Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Arkadaslar bende buraya hamile oldugumu yazmistim belki hatirlayan vardir...kan degerlerim yuksekti bebeklerim ikizdi tahmin ettiginz gibi ama birini kaybettim dusuk yaptim cok sukur biri benimle duruo dua edin bana persembe gunu kalp atisini duymaya gidicem..benim gibi bole biri dusup biri duran varmi...

Hanımlar bir haftadır akintim azaldı sizde de oldu mu böyle bir şey merak ettim:44: su gibi akintim vardi ilk altı hafta sonra giderek azaldı normal mi acaba?

Hanımlar bir haftadır akintim azaldı sizde de oldu mu böyle bir şey merak ettim:44: su gibi akintim vardi ilk altı hafta sonra giderek azaldı normal mi acaba?

Canım aynen benim de azaldı..dr a taa 8 inde gidicem merak ediyorum çok herşey yolundadır inş..

Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla tamamını erdirsin..duyarsın kalp atışını inşallah..ben senin gibi olup sağlıkla doğum yapan duydum, demek diğeri sağlıklı olmayacaktı öyle düşün..dualarımız seninle..

Canım bendede ilk başta iki kese göründü kalp atışları için gittiğimizde kesenin birinin bozulduğunu gördük ama diğer kesenin kalp atışlarını duyduk ara ara pembe renkli kanamalarım oldu bozulan keseden gelebileceğini söyledi 7+6 oldu şimdi Allahın izniyle herşey yolunda görünüyor.

Ins bende duyarm kalp atislari hakkimzda hayirlisi olsun bende 6 hafta 3 gunluk hamileyim kontrole gittigimde 7 haftalik oluo...sizin ne zaman bakmislardi kalp atislarina

amin canim ins..allah butun cocugu olmayanlara versin ins..dua edin bana

Ins bende duyarm kalp atislari hakkimzda hayirlisi olsun bende 6 hafta 3 gunluk hamileyim kontrole gittigimde 7 haftalik oluo...sizin ne zaman bakmislardi kalp atislarina
5+6 yada 6+1 di sanırım vajinal ultrasonla duymuştuk doktor şimdi duymazsak 7.haftaya kadar bekleriz demişti o zamada duyulabiliyormuş.

canım benim bi akrabamın ücüzdü tüp bebekti tabi 1 hemen düştü birininde kalp atışları olmadı ama 3 yü doğurdu hiç merak etme allahın izniyle bebişine hiç bişey olmaz

canim merak etme benim komsumunda oyle olmustu 14 yil sonra tup bebekle ikiz bebeklere hamileydi ve biri dustu oburunu saglikli dogurdu hic sorun olmadi yani..
suan cocuk 2 yasinda ve gayet iyi..

Son düzenleme:

canım benim de azaldı bir kaç gün öyle devam etti ama sonra tekrar arttı. şimdi çok fazla su gibi. bazen olmuyor. ben de o zaman endişe ediyorum normal galiba çünkü kontrollerde sorun çıkmadı:) sen de merak etme önemli bişey değil.

Gun aydin ben idrar testinde ilk negatufi gordum 9 günüm. 2 embiyo transfr edildi. .nedeyimki hayırlısı INŞALLAH. ..

canım ya ümitsizliğe düşme sakın. beta hcg değeri kanda düşük olunca idrarda çıkmıyor. belli bir seviyenin üzerine çıkması gerekiyor. 12. gün test gün değil mi? Rabbim pozitifle sonuçlandırı inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

menacım akıntı bazen hiç olmuyor bazen de eskisi gibi çok oluyor. normal yanii. menaaac bugün sabah kahve lekelenme oldu. normal olduğunu dr söylemişti ama ben yine de heyecan yaptım. dr arkadaşım var kadın doğumcu. aradım nöbetçiymiş. baktı. büyümüşler. çook tatlı olmuşlaar. oynuyorlardı yaa maşallah. gözlerime inanamadım elleri kolları oynuyor bildiğin. saatlerce izlemek istedim. Allah burda hepimize nasip etsin bu heyecanları. çok güzelmiş gerçekten

25 haziranda dondurulmus blastokist transferi yapildi.. az once idrar testi yaptim 2. cizgi silik cikti ..bu beni korkutuyor.. daha 5 gun once transfer oldu... meraktan test yaptim bu kadar erken cikmasi anormal ,cok kotuyum

25 haziranda dondurulmus blastokist transferi yapildi.. az once idrar testi yaptim 2. cizgi silik cikti ..bu beni korkutuyor.. daha 5 gun once transfer oldu... meraktan test yaptim bu kadar erken cikmasi anormal ,cok kotuyum

niye anormal olsun anlamadım canım. bence sevinmelisin. çıkmasa bu defa ona üzülecektin. bence test gününe kadar bir daha test yapma.

hayırlı geceler güzel anne adayları...
bulantı ve halsizlikten yazamadım kaç gündür. :2:şimdi azıcık iyiyim cuma günü kalp atışlarını da gördüm hamdolsun meleğimin. şimdi sabırla bir sonraki randevuyu bekliyorum...
bu arada yeni hamişlerimiz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
sonuç bekleyen arkadaşlar hiç bir olumsuzluğa kapı aralamayın... umudunuzu kıranlara kulağınızı tıkayın
ve negatif ya da problemli gebelik yaşayan arkadaşlarım canı gönülden diyorum ki Rabbim tez zamanda göbüşlerinizi bebişle doldursun nolur yıkılmayın kaç defa negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum bunları... durmak yoook bol moralle tedaviye devam inşaallah.. dualarımızdasınız.

Çok gecmis olsun canım. Allah bir daha yasatmasin. Yerim o kuzulari yerim Allah kucagimizda oynadıkları günleri de gösterir inşallah güzel heyecanlar bunlar inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin.

Tatlim benimde iki tane blast dondurulmuş embriyo transferim oldu 5.gun ikinci çizgi çıktığında şok oldum. Kimyasal gebelik diye içim içimi yedi 7.gun kanda 144 çıktı yine afalladim meğer ikizmis canım. İçin rahat olsun

iyi geceler menaccim
senin kanaman nasıl oldu.. geçmiştir inşallah
bende 1 saat önce hafif pembe leke geldi peçeteyle silinirken. korktum doktora aradım acile git pluton yaptır dedi. gittim yaptırdım. ama çok şükür başka kan olmadı.
sana doktor ne dedi neden oluyor bu. bende ikizlere hamileyim inşallah bişey olmaz. bugünde hiç bulantım olmadı ondan da tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…