gerek kalmadı canım başladı adetimcanım
adet olmadın inşallah test
canım ne yaptın test yaptırdın mı
Canim benim üzülme lütfen. Baya baya adet oldun mu yoksa leke mi. Benim leke var dünden beri doktor hala adetin gecikirse hcg yaptir diyo ne yaşadığımı anlamadım valla bu hormonlar mahvetti bunyemigerek kalmadı canım başladı adetim
yoruldum artık canım yaa hiç anne olamayacakmıyım acaba diyorum umutlarım tükendi artık her ay aynı hüsranCanim benim üzülme lütfen. Baya baya adet oldun mu yoksa leke mi. Benim leke var dünden beri doktor hala adetin gecikirse hcg yaptir diyo ne yaşadığımı anlamadım valla bu hormonlar mahvetti bunyemi
Ben de senin için canım. Kendimden yana umudum yok gerçi ama sağol yinedeyoruldum artık canım yaa hiç anne olamayacakmıyım acaba diyorum umutlarım tükendi artık her ay aynı hüsrankahverengi çok azda kırmızı leke gelmiş canım ama hep böyle başlar zaten.olmadı yani bu ayda ..inşallah seninki yerleşmedir canım dua edeceğim senin için ..
hayırlısı olsun hakkımızda canım elden ne gelir artıkBen de senin için canım. Kendimden yana umudum yok gerçi ama sağol yinede
Negatif olarak yazayım mi canım listeye yoksa adetin sökmesini mi bekleyelimhayırlısı olsun hakkımızda canım elden ne gelir artık
Güzel bi diziye başla internetten 7 sezonluk sürükleyici günde bi sezon bitir göz açıp kapayincaya kadar geçer zamanInsAllah canim yaaaa Rabbim yardimcimjz olsun test gunume daha 1 hafta var sanki gunler gecmiyoooo
yaz canım kısmet birdahaki aya artıkNegatif olarak yazayım mi canım listeye yoksa adetin sökmesini mi bekleyelim
Amin canım hakkimizda hayirlisiyaz canım kısmet birdahaki aya artık
üzüldüm ya seni takıp edıyordum bendeyaz canım kısmet birdahaki aya artık
Bu boyle bir surec..asilama ;asilama yapilmamasi durumundaki hamile kalma olasiligimizi artiriyor..tup bebekte daha yuksek bu olasilik ama onda da garanti degil malesef.asilamayi bir asama gibi gorup olabildigimiz kadar yuksek moralle ve vazgecme den bu ise devam etmeliyiz.olmasi gereken asanaya gelince de tup bebek.üzüldüm ya seni takıp edıyordum bendebende bu ay asılama yaptırıcam. sorunda olmasa tutma ıhtımalı cok dusuk okudugum kadarıyla. negatıflerı goruncede umut azalıyor
elimizden geleni yapıyoruz. gerisini yaşayarak göreceğiz artıkBu boyle bir surec..asilama ;asilama yapilmamasi durumundaki hamile kalma olasiligimizi artiriyor..tup bebekte daha yuksek bu olasilik ama onda da garanti degil malesef.asilamayi bir asama gibi gorup olabildigimiz kadar yuksek moralle ve vazgecme den bu ise devam etmeliyiz.olmasi gereken asanaya gelince de tup bebek.
Ben de dibe vuruyorum olumsuz her asilamada toparlanmam bir kac gun suruyor.sonra ya allah yeni tedavi..
Bugun adet olantoprak-35
Hah hahhhh iyi fikir canim yaaaGüzel bi diziye başla internetten 7 sezonluk sürükleyici günde bi sezon bitir göz açıp kapayincaya kadar geçer zaman
Ben de oyle dusunuyorum belki bir ay daha mucadele ederim artik bu igneyle asilama mi olur(hep klomen kullandirdilar )yoksa tup bebek mi uygun gorulur bilmiyorum ama yazin en az iki siklus rahat birakcam kendimi.aynen kızlar ben de bugün yarın katılabilirim aranıza. Dünden beri sinyal alıyorum, karnım belim mahvetti beni
Olmaması da gayet beklediğim bir durum zaten. Planımı programımı yaptım, önce güzel bir tatil ardından da tüp bebeğe geçiş yaparım. Alıştım iğneye zaten
Ben lekeleniyorum şimdilik adetin sökmesini bekliyorum yarın aksama kadar sökmezse test yaptiririmHah hahhhh iyi fikir canim yaaa
Canim sen test ne zaman yaptirican?
Benim de eşim stres yapmayacaksan yine aşılama yapalım diyor ben çok korkuyorum inanılmaz ağrılı olmuştu panik atak geçirmiştim. Yine de doktorla konuşup karar vereceğim anestezi imkanı varsa onu isteyeceğim yoksa kas gevşetici vs artık allah ne verdiyse içip öyle yaptirirrimBen de oyle dusunuyorum belki bir ay daha mucadele ederim artik bu igneyle asilama mi olur(hep klomen kullandirdilar )yoksa tup bebek mi uygun gorulur bilmiyorum ama yazin en az iki siklus rahat birakcam kendimi.
Bizim aramızda b.k yok almıyoruz git hamile kal. Şaka bi yana inşallah olmaz adet falanBugun adet olan toprak-35 ve missagor arkadaslarim yarin araniza katilabilirim.yoku var eden allahim bizi de mucizeleriyle sevindirsin..kanamalariniz yerlesme kanamasi olsun insallah sevgiler
Ben evliligimim basinda ileri derece vajinismus tedavisi gordum.vajinal ultrasondan bile korkuyordum.smear testi hsg asilamalar derken...islemin basinda biraz kaygim hala oluyor ama anestezi hic dusunmedim.insandan insana degisiyor reaksiyonlar.belki de sen de vajinismus tedavisine ihtiyac duymadin..kaygilarin yol almana engel olacaksa neden anestezi olmasin..o da olur...hayirlisiyla bi sekilde olsun da:)Benim de eşim stres yapmayacaksan yine aşılama yapalım diyor ben çok korkuyorum inanılmaz ağrılı olmuştu panik atak geçirmiştim. Yine de doktorla konuşup karar vereceğim anestezi imkanı varsa onu isteyeceğim yoksa kas gevşetici vs artık allah ne verdiyse içip öyle yaptirirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?