyorum progestan gunde 3 kez vajinal aliyorum , gun asri progestan ignem var tedavi oncesindede her gun diye baslamistim simdi gun asri oldu cok sukur . Burlarin disinda insulin direncim var benim sabah aksam seker ilaci aliyorum 500 mg lik kocaman yutmasida zor . Hipotroidim var her sabah ilac aliyorum bide onun icin . Yarabbim bebeklerimizin icin nelere katlaniyoruz Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah .. İyi bari sen igneden kurtulmussun canim ..[/QUOTE]

canım hipotroid bende de var unutmuşum onu hatırlattın:)bende günde1 defa levatiron kullanıyorum.zaten güne onla başlıyorum :)aç karnına ilk iş onu içmek oluyo.

Canim sende mi igne kullaniyorsun ? Kac gunde bir ? Bide benim kalca kemiklerim uyustu artik cok aciyor heleki o gun igne yaptirdiysam o tarafina yatarken cok aciyor kemigim sende oyle bi durum var mi ? Veya baska bir yan etki ?

Sorma canım ya, ben transferden sonra günde 1 kere oluyordum, ilk günlerde sadece iğne yeri acısı vardı, popomun üstüne oturamıyodum yürüyemiyodum, bikaç gün sonra gün aşırı ateş yapmaya başladı 38,5 kadar çıkıyodu ama me halsizlik iğne yerinde şiddetli ağrı ve ateş 4 saat yatırıyodu beni.. Pozitif sonuçtan sonra dr.uma artık dayanamıyorum dedim.. O da depo formunu verdi.. Sadece haftada 1 kez vuruluyodum..bir de transfer sonrasından beri günde 3 kez progestan fitil vardı.. Ama haftasonu kanamam olunca dr sabah akşam iğneye dönüp fitili kesti.. Yalnız iğne çok etkili bir günde kesti kanamamı bir de ayaklar havada yattım hep.. Dün yine ateşler içinde yatınca eskiye geri dön dedi..berbat bişey o iğne ama çok etkili..bana eşim yapıyo bi de hep kızıyodum ona nasıl yapıyosun diye:) dr yağlı bir iğne olduğu için soğuk apse yaptığını onun da ağrı ateş yapabileceğini söyledi bi de korkunç bel ağrısı yaptı bende..
Benimde troid bezlerim alındı 15 sene önce yıllardır her sabah 150 mg euytrox alıyorum.. Bir de hamilelikten sonra her ay tsh t3 t4 yaptırıyorum kızlar.. Troid çok önemli hem tedavi hem hamilelikte..
Progestan hapı buzdolabına koyun kızlar fitil olarak çok rahat oluyor..

( sorma ben de çok etkilendim.. Aynıyım desem inanırmısın..kusma değil ama hassasiyet başladı bende de.. Süt bile zor içtim..3. Aydan sonra genelde geçiyomuş.. Şimdilik annem yanımda yemekleri hallediyor ama o istanbula dönünce nasıl yemek yapıcam bilmiyorum, eşime soğanı şimdiden unut dedim

bayanlar tekrar merhaba,
sizlere bir sorum olacak, benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karın ağrım var, çok korkmaya başladım. testimi de yarın tekrar edicem bana bi yardımcı olsanız, sizlerde de oldu mu bu ağrılar??

Canım benim de olmuştu hatta kesin olumsuz adet olucam demiştim, inşallah sen de güzel haberler alırsın yarın..

tubisch canım yazını okuyunca çok üzüldüm bundada vardır bir hayır rabbim dayanma gücü versin rabbim sabır versin bu durumda ne denirki insan kelimelri bir araya getiremiyo rabbim bundan sonrasında hayırlı güzel haberler almanı bunca yaşadığın acının mükafatını versin inş rabbim bu kadarıyla bıraksın sevgili arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…