aynen canım amin inşallah ..Ah bilmez miyimmm..ovulasyon testinden bile medet umuyoruz..allah emeklerimizi bosa cikartmasin..hayirlisini sagliklisini versin tez zamanda
Belki acikladiniz k.bakmayin hakkinizi helal edin belirtileriniz nelerdi kacinci gun ogrendiniz? Akinti varmiydi?ben heyecendan hiç sormamışım sadece hoca geldi sperm değeri çok güzel demişti
adet agrısı var sabahtan beri ama başlamadı daha canım bugunude atlatsam bi hayırlısıyla :)canım adet olmadın daha demi
Catlatma ignesinin etkisi uzun suruyormu bukadar? Bende 9. Gunundeyim ama 6. Gunden beri adet agrisi cekiyorum bugun baya sisdetlendi normalde adete 15 gun var asilama bu sureci degistirirmi bilemem akintiniz varmi? Progesteron kullaniyormusunuz?bide bu kabızlık başa bela. yarın 11.gün regl sancısı felaket. işte bnlar hep çatlatma iğnesi poff
bnim aşılama yapıldığından beri çok fazla gaz sıkıntım vardı halada var akıntım hep vardı sık idrara çıkıyordum göğüslerde hassasiyet vardı birde adet olacakmış gibi ağrı hissediyordum.aşılamanın 8.günü kan verim 2 çıktı sonra üzüldüm tutmadı dedim 11 günü test yaptım 51 çıktı.Gunaydin bugun
Belki acikladiniz k.bakmayin hakkinizi helal edin belirtileriniz nelerdi kacinci gun ogrendiniz? Akinti varmiydi?
Benimde asilamanin ilk gununden beri gaz skintim,asiri karin sisligim gogus hassasiyetim sari ve beyaz akintim ve inanilamz adet agrisi gibi kasik agrim var. Birde alt karinda kirmizi noktanokta sivilcelerim olmimus gece uykumdan kalkip idrara cikiyorum okadar idraraim siklasti.Yarin 10. Gunum cok heyecanliyim dua et bana beklemeye devam edecgim insaAllah hayirli haberler alirimbnim aşılama yapıldığından beri çok fazla gaz sıkıntım vardı halada var akıntım hep vardı sık idrara çıkıyordum göğüslerde hassasiyet vardı birde adet olacakmış gibi ağrı hissediyordum.aşılamanın 8.günü kan verim 2 çıktı sonra üzüldüm tutmadı dedim 11 günü test yaptım 51 çıktı.
evet sürüo valla bnde. 1.de çatlatma iğnesinden tam 14gün sonra adet oldm. düzenim deişmşti. bu 2.aşılama bnda da tahminmce yarın adet olucamCatlatma ignesinin etkisi uzun suruyormu bukadar? Bende 9. Gunundeyim ama 6. Gunden beri adet agrisi cekiyorum bugun baya sisdetlendi normalde adete 15 gun var asilama bu sureci degistirirmi bilemem akintiniz varmi? Progesteron kullaniyormusunuz?
canım bendede aşılamadan beri var adet ağrısı bacaklarıma vuruyo hatta bakıyorum hep bişey gelmişmi diye yok inşallah belirti yaşıyoruzdurKizlar cok fena adet agrisi gibi agri yasiyorum suan saat 12 itibari ile 10.gunundeyim.. Siz . 10. Gunleriniz nasildi yaaa
Bende 6.gunu basladi canim dun artti ama bu gece resmen yatamadim elhamdukillah buna bakalim insaAllah bebisler tutunuyordur insaALLAHcanım bendede aşılamadan beri var adet ağrısı bacaklarıma vuruyo hatta bakıyorum hep bişey gelmişmi diye yok inşallah belirti yaşıyoruzdur
Bende hep oldu ağrı canım aldığımız ilaçlardan benceKizlar cok fena adet agrisi gibi agri yasiyorum suan saat 12 itibari ile 10.gunundeyim.. Siz . 10. Gunleriniz nasildi yaaa
Belirtiler net değil canım bazı kişiler kuruluk için belirti diyor mesela moralini bozmaYa arkadaslar bugun 8ci gunum ama ara sira kasikta batmalar disinda tekkk degisiklik her ay goguslerim adete 5-6gun kala sadece yanlari koltuk altina yakin yerleri acirdi ama simdi ucarina hafif bastirirca uclari hassas ve aciyor oda sadece dokundugumda bide hic akintim yokk yaaaaaa o beni umutsuzluga itiyo arkadaslar akinti ne zaman baslarki?aşidan once estrofem kullaniyordum o kadar akintim oluyorduki doktor ondandir sogledi onu birakali akintim kesildi acaba tutmamismidir?
InsAllah canim yaaaa Rabbim yardimcimjz olsun test gunume daha 1 hafta var sanki gunler gecmiyooooBelirtiler net değil canım bazı kişiler kuruluk için belirti diyor mesela moralini bozma
adet olmadın inşallah testadet agrısı var sabahtan beri ama başlamadı daha canım bugunude atlatsam bi hayırlısıyla :)
canım ne yaptın test yaptırdın mıbu geceyide atlattık adet olmadan :) 3.gun ama her an başlayacak gibi stresten gecikti bence.. 1de kan testi kızlar dua edin gelmesin o saate kadar
Benimde bugün 8. GünüM neler hissediyorsunuzInsAllah canim yaaaa Rabbim yardimcimjz olsun test gunume daha 1 hafta var sanki gunler gecmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?