Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Size kaç milyon sperm enjekte edildi

Sonuçta tek sperm dollenen . Rabbim ol derse olur. Rabbim kucaklarimizi boş koymasın. Seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım benim

tamamen nasip kısmet işi vakti zamanı ne zamansa rabbim o zaman veriyor ama gerçekten sitresli özellikle beklemek

süper :) işallah güzel haberlerini alırsın ben inanıyorum ahmet hoca mükemmel bir insan. hayılı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bi de bişe daha sorabilirmiyim aşılamayı ve iğnelemeyi ne kadara yaptı . ben geçen ay başladım iki tane kist gördü bunlr çatlamayan yumurtaların adetle aatcaksın dedi gelecek ay gel aşılama yapalım yumurta rezervin azalmış olabilir dedi vakit kaybetmek istemedi bizde tamam dedik ama şuna neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ne kadara mal olcak bilmiyoruz. haftaya hasta olunca gitcem başlıcaz işallah hayılrıısyla tutar :)

nedense inanılmaz umutluyum içimden bir ses olcak bu sefer diyor . sende şu an bana bir umut ışığı oldun :)

Meraba arkadaslar bu ay tutmayınca ara vermeden devam mi edecek misiniz ?Yoksa 1 ay dinlenip oyle mi devam?Bakalim doktor ne derse oyle artik ne yapalim iç acici tablo yok pek

1. Meraba arkadaslar bu ay tutmayınca ara vermeden devam mi edecek misiniz ?Yoksa 1 ay dinlenip oyle mi devam?Bakalim doktor ne derse oyle artik ne yapalim iç acici tablo yok pek
Merhaba..duruma gore..asilama tutmazsa adet olunca iki yada ucuncu gun doktora gidilir kist gorulmezse devam edilebilir..yumurta buyutme ilaclari kist yapabiliyor.benim ilk iki asilamam ustuste oldu..3.de bir ay ara verildi zamansiz buyumus yumurta yuzunden.

kızlar bi bakarmısınız dun aksam yaptığım teste bugun baktım kuruyunca bi cizgi belirmiş ama çizgimi çizgi izimi bilemedim ama dun yoktu boyle bişey kafamı karıştırdı .varmı dersiniz?

Eklentiler

• IMG_20160516_213531_20160516213750830.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36
kızlar bi bakarmısınız dun aksam yaptığım teste bugun baktım kuruyunca bi cizgi belirmiş ama çizgimi çizgi izimi bilemedim ama dun yoktu boyle bişey kafamı karıştırdı .varmı dersiniz?
Canim bazen kuruduktan cok sonra oyle hayalet bir iz cikiyor.insallah hamilesindir.hic kendine eziyet etme bu testlerle.kan testi en net sonucu verecek

bide bu kabızlık başa bela. yarın 11.gün regl sancısı felaket. işte bnlar hep çatlatma iğnesi poff

Canim bazen kuruduktan cok sonra oyle hayalet bir iz cikiyor.insallah hamilesindir.hic kendine eziyet etme bu testlerle.kan testi en net sonucu verecek
öyle canımda insan bi umut ışıgı arıyo işte .. yarını bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok :)

evet ahmet hoca mukemmmel bir insan ben ona çok güvendim hiç sorgulamadım sperm sayısını bile sormamışım düşün.ilaçlra gelince 3 kutu gonalf iğne kullandım ilaçları kendin alıyorsun merkeze uygun fiyata geliyor sonra çatlatma iğnesi ve jel aldım 800 yakın ilaçlar tuttu aşılama 1200 dü eşim muhaebeyle görüştü 1000 yaptılar yani toplamda galiba 2000 e yakın gitti. ınşallah seninkide tutar vakit kaybetme başla hemen eşinin sperm sayısına falan baktılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…