insallah canım ..Var gibi canım hadi inşallah
Ay eşlerde ne yapacagini şaşırmis durumda..bizim her hastaneye gitmeniz olay.adam bi moda giriyor nemrut aksi..ben 10 adim atarim o 8 adim geride..bana ne acele ediyorsun diye soylenir.doktorla ilgili sorular sorar niye boyle yapmadi niye soyle yapmadi diye..sanki nezarette sorgulaniyorumBiraz mola vermek lazım sanırım bizde eşimle birbirimize girdik konuşmuyoruz, ben sigarayı bırakmıştım aşılama sürecinde dün negatif çıkınca geri içmeye başladım o kızdı ben kızdım derken konuşmuyoruz şimdi
Eşler bi karışmasa şu olaya daha bi rahat yapacaz sanki cocugu
Hiç belli olmuyor ki canım ben mesela teste kesin hamileyim diye gittim havamı aldım, hiç belirti yaşamayıp hamile olan da var. Sabretmek lazimIyi pazarlar arkadaslar,bugun 9. Gunu asilamanin .Sabah kalktigimda hep devam eden karnimdaki sislik iyice inmis adet sancisi var gibi sankigoguste hassasiyet ve birazagri devam ediyor.crino jel kullaniyorum bastan beri hic bir akinti yok
Olumsuza mı dogru gidiyor sizceilk aşılamamdi bu?
Öyle zaten, hamilelikte içeceğim diye diretmiyorum. Bu bi kaç gün karışma dedim sadece duramiyo işte. Ben göze alamam sigara içmeyi eğer çocukta bi sıkıntı çıkarsa ömür boyu affetmem kendimiAy eşlerde ne yapacagini şaşırmis durumda..bizim her hastaneye gitmeniz olay.adam bi moda giriyor nemrut aksi..ben 10 adim atarim o 8 adim geride..bana ne acele ediyorsun diye soylenir.doktorla ilgili sorular sorar niye boyle yapmadi niye soyle yapmadi diye..sanki nezarette sorgulaniyorumnormalde boyle bir ciftmiyiz tabii ki hayir..gayet normal iliskimiz..
Sigara meselesine gelince o da ordan patlak vermis belli ki...bir baskasi karisinca cok itici olur seni anliyorum.gaza getirip devamini da getirmeni istemem ama benim universitede sigaraya baslayan iki ablam deli gibi icer..ikisi de zirt diye hamile kaldi hamilelikleri boyunca ictiler..hamilelik oncesine gore bariz azalttilar ama o surecte ictiler.masallah cocuklar saglikli.sirf moralleri bozulup cocuklari dusurmesinler diye bagirip cagirmadim ama yine de kizdim.nasip kismet bu isler.icilmemesi siddetle tavsiye olunur ama kas yapayim derken goz cikartmak da var itici ithamlarda bulunarak.sen bi kac gun bi kendine gel toparla..eminim kendiliginden birakirsin
evet var gibi canım hadi kan ver meraktan çatladımEki Görüntüle 1832602 kızlar birde siz bakın belki gorursunuz biseyler :)) hayali bi cizgi var gibi sanki yada ben kafayı yedim iyice
Bu surecte umutsuzluk isimizi daha da zorlastirir.beslenmeni kuvvetlendir mesela ben son asilamamda 5 gun klomen 2 gun aradan sonra baktim istenilen 17 ml olmamis bal corek otu tarcin karisimi yedim sabah aksam 2 gun.ilk kontrolde 17ml oldu.Kist olmasin diye daha fazla yemedim.bitkisel caylardan korktum bir hormonu yaparken digerini mahvederim diye..ceviz badem kaju findik fistik yedim..taze nane yiyorum adet baslangicindan catlama gunune gelene kadar.aklima geldikce harnup pekmezi iciyorum..sogan kuru yapmiyorum ama bol kuru sogan yiyorum..hamile miyim degilim ama yumurtalarim buyuyor cok sukur.ve moralimin iyi oldugu ay hormon degerlerim de iyi cikiyor.o yuzden arkadasim umutsuzlukla baslama ise.yumurta varsa umut da vardir.klomenle buyumezse igneyle buyurlerSelam kızlar yeni uyeyim bende bu ay asilama yaptrcm ama umutsuzum iki yıldır evliyim korunmadik ama olmuyo klomenlede buyumuyo doktor yine klomen verdi nasıl buyucekteasilama yapack
MerhabaSelam kızlar yeni uyeyim bende bu ay asilama yaptrcm ama umutsuzum iki yıldır evliyim korunmadik ama olmuyo klomenlede buyumuyo doktor yine klomen verdi nasıl buyucekteasilama yapack
Corek otunu havanda dov ya da cektir toz halde al..bu da yontem olabilir..ama en onemlisi moralimizi yuksek tutmaya calisiyoruzYiyemedim ki corek otunu keciboynz pekmezine devam edim ozmn allahim inşallah kuzucuklarimiza kavusturur bizi güzel arkadaslarim
yarın gidebilecegim canım kan vermeye bugunde adet gunum dua edin gelmesin:)evet var gibi canım hadi kan ver meraktan çatladım
InsAllah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ,peki bu kacinci asilamanizdi ve kac yumurta ile asilama yapildiniz?yarın gidebilecegim canım kan vermeye bugunde adet gunum dua edin gelmesin:)
hiç bellli olmaz o işler bende adet olacak gibiydim halada öyleyim ama pozıtıf çıktı ümidini kaybetmeIyi pazarlar arkadaslar,bugun 9. Gunu asilamanin .Sabah kalktigimda hep devam eden karnimdaki sislik iyice inmis adet sancisi var gibi sankigoguste hassasiyet ve birazagri devam ediyor.crino jel kullaniyorum bastan beri hic bir akinti yok
Olumsuza mı dogru gidiyor sizceilk aşılamamdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?