Gülyüzlüm ve tubish yaşadıklarınız beni çok üzdü. Dünden beri elim kolum kalkmıyor. Kendim için sevinemiyorum bile. O kadar içimde hissettimki, acınızı, şu bir buçuk yılda ne yaşadıysam hepsi bir bir yeniden düştü aklıma. Zeynep Kamil'de küretajdan sonra yaşadıklarım, Rabbim diyorum n'olur bu acıyı bi daha kimseye yaşatma diyorum. Her namazdan sonra dualarımdasınız. Yanınızda olup sıcacık sarılmak isterdim sizlere. Kurban olduğum bu üzücü günleri en kısa zamanda hayırlısı ile güzel günlere çevirsin İnşaAllah!.. Görmeden sevdiğim kader dostlarım hepiniz dualarımdasınız. Rabbim duası kabul olanlardan eylesin inşa Allah!..
kızlar evde çok sıkıldım 3 gündür.bugün biraz dışarı çıkayım markete falan gideyim diyorum.tabi çok fazla bir şey almayacağım ağır poşetleri kaldırmamam gerekiyor.bugün 3. gün banyo yapabilirim herhalde.azcık kendime geleyim diyorum.
canlarım bişey soracağım .bu progestan hapları beni mahfetti.dönmesinden çıldıracağım.doktorum fitil olarakta kullanabilirsin dedi ama ben korkuyorum.sanki onları oraya yerleştirirken bebişlerime zarar verecekmişim gibi geliyor.fiti olrak kullanırken çok derine itmemiz gerekiyormu?bir de koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyormu geri akmaması açısından?ne yapacağımı şaşırdım valla.fitil olarak kullananlar siz nasıl yapıyorsunuz?dayanamıyorum artık serseme döndüm iyice.fitil olarak kullanınca aynı etkiyi gösterirmi acaba?offf allahım sen sabır ver
canlarım bişey soracağım .bu progestan hapları beni mahfetti.dönmesinden çıldıracağım.doktorum fitil olarakta kullanabilirsin dedi ama ben korkuyorum.sanki onları oraya yerleştirirken bebişlerime zarar verecekmişim gibi geliyor.fiti olrak kullanırken çok derine itmemiz gerekiyormu?bir de koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyormu geri akmaması açısından?ne yapacağımı şaşırdım valla.fitil olarak kullananlar siz nasıl yapıyorsunuz?dayanamıyorum artık serseme döndüm iyice.fitil olarak kullanınca aynı etkiyi gösterirmi acaba?offf allahım sen sabır ver
kızlar dün güzel bir haber paylaşıyım diye forma girdim ama üzücü haberleri duyunca sırası olmadıgını düşünüp vazgeçtim. bugün istedimki güne güzel bir haberle başlıyalım ve inşallah hep güzel haberler alalım .ayın 12 sinde test tarihimdi ama dayanamayıp dün önce idrar testi yaptım 7 seneden sonra ilk kez ikinci çizgiyi gördüm bir saat kendime gelemedim testi çıkarıp çıkarıp baktım sonra eşimle akşam hastaneye gittik kantesti yaptırdık 10. gün değerim 271 çıktıallahım sana binlerce şükür .sizler bana destek oldunuz moral verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. allah olumsuz sonuç alan herkeze tez günde güzel haberler versin inşallah.allah kimseye bu mutluluğu tattırıp sonra acısını yaşatmasın.allahıma binlerce şükür
kızlar dün güzel bir haber paylaşıyım diye forma girdim ama üzücü haberleri duyunca sırası olmadıgını düşünüp vazgeçtim. bugün istedimki güne güzel bir haberle başlıyalım ve inşallah hep güzel haberler alalım .ayın 12 sinde test tarihimdi ama dayanamayıp dün önce idrar testi yaptım 7 seneden sonra ilk kez ikinci çizgiyi gördüm bir saat kendime gelemedim testi çıkarıp çıkarıp baktım sonra eşimle akşam hastaneye gittik kantesti yaptırdık 10. gün değerim 271 çıktıallahım sana binlerce şükür .sizler bana destek oldunuz moral verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. allah olumsuz sonuç alan herkeze tez günde güzel haberler versin inşallah.allah kimseye bu mutluluğu tattırıp sonra acısını yaşatmasın.allahıma binlerce şükür
kızlar evde çok sıkıldım 3 gündür.bugün biraz dışarı çıkayım markete falan gideyim diyorum.tabi çok fazla bir şey almayacağım ağır poşetleri kaldırmamam gerekiyor.bugün 3. gün banyo yapabilirim herhalde.azcık kendime geleyim diyorum.
Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. Şimdi biraz kötüyüm ne sormak istiyorsan mesaj at bana yarın seve seve cevaplarim. Bu arada seni gördüğüme sevindim.
iğdeiçeği O kadar içten ve samimisin ki bunu taa yüreğimden hissettim ve gözlerim doldu inan. Allah razı olsun hepimiz için yapmış olduğun duaların için. Rabbim o güzel yüreğin gibi bir evlat nasip etsin, bir daha o acılarını hiç yaşatmasın dilerim
Merhaba canim bende gunde 3 kez ditil olarak aliriyorum hic bir yan etkisi yok sadece bende biraz cabuk cikabiliyor ben ondan biraz ileri ittiriyorum , dusmesin diye . Biraz yatman lazim tabi yapinca fitili bide gun asri progestan ignesi kullaniyorum hapin yani sira oda mahvetti beni kalca kemiklerim uyustu resmen artik ..canlarım bişey soracağım .bu progestan hapları beni mahfetti.dönmesinden çıldıracağım.doktorum fitil olarakta kullanabilirsin dedi ama ben korkuyorum.sanki onları oraya yerleştirirken bebişlerime zarar verecekmişim gibi geliyor.fiti olrak kullanırken çok derine itmemiz gerekiyormu?bir de koyduktan sonra bir süre yatmak gerekiyormu geri akmaması açısından?ne yapacağımı şaşırdım valla.fitil olarak kullananlar siz nasıl yapıyorsunuz?dayanamıyorum artık serseme döndüm iyice.fitil olarak kullanınca aynı etkiyi gösterirmi acaba?offf allahım sen sabır ver
Menac nasıl oldunn, merak ettim dikkat et kendine arkadaşım..
Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
Canım ben transferden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı bana, merak etme rahim çok ilerde sen vajinadan sokuyorsun azcık ileri it yeter, 15 dk uzanman gerekiyor, ben hiç hap olarak kullanmadım ama o şekilde çok yan etki yapıyormuş.. Ama iğnesi var bi de o çok yan etki yapıyor bende..
yok canım ben doktorla yoğun pazarlıklar sonucunda iğneden kurtuldum,iğne kullanmıyorum ama daha beteri geldi:)sabah akşam 200 mg dan 2 şer tane olmak üzere 800 mg kullanıyorum hap şeklinde.ama öldüm bittim baş dönmesinden sürekli uyukluyorum.doktora söyledim aynı hapı vajinadan fitil olarak kullanabilirsin dedi.zaten kapsüller yumuşak.öyle yapayım bari.canım progestan iğnesini sadece transfer günü depo şeklinde yaptı bana doktor.hap yeterli dedi.ama 2 günde bir kan sulandırıcı iğne clexane kullanıyorum.kendim yapıyorum göbekten.malesef ondan kurtulamadım.daha fazla yüzsüzlük etmiyeyim dedim o yüzden itiraz edemedim ona:)o da nasıl bir lanet bir şeyse acayip yakıyor.bunların dışında günde 1 tne bebek aspirini ve yine günde 1 tane estrofem kullanıyorum.birde günde yarım tablet şeklinde kullandığım br antibiyotiğim var.o bitmek üzere.bitince onu bir daha kullnmayacağım.bunların dığında folikasit var tabi yine günde 1 tane.ayyy sayarken yoruldum valla:)bu yaşıma kadar kullandığım ilaçları toplasam şu 20 günde kullandıklarım kadar etmez herhalde.
Canim sende mi igne kullaniyorsun ? Kac gunde bir ? Bide benim kalca kemiklerim uyustu artik cok aciyor heleki o gun igne yaptirdiysam o tarafina yatarken cok aciyor kemigimsende oyle bi durum var mi ? Veya baska bir yan etki ?
İyiyim canım eşimle iyiyiz. Moralim bozuldu kızların durumuna dün bir de midem kötüydü. Bugün yine kötü kusma yok da sanki bir ağırlık var midemde ve yiyeceklere karşı tiksinti. Sen nasılsın canım
bayanlar tekrar merhaba,
sizlere bir sorum olacak, benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi karın ağrım var, çok korkmaya başladım. testimi de yarın tekrar edicembana bi yardımcı olsanız, sizlerde de oldu mu bu ağrılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?