merhaba canım,
bende iğnelere dün başladım. kendi kendime vurmak banada tuaf geldi bu sebeple evime yakın bir tıp merkezine gidip vurdumdum dünkü iğnemi bugünde aynısını yaptıracağım. bana doktorumun sözylediği iğnelerin hergün aynı saatte yapılması gerektiği hatta saatini bile kendisi verdi. Tahmin ediyorum ki aşılama saatinide çatlatma iğnesinin saatinide buna göre ayarlıyacaktır.
merhaba arkadaşlar ben dün ilk aşılamamı oldum inşallah rabbim dileyen isteyen herkese ve bana da nasip eder
kızlar bana bilgi verebilir misiniz, hormon testlerim yapıldı herşey normal, 21 nisanda rahim filmi çektirdim. temiz çıktı. doktorum adetinin 3. günü gel dedi. sırada ne olabilir ne için çağırmış olabilir beni ? aşılama mı acaba ?
yumurta takibi yapar canım duruma göre sadece çatlatma iğnesi veya aşılama der hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim canım, hakkımızda hayırlısı artık, sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum :S
sağol canım bilgi verdiğin için ama bende aşılama yapılamazmış önce laparoskobi yapılması gerekiyormuş bakalım
tüp bebek öncesi genellikle 2 yıldan uzun bir süredir gebelik isteyen ama olmayanlardan istendiği söylendi ama aşılama öncesi duymamıştım. senin rahim filminde bir sıkıntı var mı?
kızlar bana bilgi verebilir misiniz, hormon testlerim yapıldı herşey normal, 21 nisanda rahim filmi çektirdim. temiz çıktı. doktorum adetinin 3. günü gel dedi. sırada ne olabilir ne için çağırmış olabilir beni ? aşılama mı acaba ?
merhaba arkadaşlar,
bende 5 mayısta ikinci aşılamamı oldum. henüz 2 gün geçti ve sadece kasığımda yürürken oturup kalkarken ufak sancı oluyor. başka bir tuhaflık da hissetmedim. farklı şeyler yaşayanlar paylaşabilir mi?
adetinin 3. gününde de yapılan tahliller var. ayrıca adetin 2-3 günlerinde yine muayene ederek kıst var mı diye bakılıyor. Bana doktorumun söyledikleri bu. Aşılamadan önce doktorlar genellikle bilgi veriyor ve aşılama yaptırmanı öneririm diyorlar. Buna eşin ve sen karar veriyorsun. Eğer adetinin 3. günündeki tahlilleri yaptırdıysan klomen diye bir ilaç var onu kullanman için veriyorlar. eğer sende ve eşinde sıkıntı yoksa aşılamadan önce başka çözümler üretmeye çalışıyor doktorlar.
Hayırlısı Olsun.
teşekkür ederim canım, haklısın aşılama olsa önceden bilgi verirdi herhalde düşüncemi çğrenmek isterdi, klomen verirse sevinirim sürekli duyuyorum çünkü o hapı ama daha önce hep bekle demişti vermemişti, hakkımızda hayırlısı
canım benimde aynı şekilde oluyor belli belirsiz sancı oluyor.İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.Gelişmelerini bildirirsen çok mutlu olurum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?