Hanımlar bir haftadır akintim azaldı sizde de oldu mu böyle bir şey merak ettim:44: su gibi akintim vardi ilk altı hafta sonra giderek azaldı normal mi acaba?
Arkadaslar bende buraya hamile oldugumu yazmistim belki hatirlayan vardir...kan degerlerim yuksekti bebeklerim ikizdi tahmin ettiginz gibi ama birini kaybettim dusuk yaptim cok sukur biri benimle duruo dua edin bana persembe gunu kalp atisini duymaya gidicem..benim gibi bole biri dusup biri duran varmi...
Canım bendede ilk başta iki kese göründü kalp atışları için gittiğimizde kesenin birinin bozulduğunu gördük ama diğer kesenin kalp atışlarını duyduk ara ara pembe renkli kanamalarım oldu bozulan keseden gelebileceğini söyledi 7+6 oldu şimdi Allahın izniyle herşey yolunda görünüyor.Arkadaslar bende buraya hamile oldugumu yazmistim belki hatirlayan vardir...kan degerlerim yuksekti bebeklerim ikizdi tahmin ettiginz gibi ama birini kaybettim dusuk yaptim cok sukur biri benimle duruo dua edin bana persembe gunu kalp atisini duymaya gidicem..benim gibi bole biri dusup biri duran varmi...
Ins bende duyarm kalp atislari hakkimzda hayirlisi olsun bende 6 hafta 3 gunluk hamileyim kontrole gittigimde 7 haftalik oluo...sizin ne zaman bakmislardi kalp atislarinaCanım bendede ilk başta iki kese göründü kalp atışları için gittiğimizde kesenin birinin bozulduğunu gördük ama diğer kesenin kalp atışlarını duyduk ara ara pembe renkli kanamalarım oldu bozulan keseden gelebileceğini söyledi 7+6 oldu şimdi Allahın izniyle herşey yolunda görünüyor.
amin canim ins..allah butun cocugu olmayanlara versin ins..dua edin banaCanım aynen benim de azaldı..dr a taa 8 inde gidicem merak ediyorum çok herşey yolundadır inş..
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla tamamını erdirsin..duyarsın kalp atışını inşallah..ben senin gibi olup sağlıkla doğum yapan duydum, demek diğeri sağlıklı olmayacaktı öyle düşün..dualarımız seninle..
5+6 yada 6+1 di sanırım vajinal ultrasonla duymuştuk doktor şimdi duymazsak 7.haftaya kadar bekleriz demişti o zamada duyulabiliyormuş.Ins bende duyarm kalp atislari hakkimzda hayirlisi olsun bende 6 hafta 3 gunluk hamileyim kontrole gittigimde 7 haftalik oluo...sizin ne zaman bakmislardi kalp atislarina
Arkadaslar bende buraya hamile oldugumu yazmistim belki hatirlayan vardir...kan degerlerim yuksekti bebeklerim ikizdi tahmin ettiginz gibi ama birini kaybettim dusuk yaptim cok sukur biri benimle duruo dua edin bana persembe gunu kalp atisini duymaya gidicem..benim gibi bole biri dusup biri duran varmi...
Hanımlar bir haftadır akintim azaldı sizde de oldu mu böyle bir şey merak ettim:44: su gibi akintim vardi ilk altı hafta sonra giderek azaldı normal mi acaba?
Gun aydin ben idrar testinde ilk negatufi gordum 9 günüm. 2 embiyo transfr edildi. .nedeyimki hayırlısı INŞALLAH. ..
25 haziranda dondurulmus blastokist transferi yapildi.. az once idrar testi yaptim 2. cizgi silik cikti ..bu beni korkutuyor.. daha 5 gun once transfer oldu... meraktan test yaptim bu kadar erken cikmasi anormal ,cok kotuyum
menacım akıntı bazen hiç olmuyor bazen de eskisi gibi çok oluyor. normal yanii. menaaac bugün sabah kahve lekelenme oldu. normal olduğunu dr söylemişti ama ben yine de heyecan yaptım. dr arkadaşım var kadın doğumcu. aradım nöbetçiymiş. baktı. büyümüşler. çook tatlı olmuşlaar. oynuyorlardı yaa maşallah. gözlerime inanamadım elleri kolları oynuyor bildiğin. saatlerce izlemek istedim. Allah burda hepimize nasip etsin bu heyecanları. çok güzelmiş gerçekten
25 haziranda dondurulmus blastokist transferi yapildi.. az once idrar testi yaptim 2. cizgi silik cikti ..bu beni korkutuyor.. daha 5 gun once transfer oldu... meraktan test yaptim bu kadar erken cikmasi anormal ,cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?