Belki yüksek doz verir canimSelam kızlar yeni uyeyim bende bu ay asilama yaptrcm ama umutsuzum iki yıldır evliyim korunmadik ama olmuyo klomenlede buyumuyo doktor yine klomen verdi nasıl buyucekteasilama yapack
Ohhh hayat sana guzel şekerim iyi gezmeler.aynen 9.gün regl ağrıları başladı ama ne yaptık üşenmedik bozcaada'ya geldik karşılıklı şarap yuvarladık eşimle,deniz kum takılıyoruz şmdi de. şarap zaten çok etkilio bnm reglimi oh şmdi dolu dolu gelsin istediği gibi. temmz agustos gbi de tüp kararı aldk. 10kez de olsa tüp denicem. aşılama bnm içn bitmiştir artk :/
InsAllah.Agzından bal damlıyor güzel arkadaşım umudum Herzaman yüce Yaradana karşılık elh. Biz önlemimizi alalım gersi Allah kerim bugun en azından evden bile cıkmadım cok hareket etmeyeyim diye Nasip kısmet Allah büyükhiç bellli olmaz o işler bende adet olacak gibiydim halada öyleyim ama pozıtıf çıktı ümidini kaybetme
insallah canım ..ilk asılamamdı tek yumurtam vardı igneden once 19mm di asılamada kac mm oldu bilmiyorum senin kacıncı asılama canım /insallah bu ay kavusuruz meleklerimizeInsAllah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ,peki bu kacinci asilamanizdi ve kac yumurta ile asilama yapildiniz?
Ayy hadi hayirlısi:) bende ilk asilamam bu. 19 mm 2 tane vardı çatlatma ignesi vuruldugunda. Birtanede 7 mm vardı birkacgun sonra buyuyecek olan onun icinde iki gun sonra dogal yöntemler önerildi hayırlısı bakalım nasip kismet:)insallah canım ..ilk asılamamdı tek yumurtam vardı igneden once 19mm di asılamada kac mm oldu bilmiyorum senin kacıncı asılama canım /insallah bu ay kavusuruz meleklerimize
sen daha avantajlısın benden o zaman :) hayırlısı canım guzel haberlerini bekliyorum artıkAyy hadi hayirlısi:) bende ilk asilamam bu. 19 mm 2 tane vardı çatlatma ignesi vuruldugunda. Birtanede 7 mm vardı birkacgun sonra buyuyecek olan onun icinde iki gun sonra dogal yöntemler önerildi hayırlısı bakalım nasip kismet:)
Benimki mitivasyon çabasi canım,önden önce gelenler arkasına bizler Allah in izniyle yarin kacta alicaksin sonucunusen daha avantajlısın benden o zaman :) hayırlısı canım guzel haberlerini bekliyorum artık
10 gibi gideriz heralde hastaneye ozele mi gideriz devlette mi yaptırırz belli degil daha canım devlette daha gec cıkıyo sanırım sonuc adetimde gelmesse tabi o zamana kadar :)Benimki mitivasyon çabasi canım,önden önce gelenler arkasına bizler Allah in izniyle yarin kacta alicaksin sonucunu
tesekkkürler canım ınşallah pozitifif sonuçlar alırsın aşılamanın 12.günü çıkar kanda benim ilk test tarihim aşılamanın 8.günü sonra 11 günü kesin sonuç o zaman çıktı. çok beklemeye geerek yok çünkü biliyorum bekledikçe karamsarlaşıyor insan ben diyordumki tutmadı kesin.InsAllah.Agzından bal damlıyor güzel arkadaşım umudum Herzaman yüce Yaradana karşılık elh. Biz önlemimizi alalım gersi Allah kerim bugun en azından evden bile cıkmadım cok hareket etmeyeyim diye Nasip kısmet Allah büyük
Senin adinada cok sevindim Rabbim mutlulugunu daim etsin ins.
10 gibi gideriz heralde hastaneye ozele mi gideriz devlette mi yaptırırz belli degil daha canım devlette daha gec cıkıyo sanırım sonuc adetimde gelmesse tabi o zamana kadar :)[/Qözel hastanede iki saate çıkıyor ben ilk testimi özelde verdim rakam düşük çıkınca devlettte vereceğim artık para vermiyim nasılsa negatif dedim dedvletteki 8 saat sonra çıktı semt polikiliniğine vermiştim.inşalllah söyle 100 leri görürsün
canım cevap yazdım çıkmadı ben ilk sonucumu özelde verim iki saatte çıktı ama sonuç negatif olunca kızdım boşa para vermiyeceğim dedim devlette verdim 8 saate çıktı inşalllah söyle 1000 rakamlarını görürsün10 gibi gideriz heralde hastaneye ozele mi gideriz devlette mi yaptırırz belli degil daha canım devlette daha gec cıkıyo sanırım sonuc adetimde gelmesse tabi o zamana kadar :)
T trilece34 07.05.2016Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama listemin ilk üyesi ben olacağım izninizle;
Aşılama tarihi
missagor 02.05.2016 12. Gün negatif
@life__ 06.05.2016
@dstn33 07.05.2016
zeynepSav 02.05.2016 11. Gün pozitif
@ervanazim 02.05.2016 10. Gün negatif
toprak-35 02.05.2016
@mischin 06.05.2016
samojan 05.05.2016
Yarın bir çubuk alayım o vakittesekkkürler canım ınşallah pozitifif sonuçlar alırsın aşılamanın 12.günü çıkar kanda benim ilk test tarihim aşılamanın 8.günü sonra 11 günü kesin sonuç o zaman çıktı. çok beklemeye geerek yok çünkü biliyorum bekledikçe karamsarlaşıyor insan ben diyordumki tutmadı kesin.
idarda çıkamaya bilir canım bence kan ver ama 12.günYarın bir çubuk alayım o vakit
Tamam ins okuldayken vakit hızlı geciyor bekleyim birazidarda çıkamaya bilir canım bence kan ver ama 12.gün
insallah canım yaa ..iyi devlette verincede cok beklemiyosun yine bakalım yarın ne yaparız sabrıma baglı artık :)canım cevap yazdım çıkmadı ben ilk sonucumu özelde verim iki saatte çıktı ama sonuç negatif olunca kızdım boşa para vermiyeceğim dedim devlette verdim 8 saate çıktı inşalllah söyle 1000 rakamlarını görürsün
Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama tarihi
@life__ 06.05.2016
@dstn33 07.05.2016
toprak-35 02.05.2016
@mischin 06.05.2016
samojan 05.05.2016
T trilece34 07.05.2016
Bende 8.5.2016 bugun 9. Gunum :/Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Aşılama tarihi
@life__ 06.05.2016
@dstn33 07.05.2016
toprak-35 02.05.2016
@mischin 06.05.2016
samojan 05.05.2016
T trilece34 07.05.2016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?