korkma canım bende de olmuştu. heran adet olacak gibi hissediyordum. rahat ol. kullandığımız ilaçların etkisinden oluyor. ,içini ferah tut.
inşallah canım senin dediğin gibi olur inşallah benimkide biter gider koydum iki minderi ayaklarımı uzattım yukarı doğru şimdi yatıyorum saolun ya vallahi böyle okudukça umut oluyor.Canım sanırım aynı haftadayız ben 5+6 oldum, pazar günü benim de kanamam olmuştu,dr iğne vermişti çok şükür o gün akşama kadar hafif devam edip durdu, pzt kahve olarak devam etti, salı kontrole gittiğimde hiçbişey yoktu çok şükür, dr 5-6.haftalarda beklediğimiz bişey dedi.. İnşallah senin de öyledir ben de çok korkmuştum.. Ayağını yüksek biyere koyarak uzan, wc dışı kalkma bunun tedavisi dinlenmek.. Bir de sakın kendini üzme, üzülünce daha çok artıyor.. Bir kaç gün önce yaşadığım için çok iyi biliyorum..Allahın izniyle geçecek inşallah..
kizlarr slm mayis ayinda ilk tup bebek denememi yaptik iki embriyo transferiyle sonuc negatifti.. dr. ara vermeden haziranda dondurulmusu ilacsiz deneyecegiz dedi ara vermeli miydi sizce?? tek dondurulmusum var.. kafam karisti
Canım benim de 10. Gün 192 14. Gün 2800 küsurdu..ama tek kesem göründü.. Hcg değeri plesantadan salgılanan bir hormon plesanta sağlıklıysa yüksek oluyor, ben de çok merak etmiştim ikiz mi diye.. Keseleri görünce hayırlısıyla o zaman öğrenirsin kesin olarak..
Eşim dr canım ama o bile tedirgin oldu bir yapıyor hiçbişey yok bir yapıyor yanıyorum..meğer iğne kaynaklıymış.. Allah korusun tabi mutlaka dr yada hemşireye yaptırmak lazım kas altına yapılması gerekiyor mutlaka..yok canım haftalığa geçebilirsin dr. una danışarak onunda etkeni aynı.. Benim kanamam haftalığa geçtiğim için olmadı.. Dr 5-6-12 haftalarda kanama özellikle tüp bebekte beklenen birşey dedi ama tabi herkes de olacak diye bişey yok ki olmaz hiçbirinizde inş..eğer ateşin çıkıyorsa mutlaka takip edip dr unu bilgilendir, ateş de bebek için iyi değil çünkü, benim ateş olunca dr iğneyi haftalığa çevirdi çünkü..
canım nasıl oldunn .iğne işe yaradı mı?kanamada hemen aklına kötü bir şey gelmesin birçok gebelikte olabiliyormuş.bende çok korkuyorum ama çok yaygın malesef. inşallah kesilmiştirKorktuğum başıma geldi kanamam başladı iki saat önce adet kanaması kadar yoğun değil ama azda değil sürekli yaprağa düşüp duruyo ay Allah ım ya nasıl bir korkudur bu doktor proluton depot vurdur hemen dedi eşim vurdu yatıyorum şimdi kurbanlık koyun gibi kaç gündür leke bile gelmiyordu ya neden oldu birden dua edin kızlar nolur.
valla menac cım ne sorma istedimi tmm bende bilmiyorumki ilki negatif biliyosun ikinci dondurulmuş olcak gene tek emriyo çif koymuyo tüm ısrarlarıma rağmen senin de ikinci sanırım tekmiydi çifmiydi benim 3 gün emriyosu senin neler yaptın busfer ne hazırlık nebilim vucut temizliği folik asite devam etmişmiydin daha büsürü şeybide genetik tes yapmak istiyorum
Ne yazık ki devam ediyor cabım ya az önce lavobaya kalktım yaprakta iki damla ama silince yine geliyor claxe 0.8 lik kullanıyorum bide coraspin doktorum kanama kesilinceye kadar kullanmayacaksın dedi kanamanın durmasını engellermiş bekliyorum bir umut kesilir diyecanım nasıl oldunn .iğne işe yaradı mı?kanamada hemen aklına kötü bir şey gelmesin birçok gebelikte olabiliyormuş.bende çok korkuyorum ama çok yaygın malesef. inşallah kesilmiştir
Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarimbugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??
ayyyy
müjdeli haberler mi geliyor ne??? bende de önce silik çıkmıştı kanda pozitif çıktı...
günaydıııınnn güzel arkadaşlarııımmm
biriciko korkma daha çok erken kan testini bekle
Kızlar bugun transferimin 9. Gunu. Blastokist transferi yapılmıştı. Sabah uyaninca ilk idrarda test yaptım ama negatif çıktı. Yarın test gunum ama kan tahlili yaptırmak istemiyorum moralim cok bozuldu. Galiba bu sefer de tutmadı. Her seyin Hayirlisi olsun yapacak bir sey yok duadan baska . Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Her türlü sonuca dayanma gücü versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?