Allahtan ümit kesilmez canim (diyene bak diyceksin) bekle ve gör sakin olmaya çalış süreç gerçekten sinir bozucu.Menogon 75 ×2 ile asilama tedavisine bende baslamis bulunmaktayim. Bugun itibariyle.Allahtan herkes icin hayirlisi olsun.cok umut besleyerek giristigim bir yöntem degil ama ifade edemedigim bir duygu yuklu ustume. Sorunlar cok olunca umudu yuksekte tutamiuorum.
Bende de yeşil akıntı var bi kaç gündür, gelmesin o adet delirtmesin bizibeyaz akıntı ne oluoki acabaa adet sinyalleri gelio mu demek
devlet yasakliyormus. ya benim her defasinda 3-4 yumurya büyüdü hiç tutmadiki ama doktor bey ya bu sefer tutarsa diyo... hem diyo cikolata kisti var tutma ihtimali az hem de diyo ya tutarsa... kuzum zaten asilamadan umudum az sirf tüp bebek raporu için istiyorum benHay allah ya ,o zaman sende kendi kendine çatlatma iğneni yapıp gün aşırı ilişkiyle denersin gıcık oldum doktora gerçekten. Üçüz gebelik olur diye yapmıyo belliki, ama hadi sen istiyosan, göze alabiliyosan. Dimi
Biraz mola vermek lazım sanırım bizde eşimle birbirimize girdik konuşmuyoruz, ben sigarayı bırakmıştım aşılama sürecinde dün negatif çıkınca geri içmeye başladım o kızdı ben kızdım derken konuşmuyoruz şimdiinsallah canım tek umudum kan testi artık ..
testi yaptım odaya geldim esim gozumun icine bakıyo mutlu haberi almak lcin ne diyecegimi bilemedim onun o bakısı dahada yıktı benibundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum bende
Evet canim sinir bozucu bir donemin icine girdim. Hem maddi hem manevi zorluk.yuruyoruz birseye dogru ama ne bekliyor bilemiyoruz.yas 35 ve asilama yapiyoruzAllahtan ümit kesilmez canim (diyene bak diyceksin) bekle ve gör sakin olmaya çalış süreç gerçekten sinir bozucu.
Biliyorum canım ısrar et bakalım en olmadi başka bi doktora git aşılama için neden dr değiştirdiniz demezler heralde.devlet yasakliyormus. ya benim her defasinda 3-4 yumurya büyüdü hiç tutmadiki ama doktor bey ya bu sefer tutarsa diyo... hem diyo cikolata kisti var tutma ihtimali az hem de diyo ya tutarsa... kuzum zaten asilamadan umudum az sirf tüp bebek raporu için istiyorum ben
Malesef öyle ama mecburuz sabır ve dua yardimci olacaktır. İnşallah tutar da emeklerimiz boşa çıkmazEvet canim sinir bozucu bir donemin icine girdim. Hem maddi hem manevi zorluk.yuruyoruz birseye dogru ama ne bekliyor bilemiyoruz.yas 35 ve asilama yapiyoruz
canım bence adet olmazsan pazartesi tekrar kan ver belki geç döllenmiştir yani aşılamadan sonraki ilişkilerde olmuş olabilir benim ilk kan verdiğimde 2 çıkmıştı sonradan fırladıKızlar ayın 2 sinde aşılama olduğuma göre tutmadığına göre ne zaman adet olmam gerekir? Çatlatma iğnesinin üzerinden 15 gün geçti. Asilama üzerinden 13 gün geçti
çok tesekkürler canım güzel haberleri bekliyorum inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim tamamina erdirsin insallah
tesekkürler canım evet yaptırmıştımooo hayırlı olsun cnm. catlatma ignesi yaptirmis miydin?
İnşallah olmam o zaman adet bakalım şimdilik bi belirti yok adete daircanım bence adet olmazsan pazartesi tekrar kan ver belki geç döllenmiştir yani aşılamadan sonraki ilişkilerde olmuş olabilir benim ilk kan verdiğimde 2 çıkmıştı sonradan fırladı
evet canım oda ayrı bi baskı oluyo ustumuzde keske biraz anlayıslı olmayı deneyebilseler ..Biraz mola vermek lazım sanırım bizde eşimle birbirimize girdik konuşmuyoruz, ben sigarayı bırakmıştım aşılama sürecinde dün negatif çıkınca geri içmeye başladım o kızdı ben kızdım derken konuşmuyoruz şimdi
Eşler bi karışmasa şu olaya daha bi rahat yapacaz sanki cocugu
İnşallah dinlenelim dediğiniz ay süpriz yapar sıpaevet canım oda ayrı bi baskı oluyo ustumuzde keske biraz anlayıslı olmayı deneyebilseler ..
ben artık direk tup bebek yaparız diyordum ama rapor icin 3 asılama gerekiyomus sanırım bu ay dinlenip tekrar baslarız artık marotona puff
ahh nerdee :))İnşallah dinlenelim dediğiniz ay süpriz yapar sıpa
var gibi cnm ama sabah ilk idrarla tekrar yap daha belirgin olur varsaEki Görüntüle 1832602 kızlar birde siz bakın belki gorursunuz biseyler :)) hayali bi cizgi var gibi sanki yada ben kafayı yedim iyice
Kist oluşması ama 3 defadir çatlama ignesinin 18. Günü adet oluyorum. Yumurta zaten 36 ile 48 arasında çatliyor igneden sonra. O zamanda 16 gün fln oluyoro zman çatlatma iğnesine rağmen geç çatlıo yumurtanız. kist mist oluşmadığı takdirde 12-14 gün sonra regl olmamız gerekio çünkü.
Folik asidi bırakma canım diğerlerini bende biraktimOooo daha var yanı, peki bu arada progesteron, folik asit ve aspirini birakayim mi?
Var gibi canım hadi inşallahEki Görüntüle 1832602 kızlar birde siz bakın belki gorursunuz biseyler :)) hayali bi cizgi var gibi sanki yada ben kafayı yedim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?