Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hala gelen giden yok kızlar :) ama hafiften agrılar basladı sanki korkuyorum baslayacak diye off
Asilama da kacinci gununuz benim 9. Gunum ama 6. Gunden beri inanilmaz adet agirisi cekiyorum normalde adetime 15 gun var ama asilama dongu mu degistirirmi bilemem ama bukadar da erken olmaz heralde sizde durumlar nasil

Asilama da kacinci gununuz benim 9. Gunum ama 6. Gunden beri inanilmaz adet agirisi cekiyorum normalde adetime 15 gun var ama asilama dongu mu degistirirmi bilemem ama bukadar da erken olmaz heralde sizde durumlar nasil
benim bugun 14.gun canım yarın kan testi artık
adet agrısı bende de oldu ara ara ama adet olmadım insallah belirtidir .. bugunde gunum gelmesin diye dua ediyorum :)

Arkadaşlar benim aşılama 5mayısta oldu ve 1haftadır belim çok ağrıyor kasıklarımda sancı var bide bugün ovulasyon testi yaptim pozitif anlamadim
Ignedeki hcg hormonunu lh gibi algiliyodur ovulasyon testi. Benim 13. Günüm gebelik yok ama hala kasık ağrım var,asılamadan sonra ne zaman geçecek bu ağrılar bilmiyorum ama ara ara krampta giriyor hareket edemiyorum. İnşallah hemen geçer ve normale doneriz

Canim benim düzelttik arayi. Sağol düşündüğün için. Kasiklarima kramp giriyor ara ara Genel olarakta bi ağrı var zaten daha adet gelmedi benim normal adet gunum 19 mayıs fakat aşılamaya göre yarın bakalım nolcak. Yarın test sonucunu alır almaz yaz bize öpüyorum iyi geceler

sevindim canım:)
yazarım tabi canım ama umudum kalmadı aksam test yaptım negatif hayırlısı diyelim artık insallah senin adette gelmez

Kızlar ben hala adet olmadım adet olan var mı bugün aşılamanın 15. Günü, çatlatma iğnesinin 17. Gunu

Kızlar ben hala adet olmadım adet olan var mı bugün aşılamanın 15. Günü, çatlatma iğnesinin 17. Gunu
Crinone Jeli kullanıyor musun? Kan testi yaptır eğer hala negatifse jeli bırak. Geçen aşılamada jeli bırakınca olmuştum ben.

Selam arkadaslar cok ihtiyacim vardi bu topige benimde adetin 16ci gunu 11 Mayista asilamam oldu .asidan sonra eve geldim doktor yatmami soglemisti 1-2saat sonra felaket sancim oldu hem bagirsaklarimda gaz olustu hem rahimimde baskilar sancilar olustu normalde ben aciya dayanikliyim ama buna zor dayandim bi sonraki gunde sadece bagirsaklarimda agri ve gaz vardi aksam uyudum sabaha bir sey kalmadi baska hicbir deyisiklik hiss etmiyorum yeni yeni cok umitliydim kesin olucak diyordum gunler gectikce umidim azaliyor cok uzuluyorum Allah nasib ederse 24 mayista kan testi yaptiricam Her kese Bol sans Rabbim hepimize yardim etsin.

Merhaba hanımlar.Bende aşılama ile hamile kalıp çok şükür Allah'a doğum yapanlardanım.Sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.missagor genetik test yapıldımı sana?
Allah bagislasin evladinizi bi sey sorucam adetden once bi seyler hiss ediyordunuzmu bir degisiklik falan asinin tutduguna dair bir fark varmiydi???

C candy17 asilamaniz kaç milyon sperm ile yapıldı kaç yumurtanız oluştu ve asilama sonrasi gebelik belirtisi olarak neler yaşadınız uzun oldu kusura bakmayın Hakkınızı helal edin

Ağrı normal dedi bana dr. Gaz ve şişkinliği de bıçok kişi gibi ben de yaşadım bugün 15. Gün hala ağrım var okadar yani. İnşallah tutmuştur sizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…