Asilama da kacinci gununuz benim 9. Gunum ama 6. Gunden beri inanilmaz adet agirisi cekiyorum normalde adetime 15 gun var ama asilama dongu mu degistirirmi bilemem ama bukadar da erken olmaz heralde sizde durumlar nasilhala gelen giden yok kızlar :) ama hafiften agrılar basladı sanki korkuyorum baslayacak diye off
Belirtilerinizi yazarmisiniz hamis kalmissiniz sanirimmerhabalar benim aşılamamda 2 mayısta oldu beklemedeyım benide ekleyebilirsiniz
benim bugun 14.gun canım yarın kan testi artıkAsilama da kacinci gununuz benim 9. Gunum ama 6. Gunden beri inanilmaz adet agirisi cekiyorum normalde adetime 15 gun var ama asilama dongu mu degistirirmi bilemem ama bukadar da erken olmaz heralde sizde durumlar nasil
Ignedeki hcg hormonunu lh gibi algiliyodur ovulasyon testi. Benim 13. Günüm gebelik yok ama hala kasık ağrım var,asılamadan sonra ne zaman geçecek bu ağrılar bilmiyorum ama ara ara krampta giriyor hareket edemiyorum. İnşallah hemen geçer ve normale donerizArkadaşlar benim aşılama 5mayısta oldu ve 1haftadır belim çok ağrıyor kasıklarımda sancı var bide bugün ovulasyon testi yaptim pozitif anlamadim
Canim benim düzelttik arayi. Sağol düşündüğün için. Kasiklarima kramp giriyor ara ara Genel olarakta bi ağrı var zaten daha adet gelmedi benim normal adet gunum 19 mayıs fakat aşılamaya göre yarın bakalım nolcak. Yarın test sonucunu alır almaz yaz bize öpüyorum iyi gecelermissagor canım sen nasılsın iyimisin biraz daha esinlede aranız duzelmistir umarım birde boyle yıpratmayın kendinizi canım anlat konus esinle zaten hassasız sorunlarımız yuzunden biraz daha anlayıslı olmaya calıssın sana karsı
Ay hadi hayirlisi canim mubarek gun rahmet yagiyor insaAllah pozitifi gorursun yatinbenim bugun 14.gun canım yarın kan testi artık
adet agrısı bende de oldu ara ara ama adet olmadım insallah belirtidir .. bugunde gunum gelmesin diye dua ediyorum :)
sevindim canım:)Canim benim düzelttik arayi. Sağol düşündüğün için. Kasiklarima kramp giriyor ara ara Genel olarakta bi ağrı var zaten daha adet gelmedi benim normal adet gunum 19 mayıs fakat aşılamaya göre yarın bakalım nolcak. Yarın test sonucunu alır almaz yaz bize öpüyorum iyi geceler
insallah canım hepimiz goruruz umarım[Q
Ay hadi hayirlisi canim mubarek gun rahmet yagiyor insaAllah pozitifi gorursun yatin
Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama listemin ilk üyesi ben olacağım izninizle;
Aşılama tarihi
missagor 02.05.2016 12. Gün negatif
life__ 06.05.2016
D dstn33 07.05.2016
@zeynepSav 02.05.2016 11. Gün pozitif
@ervanazim 02.05.2016 10. Gün negatif
toprak-35 02.05.2016
@mischin 06.05.2016
@samojan 05.05.2016
T trilece34 07.05.2016
D Duam34 08.06.2016
Canim istersen kan ver belki degerin yukselmistir..Kızlar ben hala adet olmadım adet olan var mı bugün aşılamanın 15. Günü, çatlatma iğnesinin 17. Gunu
Crinone Jeli kullanıyor musun? Kan testi yaptır eğer hala negatifse jeli bırak. Geçen aşılamada jeli bırakınca olmuştum ben.Kızlar ben hala adet olmadım adet olan var mı bugün aşılamanın 15. Günü, çatlatma iğnesinin 17. Gunu
Allah bagislasin evladinizi bi sey sorucam adetden once bi seyler hiss ediyordunuzmu bir degisiklik falan asinin tutduguna dair bir fark varmiydi???Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?
Hap olarak vermişti dr bıraktım 3 gun oluyo.Crinone Jeli kullanıyor musun? Kan testi yaptır eğer hala negatifse jeli bırak. Geçen aşılamada jeli bırakınca olmuştum ben.
Ağrı normal dedi bana dr. Gaz ve şişkinliği de bıçok kişi gibi ben de yaşadım bugün 15. Gün hala ağrım var okadar yani. İnşallah tutmuştur sizinki.Selam arkadaslar cok ihtiyacim vardi bu topige benimde adetin 16ci gunu 11 Mayista asilamam oldu .asidan sonra eve geldim doktor yatmami soglemisti 1-2saat sonra felaket sancim oldu hem bagirsaklarimda gaz olustu hem rahimimde baskilar sancilar olustu normalde ben aciya dayanikliyim ama buna zor dayandim bi sonraki gunde sadece bagirsaklarimda agri ve gaz vardi aksam uyudum sabaha bir sey kalmadi baska hicbir deyisiklik hiss etmiyorum yeni yeni cok umitliydim kesin olucak diyordum gunler gectikce umidim azaliyor cok uzuluyorum Allah nasib ederse 24 mayista kan testi yaptiricam Her kese Bol sans Rabbim hepimize yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?