Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım bilgi verdiğin için ama bende aşılama yapılamazmış önce laparoskobi yapılması gerekiyormuş bakalım

merhaba arkadaşlar ben dün ilk aşılamamı oldum inşallah rabbim dileyen isteyen herkese ve bana da nasip eder

hayırlısı olsun canım, bende 05.mayısta 2. aşılamamı oldum. Allahım inş. bu kez yüzümüzü güldürür.

merhaba arkadaşlar,

bende 5 mayısta ikinci aşılamamı oldum. henüz 2 gün geçti ve sadece kasığımda yürürken oturup kalkarken ufak sancı oluyor. başka bir tuhaflık da hissetmedim. farklı şeyler yaşayanlar paylaşabilir mi?

kızlar bana bilgi verebilir misiniz, hormon testlerim yapıldı herşey normal, 21 nisanda rahim filmi çektirdim. temiz çıktı. doktorum adetinin 3. günü gel dedi. sırada ne olabilir ne için çağırmış olabilir beni ? aşılama mı acaba ?

yumurta takibi yapar canım duruma göre sadece çatlatma iğnesi veya aşılama der hayırlısı olsun

sağol canım bilgi verdiğin için ama bende aşılama yapılamazmış önce laparoskobi yapılması gerekiyormuş bakalım

tüp bebek öncesi genellikle 2 yıldan uzun bir süredir gebelik isteyen ama olmayanlardan istendiği söylendi ama aşılama öncesi duymamıştım. senin rahim filminde bir sıkıntı var mı?

tüp bebek öncesi genellikle 2 yıldan uzun bir süredir gebelik isteyen ama olmayanlardan istendiği söylendi ama aşılama öncesi duymamıştım. senin rahim filminde bir sıkıntı var mı?

birde laparoskobiden korkma görümcem yaptırdı. korkulacak hiç bir şey yok ufak kesiklerin oluyor. zaten bayıltıp yapıyorlar. sakın korkma bir kaç gün sıvı ile besleniyorsun(çorba su vb.).

adetinin 3. gününde de yapılan tahliller var. ayrıca adetin 2-3 günlerinde yine muayene ederek kıst var mı diye bakılıyor. Bana doktorumun söyledikleri bu. Aşılamadan önce doktorlar genellikle bilgi veriyor ve aşılama yaptırmanı öneririm diyorlar. Buna eşin ve sen karar veriyorsun. Eğer adetinin 3. günündeki tahlilleri yaptırdıysan klomen diye bir ilaç var onu kullanman için veriyorlar. eğer sende ve eşinde sıkıntı yoksa aşılamadan önce başka çözümler üretmeye çalışıyor doktorlar.

Hayırlısı Olsun.

Son düzenleme:

canım benimde aynı şekilde oluyor belli belirsiz sancı oluyor.İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.Gelişmelerini bildirirsen çok mutlu olurum:13:

Merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırcam adet olmayı bekliyorum 2. Çocuk için uğraşıyoZ bizde umarım güzel sonuçlar alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım, haklısın aşılama olsa önceden bilgi verirdi herhalde düşüncemi çğrenmek isterdi, klomen verirse sevinirim sürekli duyuyorum çünkü o hapı ama daha önce hep bekle demişti vermemişti, hakkımızda hayırlısı

benim doktorum da beklememi istemişti. tüm tahlillerim bittikten sonra verdi klomeni.

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uygun fiyata

Merional 75 : 07.2014 Son Kullanım Tarihli (17 Adet) (Hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde kullanılıyor)

Adet fiyatı 7,50 TL

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İstanbuldayım elden yada kargo ile teslim edilebilir.
Uygun koşulda saklanmaktadır. Elimde kalıp ziyan olmasın ihtiyacı olan yazsın fiyatı da görüşürüz
Tüp raporum Ekim de çıkacağından kullanamıyorum.Tek derdim birinin işine yarasın

Merhaba arkadaşlar.
Benim de esimdeki hareket eksikliğinden doktoru bugün aşılama için onay vermiş.
Yarın gidip tedavime başlıyorum. Adetimin 4. Günü olacak ama bugün geç saatte çıktığı için sonuçlarımız, ancak yarına kaldı. Şimdi beni ne bekliyor aşılama yaptıran arkadaşlardan cevap bekliyorum. Bu arada yaklaşık 2 yıldır bekliyorum. Klomenle yumurta takibi olmadı eşimin değerleri düşük olduğu için. Rahim filmim temiz çıktı, histerrskopi yaptırdım hormonlarım iyi, bakalım böyle olacak mı.. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dün aşılama oldum.bu 2.İlkinde öylesine gibi gelmişti ama bu sefer içime sindi.İnşallah olur bekleyen herkesin.

inşallah bu sefer tutar bende bugün 4. gonal f iğnemi oldum yarın kontrole gideceğim. bu ay inşallah hepimiz güzel haber alırız.

bende gectıgımız ay ılk asılamamı oldum malesef tutmadı bu ay adetımı beklıyorum yenı tedavıye baslamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…