Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bide bu kabızlık başa bela. yarın 11.gün regl sancısı felaket. işte bnlar hep çatlatma iğnesi poff
Catlatma ignesinin etkisi uzun suruyormu bukadar? Bende 9. Gunundeyim ama 6. Gunden beri adet agrisi cekiyorum bugun baya sisdetlendi normalde adete 15 gun var asilama bu sureci degistirirmi bilemem akintiniz varmi? Progesteron kullaniyormusunuz?

Birsey sormak istiyorum asılama adet dongusunu degistiriyormu ? Yani illa asilamasan tutmazsa adetine 15 gunde kalsa adet olacakmisin? Birde mesela adet olunca adet sancisi ve kuruluk olur normalde ama asilamada bol akinti ve adet sancisi yasiyorsun yani asilama nedeniyle bu ay boylemi adet gorulur? Progesteron kullananlar akintiniz varmi?

Gunaydin bugun

Belki acikladiniz k.bakmayin hakkinizi helal edin belirtileriniz nelerdi kacinci gun ogrendiniz? Akinti varmiydi?
bnim aşılama yapıldığından beri çok fazla gaz sıkıntım vardı halada var akıntım hep vardı sık idrara çıkıyordum göğüslerde hassasiyet vardı birde adet olacakmış gibi ağrı hissediyordum.aşılamanın 8.günü kan verim 2 çıktı sonra üzüldüm tutmadı dedim 11 günü test yaptım 51 çıktı.

Benimde asilamanin ilk gununden beri gaz skintim,asiri karin sisligim gogus hassasiyetim sari ve beyaz akintim ve inanilamz adet agrisi gibi kasik agrim var. Birde alt karinda kirmizi noktanokta sivilcelerim olmimus gece uykumdan kalkip idrara cikiyorum okadar idraraim siklasti.Yarin 10. Gunum cok heyecanliyim dua et bana beklemeye devam edecgim insaAllah hayirli haberler alirim

Catlatma ignesinin etkisi uzun suruyormu bukadar? Bende 9. Gunundeyim ama 6. Gunden beri adet agrisi cekiyorum bugun baya sisdetlendi normalde adete 15 gun var asilama bu sureci degistirirmi bilemem akintiniz varmi? Progesteron kullaniyormusunuz?
evet sürüo valla bnde. 1.de çatlatma iğnesinden tam 14gün sonra adet oldm. düzenim deişmşti. bu 2.aşılama bnda da tahminmce yarın adet olucam

Kizlar cok fena adet agrisi gibi agri yasiyorum suan saat 12 itibari ile 10.gunundeyim.. Siz . 10. Gunleriniz nasildi yaaa
canım bendede aşılamadan beri var adet ağrısı bacaklarıma vuruyo hatta bakıyorum hep bişey gelmişmi diye yok inşallah belirti yaşıyoruzdur

bu geceyide atlattık adet olmadan :) 3.gun ama her an başlayacak gibi stresten gecikti bence.. 1de kan testi kızlar dua edin gelmesin o saate kadar

Ya arkadaslar bugun 8ci gunum ama ara sira kasikta batmalar disinda tekkk degisiklik her ay goguslerim adete 5-6gun kala sadece yanlari koltuk altina yakin yerleri acirdi ama simdi ucarina hafif bastirirca uclari hassas ve aciyor oda sadece dokundugumda bide hic akintim yokk yaaaaaa o beni umutsuzluga itiyo arkadaslar akinti ne zaman baslarki?aşidan once estrofem kullaniyordum o kadar akintim oluyorduki doktor ondandir sogledi onu birakali akintim kesildi acaba tutmamismidir?

Belirtiler net değil canım bazı kişiler kuruluk için belirti diyor mesela moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…